Søg efter skirejser


Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellhytter består af fine fjeldhytter med plads til 10 personer. Det er flotte og hyggelige tømmerhytter med central beliggenhed lige ved rullebåndet til børn og med med skicenteret som nærmeste nabo. Hytterne er fritliggende, så I får privatliv og børnene kan lege i sneen uden for hytten. Dertil kommer, at I kan benytte det nærliggende hotels faciliteter med pool, spa samt sjov og leg.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Tag familien med på skiferie til Hafjell i Norge og bo i disse dejlige skilejligheder, hvor der er plads til op til 8 gæster. I får mulighed for ski-in-ski-out, så I kan nemt komme af og på pisterne, når I vil. I kan også gå til den nærmeste restaurant på kun 200 m og få et lækkert måltid.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim lejligheder ligger over supermarked og skiudlejning, så her bor i helt tæt på skitorvet. På skitorvet finder I reception, indkøb, skiudlejning, sportsbutik og spisesteder. Lejlighederne har 4 eller 6 senge. Lejlighederne passer godt til familier, der gerne vil bo tæt på de børnevenlig grønne løjper og tæt på skiskolen.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Velkomstgaarden

Velkomstgaarden, Trysil

Velkomstgaarden i Trysil er et af de absolut mest populære lejlighedskomplekser til skiferien i Trysil. Velkomstgaarden har en høj standard og er perfekt beliggende direkte ud til liftene ved Trysil Turistsenter. Området ligger i den sydlige del af bjerget og har det største udvalg af barer, restauranter og shoppingsmuligheder. Pisterne er kun få meter fra udgangen af skikælderen. Hotel Radisson Blu Resort er kun et sneboldkast herfra med mulighed for at benytte både spa og pool.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Familievenlige lejligheder med veludstyret køkken til madlavning hjemme og sauna til afslapning efter en lang dag på ski. Lejlighederne har også balkon/altan, som I nemt kan nyde, da I bor i et roligt hytteområde. Pisterne ligger i glideafstand fra Övre Bäcken lejlighederne, og skibussen fører jer nemt ind til Åre. Skishop og restaurant findes lige i nærheden.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Hundfjällscenter byder på et væld af gode lejligheder, der alle varierer i både størrelse og stil, og her kan I bo op til 9 personer. I bor i gåafstand fra liften og blot 100 meter fra skitorvet. Her er skiskolen i gåafstand fra lejlighederne.

Trollbäcken

Trollbäcken, Tandådalen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Klockarfjället er på grund af sin gode beliggenhed en af de mest eftertragtede boliger i Vemdalen. Klockarfjället ligger lige ved pisten Näsbacken og liften Väst Express, dog varierer afstanden til lift og pist meget fra bolig til bolig. Boligerne er fredelige og moderne indrettet med mulighed for egen madlavning. De har en god placering, men det kan ikke anbefales, hvis I kommer med tog eller fly, at booke Klockarfjällets lejligheder, da de ligger et stykke fra receptionen.

Skalsbyn

Skalsbyn, Vemdalen

Skalsbyn er hyggelige og fine lejligheder, som har plads til 4-6 personer. Lejlighederne er optimale for skientusiasterne såvel som nybegyndere, da der blot er 50 meter til ski, som gør det hurtigt og nemt at komme afsted på ski om morgenen og hjem senere. Skilejlighederne er placeret tæt på Skalets torv, hvor I finder gode spisemuligheder på restauranterne, shopping i butikkerne og sjov afterski.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Timmerby Village

Timmerby Village, Högfjället

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Hvis I gerne vil bo centralt på jeres skiferie til Idre Fjäll, så er skiboligerne på Fjällvägen helt perfekt. Fjällvägen er en del af området Centrumbyn, og det bliver heller ikke meget nemmere at komme ind til centrum og rundt på pisterne herfra. Fjällvägen ligger mellem de to pister Västbacken og Sydbacken samt en masse lifte. Boligerne kan variere meget i indretning og størrelse, men har alle rigtig gode faciliteter til familiens skiferie.

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

De nybyggede lejligheder, Mattestorp Longhouse, ligger med en fantastisk beliggenhed knap 100 meter fra ekspressliften Medvinden og vaffelhuset. Her er moderne lejligheder med interiør, der giver en klar og varm bjerghusfølelse på skiferien i Sverige.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Sälen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Hundfjället

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Alpin Resort Stubaier Hof

Alpin Resort Stubaier Hof, Stubaital

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

Pension Eder

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her - og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

TheView Apartment Zillertal

TheView Apartment Zillertal, Fügen

Den moderne TheView Apartment ligger ca. 2 km fra centrum af Fügen. Man kommer let til skiområdet Hochzillertal (ca. 5 km fra indkvarteringen) samt til Hochfügen (ca. 13 km fra indkvarteringen) med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen (se Vigtigt). Den nærmeste indstigning til langrendsløjpen nås efter ca. 4 km. Der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler (mod betaling) Læs mere

Pension Koidl

Pension Koidl, Maria Alm

Pension Koidl ligger i udkanten af Maria Alms centrum med kun ca. 600 meter til nærmeste skilift. Ca. 100 meter fra hotellet kører skibussen, som får dig frem til liften på kort tid. Her bor du i hyggelige og enkelt indrettet værelser med plads op til 3 personer. Efter en aktiv dag i bjergene, kan du slappe af i det lille wellnessområde. Her finder du bl.a. sauna og tyrkisk dampbad, hvor du kan bruge lidt af dagen på skøn Læs mere

Lejlighedshus Schönwies

Lejlighedshus Schönwies, Alpbachtal

Det elegante og moderne lejlighedshus Schönwies ligger ca. 1 km fra centrum af Alpbach. Wiedersbergerhorn-banen nås efter kun ca. 3,5 km, hvorfra man kommer til skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Der ligger et skibusstoppested ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Alpbachtal Card,der giver en del rabatter (se info på destinatione, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Résidence Aconit

Résidence Aconit, Les Menuires

Résidence Aconit ligger i Les Bruyères, den mest livlige bydel i Les Menuires. Her gælder mottoet "ski in/ski out", for med den umiddelbare nærhed til skilifterne har man direkte adgang til pisterne. Også butikker og restauranter ligger kun få meter fra indkvarteringen. Til huset faciliteter hører reception, elevator, Wi-Fi og skirum med direkte tilgang til pisterne. Mod betaling er der overdækkede parkeringspladser (hvis ledig, reservation anbefales). Indretning og forplejning De rummelige og komfortabelt indrettede lejligheder har bad eller douche samt Læs mere

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens ligger de store og lækre chaletlejligheder Chalet Montagnettes Soleil, som skaber de hyggeligste rammer for skiferien.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen