Søg efter skirejser


Gusjösätern

Gusjösätern, Sälen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Vargens familievenlige lejligheder lægger op til en masse hyggelige stunder og har plads til hele familien. Lejlighederne har balkon og sauna og varierer i størrelse og stil, hvor I kan bo helt op til 12 personer. I kan desuden nyde godt af den skønne beliggenhed i smukke omgivelser i Björnen, hvor I har ski-in/ski-out og kort afstand til bl.a. restaurant, indkøb og oplyste langrendsspor. I nærheden af lejlighederne afgår skibussen regelmæssigt, så I nemt kan udforske Åre by.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8 Størrelse: 77m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (og de fleste med brændeovn)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 senge. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Ankomst: Søndag-søndag, lørdag-lørdag, søndag-torsdag Læs mere

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Solviken er en samling af store hytter i glideafstand til pisten og liften. Hytterne ligger i området Klövsjö i Vemdalen. Fra boligerne er der ca. 3 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Hytterne er store og af høj standard. De ligger tæt på Hotell Klövsjöfjäll, hvor der er bar, restaurant og afslapningsområde.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Lindvallen

Indkvarteringen Färdkällan/Gruven er et hyggeligt hytteområde, der ligger midt på fjeldet i det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Her har I et stort udvalg forskellige hytter i varierende stil og størrelse. Der et par kilometer til pisten, men både skilift, Högfjällshotellet, og andre gode services kan nås i bil på et par minutter.

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er fine og helt nye lejligheder, der ligger med god belligenhed. Lejlighedskomplekset åbner til sæson 2018/2019 og i Hundfjället åbner også en ny stolelift. I har omkring 50-200 meter til nærmest lift og pist. Der er desuden gåafstand til butikker, restauranter og underholdning.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Alpinvägen Lägenheter ligger i Dähliebyn i Idre Fjäll. Her er I tæt på pisten Dalarnas längsta. Alle lejlighederne er nye og indrettede i lyse farver med en god standard. Lejlighederne kan være forskellige indrettede, se derfor beskrivelsen af de enkelte lejligheder herunder.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

Ingemars Väg er en del af Fjällbyn som er omringet af de tre pister: Stugbacken, Dalarnas Längsta og Sydbacken i skiområdet Idre Fjäll. Skiboligerne ligger på den sydlige skråning med udsigt over fjeldet. Skiløb er lige i nærheden ligesom servicecenteret Skicenter Syd er nært. I gåafstand fra jeres bolig på Ingemars Väg kan I komme til centrum af Idre Fjäll med butikker, restauranter og et stort aktivitetscenter, hvor hele familien kan slå sig løs. Her er der både bowling, legerum Læs mere

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Hotel Village Montana

Hotel Village Montana, Tignes

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret, Tignes

Midt i Tignes finder du lejlighederne La Ferme du Val Claret. Her bor du tæt på pisten og liften - og har et dejligt wellness område til rådighed!

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens ligger de store og lækre chaletlejligheder Chalet Montagnettes Soleil, som skaber de hyggeligste rammer for skiferien.

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Baita Pedrana

Baita Pedrana, Livigno

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Drømmer du om at bo i rolige omgivelser, med lækre wellnessfaciliteter, god mad, og med en fantastisk udsigt? - Velkommen til vores Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

Hotel Regina

Hotel Regina, Nauders

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Regina ligger ca. 500 m fra centrum af Nauders. Skiområdet Nauders nås efter ca. 1 km og stoppestedet for den gratis skibus ligger direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og sidebygningen "Landhaus Regina" (3 stjerner) og har foyer med siddemuligheder samt reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, legerum til børnene og ski- og snowboard-rum, der kan aflåses. Der er ligeledes en gratis parkeringsplads (hvis ledig). Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) har indendørs Læs mere

Hotel Lukashansl

Hotel Lukashansl, Zell am See

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Lukashansl ligger i centrum af Bruck, ca. 3,5 km fra Areit-banen i Schüttdorf. Skibussen holder fra jul direkte ved hotellet (køreplan, se opslag på stedet). Huset ligger ikke langt fra talrige butikker, restauranter, barer og cafeer. Til centrum af Zell am See, hvor man f.eks. finder en svømmehal og en isstation, er der ca. 6 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med reception, siddehjørne og pejs, kiosk og Wi-Fi (mod betaling), elevator, morgenmadsrum Læs mere

Hotel bei max

Hotel bei max, Pitztal

Det komfortable 4-stjernede Hotel bei max (tidligere Hotel & Gasthof Kirchenwirt) ligger ca. 2 km fra centrum af Mandarfen. Derfra kan man benytte Rifflseebahn og få adgang til skiområdet Pitztal Rifflsee. Skiområdet Pitztaler Gletscher ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen (Gletscherexpress). Skibussens stoppested ligger direkte ved hotellet. Langrendsløjperne ligger også i nærheden (ca. 100 m). Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar og opholdsrum med pejsehjørne samt skikælder. For dem, der ankommer i bil, er der Læs mere

Klawunn | Hotel & Apartment

Klawunn | Hotel & Apartment, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det moderne Klawunn | Hotel & Apartment ligger i bydelen Fürth, ca. 3 km fra centrum af Kaprun og ca. 2,5 km fra skiområdet Maiskogel. Dette nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 650 m. Der ligger en kælkebane ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Den familiedrevne indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, bibliotek og skikælder. Der er parkeringspladser Læs mere

Fjellblikk

Fjellblikk, Trysil

Fjellblikk-lejlighederne er ideelle til skiferien for hele familien. Boligerne er familievenlige og ligger centralt på Høyfjellssenter lige ved siden af velkomstcenteret. Der er kun kort afstand til skitorvet og en lille legeplads. Lejlighederne har plads til 4-8 personer og er godt indrettet til 1-2 familier. Alle skiskoler starter for enden af skitorvet. På denne side af fjeldet findes der et skønt børneområde og en del grønne bakker. I højsæsonen, hvor der er mest sne, kan man løbe hele vejen ned Læs mere

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Skal I rejse på skiferie i en større gruppe og ønsker at bo i samme hytte? Denne hytte med plads til 16 sovende gæster, er det perfekte valg! Her har ejerne lagt fokus på de små detaljer, som gør skiferien endnu dejligere. Indretningen er stilren, og boligen har en lækker spaafdeling samt en hyggelig hjemmebiograf, hvor I kan nyde feriens stunder sammen.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Fjellnest lejligheder ligger centralt placeret i Hemsedal ikke langt fra Hemsedal skicenter. I umiddelbar nærhed finder I børneområdet, butikker, restauranter samt skiudlejning. I kan vælge lejligheden til den enkelte familie, men Fjellnest tilbyder også lejligheder til den store familie eller hvis bedsteforældre skal med på skiferie. Alle lejligheder er moderne og velindrettede. I har mulighed for at oplade jeres el-bil ved lejligheden.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved skiskolen og liften som er på den anden side af vejen. Hotellet er renoveret og har god restaurant, pool og legerum. Hotellet passer godt til jer der vil have den bedste komfort med god beliggenhed.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Gaustablikk Apartments har en god beliggenhed med gåafstand til liften. Lejlighederne er enkelt indrettede, men har samtidig alt, hvad man behøver til en god familieskiferie. Lejlighederne er super gode til den lille familie eller par der gerne vil have et lille køkken.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

På toppen af Hafjell i 950 meters højde finder du Gaiastova appartments. Gaiastova ligger i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt over fjeldene og med pister og løjper som nærmeste nabo. I servicecenteret ved Gaiastova finder I desuden restaurant, café, lille butik, sportsbutik og ikke mindst afterski. Her er altså noget for alle, så hele familien kan komme på ski sammen.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Tag familien med på skiferie til Hafjell i Norge og bo i disse dejlige skilejligheder, hvor der er plads til op til 8 gæster. I får mulighed for ski-in-ski-out, så I kan nemt komme af og på pisterne, når I vil. I kan også gå til den nærmeste restaurant på kun 200 m og få et lækkert måltid.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Nordlia lejlighederne er af høj standard. De er indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger meget centralt, ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste løjpe findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og meget andet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen