Søg efter skirejser


Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Sälen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Blå Husen

Blå Husen, Sälen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Det er dejlig hurtigt at komme ud på ski og skønt at bo tæt på aktiviteter og indkøb. Det er den helt store fordel ved at booke en lejlighed på Fjällterassen i Idre Fjäll. Fjällterassen er en del af området Centrumbyn med flere lifte i nærheden, der gør det nemt at komme rundt på ski i det alpine anlæg. Skilejlighederne egner sig både til én familie, men kan også huse flere familier under samme tag, da boligernes varierende størrelser kan Læs mere

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

I Vemdalen i Sverige kan I bestille indkvartering i Vemdalsskalets hytter og lejligheder, hvor boligerne er forskellig i deres størrelse og stil. De fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten med alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pisten. Der er desuden en kort gåtur til Skalets torv, hvor I kan finde restaurant, bar, butikker og afterski.

Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Beliggende midt i Björnrikes skiområde finder I Lingonkullen skilejligheder. Her kan I bo op til 8 personer på 88 kvm med blot 240 meter til nærmeste lift. Skilejlighederne er lyse og flotte af høj standard. Dejlige lejligheder er perfekte til en skøn skiferie.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Boligerne Utsiktsbacken er lejligheder i dobbelthuse eller hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten med en afstand mellem 50-500 meter. Her bor I også tæt på aktivitetshuset Storhogna M, som har alt fra fitness og bowling, samt restaurant, bar og skishop.

Skalsbyn

Skalsbyn, Vemdalen

Skalsbyn er hyggelige og fine lejligheder, som har plads til 4-6 personer. Lejlighederne er optimale for skientusiasterne såvel som nybegyndere, da der blot er 50 meter til ski, som gør det hurtigt og nemt at komme afsted på ski om morgenen og hjem senere. Skilejlighederne er placeret tæt på Skalets torv, hvor I finder gode spisemuligheder på restauranterne, shopping i butikkerne og sjov afterski.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Renen Björnen

Renen Björnen, Åre

Lejlighederne er beliggende i Björnen-området. Området er børnevenligt og der er kun 100 m til både lift og pist. Renen-lejlighederne har kort afstand til skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski. Lejlighederne ligger alle i området Björnen og har samme standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Norra Hermelinen

Norra Hermelinen, Åre

Norra Hermelinen er et dejligt hytteområde tæt på Åres effektive liftsystem. Nær hytterne ligger der restauranter, butikker, skileje og flere aktiviteter. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn. I skal dog være opmærksom på, at hytterne ligger ca. 800 meter eller 5-8 minutters gang fra skibussen.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til 2 familier. Lejlighederne Varglyans Våninger ligger ved Skidtorget og der er mellem 3-500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab, og så ligger lejlighederne i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Det hyggelige hytteområde, Orrliden, består af familiehytter med plads til 4-12 personer afhængig af den valgte bolig. Fjeldhytterne er beliggende i naturrige omgivelser med 1600-4000 meter til liften, og hvor flere daglige busafgange går fra hytteområdet til Tandådalen/Hundfjället. Hytterne varierer i størrelse og stil, men er alle af pæn standard med vægt på komfort.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Högfjället

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er blandt de mest populære lejligheder på Trysil Turistsenter. Her bor I cirka 50 meter fra løjpe nummer 19, hvorfra I kan stå på ski helt til liften. I kan gå til skitorvet, skiskole og de mange andre faciliteter, som ligger i bunden af skiområdet. Disse lejligheder giver jer en stor frihed på skiferien, særligt hvis I rejser med børn.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitavåtn Fjellhytter ligger ca. 500 meter fra "sentrum" på pistekortet. Langrend og pisterne er næste lige uden for døren. Hytterne ligger i smukke omgivelser ca. 950 meter over havet med en storslået udsigt over Gaustatoppen. Der er kort afstand fra hytterne til indkøb, hyggelig pub samt bistro og restaurant. Hytter med 3 soveværelser, sauna og terrasse.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Résidence Saskia Falaise

Résidence Saskia Falaise, Avoriaz

Den hyggelige Résidence Saskia Falaise ligger i udkanten af Avoriaz, i den højere liggende del af "La Falaise". Indkvarteringen består af flere bygninger og byder på en herlig panoramaudsigt udover dalen i Morzine. Beliggenheden gør det muligt for skiløbere at starte på ski direkte fra indkvarteringen. En bager, supermarked, restauranter og barer ligger ligeledes umiddelbart direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi (mod betaling), legehjørne til børnene samt skidepot. Parkeringspladser mod betaling ligger i Læs mere

Les Chalets de l'Altiport

Les Chalets de l'Altiport , Alpe d´Huez

Les Chalets de l´Altiport er lækre chalet'er, som ligger lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

Apartment Delmonte

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Børnefamilien er sikker på en god skiferie på Hotel Adamello, for er lift, pister og byens centrum indenfor gåafstand.

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna, spabad, dampbad og solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Læs mere

Résidence El Tarter

Résidence El Tarter, Grandvalira

Den hyggelige indkvartering Résidence El Tarter ligger i centrum af El Tarter på 1.700 m. Bjergbanen med indstigning til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 400 m. Faciliteter Anlægget består af flere bygninger og har reception samt elevator. Desuden er der en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Appartement Am Tatscherlehen

Appartement Am Tatscherlehen, Kaprun / Kitzsteinhorn

Appartementhaus Am Tatscherlehen (lejlighedshus) ligger i Piesendorf, ca. 6 km fra skiområdet Maiskogel, ca. 7,5 km fra Areit-banen og ca. 12,5 km fra skiområdet Kaprun-Kitzsteinhorn. Et skibusstoppested samt indkøbsmuligheder ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Til centrum af Piesendorf er der ca. 1,5 km, til Kaprun ca. 6 km. Ved godt snedække ligger der en langrendsløjpe direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås der Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Flachau

De hyggelige Lejligheder Jagdhof ligger i centrum af Flachau og er det perfekte valg, hvis du rejser med en større eller mindre gruppe. Skiliften finder du blot 300 meter fra lejlighederne, og denne kan nemt nås med den lokale skibus. Lejlighederne er pænt møbleret, og de er alle indrettet med køkken, således at du selv har mulighed for at tilberede feriens måltider. Foretrækker du at spise ude, ligger Jagdhof tæt ved flere gode restauranter. Du kan også vælge at nyde Læs mere

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Landhaus Kostenzer

Landhaus Kostenzer, Fügen

Landhaus Kostenzer, der er indrettet i tyrosk stil, ligger i udkanten af Fügen. Spieljoch-banens dalstation samt skibusstoppestedet til skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 400 m. "Erlebnistherme Zillertal" ligger kun ca. 700 m fra indkvarteringen. Zillertal-banens banegård nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen, der er fordelt over to etager, har sauna (kan omstilles til dampbad), Wi-Fi, skirum med støvletørrer og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Lejligheder Schönberger

Lejligheder Schönberger, Wagrain

Lejligheder Schönberger er nydelige, lejligheder beliggende i den populære skisportsby, Wagrain. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og de har alle køkken. Lejlighederne ligger i fredelige omgivelser, ca. 500 meter fra centrum af Wagrain og 800 meter fra pisten og liften. Skibussen holder ca. 200 meter fra lejlighederne, så du har nem og hurtig adgang til de velpræparerede pister. Når aftenen falder på, kan du gå på opdagelse i byens hyggelige centrum, her er både butikker, restauranter og et stor udvalg af Læs mere

Hus Almrausch

Hus Almrausch, Berwang

Det hyggelige Haus Almrausch ligger kun ca. 100 m fra centrum af Bichlbach og ca. 4,7 km fra Bergwang. Et skibusstoppested nås efter ca. 100 m og indstigningen til skiområdet Skischaukel Berwangertal nås efter ca. 200 m. Langrendsfans kan glæde sig over indstigningen til løjpen direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, fad-sauna (mod betaling), skikælder, ladestation til e-biler (mod betaling) samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning. Der er dog mulighed for at booke morgenbrødsservice til lokalt Læs mere

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen