Søg efter skirejser


Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Bo på toppen af Trysil på Skurufjellet, som ligger øverst oppe på Fageråsen. Skurufjellet består af flotte hytter beliggende oven for Høyfjellsenteret. Alle skiboliger er af høj standard og ligger med flot udsigt. Her bor I med kort afstand til skitorvet, hvor der er restaurant, skiudlejning, indkøb og meget mere. Der er transportløjper til og fra hytteområdet, og I finder den nærmeste skiskole for enden af skitorvet.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Alpin Apartement er skønne lejligheder beliggende i gåafstand til Hemsedals mange faciliteter, aktiviteter og 200-450 meter fra liften. De hyggelige lejligheder varierer i størrelsen og rummer alt fra 4-10 personer afhængig af den respektive bolig. I bor tæt på Hemsedal Skisenter, skiudlejning, langrend, børneområdet og en sportsbutik. Ikke langt fra lejlighederne finder I restauranter, natklub, afterski og en sportsbar med bowling og sjove spil. Bemærk, at i weekender og ved højtider kan der være støj fra naboer, da der bor Læs mere

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende nede i dalen af Hafjell med passende afstand til Hafjell Alpinsenter og centerets mange faciliteter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Desuden tager det ca. 15 min at gå til centrum med indkøbsmuligheder, restaurant og afterski.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Flotte store lejligheder beliggende lige ved skiområdet i Verili. Lejlighederne ligger tæt på skibussen og I kan nemt komme over til Heisehuset, hvor I kan kommer videre ud Alpinanlægget. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Brandmossen

Brandmossen, Sälen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Solbacken Village

Solbacken Village, Sälen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen er små, funktionelle og lyse lejligheder af en god standard. Lejlighederne ligger centralt placeret i Hundfjället, hvilket betyder at liften kun ligger 250 meter væk. Endvidere er der kort afstand til både skishop og restauranter. Indkøbsmuligheder kan findes blot 100 meter fra Blå Husen. Tvivl ikke, bestil skiferien nu!

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Med kun 150 meter til liften på ski og skiområdet lige uden for døren er dette en af de bedste placering med nye lejligheder. Skistar Lodge Hundfjället åbner til vinter 21/22 og har lejligheder med optil 16 personer. Der er legerum, bar og restaurant på stedet.

Gula byn

Gula byn, Högfjället

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Timmerbyn

Timmerbyn, Högfjället

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Vargen & Ripfjället består af 2 store hytteområder 1-4 km fra Vemdalsskalet. I Vargen & Ripfjället har du mulighed for at bo i en dejlig hytteatmosfære i et smukt vintermiljø. Hytterne varierer både i størrelse og stil, hvilket betyder, at I her kan finde noget for en hver smag.

Skalsbyn

Skalsbyn, Vemdalen

Skalsbyn er hyggelige rød-hvide lejligheder, som har plads til 4-6 personer afhængig af jeres familie. Lejlighederne er optimale for skiinteresserede såvel som nybegyndere med blot 50 meter til ski, som gør det let, hurtigt og overkommeligt at komme afsted på ski om morgenen. Skilejlighederne er placeret tæt på Skalets Yorv, hvor I får fine spisemuligheder, butikker og afterski.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Boligerne Utsiktsbacken er lejligheder i dobbelthuse eller hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten med en afstand mellem 50-500 meter. Her bor I også tæt på aktivitetshuset Storhogna M, som har alt fra fitness og bowling, samt restaurant, bar og skishop.

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus lejligheder er alle helt eller delvist renoveret, og her får I de lejligheder af højeste standard. Mården er populært til familier, der gerne vil bo med kort afstand til pisten, liften og skiskolen i Branäs by. Der er ca. 450 meter til skiområdet. I hvert hus i Mården er der 4 lejligheder og I kan derfor nemt rejse flere familier sammen og bo tæt på hinanden i hver jeres lejlighed. Branäs er meget populært for familier med mindre Læs mere

Orren

Orren, Branäs

Orrens privatejede hytter er beliggende i et hyggeligt område ikke langt fra restaurant, butikker, skiskole, scootercentral, afterski, lifter og pister. Der er mulighed for at hente morgenmad i området. Der er skiskole på toppen i højsæson, ellers er den i dalen. Der er ca. 13 km til byen med bil og ca. 5 min. med gondolliften, som kan nås efter en kort tur med lift.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Apartment

Apartment, Branäs

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Alpenhotel Fernau

Alpenhotel Fernau, Stubaital

Det 4-stjernede Alpenhotel Fernau ligger i bydelen Scheibe, ca. 700 m fra centrum af Neustift. Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skiområdet Schlick 2000, som ligger ca. 8 km fra indkvarteringen og til Stubaier Gletscher, som er ca. 17 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen samt et afterskiinglokale nås efter ca. 200 m. Kælkebanen ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, jagtstue, pejsehal, bar og legerum Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed, Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De hyggelige lejligheder er moderne og meget velindrettede og udstyret med tv og en hyggelig opholdsstue, køkken og et eller flere komfortable soveværelser. Lejlighederne ligger i en separat bygning ved siden af hotellet. Som gæst i lejlighederne kan du benytte hotellets faciliteter. Det idylliske centrum af Bad Hofgastein med sine hyggelige butikker ligger inden for gåafstand, og den første skilift ligger Læs mere

Apartment Reiterhaus

Apartment Reiterhaus, Wagrain

Vi er stolte over at kunne præsentere Thinggaards Apartment Reiterhaus i Wagrain. Vi råder over hele huset og vores danske værtspar vil være behjælpelige under hele jeres ophold. De har stort kendskab til området og er altid klar med gode råd, hvad end det handler om skiområdet, afterskisteder eller hyggelige restauranter. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor den ikoniske snemand og ud til det lille torv. Der findes både, indkøbsmuligheder, barer, caféer og restauranter tæt på. Der Læs mere

Landhaus Michael

Landhaus Michael, Wagrain

Landhaus Michael Landhaus Michael er beliggende i "Kirchboden" området af Wagrain, kendt for dets fredelige og solrige omgivelser. Huset er indrettet efter den ægte østrigske alpestil og har en vidunderlig udsigt over dalen. Hovedliften, Grafenberg, ligger 400 meter fra indkvarteringen, hvilket giver nem adgang til skiområdet. Det centrale Wagrain kan nås inden for få minutter, hvor du kan finde en bred vifte af restauranter samt cafeér. Lejlighederne I huset findes der 5 forskellige lejligheder egnet til 1 til 5 personer Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Hotel Haas

Hotel Haas, Bad Gastein

Det rustikke 3-stjernede Hotel Haas ligger idyllisk i Bad Gastein, ca. 4,5 km fra centrum af Bad Gastein. Skiområdet Bad Gastein nås efter ca. 3,4 km via Stubnerkogel-banen. Skibussen holder allerede ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, stue og skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det lille saunaområde med sauna kan benyttes på forespørgsel (mod Læs mere

Lejligheder Alpensee

Lejligheder Alpensee, Zell am See

De velholdte Alpensee-lejligheder har en rolig beliggenhed i Zell am See. Det livlige centrum ligger 700 meter væk og skiliften blot 400 meter væk. Skibussen, der holder foran døren, kører dig hurtigt til liften om morgenen. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, 1 eller 2 dejlige soveværelser og et moderne badeværelse.

Mentenwirt Pension & Appartements

Mentenwirt Pension & Appartements, St. Michael / Lungau

Den traditionelt drevne indkvartering Mentenwirt Pension & Appartements ligger ca. 1 km fra centrum af St. Michael og ca. 500 m fra skiområdet Speiereck. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der er ligeledes et lille wellness-område med finsk sauna og infrarødkabine (mod betaling). Indretning Værelserne, der blev fornyet i 2021 og lejlighederne er indrettet moderne og lyst og har douche/wc Læs mere

Hotel Baita Fanti Ski&Bike

Hotel Baita Fanti Ski&Bike, Bormio

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Baita Fanti Ski&Bike ligger ca. 800 m fra centrum af Bormio. Der ligger et skibusstoppested direkte ved indkvarteringen og bussen bringer gæsterne hurtigt til skiområdet Bormio (ca. 2 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, restaurant, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der ligger også en offentlig parkeringsplads umiddelbart i nærheden. I "Familiy Bob" og "Larix Park" fås der 10 % rabat (yderligere information på destiantionen, der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i Læs mere

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista, Madonna di Campiglio

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Bellavista ligger ca. 200 m fra centrum af Giustino og ca. 800 m fra centrum af Pinzolo. Den nærmeste skilift i skiområdet Pinzolo (Pra Rodont) nås efter ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 200 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Man kan desuden deltage i en sneskovandring (en gang pr. ophold). Derudover fås der nedsat entré til det nærliggende wellnessområde Læs mere

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Passo Tonale

Hotel Gardenia har en god beliggenhed lige midt i Passo Tonale med butikker og indkøbsmuligheder udenfor hoteldøren.

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Apartment Les Balcons de Bellevarde

Apartment Les Balcons de Bellevarde , Val d´Isère

Balcons de Bellevarde er lækre lejligheder i Val d'Isere - perfekt til familien, der ønsker smukke omgivelser tæt på pisten.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

I hjertet af franske Val d´Isere finder du det stemningsfulde og farverigt indrettede Hotel Ormelune - det ligger kun 50 meter fra pisten, og så er der wellness.

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen