Søg efter skirejser


Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger centralt i gå afstand til liften VM 8'eren, som hurtigt tager jer op i skiområdet. Her bor I tæt på bager, skibussen som tager jer rundt i Åre, natklub, restauranter, skiudlejning og i gå afstand til Åre by, hvor der findes et bred udvalg af gode restauranter og bar. Bemærk, at alle skiskoler starter ved Rödkullan. Her er der stor parkeringsplads og skibussen kører hertil.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Lejlighederne i Huset Björnen er beliggende i det børnevenlige Björnen-område med minimal afstand til skivej, lifte og piste. Huset Björnen har sauna og en købmand. Lejlighederne ligger ved skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbyn Stugby hører til et af de ældre hytteområder i Kläppen og ligger ca. 400 meter fra liften og skiområdet. I Gusjobyn Stugby findes flere forskellige hyttetyper, der alle ligger i eller i nærheden af en nåleskov. Tæt på området ligger Kläppen camping, hvor der bl.a. er et lille supermarked.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering af lejligheder i dobbelthuse og hytter, som ligger i et skønt område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven lige i nærheden.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Disse lejligheder er for jer, der vægter komfort, luksuriøsitet og skiløb ved boligen højt. Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) er et moderne lejlighedskompleks, som ligger med direkte adgang til liften. I bygningen kan I slappe af i den fælles lounge, i relax-området eller nyde en udsøgt middag i Restaurant Passet. Lejlighederne varierer i størrelse, men har alle plads til 4 personer. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, I har bil med, hvis I ønsker at bo Læs mere

Dalbyn

Dalbyn, Högfjället

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Alpinvägen Lägenheter ligger i Dähliebyn i Idre Fjäll. Her er I tæt på pisten Dalarnas längsta. Alle lejlighederne er nye og indrettede i lyse farver med en god standard. Lejlighederne kan være forskellige indrettede, se derfor beskrivelsen af de enkelte lejligheder herunder.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Timmerbyn

Timmerbyn, Sälen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Résidence Les Terrasses de Veret

Résidence Les Terrasses de Veret, Flaine

Den hyggelige 3-stjernede Résidence Les Terrasses de Veret ligger ca. 150 m fra skiliften Grands Vans og indstigningen til skiregionen Grand Massif. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi, lounge, elevator og skirum. En svømmehal samt sauna og spabad (eventuelt mod betaling) i udendørsområdet byder på afslapning (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen). Der er overdækkede parkeringspladser mod betaling Læs mere

Residence les Alpages de Reberty

Residence les Alpages de Reberty, Les Menuires

Omringet af sneklædte bjerge, bor du i stilfulde lejligheder på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires. Når vi siger Les Menuires, siger vi også lige ved pisten - velkommen.

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Oplev en skiferie i simple rammer på Residence Crêt Voland - lejligheder med perfekt beliggenhed i skønne Les Menuires.

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Apartment Le Tikal

Apartment Le Tikal, Val Thorens

Nyrenoverede skilejligheder beliggende lige i hjertet af Val Thorens - kun et stenkast fra pisten.

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde"

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde", Val Thorens

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for her i Montagnettes Lombare er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/ centrum, så er man her tæt på alt det der er vigtigt for en god skiferie. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemmelig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet, hentes i receptionen) i den komfortable Læs mere

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

Ferienhotel Central Lejligheder

Ferienhotel Central Lejligheder, Flachau

Disse ferielejligheder ligger i centrum af Flachau, som er en hyggelig by med restauranter, gode indkøbsmuligheder og afterski, hvis man er til det. Komplekset ligger 400 meter fra den nærmeste lift Star Jet, og kun 20 meter fra den gratis skibus, som stopper hver dag lige foran hoveddøren. PRISERNE ER INKL. 6 dages liftkort. Fradrag hvis dette ikke ønskes.Lejlighederne er indrettede i en lys og moderne stil og i 2018 gennemgik en lang række af lejlighederne en renovering af Læs mere

Lejligheder Goldried

Lejligheder Goldried , Matrei / Kals

De charmerende og indbydende Lejligheder Goldried er en del af Hotel Goldried, som ligger direkte ved pisten. Den gratis skibus holder lige uden for hotellet, og du har således let adgang til både liften og centrum af Matrei. Indkvarteringen sker i pæne, enkelt indrettede lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er alle indrettet med køkken og spisekrog samt balkon og privat sauna. Efter dagens udfoldelser på pisterne kan du se frem til at vende tilbage til hotellet Læs mere

Hotel Bärenbachhof

Hotel Bärenbachhof, Saalbach

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt Læs mere

Pension Reiterhaus

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

Apartment Schattauer

Apartment Schattauer, Wagrain

I Apartment Schattauer kan I hver morgen afhente friskbagt morgenbrød som I bestiller aftenen inden. Her er et stort legerum til de mindste, mulighed for parkering i huset underjordiske garage samt 3 timers gratis adgang til det store badeland Wasserwelt.

Residenz Gruber

Residenz Gruber, Bad Gastein

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Residenz Gruber ligger i den sydlige udkant af Bad Gastein, ca. 3 km fra centrum. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 3,6 km. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Indstigningen til en langrendsløjpe ligger ca. 700 m fra indkvarteringen og til en kælkebane er der ca. 3 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene, skirum med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation til e-biler Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Gasthof Aigner

Gasthof Aigner, Fügen

Den traditionelle og bevaringsværdige Gasthof Aigner ligger i centrum af Fügen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og til Spieljoch-banen er der ca. 1 km. Der er også en øvelseslift, der nås efter ca. 1,2 km. Bjergbanen Hochzillertal ligger ca. 7 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal (ca. 900 m) inviterer indenfor til badefornøjelse uanset vejret. Zillertal-banens banegård ligger ca. 300 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, à-la-carte restaurant, bar, "stüberl", legeområde til børnene samt skikælder Læs mere

Apart Garni Sonderbichlhof

Apart Garni Sonderbichlhof, Fügen

Den hyggelige indkvartering Apart Garni Sonderbichlhof ligger på en højslette på Fügnerberg, ca. 5,5 km fra centrum af Fügen. Indstigningen til skiområdet Hochzillertal-Hochfügen-Spieljochligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Der er et skibusstoppested direkte ved siden af indkvarteringen. En kælkebane samt indstigningen til løjpenettet nås efter ca. 8 km. Faciliteter Indkvarteringen, der drives med stor sans for detaljerne og på en meget personlig måde, har Wi-Fi, morgenmads- og opholdsrum, skikælder samt gratis parkering (hvis ledig). Wellnessområdet på ca. 80 Læs mere

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Geitryggen 2-6 personer

Geitryggen 2-6 personer, Hafjell

Geitryggen er et moderne 3 etagers kompleks. Lejlighederne ligger midt i bakken med SKI IN - SKI OUT til pisten Kringleås. Fra komplekset er der flot udsigt over dalen. Lejlighederne har egen garageplads (nr. 72B har IKKE garageplads). Type: Lejlighed Personer: 2 - 6 pers. (se hver enkelt bolig)  Størrelse: 40 - 77m2 Til pist: Ski in - Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og biopejs eller alm. pejs  Soverum: 1 - 3 soverum (se mere ved den enkelte bolig).   Køkkenkrog: Køleskab (nogen med Læs mere

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Gudbrandsgard Hyttegrenda har en super beliggenhed for børnefamilier lige til løjpen og lige oven for skiudlejningen og liftkortsalg. Det er et hyggeligt hyttetun i traditionel norsk stil med veludstyrede hytter. Hytterne er renoveret i 2021 og har alle 4 soveværelser, 9 senge og 2 bad.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejlighederne er hyggelige og velindrettede med supergod placering. I bor her tæt på Liabakken (Løjpe nr. 13), som er familievenlig, da den er sværhedsgrad blå. Herfra kommer I nemt på ski til liften. I skal stå på ski til skiskolen. For nybegyndere på ski, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen ned til Turistcenteret. Her kan I parkere tæt på skiskolen. Lisetra ligger nederst i Storsten Hytteområde, og her finder I store lejligheder til 8, 12 Læs mere

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Hotel Baita Clementi

Hotel Baita Clementi, Bormio

Det komfortable 4-stjernede Hotel Baita Clementi ligger i en lille park, kun ca. 150 m fra centrum af Bormio. Til bjergbanen er der ca. 800 m og skibusstoppestedet ligger umiddelbart ved huset. På forespørgsel bringer hotellets egen shuttle-bus hurtigt gæsterne til skiområdet (for tider, se opslag på indkvarteringen). Den alpine indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, à-la-carte restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Wellnessområdet med spabad, sauna, dampbad og fitnessrum kan benyttes gratis. Solariet samt massager og skønhedsbehandlinger er mulig mod Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen