Søg efter skirejser


Type 10 - 4-7 personer

Type 10 - 4-7 personer, Idre Fjäll

Type 10 er dobbelthytter hver på 47m2 og plads til 4-7 personer. De er beliggende både i området Fjällbyn ved Ingemars Väg og i Dalsbyn ved Dalslingan - begge tæt ved pisten Dalarnas Længste, der fører ned til Skicenter Syd. Type: Dobbelthytte Personer: 4-7 Størrelse: 47m2 Til lift/pist: 25-250 m.  Indretning:  Stue: TV Soverum: 2 rum hver 2 køjer. Stejl trappe til hems med 3 gulvmadrasser  Køkkenkrog: Køleskab, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Gratis wifi Ekstra: Prisen for Læs mere

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

På den sydlige side af fjeldet ved Idre Fjäll ligger Ingemars Väg med familievenlige og hyggelige boliger til skiferien. Ingemars Väg er en del af Fjällbyn, hvor I blandt andet finder Skicenter Syd. Derudover har I direkte adgang til skiløb, da boligerne ligger mellem de to pister Stugbacken og Sydbacken samt ud til skisportstedets længste piste, der fører ned til hovedliften. Når I ikke står på ski, kan I besøge aktivitetscenteret med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og ikke mindst inden- Læs mere

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Alpinvägen Lägenheter ligger i Dähliebyn i Idre Fjäll. Her er I tæt på pisten Dalarnas längsta. Alle lejlighederne er nye og indrettede i lyse farver med en god standard. Lejlighederne kan være forskellige indrettede, se derfor beskrivelsen af de enkelte lejligheder herunder.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

De hyggelige træhytter på Pernillas Väg i Idre Fjäll kan rumme 5-6 personer og ligger i dejlige private og hyggelige omgivelser. Området ligger centralt ved hovedvejen, hvilket betyder, at I nemt kan komme rundt i skiområdet. Ikke langt fra det hyggligee område ligger både restaurant og bar, samt Pernilla Wiberg Hotel.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Timmerby Village

Timmerby Village, Högfjället

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Högfjället

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

Vasabyn byder jer velkommen i flotte og rummelige lejligheder, som er perfekt for store familier eller to familier, der rejser sammen. I Vasabyn bor I utrolig tæt på både lift med ca. 300 meter, service og et væld af underholdningsmuligheder ved Experium. Lejlighederne er for 8-10 personer. Her bor I med kort afstand fra både Experiumtorget, men også tæt på Gustavtorget.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

Her bor du midt i Åre By blot et sneboldkast fra det hyggelige torv med Stationhuset, supermarked og tøjbutikker som naboer. Lejlighederne har balkon/altan, og pisterne ligger i gåafstand via en kort gåtur til den traditionsrige Bergbanan på torvet. Restauranter og natteliv ligger en gade væk, så I også kan komme på afterski.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim lejligheder ligger over supermarked og skiudlejning, så her bor i helt tæt på skitorvet. På skitorvet finder I reception, indkøb, skiudlejning, sportsbutik og spisesteder. Lejlighederne har 4 eller 6 senge. Lejlighederne passer godt til familier, der gerne vil bo tæt på de børnevenlig grønne løjper og tæt på skiskolen.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten lejligheder ligger tæt på transportløjpen, som tager jer ud til løjpe 13 (sværhedsgrad blå). Herfra kommer I nemt til stoleliften og på ski til skiskolen. Tager I stoleliften Fjellekspressen op, kommer I nemt videre rundt i skiområdet. Lejlighederne har forskellig indretning og komplekset er op til 2. etage, der vil derfor være udvendig trappe til nogle lejligheder.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

Bjørnebygrenda lejligheder kan rumme både 4, 8 og 14 personer og ligger i Storsten Hytteområde på Turistsentersiden. Lejlighederne har en god standard og god placering med nem adgang til pisterne på ski. Fra lejlighederne er der 170 meter til transportløjpen og herfra 800 meter til stoleliften Liekspressen på ski. Lejlighederne ligger godt for dem der kan stå på ski, men er du nybegynder, skal du være opmærksom på, at der er 2 km til skiskolen.

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Her finder i lejligheder i flere størrelser fra 4-12 senge. Holtardalen Lejligheder ligger godt placeret ca. 200 meter fra skicenteret Holterdalen, som på ski hænger sammen med Tiur, som er den anden halvdel af skisenteret. Langrendspor findes i hele Rauland, klik skiene på og oplev den storslåede natur. Skiskolen finder I ved Tiur, hvortil I kan stå på ski eller tage bilen.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Résidence Saskia Falaise

Résidence Saskia Falaise, Avoriaz

Den hyggelige Résidence Saskia Falaise ligger i udkanten af Avoriaz, i den højere liggende del af "La Falaise". Indkvarteringen består af flere bygninger og byder på en herlig panoramaudsigt udover dalen i Morzine. Beliggenheden gør det muligt for skiløbere at starte på ski direkte fra indkvarteringen. En bager, supermarked, restauranter og barer ligger ligeledes umiddelbart direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi (mod betaling), legehjørne til børnene samt skidepot. Parkeringspladser mod betaling ligger i Læs mere

Residence Koh I Nor

Residence Koh I Nor, Val Thorens

Residence Koh I Nor er til dig, som ønsker 5-stjernet luksus med blandt andet ski in/ski out, gourmetrestauranter og en afslappende wellness-afdeling.

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana i Tignes er lækre og hyggelige 4-stjernede lejligheder af forskellig størrelse.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Central Hotel & Apart

Central Hotel & Apart, Fügen

Det hyggelige 3-stjernede Central Hotel & Apart ligger direkte i centrum af Fügen. Indstigningen til det nærmeste skiområde Spieljoch nås efter ca. 1 km og skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 8 km. Skiområdet Hochfügen ligger ca. 13 km fra indkvarteringen, indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til de omkringliggende skiområder. Banegården i Fügen nås efter ca. 200 m. Indkvarteringen består af et hovedhus og et såkaldt Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Lake Resort Pressegger See

Lake Resort Pressegger See, Nassfeld

Det roligt beliggende Lake Resort Pressegger See er omgivet af skøn natur og ligger direkte ved søen. Skiområdet Nassfeld, der ligger ca. 12 km fra indkvarteringen, nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Hermagor ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Langrendsfans finder indstigningen til langrendsløjpen efter ca. 300 m. Faciliteter Den velplejede indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, gæstekøleskab, skirum, parkeringspladser (hvis ledig, ved chaleterne) og parkeringsgarage (hvis ledig, ved lejlighederne). Restaurant samt baren kan Læs mere

Haus Unterrein

Haus Unterrein , St. Johann in Pongau

De attraktive lejligheder Haus Unterrain er beliggende i et smukt og roligt område omgivet af natur, ca. 6,5 kilometer fra centrum af St. Johann, hvor du kan shoppe dagligt. Skiliften finder du ca. 5 kilometer herfra. Dette mindre kompleks består af to 3 værelses lejligheder. Booker du to lejligheder, har du således hele komplekset for dig selv. Begge lejligheder er smagfuldt indrettede og har to komfortable soveværelser samt et dejligt køkken og badeværelse.

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

Perfekt placeret i udkanten af Passo Tonale, tæt på pisten, ligger det helt nyrenoverede og hyggelige Hotel Delle Alpi

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i lejlighed med perfekt placering i Passo Tonale. 100 meter til pisten og liften - velkommen til Residence Anna.

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen