Søg efter skirejser


Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Sälen

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Sälen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinen er et dejligt hytteområde tæt på Åres effektive liftsystem. Nær hytterne ligger der restauranter, butikker, skileje og flere aktiviteter. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn. I skal dog være opmærksom på, at hytterne ligger ca. 800 meter eller 5-8 minutters gang fra skibussen.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger centralt i gå afstand til liften VM 8'eren, som hurtigt tager jer op i skiområdet. Her bor I tæt på bager, skibussen som tager jer rundt i Åre, natklub, restauranter, skiudlejning og i gå afstand til Åre by, hvor der findes et bred udvalg af gode restauranter og bar. Bemærk, at alle skiskoler starter ved Rödkullan. Her er der stor parkeringsplads og skibussen kører hertil.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er beliggende et par minutters glideafstand til pisten. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser ikke langt fra Skalets Torv, hvor du finder restauranter og afterski.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Disse lejligheder er for jer, der vægter komfort, luksuriøsitet og skiløb ved boligen højt. Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) er et moderne lejlighedskompleks, som ligger med direkte adgang til liften. I bygningen kan I slappe af i den fælles lounge, i relax-området eller nyde en udsøgt middag i Restaurant Passet. Lejlighederne varierer i størrelse, men har alle plads til 4 personer. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, I har bil med, hvis I ønsker at bo Læs mere

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

Ved den populære og familievenlige skidestination Vemdalen i Sverige kan I booke indkvartering i Vemdalsskalet hytter og lejligheder. Boligerne varierer i deres størrelse og stil, hvoraf de fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten. Der er alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pist og lift. Så vælg den bolig der passer jeres behov bedst! Der er desuden gåafstand til Skalets torv, hvor I kan finde mad, butikker og afterski.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vil I bo tæt på pisten, så skal I vælge Vrilbacken! Helt nye flotte og lyse lejligheder beliggende oppe i skiområdet i Lindvallen, nærmest Sälfjällstorget. Lindvallen er et supergodt område for familier med børn, der gerne vil have nem adgang til løjper af flere forskellige sværhedsgrader. Der er 1 parkeringsplads pr. bolig (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering 3,3 km derfra benyttes. Der bygges i området og der kan forkomme byggestøj fra Læs mere

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Lindvallen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Lejlighederne Ski Apartments ligger fordelt i 3 huse. Her bor I tæt på pisten, liften og i gåafstand til indkøb, restauranter og underholdning. Tandådalen og Hundfjället er forbundet med en forbindelseslift og denne er næste lige ved døren. I kan derfor nemt benytte begge skiområder. Tager I bilen eller skibussen er der badeland, bowling og endnu flere butikker i Lindvallen.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Hyggelige og fritliggende hytter med plads til højst 6 personer. Hytterne ligger i Västbyn med kort afstand til skitorvet og er omringet af pister på alle sider, som giver nem og hurtig adgang til lifterne og løjperne. Hytterne er ganske stilfuldt indrettede og særdeles velegnede til en mindre familie. Her er bl.a. mulighed for at køre tilbage til hytten midt på dagen for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao foran brændeovnen. De fritliggende hytter giver ligeledes Læs mere

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

På Parkhotel Sölden er I tæt på alt, så det går hurtigt at komme på ski om morgenen og det går hurtigt hvis I hellere vil I spa og fitness - alt i gåafstand.

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Pension Eder

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Lejlighedshus Schönwies

Lejlighedshus Schönwies, Alpbachtal

Det elegante og moderne lejlighedshus Schönwies ligger ca. 1 km fra centrum af Alpbach. Wiedersbergerhorn-banen nås efter kun ca. 3,5 km, hvorfra man kommer til skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Der ligger et skibusstoppested ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Alpbachtal Card,der giver en del rabatter (se info på destinatione, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Lejligheder Alpensee

Lejligheder Alpensee, Zell am See

De velholdte Alpensee-lejligheder har en rolig beliggenhed i Zell am See. Det livlige centrum ligger 700 meter væk og skiliften blot 400 meter væk. Skibussen, der holder foran døren, kører dig hurtigt til liften om morgenen. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, 1 eller 2 dejlige soveværelser og et moderne badeværelse.

Hotel Lukashansl

Hotel Lukashansl, Zell am See

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Lukashansl ligger i centrum af Bruck, ca. 3,5 km fra Areit-banen i Schüttdorf. Skibussen holder fra jul direkte ved hotellet (køreplan, se opslag på stedet). Huset ligger ikke langt fra talrige butikker, restauranter, barer og cafeer. Til centrum af Zell am See, hvor man f.eks. finder en svømmehal og en isstation, er der ca. 6 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med reception, siddehjørne og pejs, kiosk og Wi-Fi (mod betaling), elevator, morgenmadsrum Læs mere

Gasthof Andrelwirt

Gasthof Andrelwirt, Rauris

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Andrelwirt ligger i rolige omgivelser, ca. 4 km fra centrum af Rauris samt bjergbanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, opholdsrum, legeområde til børnene, morgenmadsrum, restaurant, samt ski- og støvlerum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). Saunaen kan benyttes gratis 1 x pr. ophold, hver ekstra benyttelse er mulig mod betaling (ved forhåndstilmelding). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har douche eller badekar og wc, tv, Wi-Fi og nogle med balkon eller terrasse. Forplejning Læs mere

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise, Avoriaz

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Residence L'Oxalys

Residence L'Oxalys, Val Thorens

Flotte og charmerende chaletlejligheder med en rolig beliggenhed i pulserende Val Thorens. Her er der både wellness-afdeling, loungebar, swimmingpool og ski in/ ski out.

Premium Les Alpages de Reberty

Premium Les Alpages de Reberty, Les Menuires

Premium Résidence Les Alpages de Reberty ligger i Reberty 2000, den højest beliggende bydel i Les Menuires og byder på komfortlejligheder i 4 chaleter i sten og træ. Herfra har man direkte adgang til pisten! Forskellige forretninger ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med pejsehjørne, Wi-Fi samt skibokse og bagageopbevaringsrum. Der er ligeledes en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet med opvarmet svømmehal, sauna, tyrkisk bad (til dels mod betaling) og hvilerum (mod Læs mere

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Residence Club MMV Les Clarines

Residence Club MMV Les Clarines, Les Deux Alpes

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Al Sole Mountain Chic

Al Sole Mountain Chic, Folgaria

Det venligt drevne 3-stjernede Al Sole Mountain Chic (tidligere Hotel Al Sole) ligger i bydelen San Sebastiano, ca 4,5 km fra centrum af Folgaria. Den nærmeste indstigning til skiområdet ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, lounge, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, opvarmet skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Indretning/forplejning De hyggeligt indrettede værelser har douche/wc, tv, telefon, pengeskab og hårtørrer samt nogle med balkon Læs mere

Trysiltunet 16B

Trysiltunet 16B, Trysil

Trysiltunet byder på flere nye lejligheder med høj standard, der er beliggende tæt på pisten i Trysil Turistcenter. Faktisk ligger lejlighederne lige ved siden af Velkomstgården, hvor der findes supermarked, pizzeria samt varmestue, og så er det også lige her, pisten begynder. Fra Velkomstgården kan I nemt komme til skiskolen og familieområdet. Denne beliggenhed gør det meget attraktivt at bo her, når I er en familie med børn.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

I Bjørnebygrenda har lejlighederne 4, 8 eller 14 senge. Alle lejligheder er af god standard med sauna. Her bor I centralt, med kort afstand til transportløjpe og pisten. Bjørnebygrenda ligger i det populære hytteområde Storsten, og herfra har I kun 800 meter på ski til den nærmeste stolelift. Nærmeste skiskole er på Turistsenteret, hvortil I kan så på ski. For nybegyndere, der skal benytte skiskolen, anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved Turistsenteret.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Bjørneby Corner er lejligheder med 6 eller 12 senge. Lejlighederne til 6 personer er i stueetagen, og de store til 12 personer er øverst placeret og i 2 plan. Lejlighederne ligger godt - lige til transportløjpen, som tager jer ud på Liabakken. Alle lejlighederne er indrettet i hyttestil og har sauna og pejs. Fra Bjørneby Corner kan I stå på ski til skiskolen. For nybegynder, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen til Turistcenteret, hvor I kan Læs mere

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena skihytter ligger godt og vel 1-2 km fra skiområdet (Trysil Turistcenter), nær golfbanen i Trysil. Ved turistcenteret finder I skiskolen, som ligger lige for enden af skitorvet. Hytterne er nye og af god standard og ligger i nærheden af langrendspor med oplyste stier. Ved bunden af familieområdet ved Trysil Turistcenter finder I et stort parkeringsområde, hvis der er behov for at tage bilen.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Favn

Favn, Hafjell

Favn er Hafjells nye lejlighedskompleks beliggende lige ved gondolens topstation. Favn består af flere bygninger. Der vil er café og skiudlejning på stedet. Boligerne er placeret med kort afstand til topstationen af gondolliften. Gondolen giver jer mulighed for at tage liften ned til skiskolen, som har startsted i dalen. Lejlighederne er fra 4-10 personer og har alle wi-fi.

Residence Nosalowy Dwor

Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Den komfortable 4-stjernede Residence Nosalovwy Dwor hører til samme hotelkompleks som hotellet Grand Nosalowy Dwor. Indkvarteringen har en malerisk beliggenhed i området omkring Jaszcurówski, ca. 2,5 km fra centrum af Zakopane. Liften Nosal Zakopane samt langrendsløjpen ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen, der findes en bjergbane mere i Zakopane, ca. 4 km fra indkvarteringen. Indkvarteringen består af flere bygninger og har foyer, reception, elevator, bagageopbevaring, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene, billard (mod betaling) samt ski-og Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen