Søg efter skirejser


Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Grå Byn er et område med et stort antal lejligheder i varierende størrelser med plads til 4-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både pist, lift og anden service. I en glideafstand på kun 200 meter fra jeres lejlighed finder I en lift, så I kan suse ned ad pisterne uden at skulle ud på en lang gå- eller køretur forinden.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligeheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og pister, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gula byn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gula byn ligger i rolige og trykke omgivelser.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Lindvallen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Lindvallen er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen er nye og flotte lejligheder beliggende ca. 650 meter fra Sälfjällstorget i Lindvallen. Ved Experiumtorget finder I endnu flere restauranter, underholdning, svømmehal, bowling og meget mere. Lindvallen er et rigtigt godt valg for familier, der gerne vil være aktive hele dagen. På Sälfjällstorget er der restauranter, bar, skishop og meget mere.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Högåsvillorna

Högåsvillorna, Vemdalen

Högåsvillorna er placeret tæt på børnebakkerne og skiskoleområdetmed ski-in/ski-out, og så er det nemt at komme ned til byen, hvor der ligger caféer og resturanter. Ikke langt fra boligerne er der ladestation til elbiler. Bemærk, at i sæsonen 2020/2021 foregår der byggeri i nærheden af boligerne.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

Ved den populære og familievenlige skidestination Vemdalen i Sverige kan I booke indkvartering i Vemdalsskalet hytter og lejligheder. Boligerne varierer i deres størrelse og stil, hvoraf de fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten. Der er alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pist og lift. Så vælg den bolig der passer jeres behov bedst! Der er desuden gåafstand til Skalets torv, hvor I kan finde mad, butikker og afterski.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen er nye og meget flotte boliger på toppen af Branäsberget. Her skal I ikke bekymre jer om afstande, da pisten er næsten lige uden for døren. Book de store boliger, hvis I gerne vil bo flot og lækkert. Boligerne varierer i størrelse, så se hver enkelt hyttes beskrivelse for nærmere detaljer. Aspen ligger mellem Nordsjöbacken og Björnbacken og tæt på børneområdet "Nordpolen".

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

De nybyggede lejligheder, Mattestorp Longhouse, ligger med en fantastisk beliggenhed knap 100 meter fra ekspressliften Medvinden og vaffelhuset. Her er moderne lejligheder med interiør, der giver en klar og varm bjerghusfølelse på skiferien i Sverige.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Trolldalen

Trolldalen, Hundfjället

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn byder på hyggelige små familiehytter, beliggende nede for skiområdet i Stöten. Fra hytteområdet er der en transportlift op til skiområdet, og I kan nemt stå på ski tilbage til Fjällbyn via en transportløjpe. De hyggelige hytter er delvis renoveret og har 2 soverum og fint lille køkken. Hytterne er særligt velegnet til en enkelt familie.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartments ligger i det tidligere Tott Hotel. Der er dog ikke hoteldrift længere, men det gør ikke beliggenheden mindre god. Her kan I gå ned til centrum af Åre. Åre by har vinbar, restauranter i alle prisklasser, take-away og natklubber til dem, der skal feste. Åre byder desuden på hyggelige caféer, bageri med buffet, slikbutikker og butikker med noget for alle. Fra Tott Apartments er der kun 50 meter til pisten og liften. Åre er klart et af Sveriges Læs mere

Mosetervegen 6-14 personer

Mosetervegen 6-14 personer, Hafjell

Mosetervegen er beliggende midt i bakken ikke langt fra Mosetertoppen, og med nem mulighed for adgang til pistene.  Type: Hytte  Personer: 6 - 14  Størrelse: 77 - 200m2 Til pist: Ski in - Ski out (fra nogen hytter lidt via skivej)   Indretning 6-11 pers. på 77-120m2: Stue: Kabel-TV og brændeovn    Soverum nr. 111 til 8 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer. 1 rum med 4 køjer  Soverum nr. 141 til 8-9 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 2 Læs mere

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er beliggende næsten lige ved løjperne, liften, skiudlejningen og skiskolen og har en skøn udsigt mod Geilo eller løjperne. Det er et historisk hotel, som har dannet ramme om filmene: "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Det er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for alle aldre! Sne, leg og hotel med spa og bowling er kendetegnene ved Dr. Holms Hotel!

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er et historisk hotel, som er særligt kendt for filmene "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Hotellet ligger næsten lige ved løjperne med en fantastisk udsigt enten mod Geilo eller mod løjperne. Hotellet tilbyder bowling og spa, så alle kan bo på hotellet uanset alder.

Krystallen B

Krystallen B, Kvitfjell

Krystallens nye lejligheder er moderne og komfortabelt indrettet med plads til hele familien. Her vil I uden tvivl være med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Fra Krystallen har I ski-in/ski-out, og her findes en skivej til og fra alpinområdet ved mellemstationen. I kan desuden stå på ski til stoleliften, og på denne måde kan I hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb. Når I bor i Krystallen B Læs mere

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Silkeli lejligheder ligger skønt i Vierli Hyttegrend tæt på børnepisten og langrend. Lejlighederne er i 2 plan og har en flot udsigt. Skibussen tager jer nemt til skiområderne Tiur og Holtardalen. I Tiur finder I skiskolen og skiudlejningen (ca. 4 km.) og der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Les Chalets de l'Altiport

Les Chalets de l'Altiport , Alpe d´Huez

Les Chalets de l´Altiport er lækre chalet'er, som ligger lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Les Sentiers du Tueda

Les Sentiers du Tueda, Meribel

Den hyggeligt indrettede Résidence Les Sentiers du Tueda ligger ved pisten (maks. 100 m fra indkvarteringen), den næste bjergbane nås efter ca. 50 m. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. Også indkøbsmulighederne ligger direkte i nærheden. En gratis offentlig shuttleservice holder ca. 100 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til de forskellige bydele. Den hyggelige indkvartering består af 3 bygninger, hver bygning byder på en fantastisk udsigt over 3 Vallées bjergverden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab Læs mere

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches, Avoriaz

I hjertet af Avoriaz 1800 finder du Résidence Fontaines Blanche, hvor en uforglemmelig vinterferie venter dig. Lejlighederne er spredt ud over hele indkvarteringen, men alle har sydvendte balkoner med en fantastisk udsigt over dalen og de snedækkede bjergtoppe.

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Appartements an der Sonne

Appartements an der Sonne, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det veldrevne Haus Appartements an der Sonne ligger i den lille landsby Lengdorf, ca. 2 km fra centrum af Niedernsill. Skibussen holder ca. 30 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Bärenbachlift (ca. 2,1 km fra indkvarteringen) eller til skiområdet Kaprun (ca. 12 km fra indkvarteringen). Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 350 m fra indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, elevator, sauna (mod betaling, inkluderet saunahåndklæder, for åbningstider Læs mere

Hotel Austria

Hotel Austria, Wildschönau

Det komfortable 3-stjernede Hotel Austria ligger direkte i centrum af Niederau. Ved godt snedække er nedfart indtil ca. 50 fra indkvarteringen mulig. Markbachjoch-banen nås efter ca. 100 m, skibussen holder direkte udenfor. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, åben pejs, elevator, Wi-Fi, spisesal, à-la-carte restaurant, dagbar, rustikt indrettet "stüberl", café, lille husbibliotek samt ski- og snowboard-kammer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). I indkvarteringens egen sportsbutik "Sport Blachfelder" fås der rabat på ski- og støvleudlejning (se info på indkvarteringen) Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Apartment Schattauer

Apartment Schattauer, Wagrain

I Apartment Schattauer kan I hver morgen afhente friskbagt morgenbrød som I bestiller aftenen inden. Her er et stort legerum til de mindste, mulighed for parkering i huset underjordiske garage samt 3 timers gratis adgang til det store badeland Wasserwelt.

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bergers Sportshotel er helt perfekt til dig, der gerne vil have en hyggelig atmosfære på din skiferie, mens du bor tæt på både by og skiløb!

Hus Almrausch

Hus Almrausch, Berwang

Det hyggelige Haus Almrausch ligger kun ca. 100 m fra centrum af Bichlbach og ca. 4,7 km fra Bergwang. Et skibusstoppested nås efter ca. 100 m og indstigningen til skiområdet Skischaukel Berwangertal nås efter ca. 200 m. Langrendsfans kan glæde sig over indstigningen til løjpen direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, fad-sauna (mod betaling), skikælder, ladestation til e-biler (mod betaling) samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning. Der er dog mulighed for at booke morgenbrødsservice til lokalt Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Impuls Hotel Tirol

Impuls Hotel Tirol, Bad Hofgastein

Det familiært drevne og renoverede 4-stjernede superior Hotel Impuls Tirol ligger ca. 700 m fra centrum af Bad Hofgastein. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet Schlossalmbahn (ca. 2 km). Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 900 m. Det moderne og stilfulde hus har faciliter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant og bar, opholdsrum, legerum til børnene, vin-lounge, bibliotek samt skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage (mod betaling) samt en ladestation til Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen