Søg efter skirejser


Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Boligerne er adskilte, rolige og moderne udstyret. En del af boligerne er i glideafstand til pisten. Klockarfjället har en supergod beliggenhed ved pisten Näsbacken og liften Väst Express. Bemærk, at boligerne ligger et stykke fra receptionen, så kommer I med fly eller tog, skal I bestille en taxa for at komme helt til boligerne.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er pæne lejligheder meget tæt på pisten i Vemdalsskalet. Her får I en supergod beliggenhed med kort afstand til skitorvet, indkøb og pisten, som ligger næsten lige uden for døren. Lejlighederne ligger fint placeret, hvis I rejser med tog, da de er i gåafstand fra receptionen.

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Oplev et moderne lejlighedskompleks lige ved siden af pisten, som ligger et par kilometer fra Skalets torv og i gåafstand fra restauranter ved Skalspasset. Hver lejlighed har en garageplads, der gør dit ophold ekstra komfortabelt. Lejlighederne er beliggende i Skalspasset med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

Bestil en Utsikten lejlighed som er lys, pæn og moderne indrettet og af en høj standard med plads til egen madlavning. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten, og i nærheden finder I også aktivitetshuset Storhogna M som tilbyder bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. Med en gåtur på 5-10 minutter fra jeres bolig ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden i Sverige byder på alt, hvad du kunne ønske dig af din drømmeskiferie. Boligen er smuk og moderne indrettet i fredelige omgivelser dog stadig indenfor gåafstand af restauranter, pist og skiudlejning. Lejligheden byder blandt andet på gratis internet, privat sauna, veludstyret køkken samt balkon med bjergudsigt.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er lyse og rumlige lejligheder fra 2019. Her bor I tæt på Gustavtorget i Lindvallen. På Gustavtorget er der skiskole og 8 stolslift, som hurtigt tager jer op på ski. Her finder I desuden restaurant, bar og bageri. Lindvallen har alt, hvad I behøver. I Experium er der badeland, shows, bowling og meget mere. Her er I garanteret alt, hvad I har brug for. Der er gode muligheder for indkøb i Sälen.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Dalbyn ligger tæt på både lift og pisten. Området i Dalbyn er perfekt til børnefamilier som ønsker et varieret skiløb, hvor der er plads til andet sjov. Boligerne ligger nemlig tæt på Lindvallens oplevelsescenter Experium. Super god placering i gåafstand til børneområdet, liften, skiskole og butikker. Liften op til pisterne ligger i gåafstand, ca. 400 meter fra Dalbyn.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Liengården

Liengården, Åre

Bo lige ud til skiområdet og i gåafstand til Åre centrum. Liengården ligger i VM-området med nem adgang til lifter og pister. Skiskolen for gæster i dette område er ved Rödkulletorget (lift nr. 20). I Åre centrum er der restauranter, caféer, natteliv, shopping og indkøb.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

Nya Lundsgården byder jer velkommen i smukke omgivelser til et væld af hyggelige lejligheder, der alle er høj standard. Lejlighederne varierer i størrelse og stil, og her kan I bo 2-8 personer. I kan desuden nyde godt af den fantastiske beliggenhed, der byder på kort afstand til bl.a. restauranter, bar og Åres velkendte natteliv. Ydermere bor I få meter fra pistesystemet og liften, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og efter en lang dag i Læs mere

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Fjällvilla

Fjällvilla, Sälen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Vasabyn

Vasabyn, Sälen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Sälen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Sälen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Hyggelige og fritliggende hytter med plads til højst 6 personer. Hytterne ligger i Västbyn med kort afstand til skitorvet og er omringet af pister på alle sider, som giver nem og hurtig adgang til lifterne og løjperne. Hytterne er ganske stilfuldt indrettede og særdeles velegnede til en mindre familie. Her er bl.a. mulighed for at køre tilbage til hytten midt på dagen for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao foran brændeovnen. De fritliggende hytter giver ligeledes Læs mere

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2"

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2", Val Thorens

Som navnet antyder, så er der her tale om 2 huse nemlig Montagnettes Soleil 1 og Montagnettes Soleil 2. Husene ligger 150m. fra hinanden og består af i alt 27 store lejligheder, og vi råder over lejligheder i begge huse. Det unikke ved disse huse er, at alle lejligheder har egen indgang direkte udefra, så det føles næsten som at have sig eget lille chalet - alle lejligheder er også indrettet i hyggelige chalet stil. Lejlighederne har egen pejs inkl Læs mere

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise, Avoriaz

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Résidence Les Gémeaux

Résidence Les Gémeaux, La Plagne

Résidence Les Gémeaux, som er indrettet i traditionel stil, ligger i bydelen Belle Plagne, kun ca. 100 m fra skipisten. Forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man direkte i nærheden af indkvarteringen. Indkvarteringen har reception samt skikælder. Der er ligeledes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig, reservation ikke mulig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum med tv, nogle med separate soveværelser, bad eller douche/wc, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed) og tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine. Uden Læs mere

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Hemsedal Alpin Apartements er hyggelige lejligheder i rustik norsk hyttestil af god kvalitet. Disse lejligheder passer godt til familien eller flere der rejser sammen. Du bor i gåafstand til Hemsedal Skicenter, børneområdet, indkøbsmuligheder, skiudlejning og skishop, samt tæt på Hemsedal Fjelllandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og ved højtider kan være støj fra naboer, da der bor mange unge mennesker og skoler i dette område.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken har gode lejligheder til fornuftige priser, som især er populære hos familier søndag til fredag. Lejlighederne er enkelt indrettet og har en central beliggenhed med ca. 400 m. til børneområdet, supermarked, skiudlejning og skishop. Bakken lejligheder ligger ligeledes midt i Hemsedal Fjellandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og højtider kan forekomme støj fra afterski og bar.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Nordlia lejlighederne er af høj standard. De er indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger meget centralt, ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste løjpe findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og meget andet.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby, Hafjell

Hafjell Alpinlandsby byder på hyggelige lejligheder, som er centralt beliggende tæt på Hafjell Alpincenter, børneområdet og legemuligheder. Disse familievenlige lejligheder kan huse 4-6 personer, hvor I har skiløb lige ude for døren. Skiboligerne ligger ligeledes tæt på Hafjells indkøbsmuligheder, så I ikke skal bekymre jer om at mangle noget på turen.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er et område med hytter og lejligheder. Lejlighederne kan rumme op til 8 personer og har flotte faciliteter og en god standard. Her bor i ca. 5 minutters gang fra pisterne i Trysil, hvor I fra bunden af familieområdet kan tage flere træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Det er nemt og bekvemt at tage bilen til centrum af skianlægget, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca. 2-3 minutter Læs mere

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Hytteområdet består af i alt 30 hytter med plads til henholdsvis 6, 10 og 12 personer. Det er hytter af god standard og bygget i hyggelig norsk hyttestil. Skiudlejning, salg af liftkort og skiskole findes alt sammen ved skicenteret, som ligger lige ved hytterne. God beliggenhed for børnefamilier.

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Drømmer du om at bo i rolige omgivelser, med lækre wellnessfaciliteter, god mad, og med en fantastisk udsigt? - Velkommen til vores Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Lejligheder Seilergasse

Lejligheder Seilergasse , Zell am See

Lejligheder Seilergasse har en perfekt beliggenhed i den charmerende østrigske skisportsby Zell am See. Lejlighederne ligger i byens hovedgade med både restauranter og afterskibarer lige ved hånden. Du har samtidig kun et par minutters gang til byens hyggelige hovedgade og til den fortryllende udsigt over Zeller See. Pisterne og liften findes også få minutters gang fra Seilergasse, og du har derfor rig mulighed for at få det fulde udbytte af det spændende skiområde. Seilergasse består af simple men pæne lejligheder Læs mere

TheView Apartment Zillertal

TheView Apartment Zillertal, Fügen

Den moderne TheView Apartment ligger ca. 2 km fra centrum af Fügen. Man kommer let til skiområdet Hochzillertal (ca. 5 km fra indkvarteringen) samt til Hochfügen (ca. 13 km fra indkvarteringen) med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen (se Vigtigt). Den nærmeste indstigning til langrendsløjpen nås efter ca. 4 km. Der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler (mod betaling) Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen