Søg efter skirejser


Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950

Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950, Les Arcs

Arc1950 Le Village er en samling af luksus 5-stjernede lejlighedskomplekser perfekt til par, familier eller forretningsrejsende!

Hotel L'Arbina

Hotel L'Arbina, Tignes

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Dejlige indrettede lejligheder på Tranangårdarne.. Lejlighederne er fra 2022. Her kan I bo lige ved siden af Gondolliften, tæt på skitorvet og i gåafstand til skiskolen. Tranangårdarna bliver uden tvivl en af de bedste placeringer for dig, der gerne vil have det hele lige uden for døren.

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Bergsgården byder jer varmt velkommen til flotte og komfortable lejligheder med plads til 6-8 personer. Lejlighederne er moderne indrettede og skønt beliggende i Skalspasset tæt på pisten med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb. I har desuden gåafstand til restauranter og blot et par kilometer til Skalets torv. Bergsgården lejligheder vil absolut fungere, som en ideel base til en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb Læs mere

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering af lejligheder i dobbelthuse og hytter, som ligger i et skønt område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven lige i nærheden.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden er et nyt boligområde som står klar til de første gæster i sæsonen 2021. Tallhöjden består af moderne lejligheder, hvorfra I nemt kan komme ud til skianlægget. Nærmeste lift er Väst Express som sender jer direkte op på bjergtoppen Hovde. her bor I ved skalspasset ca 4,5 km fra Vemdalsskalet skitorv. Her er eget skitorv, varmestue, skiudlejning og restaurant.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen ligger i et smukt område med fjeldudsigt. Her er der mulighed for at bo i hyggelige hytter og lejligheder med moderne flot standard. Strömfjällsdalen ligger lidt fra pisten, liften og al nødvendig service, men i et hyggeligt område.

Högåsvillorna

Högåsvillorna, Vemdalen

Högåsvillorna består af en række huse, der bestående af lejligheder, flere af dem er fordelt i dobbelthuse. Fra alle lejlighederne har I kort til ski-in/ski-out og kan hurtigt komme til skiskolen for foden af bakken. I forlængelse af børneområdet ligger der flere restauranter og butikker, så I kan få god mad at spise og handle ind. Lejlighederne ligger i et område, hvor der bygges nye boliger til næste sæson og der kan være byggestøj.

Aspen 10-14 personer

Aspen 10-14 personer, Branäs

Type: Hytte  Personer: 10-12 og 12-14  Størrelse: 115-123 og 132-140m2 Til lift: 100 m.   10-12 personers dobbelthytte på 115-123m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 3-5 rum (og nogen med hems) med i alt 10-12 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med vaskemaskine. Terrasse. Nogen med tørretumbler  12-14 personers hytte på 132-140m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 4-5 rum (og nogen med hems) med i alt 12-14 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur Læs mere

Mattestorp Longhouse 6-8 personer

Mattestorp Longhouse 6-8 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 58m2 Til lift: 25 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Adgang til fælles skirum og til garageplads (max. 2,05 højde)  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis  Barneseng: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis   Læs mere

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Tegenova Smultronet er placeret med en fantastisk udsigt over dalen. Alle lejlighederne er veludstyret og har egen sauna. Derudover kommer I til at bo helt tæt på pisterne, så I straks kan komme ud på ski. SkiStar Shop og restauranter findes i området ved Tegefjäll, som også er et rigtig godt område for børnefamilier.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Flotte lejligheder beliggende i VM-området med kort afstand til både lifterne og bakkerne, samt Åres store udbud af butikker, restauranter og barer. I selve VM-området findes ligeledes et udvalg af restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole og salg af liftkort. I området findes også diskotek til natteravnene. Dejlige lejligheder af god standard med plads til 1 eller 2 familier.

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinens lejligheder er indrettet flot og komfortabelt, og her kan I bo 6-8 personer. I bor desuden tæt på pister, fine langrendsspor, købmand, restauranter og skishop. Lejlighederne er placeret smukt på skovskråningen tæt på Åres liftsystem, og efter en lang dag på ski kan I nyde godt af sauna og åben pejs, som flere af lejlighederne indeholder.

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern er et skønt og nybygget område, hvor I bl.a. finder restaurant, købmand, skiudlejning, skiservice og diverse aktiviteter. Her kan I bo 4-8 personer i gode lejligheder, der er med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på pisterne. Herfra har I kort afstand til både lift og pist, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på dagens skiløb.

Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Älgen i Isaberg - 10-12 personer, Isaberg

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Flotte nye lejligheder på Alpinvägen beliggende helt ud til pisten "Dalarnas längsta" . Lejlighederne er til 8 personer med alle de facilitere I har brugt for. Lejlighederne kan variere i indretning, se derfor beskrivelsen af hvert lejlighed herunder.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Trysiltunet 16B

Trysiltunet 16B, Trysil

Trysiltunet er nyopførte lejligheder beliggende tæt på Velkomstgården. Ved Velkomstgården finder I Peppes Pizza, indkøb og stor varmestue. Der er ca. 200 meter til pisten. Det nemmeste sted at klikke skiene på er ved Radisson hotellet. På hotellet er der svømmehal, som kan benyttes mod betaling.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable og imponerende Bergbaur - Crazy Farming Hotel ligger ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen am Großvenediger og bjergbanen Wildkogel. En skibus holder ca. 70 meter fra indkvarteringen. En kælkebane og indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 3,5 km. Faciliteter Den velplejede og bæredygtige indkvartering består af to bygninger (Farmer's Home og Farmer's Residence), der ligger få meter fra hinanden. Indkvarteringen har reception (Welcome-Point til check-in/check-out), Wi-Fi, morgenmadsrum, "DailyDeli" (café/bar/restaurant/lounge), butik, "Oma Nilla's Gaststube", opholdsrum og Læs mere

Heart Hotel Talhof Nigg

Heart Hotel Talhof Nigg, St. Anton

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Heart Hotel Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Hotel Crystal

Hotel Crystal, Fügen

Selections Hotel Crystal i Fügen i den smukke Zillertal dal er et stilfuldt og komfortabelt 4-stjernet hotel med lækre wellness-faciliteter. Den gratis skibus kører blot få meter fra hotellet, og tager jer på få minutter til gonolen. Centrum af Fügen nås på få minutter til fods. Værelserne er pæne og flere er renoveret indenfor de sidste par år. Efter dagens skiløb kan eventuel overskydende energi brændes af i poolen eller svedes ud i saunaen. I kan også vælge at forkæle Læs mere

Lejligheder Helfensteinblick

Lejligheder Helfensteinblick, Fügen

Det moderne lejlighedshus Helfensteinblick ligger i Hart i Zillertal, ca. 2 km fra centrum af Fügen og de nærmeste indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet Spieljoch nås efter ca. 3 km, og indstigningen til skiområdet Hochzillertal efter ca. 5 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Den nybyggede indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, skirum med støvlevarmer og overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Der er et moderne fitnessrum Læs mere

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Hotel Salzburger Hof Zauchensee

Hotel Salzburger Hof Zauchensee, Altenmarkt / Radstadt

Det komfortable 4-stjernede superior Hotel Salzburger Hof Zauchensee ligger direkte ved foden af skiområdet Zauchensee-Flachauwinkl, så det er muligt at stå på ski til indkvarteringen. Centrum af Altenmarkt ligger ca. 11 km fra indkvarteringen. Et skibusstoppested nås efter ca. 300 m og indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 250 m. På forespørgsel tilbyder hotellet mulighed for transfer mod betaling fra banegården Altenmarkt eller Radstadt (ca. 6,7 km fra indkvarteringen) Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, opholdsrum, Wi-Fi, elevator Læs mere

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof, Schladming

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof ligger midt i skiområdet Planai ved skipisten (ski-in & ski-out!) i ca. 1.100 m højde med et herligt panoramablik. Til stoleliftens dalstation er der på ski ca. 200 m. Der er et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen, Centrum af Schladming nås efter ca. 5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar og skikælder. Der er ligeledes gratis overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Mod betaling kan en Læs mere

Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna, spabad, dampbad og solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen