Søg efter skirejser


Gästehaus Rudolfo

Gästehaus Rudolfo , Zell am See

Annekset hører til det velkendte 3-stjernede Gästehaus Rudolfo. Anneks Rudolfo har en rolig beliggenhed og er enkelt, men pænt indrettet. Der er ca. 200 meter til annekset fra hotellet, hvor alle faciliteterne er placeret. Det er også nemt at nå alt herfra! Skibussen og en stor lift ligger i nærheden, så du kan hurtigt komme afsted på ski om morgenen!

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Ferienwohnung Schiestl

Ferienwohnung Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr

Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr, Abtenau

Det komfortable 4-stjernede superior Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr ligger ca. 350 m fra centrum af Abtenau. Øvelsesliften "Untere und Obere Sonnleiten" nås allerede efter ca. 500 m, lifterne ved Abtenauer bjergbanerne efter ca. 1,5 km. Indstigningen til alsidige skiområde Dachstein West ligger ca. 12 km fra hotellet. Der holder en skibus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, 4 elevatorer, deraf en panorama-elevator, "skylodge", Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, vinbutik, skikælder samt ladestation til e-biler. Parkeringspladserne kan Læs mere

Hotel Sonnschein

Hotel Sonnschein, Wildschönau

Det moderne 4-stjernede Hotel Sonnschein ligger midt i det maleriske Wildschönau, ca. 800 m fra centrum af Niederau og ca. 700 m fra Markbachjochbanen. Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Adgang til langrendsløjpen nås efter ca. 300 m og vintervandrestier starter direkte ved hotellet. Til indkvarteringen, som har et hovedhus og en tilbygning (forbundet med hinanden), hører faciliteter som foyer med reception og åben pejs, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig bar, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer Læs mere

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har den bedste placering med både restaurant, bar, skishop og ICA butik under et og samme tag. Hvis det ikke var nok, så er pisten også lige om hjørnet. Björnrike Centrat består af mindre lejligheder med noget for enhver smag. Her bor I nemt og bekvemt til alt, hvis I har behov for det. Se beskrivelse af hver enkelt lejlighed, da de alle er forskellige.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Flotte og meget hyggelige hytter i Västbyn. Alle hytterne er fritliggende med 2 soverum og åbent alrum med brændeovn. Hytterne er rummelig og hyggelige med en god indretning, og her kan I bo op til 6 personer. Hytterne er smukt placeret omkranset af pisterne i Västbyn og med kort afstand til både skitorv og indkøb. Her bor I mellem træerne, og her kan børnene lege udenfor i sneen. Der er parkering til en bil ved alle boliger.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Älgen i Isaberg - 10-12 personer, Isaberg

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Familievenlige lejligheder med veludstyret køkken til madlavning hjemme og sauna til afslapning efter en lang dag på ski. Lejlighederne har også balkon/altan, som I nemt kan nyde, da I bor i et roligt hytteområde. Pisterne ligger i glideafstand fra Övre Bäcken lejlighederne, og skibussen fører jer nemt ind til Åre. Skishop og restaurant findes lige i nærheden.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Högfjället

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Gusjösätern

Gusjösätern, Sälen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Sälen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Solbacken Village

Solbacken Village, Sälen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Sportvåning

Sportvåning, Hundfjället

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Trolldalen

Trolldalen, Hundfjället

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Indkvarteringen Högfjällsbyn i Högfjället i Sälen er placeret i et område med hyggelige lejligheder, der alle har en vidunderlig fjeldudsigt. Lejlighederne ligger i kort afstand til både skilift og services såsom skishop, butikker, restauranter, natklub og supermarked.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Residence Koh I Nor

Residence Koh I Nor, Val Thorens

Residence Koh I Nor er til dig, som ønsker 5-stjernet luksus med blandt andet ski in/ski out, gourmetrestauranter og en afslappende wellness-afdeling.

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Résidence Le Mont Soleil

Résidence Le Mont Soleil, La Plagne

Den traditionelle Résidence Le Mont Soleil i bydelen Plagne Soleil ligger i rolige omgivelse, men dog centralt beliggende, direkte ved foden af pisten og kun 100 m fra skiliften. Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden (ca. 100m), centrum af La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele i La Plagne. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, skidepot, bagageopbevaringsrum (uden opsyn) samt solterrasse. Der er en offentlig gratis parkeringsplads ca. 200 m fra indkvarteringen Læs mere

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise, Avoriaz

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Premium Les Alpages de Reberty

Premium Les Alpages de Reberty, Les Menuires

Premium Résidence Les Alpages de Reberty ligger i Reberty 2000, den højest beliggende bydel i Les Menuires og byder på komfortlejligheder i 4 chaleter i sten og træ. Herfra har man direkte adgang til pisten! Forskellige forretninger ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med pejsehjørne, Wi-Fi samt skibokse og bagageopbevaringsrum. Der er ligeledes en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet med opvarmet svømmehal, sauna, tyrkisk bad (til dels mod betaling) og hvilerum (mod Læs mere

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Residence Daria I Nor

Residence Daria I Nor, Alpe d´Huez

På Daria I Nor bor du virkelig i hjertet af Alpe d'Huez, og her får du både luksus, komfort og wellness.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er et område med hytter og lejligheder. Lejlighederne kan rumme op til 8 personer og har flotte faciliteter og en god standard. Her bor i ca. 5 minutters gang fra pisterne i Trysil, hvor I fra bunden af familieområdet kan tage flere træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Det er nemt og bekvemt at tage bilen til centrum af skianlægget, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca. 2-3 minutter Læs mere

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Denne hytte i Trysil, Norge er perfekt til jer, der vil rejse i en større gruppe og nyde en skiferie med høj standard. 100 m fra hytten ligger Løjpe 13, hvortil der er ski-in-ski-out. Hytten har egen spaafdeling og hjemmebiograf, hvor I kan glæde jer til at slappe af efter nogle fantastiske dage på de norske pister. Der er plads til hele 16 sovende gæster. I skal dog være obs. på at aldersgrænsen for at leje hytten er 30 år Læs mere

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Silkeli lejligheder ligger skønt i Vierli Hyttegrend tæt på børnepisten og langrend. Lejlighederne er i 2 plan og har en flot udsigt. Skibussen tager jer nemt til skiområderne Tiur og Holtardalen. I Tiur finder I skiskolen og skiudlejningen (ca. 4 km.) og der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Hotel Caribou

Hotel Caribou, Grandvalira

Det komfortable 4-stjernede Hotel Caribou ligger ca. 1 km fra centrum af Pas de la Casa. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, gratis Wi-Fi, pengeskab, bar, restaurant, tv-rum og legerum til børnene. Forplejning I rejseprisen er der inkluderet righoldig morgenmadsbuffet.

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Skal børnefamilien på skiferie, så bør I vælge Hotel Adamello, hvor I er i gåafstand til centrum, lift og pist.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen