Søg efter skirejser


Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Vargens familievenlige lejligheder lægger op til en masse hyggelige stunder og har plads til hele familien. Lejlighederne har balkon og sauna og varierer i størrelse og stil, hvor I kan bo helt op til 12 personer. I kan desuden nyde godt af den skønne beliggenhed i smukke omgivelser i Björnen, hvor I har ski-in/ski-out og kort afstand til bl.a. restaurant, indkøb og oplyste langrendsspor. I nærheden af lejlighederne afgår skibussen regelmæssigt, så I nemt kan udforske Åre by.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Högfjället

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Olarsängen

Olarsängen, Högfjället

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Dalbyn

Dalbyn, Sälen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallen lejligheder ligger flere forskellige steder i skiområdet. Der er dem, som ligger på vejen Blästervallsvägen, nogle i de to områder Övre og Nedre Blästervallen samt tæt på Nedre Nallehusen. Alle områderne er tæt på Liften Grizzly, som er en stolelift. Alle boliger er af høj standard og har en god beliggenhed.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Hotel Lukasmayr

Hotel Lukasmayr, Bruck

Hotel Lukasmayr er et autentisk østrigsk hotel, som ligger i det skønne centrum af Bruck. Hovedliften i Zell am See ligger ca. 3 kilometer væk, men nås nemt med den gratis skibus, som stopper lige ved siden af hotellet. Værelserne er pæne og moderne indrettet og der er værelser, som kan rumme op til 4 personer Dit ophold på Hotel Lukasmayr er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Hvis du trænger til at lade Læs mere

Residenz Gruber

Residenz Gruber, Bad Gastein

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Residenz Gruber ligger i den sydlige udkant af Bad Gastein, ca. 3 km fra centrum. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 3,6 km. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Indstigningen til en langrendsløjpe ligger ca. 700 m fra indkvarteringen og til en kælkebane er der ca. 3 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, skirum med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler Læs mere

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed, Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De hyggelige lejligheder er moderne og meget velindrettede og udstyret med tv og en hyggelig opholdsstue, køkken og et eller flere komfortable soveværelser. Lejlighederne ligger i en separat bygning ved siden af hotellet. Som gæst i lejlighederne kan du benytte hotellets faciliteter. Det idylliske centrum af Bad Hofgastein med sine hyggelige butikker ligger inden for gåafstand, og den første skilift ligger Læs mere

Mariandl's Appartements

Mariandl's Appartements, Kaprun / Kitzsteinhorn

Den hyggelige indkvartering Mariandl's Appartements ligger på det rolige feriested Piesendorf, ca. 4 km fra centrum af Kaprun. Der er allerede indkøbsmuligheder ca. 100 m fra indkvarteringen. Skibussen (se køreplan på destinationen) holder ca. 200 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne enten til Maiskogel-banen (ca. 4 km), til Areit-banen (ca. 6 km) eller til gletsjer-skiområdet ved Kitzsteinhorn (ca. 10 km). Et skitog (ca. 700 m til banegården Piesendorf) kører ligeledes til bjergbanerne (se info på destinationen). En langrendsløjpe nås efter Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus, Fügen

Det familiært drevne Hotel Malerhaus ligger ca. 200 m fra centrum af Fügen. Skibussen holder overfor hotellet og kører gæsterne til Spieljochbanen, som ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås efter ca. 300 m. De hyggelige hotel har reception, elevator, Wi-Fi, spiserum, restaurant, pizzeria "Il Pittore", legerum til børnene samt egen hotelbar. Til dit skiudstyr er et skirum med støvletørrer klar. Det ca. 200 m² store wellnessområde (kl. 16 Læs mere

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Lejligheder Alpensee

Lejligheder Alpensee, Zell am See

De velholdte Alpensee-lejligheder har en rolig beliggenhed i Zell am See. Det livlige centrum ligger 700 meter væk og skiliften blot 400 meter væk. Skibussen, der holder foran døren, kører dig hurtigt til liften om morgenen. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, 1 eller 2 dejlige soveværelser og et moderne badeværelse.

Sportpension Singer

Sportpension Singer, Mutterer Alm / Götzens

Den hyggelige 3-stjernede Sportpension Singer ligger i udkanten af landsbyen Birgitz, ca. 300 m fra centrum. Caféer, restauranter og indkøbsmuligheder nås efter ca. 400 m. Skibussen holder i nærheden (ca. 300 m) og bringer gæsterne til skiområdet Götzens-Mutters. Til ski-begyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m). Bjergbanen Schönbodenbahn i skiområdet Axamer Lizum ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, spisesal, stue. Wi-Fi, opholdsrum, spiserum og skirum. Der er gratis parkeringspladser ved huset Læs mere

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro ligger ved skitorvet på Trysil Høyfjellssenter. De familievenlige 4-6 personers lejligheder ligger i overetagen af Velkomstcenteret og nås via den udvendige trappe. Lejlighederne ligger ideelt, da de er tæt på indkøb, skiudlejning, restauranter, caféer og med kort afstand til skiskolen. Høyfjellssenteret er et godt område for begyndere og for børnefamilier, da der er mange grønne nedfarter. Der er gode muligheder for at kælke, når pisterne lukker, og så skal I være opmærksomme på, at der kan være lidt støj Læs mere

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena skihytter ligger godt og vel 1-2 km fra skiområdet (Trysil Turistcenter), nær golfbanen i Trysil. Ved turistcenteret finder I skiskolen, som ligger lige for enden af skitorvet. Hytterne er nye og af god standard og ligger i nærheden af langrendspor med oplyste stier. Ved bunden af familieområdet ved Trysil Turistcenter finder I et stort parkeringsområde, hvis der er behov for at tage bilen.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Hyggelige hytter beliggende i kort afstand til pisten. Hytterne har alle 4 soveværelser, 2 badeværelser og 9 senge. Super gode hytter for den store familie eller 2 familier der rejser sammen. Hytterne er beliggende i kort afstand til Kvitfjell Hotell og Gudbrandgard Hotell.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Den dejlige landsby er placeret smukt i fjeldet 1000 m.o.h. og byder på skønne lejligheder, der er indrettet i norsk hyttestil. Her kan I bo mellem 5 og 10 personer i lejlighederne, der er af høje standarder og byder på en betagende udsigt over Hemsedal Skisenter og centrum af Hemsedal. På skarsnuten Hotel finder I restaurant. Lejlighederne er dermed det helt ideelle valg for familien, som ønsker at bo tæt på skiområdet, men i rolige omgivelser.

Chalet Hermine

Chalet Hermine, Val Thorens

I den rolige ende af Val Thorens ligger de lækre lejligheder, Chalet Hermine. Her er der kun 150 meter til liften og pisten - og der er lejligheder i alle størrelser, lige fra 4 til 12 personer.

Résidence Alba

Résidence Alba, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alba ligger i udkanten af Les 2 Alpes ved foden af skiområdet. Efter ca. 50 m nås skiliften Vallée Blanche. De nærmeste butikker ligger ligeledes ganske få meter fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) og skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig, 1 x pr. lejlighed). Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Les Chalets de l'Altiport

Les Chalets de l'Altiport , Alpe d´Huez

Les Chalets de l´Altiport er lækre chalet'er, som ligger lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed - kun 100 meter til pisten og liften.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Top Residence

Top Residence, Passo Tonale

Central beliggenhed i komfortable lejligheder med god plads TOP Residence har lejligheder af forskellige størrelse med en beliggenhed midt i hjertet af Passo Tonale. Det er derfor et godt valg til dig, der ønsker at bo centralt på din skiferie til Passo Tonale! Midt i centrum TOP Residence har en perfekt beliggenhed midt i centrum af Passo Tonale. Kun 200 meter fra lejlighederne ligger både liften og byens centrum. Lejlighederne har dusenden en smuk udsigt ud over bjergtoppene i området Læs mere

Baita Pedrana

Baita Pedrana, Livigno

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Landhotel Altastenberg - Kost og logi

Landhotel Altastenberg - Kost og logi, Winterberg

Landhotel Altastenberg er et traditionelt familiehotel i centrum af Alta Stenberg. Kun 50 meter til både pist og lift. Hotellet byder på en hyggelige atmosfærre, og sørger for at du hurtigt føler dig hjemme. De rummelige værelser er moderne indrettet og tilbyder dig udover al komfort, også en smuk udsigt over de sneklædte bjergtoppe. I hotellets restaurant kan du nyde den lækre traditionelle morgenmad. Trænger du til noget koldt at drikke efter en lang dag på ski, kan det nydes Læs mere

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen