Søg efter skirejser


Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Indkvarteringen Högfjällsbyn i Högfjället i Sälen er placeret i et område med hyggelige lejligheder, der alle har en vidunderlig fjeldudsigt. Lejlighederne ligger i kort afstand til både skilift og services såsom skishop, butikker, restauranter, natklub og supermarked.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Solbacken

Solbacken, Hundfjället

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Hundfjället

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermelinen byder jer velkommen til hyggelige skilejligheder beliggende på en skovskråning, som giver jer en flot udsigt over fjeldet. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-9 personer afhængig af den valgte bolig og ligger tæt på både lift, pist og langrendsspor. I har både købmand og restauranter i nærheden, og flere af lejlighederne er udstyret med sauna og åben pejs.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Familievenlige lejligheder med veludstyret køkken til madlavning hjemme og sauna til afslapning efter en lang dag på ski. Lejlighederne har også balkon/altan, som I nemt kan nyde, da I bor i et roligt hytteområde. Pisterne ligger i glideafstand fra Övre Bäcken lejlighederne, og skibussen fører jer nemt ind til Åre. Skishop og restaurant findes lige i nærheden.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

På Alpinvägen finder I både lækre lejligheder og hyggelige hytter på Idre Fjälls sydside. Alpinvägen ligger i området Dähliebyn og lige ud til pisten Dalarnas längsta, hvorfra I nemt kan komme rundt i skiområdet. Der er 700 meter fra Dähliebyn til centrum, hvor I finder indkøbsmuligheder, aktivitetscenter med badeland samt skileje og skiskole.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Disse fine skilejligheder er perfekt til flere familier, der vælger at rejse sammen. Lejlighederne i Askebyn er centralt placeret, og det er et skønt område for jer, der gerne vil bo tæt på skiområdet og skiskolen, da I blot får en kort gåtur til skiskole, indkøb samt svømmehal. Derudover egner lejlighederne sig godt til familier med nybegyndere, da I bor tæt på pisten og børneområdet. Lejlighederne har plads til 12-17 personer afhængig af den valgte bolig, hvor I har både Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Book et ophold i Fjällvilla, som er hyggelige hytter, der ligger neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Her bor I omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla hytter har fine størrelser og god rummelighed, så I sagtens kan bo flere familier eller vennepar. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen i Sälen.

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Alltime Travel udbyder disse super flotte nyopførte lejligheder, som I kan booke til jeres drømmeskiferie. Lejlighederne er hele 80 kvm med plads til 8 sovende gæster fordelt i 4 soveværelser. I kommer til at få den dejligste udsigt over bjergene og pisterne i Branäs fra lejligheden. Glæd jer til at benytte den skønne varme private sauna efter nogle aktive dage i det kølige og snefyldte landskab.

Orren

Orren, Branäs

Hyggelige privatejede lejligheder og hytter i træ. Hytterne er beliggende på toppen af Branäsberget med reception, restaurant, butikker, skiskole, scootercentral, lifter og pister mv. inden for kort afstand. Det er muligt at bestille morgenmad til afhentning i centrum. Der er skiskole på toppen i højsæsonen, ellers er det i dalen. Der ca. 13 km med bil til byen eller ca. 5 min med gondolliften, som kan nås efter en kort tur med lift.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Solviken er en samling af store hytter i glideafstand til pisten og liften. Hytterne ligger i området Klövsjö i Vemdalen. Fra boligerne er der ca. 3 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Hytterne er store og af høj standard. De ligger tæt på Hotell Klövsjöfjäll, hvor der er bar, restaurant og afslapningsområde.

Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Sälsätern

Sälsätern, Sälen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Vasabyn

Vasabyn, Sälen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Högfjället

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Alpenhotel Fernau

Alpenhotel Fernau, Stubaital

Det 4-stjernede Alpenhotel Fernau ligger i bydelen Scheibe, ca. 700 m fra centrum af Neustift. Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skiområdet Schlick 2000, som ligger ca. 8 km fra indkvarteringen og til Stubaier Gletscher, som er ca. 17 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen samt et afterskiinglokale nås efter ca. 200 m. Kælkebanen ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, jagtstue, pejsehal, bar og legerum Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Heart Hotel Sylvia.

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Résidence Alba

Résidence Alba, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alba ligger i udkanten af Les 2 Alpes ved foden af skiområdet. Efter ca. 50 m nås skiliften Vallée Blanche. De nærmeste butikker ligger ligeledes ganske få meter fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) og skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig, 1 x pr. lejlighed). Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe, Alpe d´Huez

Le Cristal de l'Alpe slog i 2010 dørene op for dets nye og lækre luksuslejligheder - lige i hjertet af Alpe d´Huez!

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil - her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Résidence Les Terrasses de Veret

Résidence Les Terrasses de Veret, Flaine

Den hyggelige 3-stjernede Résidence Les Terrasses de Veret ligger ca. 150 m fra skiliften Grands Vans og indstigningen til skiregionen Grand Massif. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi, lounge, elevator og skirum. En svømmehal samt sauna og spabad (eventuelt mod betaling) i udendørsområdet byder på afslapning (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen). Der er overdækkede parkeringspladser mod betaling Læs mere

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

På Hotel Delle Alpi kan I både nyde godt af det brede udvalg af vine og det store wellness område.

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Børnefamilien er sikker på en god skiferie på Hotel Adamello, for er lift, pister og byens centrum indenfor gåafstand.

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Casa Mara

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Bjørneby Corner er lejligheder med 6 eller 12 senge. Lejlighederne til 6 personer er i stueetagen, og de store til 12 personer er øverst placeret og i 2 plan. Lejlighederne ligger godt - lige til transportløjpen, som tager jer ud på Liabakken. Alle lejlighederne er indrettet i hyttestil og har sauna og pejs. Fra Bjørneby Corner kan I stå på ski til skiskolen. For nybegynder, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen til Turistcenteret, hvor I kan Læs mere

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er beliggende næsten lige ved løjperne, liften, skiudlejningen og skiskolen og har en skøn udsigt mod Geilo eller løjperne. Det er et historisk hotel, som har dannet ramme om filmene: "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Det er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for alle aldre! Sne, leg og hotel med spa og bowling er kendetegnene ved Dr. Holms Hotel!

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Disse lejligheder er af en god standard og indrettet efter en ægte norsk hyttestil. Hver af disse skihytter består af 4 lejligheder. Fra skihytten er der blot 100 meter til pisterne, så det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage mellem skiområdet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen