Søg efter skirejser


Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalsbynområdet i Idre Fjäll giver jer mulighed for at holde en skøn skiferie med familien, hvor I både kan nyde naturen i fjeldene til en masse godt skiløb og samtidig nyde godt af alle aktiviteterne. I bor i de hyggelige Dalslingan bjerghytter med plads op til 8 personer. Der er blot 1 km fra Dalsbyn ind til centrum af byen, hvor I finder et aktivitetscenter med bowling, spillehal, inden- og udendørs svømmebad samt træningsmuligheder. I bycentrum finder I desuden skiudlejning Læs mere

Selvägen

Selvägen, Sälen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Sportvåning

Sportvåning, Sälen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Solbacken View

Solbacken View, Sälen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Varglyans Våninger 8-10 personer

Varglyans Våninger 8-10 personer, Stöten

Varglyans Våninger er hyttelejligheder med 4 lejligheder i hvert hus. Renoveret i 2018 Type: Hyttelejligheder  Personer: 10  Størrelse: 80m2 Til lift: 300-500 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer. 1 rum med dobbeltseng og 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche og ekstra wc  Andet: Tørreskab. Sauna. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol og barneseng, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser Læs mere

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen ligger i området Västra Björnen og består af lejligheder med ski-in/ski-out. Kun få meter fra lejlighederne ligger pisterne, så her er det bare med at tage sine ski på, og så er I godt i gang. Liftene i Västra Björnen er forbundet med det centrale Åre, hvilket gør det let at komme rundt til de forskellige områder. Så er I på udkig efter en bolig, som ligger midt på pisten og med en fantastisk udsigt, er Sadelvägen det perfekte Læs mere

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus lejligheder er alle helt eller delvist renoveret, og her får I de lejligheder af højeste standard. Mården er populært til familier, der gerne vil bo med kort afstand til pisten, liften og skiskolen i Branäs by. Der er ca. 450 meter til skiområdet. I hvert hus i Mården er der 4 lejligheder og I kan derfor nemt rejse flere familier sammen og bo tæt på hinanden i hver jeres lejlighed. Branäs er meget populært for familier med mindre Læs mere

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Résidence Les Bergers

Résidence Les Bergers, Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers ligger i bydelen Les Bergers. Skilifterne ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og centrum af Alpe d'Huez med butikker, barer og restauranter nås efter ca. 800 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 150 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og bar, salon med pejs og billardbord (evt. mod betaling), opvarmet udendørspool (dagligt kl. 16 - 19.30, der tages forbehold for åbningstider, yderligere info på stedet) )samt sauna (for åbningstider, se opslag Læs mere

Residence Koh I Nor

Residence Koh I Nor, Val Thorens

Residence Koh I Nor er til dig, som ønsker 5-stjernet luksus med blandt andet ski in/ski out, gourmetrestauranter og en afslappende wellness-afdeling.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Alle Nordlia lejligheder har en god standard til familiens skiferie. Lejlighederne er alle indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger kun ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og bank.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100-300 meter fra Hafjell Alpincenter. Beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege. Lejligheder af god standard, bygget og indrettet i norsk hyttestil og kun et sneboldkast fra ski-in/ski-out løjperne. Hafjellgrenda består af i alt 2 store huse med hver 12 lejligheder. Lejligheder til 10 og 12 personer.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er skønne lejligheder, som består af to tømrerhuse. Lejlighederne har en smuk udsigt over det snebeklædte landskab, hvor der er direkte adgang til skiløb 200 meter fra lejlighederne. Trudvang/Trymsheim kan huse op til 10 personer, som er ideel til familier og venner, der rejser sammen.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Hyggelige hytter beliggende i kort afstand til pisten. Hytterne har alle 4 soveværelser, 2 badeværelser og 9 senge. Super gode hytter for den store familie eller 2 familier der rejser sammen. Hytterne er beliggende i kort afstand til Kvitfjell Hotell og Gudbrandgard Hotell.

Kvitfjelltunet

Kvitfjelltunet, Kvitfjell

Kvitfjelltunet indbyder med moderne skihytter og er centralt beliggende i Fåvang nær Kvitfjell. Der er ganske kort afstand til byen Fårvangs fine centrum som byder på både restauranter og barer. Hytten ligger ikke langt fra hovedvejen E6. Der er ca. 15 min i bil til skiområdet. Skiskolen ligger på skitorvet på vestsiden.

Kikut

Kikut, Geilo

Kikut byder på skønne skilejligheder med ski-in-ski-out lige ved liften og pisterne. Lejlighederne findes i forskellige størrelser med 5-11 sengepladser, afhængig af hvilken bolig I vælger at booke. Boligerne er charmerende med plads til hygge, og I kan glæde jer til den dejlige udsigt over det snefyldte norske landskab i løbet af vinterhalvåret.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hegnavegen 23 ligger ca. 650 meter fra Geilo Heisen og på bare 5 min kan I gå til centrum af Geilo. Hytte på 230 kvm med plads til 10 personer. Stor kælder stue på 45 kvm med god plads til alle. Minimum alder for bestilling af denne er 27 år. Fantastisk hytte med god plads. Garage med plads til 2 biler, stort rum til skitøjet og hele 3 badeværelser!

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim består af hyggelige lejligheder placeret på Trysil Høyfjellssenter. Her befinder I jer lige i smørhullet af Trysils skianlæg - både tæt på skitorvet, legeplads, lifter, pister, indkøb samt skileje og skiskole. Lejlighederne er til 6 personer og har 2 soverum. Lejlighederne er blandt de bedste i Trysil og har skønne faciliteter til hele familiens skiferie i Norge. Vælger I at bo her, bliver det dejlig nemt at være på skiferie med børn.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Hotel Post

Hotel Post, Königsleiten

Det moderne indrettede 4-stjernede Hotel Post ligger i centrum af Krimml, ca. 8 km fra skiområdet "Zillertal Arena". Der ligger et skibusstoppested ca. 150 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 9 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, opholdsrum, legerum til børnene, spiserum, hotelbar, Wi-Fi, skirum og terrasse. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Adults Only-wellnessområdet med panoramasauna, øko-urtesauna med afslappende lyselementer, finsk sauna, hvilerum og te- og vandstation kan benyttes gratis. Fitnessredskaberne kan ligeledes benyttes Læs mere

Chalet Haus Elfie

Chalet Haus Elfie, St. Anton

Bo i hyggelige omgivelser i St. AntonVi er glade for at kunne præsentere Chalet haus Elfie som vores nyeste skud på stammen. Her følger vi konceptet fra vores andre Thinggaard-pensioner, og har derfor et dansk værtspar til at styre Elfie, som bl. a. har til opgave at anrette en lækker morgenmad til vores gæster. Chalet haus Elfie ligger på Alte Alrlbergstrasse, lige i udkanten af centrum i St. Anton. Herfra er der 5 minutter ned til både Rendlbahn og Galzigbahn Læs mere

Lake Resort Pressegger See

Lake Resort Pressegger See, Nassfeld

Det roligt beliggende Lake Resort Pressegger See er omgivet af skøn natur og ligger direkte ved søen. Skiområdet Nassfeld, der ligger ca. 12 km fra indkvarteringen, nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Hermagor ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Langrendsfans finder indstigningen til langrendsløjpen efter ca. 300 m. Faciliteter Den velplejede indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, gæstekøleskab, skirum, parkeringspladser (hvis ledig, ved chaleterne) og parkeringsgarage (hvis ledig, ved lejlighederne). Restaurant samt baren kan Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer er hyggelige lejligheder, der ligger lige i hjertet af Wagrain - perfekte til familien, parret eller vennegruppen.

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Flachau

De hyggelige Lejligheder Jagdhof ligger i centrum af Flachau og er det perfekte valg, hvis du rejser med en større eller mindre gruppe. Skiliften finder du blot 300 meter fra lejlighederne, og denne kan nemt nås med den lokale skibus. Lejlighederne er pænt møbleret, og de er alle indrettet med køkken, således at du selv har mulighed for at tilberede feriens måltider. Foretrækker du at spise ude, ligger Jagdhof tæt ved flere gode restauranter. Du kan også vælge at nyde Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Heart Hotel Sylvia.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen