Søg efter skirejser


Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Sälen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Sälen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinens lejligheder er indrettet flot og komfortabelt, og her kan I bo 6-8 personer. I bor desuden tæt på pister, fine langrendsspor, købmand, restauranter og skishop. Lejlighederne er placeret smukt på skovskråningen tæt på Åres liftsystem, og efter en lang dag på ski kan I nyde godt af sauna og åben pejs, som flere af lejlighederne indeholder.

Liengården

Liengården, Åre

Liengårdens flotte lejligheder er placeret smukt med en beliggenhed nærmest midt på bakken, og her kan I bo 4-8 personer. De velindrettede lejligheder byder bl.a. på sauna, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Herfra kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, og I bor desuden i gåafstand til både supermarkedet, restauranter, natklubber, barer og et bageri.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen ligger i området Västra Björnen og består af lejligheder med ski-in/ski-out. Kun få meter fra lejlighederne ligger pisterne, så her er det bare med at tage sine ski på, og så er I godt i gang. Liftene i Västra Björnen er forbundet med det centrale Åre, hvilket gør det let at komme rundt til de forskellige områder. Så er I på udkig efter en bolig, som ligger midt på pisten og med en fantastisk udsigt, er Sadelvägen det perfekte Læs mere

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Lejlighederne i Huset Ripan har en perfekt beliggenhed midt i Björnen tæt på pister, indkøb, skistar-shop og restaurant. Det er nemt at komme til Åres pister, samt et stort udvalg af underholdningsmuligheder via skibussen eller skisystemet. Huset Ripan ligger i det meget børnevenlige område, Björnen med kun 50 meter til liften og nærmeste supermarked.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe, hvortil der er ca. 1,4 km i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørger for at komme op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden til pisten, liften og skiskole Læs mere

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er et dejligt lejlighedskompleks, som ligger under 100 meter fra lift og børneområdet. I kan derfor glide på skiene eller gå den korte vej ned til liften. Desuden vil en lille gåtur tage jer til Skalets torv, hvor der her er mulighed for at handle, kigge i butikker og nyde festlig afterski.

Type 9B - 6-8 personer

Type 9B - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9B er dobbelthytter - hver enhed på 60-65m2 og med plads til 6-8 personer. De er beliggende både i området Skogsbyn ved Friluftsvägen tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken og ved Skogsslingan tæt ved Skicenter Syd samt i området Gammelbyn ved Gammelvägen tæt ved pisten Sydbacken og Skicenter Syd, og så findes de også i Västbyn ved Västvägen. Type: Dobbelthytte Personer: 6-8 Størrelse: 60-65m2 Til lift/pist: 10-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn i de fleste samt dobbelt Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Bävern 6-10 personer

Bävern 6-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 6 eller 8 samt få til 8-10  Størrelse: 51m2 Til lift: 150 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer, 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng og hems med 4 køjer eller enkeltsenge   Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Terrasse  OBS! PLUS bolig mod tillæg - renoveret og med ovn og opvaskemaskine. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om Læs mere

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Horrmundberget Hytteområde ligger lidt fra skicenteret men med transportløjper tæt på. Hytterne ligger med god afstand imellem hinanden og her er flotte og rolige omgivelser. Alle boliger er privat ejet og ikke 2 er ens. Der er 2,5 km til skiområdet i bil.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Bo lige i smørhullet I kläppen i nye flotte lejligheder. Tranangårdarna ligger ved mellemstationen til Kläppens Gondollift som nemt og bekvemt tager jer til toppen. Der er kort afstand til skiskole, restauranter, børneområdet, pisten og liften. God placering og god komfort i Tranangårdarna! Alle billeder er eksempler da lejlighederne er under opførsel.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Heart Hotel Nordstern

Heart Hotel Nordstern, Mayrhofen

Lige midt på hovedgaden i Mayrhofen, få minutter fra hovedliften, finder du denne charmerende perle, som byder dig varmt velkommen til årets skiferie.

Hotel Büntali

Hotel Büntali, Ischgl

Det komfortable 4-stjernede Hotel Büntali ligger centralt, ca. 100 m fra centrum af Galtür og ca. 2 km fra skiområdet Silvapark Galtürs Birkhahn-bane. Silvretta-svævebanen, som giver adgang til skiområdet Ischgl-Paznaun, ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Den gratis skibus holder kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig husbar, legerum til børnene og skirum med støvletørrer, som kan betrædes fra hotellet. Der er gratis parkeringspladser ved hotellet (hvis ledig) Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

SUN Matrei

SUN Matrei, Matrei / Kals

Nyd en skøn skiferie på SUN Matrei, hvor du bor i rummelige og enkeltindrettet lejligheder med balkon eller terrasse, og hvor lejlighederne har plads op til 6 personer. Her har du udsigt ud over de snedækkede bjerge, og lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, så der er mulighed for selv at stå for dagens måltider. Dit ophold er uden pension, så brug af eget køkken er et godt alternativ på ferien. Hotellet og værelserne er derudover udstyret med gratis WiFi Læs mere

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Apart Römerhof

Apart Römerhof, Serfaus-Fiss-Ladis

Den hyggelige indkvartering Apart Römerhof ligger ca. 200 m fra centrum af Ladis. Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 250 m, en restaurant efter ca. 100 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, skikælder med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i en infrarødkabine. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Das Schider

Hotel Das Schider , Bad Gastein

Med en unik beliggenhed i Bad Gastein finder du det smukke Hotel Das Schider. Her finder du rummelige, hyggelige værelser, en hyggelig restaurant, hvor der hver morgen venter dig en meget rig morgenmad, og en stilfuld bar. Der er også en udendørs sauna med panoramaudsigt over dalen. Det berømte centrum af Bad Gastein ligger ca. 500 meter væk. Som gæst på Hotel Schider kan du gratis bruge det moderniseret fælleskøkken, hvor du kan tilberede noget lækkert om eftermiddagen eller aftenen Læs mere

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Drømmer du om at bo i rolige omgivelser, med lækre wellnessfaciliteter, god mad, og med en fantastisk udsigt? - Velkommen til vores Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

Knappenhaus

Knappenhaus, Schladming

Det traditionsrige Knappenhaus imponerer med sin rolige, men alligevel centrale beliggenhed. Centrum af Schladming nås efter ca. 300 m. Til Planai dalstationen er der ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, støvletørrer, opbevaringsrum til skiene og parkeringsplads (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med spisekrog, tv, Wi-Fi og et veludstyret køkken med bageovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn, separat soveværelse samt bad med separat wc.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

På Trysil Fjelltun finder I en hytte til 6 personer og en hytte til 13 personer. Her bor I ca. 5 minutters gang fra pisten i Trysil. Når I kommer til pisten, er det ved bunden af familieområdet, og herfra er der træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Hytterne er alle af god standard, og det er nemt at tage bilen til centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca Læs mere

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejlighederne er hyggelige og velindrettede med supergod placering. I bor her tæt på Liabakken (Løjpe nr. 13), som er familievenlig, da den er sværhedsgrad blå. Herfra kommer I nemt på ski til liften. I skal stå på ski til skiskolen. For nybegyndere på ski, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen ned til Turistcenteret. Her kan I parkere tæt på skiskolen. Lisetra ligger nederst i Storsten Hytteområde, og her finder I store lejligheder til 8, 12 Læs mere

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hegnavegen 23 ligger ca. 650 meter fra Geilo Heisen og på bare 5 min kan I gå til centrum af Geilo. Hytte på 230 kvm med plads til 10 personer. Stor kælder stue på 45 kvm med god plads til alle. Minimum alder for bestilling af denne er 27 år. Fantastisk hytte med god plads. Garage med plads til 2 biler, stort rum til skitøjet og hele 3 badeværelser!

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua har ski in / ski out og er beliggende ved familievenlig løjpe nr 15 som er blå. Lejlighederne er helt nye og har alle god udsigt ned mod området. Lejlighederne er fra 8-12 personer med forskellig indretning. Find jeres næste skiferie til Norefjell her.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Charme, skandinavisk hygge og liften er tæt ved fordøren midt i den gamle bydel.

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Bo på et charmerende hotel med skandinavisk hygge, liften lige i baghaven og midt i den gamle bydel af Alpe d´Huez - Velkommen til Hotel Le Chamois.

Résidence Aconit

Résidence Aconit, Les Menuires

Résidence Aconit ligger i Les Bruyères, den mest livlige bydel i Les Menuires. Her gælder mottoet "ski in/ski out", for med den umiddelbare nærhed til skilifterne har man direkte adgang til pisterne. Også butikker og restauranter ligger kun få meter fra indkvarteringen. Til huset faciliteter hører reception, elevator, Wi-Fi og skirum med direkte tilgang til pisterne. Mod betaling er der overdækkede parkeringspladser (hvis ledig, reservation anbefales). Indretning og forplejning De rummelige og komfortabelt indrettede lejligheder har bad eller douche samt Læs mere

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Casa Eydallin

Casa Eydallin, Sauze d´Oulx

Gode lejligheder i centrum af Sauze d'oulx Casa Eydallin består af 6 gode lejligheder med plads fra 4-8 personer. Alle lejlighederne er unikke, men gennerelt for alle er at de er opført i mountain style og har gode køkken og bade faciliteter. Alle lejligheder kommer med sengetøj, håndklæder samt slutrengørring. Belliggenhed Casa Eydallin ligger i centrum af Sauze d'oulx i den charmerende gamle bydel. Der ligger restauranter og barer i kort gå aftend fra lejlighederne. Kun 150 meter fra lejlighederne Læs mere

Apartment Delmonte

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

Perfekt placeret i udkanten af Passo Tonale, tæt på pisten, ligger det helt nyrenoverede og hyggelige Hotel Delle Alpi

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen