Søg efter skirejser


Solhem 8-10 personer

Solhem 8-10 personer, Stöten

Type: Hytte beliggende i Soltorgsbyn  Personer: 8-10  Størrelse: 120m2 i to plan Til lift: 100-300 m.  Indretning stueplan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng  Køkkenkrog: Køleskab, fryser, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche. Ekstra wc. Boblebad, sauna og douche  Andet: Tørreskab  Indretning 1 plan:  Stue: Mindre stue med kabel-TV  Soverum: Sovealkove med enkeltseng. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt ekstra dobbeltseng eller i  stedet dobbelt sovesofa i lille stue   OBS!  Indretning af de privatejede Solhem Læs mere

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn er små og hyggelige, samt charmerende hytter perfekt til familier. De er beliggende neden for skiområdet, hvorfra I finder transportliften 50-150 meter fra boligen, som fører dig op til pisterne. Desuden er det nemt at stå på ski hele vejen ned til Fjällbyn. Hytten har 2 soverum og et køkken. Bemærk, at liften er afhængig af natursne. Alle hytterne er dobbelthytter.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er det oplagte valg, når hele familien skal afsted på skiferie, eller hvis I rejser flere venner sammen. Her kan I nemlig bo I hyggelige og velindrettede lejligheder med plads til 4-10 personer, og I har blot en kort gåtur til bytorvet. Herfra kan I nemt nå til liften, så I hurtigt kommer afsted på ski, og I nærheden af lejlighederne venter et væld af restauranter, barer, natklubber, en bager og en skishop. Skibussen kører regelmæssigt til både Læs mere

Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Gula byn

Gula byn, Sälen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Blå Husen

Blå Husen, Sälen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Solbacken View

Solbacken View, Sälen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Kopparbyn

Kopparbyn, Högfjället

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Selvägen

Selvägen, Högfjället

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

Toppheden ligger lige ud til pisten "Snöflingan" i det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl med udsigt både over Idrefjellet og norske Rendalsölen. Her hopper du på skiene lige udenfor din hytte, da der er ski-in/ski-out og en kort afstand til restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

På jeres skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Nedre Grizzlyhusen, som tilbyder fine boliger med pæne og lyse lejligheder i en moderne stil. Pisten fører jer lige til boligen, og med et rullebånd kan I nemt nå liften Grizzly Express. Kælkebakke tæt på lejlighederne og kort afstand til restaurant.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

Björnbyn består af gode og familievenlige lejligheder, som er placeret i gå afstand fra pisten. Derudover kan I også gå til centrum af Björnrike, hvor der findes indkøb, skiudlejning, bager og mange andre faciliteter til skiferien. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, hvilket giver jer mulighed for selv at lave mad.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

I hjertet af franske Val d´Isere finder du det stemningsfulde og farverigt indrettede Hotel Ormelune - det ligger kun 50 meter fra pisten, og så er der wellness.

Premium Les Alpages de Reberty

Premium Les Alpages de Reberty, Les Menuires

Premium Résidence Les Alpages de Reberty ligger i Reberty 2000, den højest beliggende bydel i Les Menuires og byder på komfortlejligheder i 4 chaleter i sten og træ. Herfra har man direkte adgang til pisten! Forskellige forretninger ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med pejsehjørne, Wi-Fi samt skibokse og bagageopbevaringsrum. Der er ligeledes en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet med opvarmet svømmehal, sauna, tyrkisk bad (til dels mod betaling) og hvilerum (mod Læs mere

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil - her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Résidence Le Mont Soleil

Résidence Le Mont Soleil, La Plagne

Den traditionelle Résidence Le Mont Soleil i bydelen Plagne Soleil ligger i rolige omgivelse, men dog centralt beliggende, direkte ved foden af pisten og kun 100 m fra skiliften. Der er flere indkøbsmuligheder i nærheden (ca. 100m), centrum af La Plagne ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele i La Plagne. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, skidepot, bagageopbevaringsrum (uden opsyn) samt solterrasse. Der er en offentlig gratis parkeringsplads ca. 200 m fra indkvarteringen Læs mere

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Residence Daria I Nor

Residence Daria I Nor, Alpe d´Huez

På Daria I Nor bor du virkelig i hjertet af Alpe d'Huez, og her får du både luksus, komfort og wellness.

Apart Garni Sonderbichlhof

Apart Garni Sonderbichlhof, Fügen

Den hyggelige indkvartering Apart Garni Sonderbichlhof ligger på en højslette på Fügnerberg, ca. 5,5 km fra centrum af Fügen. Indstigningen til skiområdet Hochzillertal-Hochfügen-Spieljochligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Der er et skibusstoppested direkte ved siden af indkvarteringen. En kælkebane samt indstigningen til løjpenettet nås efter ca. 8 km. Faciliteter Indkvarteringen, der drives med stor sans for detaljerne og på en meget personlig måde, har Wi-Fi, morgenmads- og opholdsrum, skikælder samt gratis parkering (hvis ledig). Wellnessområdet på ca. 80 Læs mere

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

Alpin Resort Stubaier Hof

Alpin Resort Stubaier Hof, Stubaital

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

Hotel Alphof

Hotel Alphof, Stubaital

Det familiært drevne 4-stjernede Hotel Alphof ligger midt i Stubaital, kun ca. 50 m fra centrum af Fulpmes. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne let til skiområdet "Schlick 200", som ligger ca. 800 m derfra. Stubaier gletsjeren nås efter ca. 20 km. Den nærmeste langrendsløjpe finder man efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer, elevator, Wi-Fi, stue, morgenmadsrum, spisesal, bar, terrasse samt ski- og støvlerum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Sun Lodge Schladming

Sun Lodge Schladming, Schladming

Den komfortable 4-stjernede Sun Lodge Schladming er centralt beliggende over Schladming. Indkøbs- og shoppingmuligheder nås efter ca. 700 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til bjergbanen (ca. 1,6 km). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, pejselounge samt mindst en parkeringsplads pr. lejlighed og ladestationer til e-biler. Det ca. 280 m² store wellnessområde SPANORAMA med indendørs pool, finsk sauna, dampbad, hvilerum og panoramalounge kan benyttes gratis. Der er ligeledes mulighed for massager (mod betaling) Læs mere

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er en række flotte lejligheder, som er perfekte for dig, som ønsker at bo tæt på det hele på din skiferie. Lejlighederne ligger nemlig blot et stenkast fra både lift, pister, langrendsløjper, dagligvarebutik, skiudlejning, restauranter, bar og skicenter. Herudover er der et område med afterski, barer og natklub, så hvis I ønsker en rolig skiferie, når I befinder jer i jeres bolig, så anbefaler vi ikke Staven Apartment.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Den dejlige landsby er placeret smukt i fjeldet 1000 m.o.h. og byder på skønne lejligheder, der er indrettet i norsk hyttestil. Her kan I bo mellem 5 og 10 personer i lejlighederne, der er af høje standarder og byder på en betagende udsigt over Hemsedal Skisenter og centrum af Hemsedal. På skarsnuten Hotel finder I restaurant. Lejlighederne er dermed det helt ideelle valg for familien, som ønsker at bo tæt på skiområdet, men i rolige omgivelser.

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Hemsedal Alpin Apartements er hyggelige lejligheder i rustik norsk hyttestil af god kvalitet. Disse lejligheder passer godt til familien eller flere der rejser sammen. Du bor i gåafstand til Hemsedal Skicenter, børneområdet, indkøbsmuligheder, skiudlejning og skishop, samt tæt på Hemsedal Fjelllandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og ved højtider kan være støj fra naboer, da der bor mange unge mennesker og skoler i dette område.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun består af moderne og rummelige lejligheder med høj standard. Skilejlighederne har en perfekt beliggenhed i Fageråsen Panorama med kun 70 meter til transportlift og transportløjper. Aasgard Fjelltun ligger centralt placeret og har kort afstand til Mountain Resort Trysil med faciliteter som restaurant, bar, spa, afterski, indkøbsmuligheder og meget andet.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Grandvalira

Det komfortable 5-stjernede Hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa ligger ca. 200 m fra centrum af Soldeu. Bjergbanen Telecabina de Soldeu nås ligeledes efter kun ca. 400 m. På forespørgsel er der mulighed for transfer fra hhv. til lufthavnen (mod betaling). Faciliteter Den familievenlige indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, spisesal, bar, café, restaurant, legerum til børnene, børneklub (se info på stedet), tv-rum og skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), ladestation til e-biler (mod Læs mere

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen