Søg efter skirejser


Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Remind Apartments Brixen

Remind Apartments Brixen, Brixen im Thale

Den komfortable indkvartering Remind Apartments Brixen ligger i centrum af byen Brixen im Thale. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nås efter ca. 800 m (fx bjergbanen Hochbrixen). Den nærmeste løjpe ligger ca. 1 km fra indkvarteringen og kælkebanen ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator og en bar. Der er pr. lejlighed en kælderafdeling, der kan aflåses, med skiholdere og støvlevarmere. Parkeringspladser (hvis ledig) og parkeringsgarage (hvis ledig) Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Bo i hjertet af Sölden, på et lækkert hotel, der blandt andet byder på en overdådig morgenbuffet.

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Hvis jeres familie ønsker at bo centralt på årets skiferie, så er Apartement Laver et godt valg for jer.

Ann Suites

Ann Suites , Filzmoos

Ann Suites er et luksuriøst hotel i Filzmoos, Østrig, som ligger i hjertet af Salzburg-alperne. Værelserne og suiterne er rummelige , og møblerne er moderne og elegante. Alle lejligheder har stue/spisestue, åbent køkken, to soveværelser og to badeværelser. Derudover har lejlighederne en balkon eller terrasse med en privat sauna. Her kan du slappe af efter en dag på pisterne.

Ferienwohnung Schiestl

Ferienwohnung Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Hotel Caminetto

Hotel Caminetto, Canazei

Nyder I at slappe af I wellness efter en dag på ski, så kan I med fordel vælge at bo på Hotel Caminetto.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Högfjället

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Selvägen

Selvägen, Högfjället

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Huset Björnen er et hyggeligt og familievenligt lejlighedsområde, hvor I bor blot 50 meter til lift, pist og langrendsspor. Skilejlighederne har plads til op til 2-6 personer, og hvis I er en børnefamilie, er dette et sikkert hit, da børnelifter og børneaktiviteter er lige i nærheden.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Tag med Alltime Travel på en forrygende skiferie til det svenske område Åre. Bestil et ophold i en Alpen Övre lejlighed, som er udstyret med et godt køkken og flere boliger har sauna. Nogle af lejlighederne er endvidere med altan eller balkon. Fra lejlighederne er det blot kort glideafstand til pisten. I nærheden finder I både skibussen, supermarked, skishop og restaurant.

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Beliggende midt i Björnrikes skiområde finder I Lingonkullen skilejligheder. Her kan I bo op til 8 personer på 88 kvm med blot 240 meter til nærmeste lift. Skilejlighederne er lyse og flotte af høj standard. Dejlige lejligheder er perfekte til en skøn skiferie.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Bo i en af bedste indkvarteringsmuligheder med et ophold i Skalspasset. Her kan I komme til at bo i moderne hytter eller lejligheder i et roligt område. Boligerne er placeret tæt på pisten med gåafstand til restaurant og blot et par kilometer fra Skalets torv. Vemdalsskalet byder på mange gode timer for familien på og uden for pisten.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Solbacken Village

Solbacken Village, Sälen

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Solbacken View

Solbacken View, Sälen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Sälen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens hytteby, Stugby, er centralt beliggende i glideafstand til lift med 200 meter og blot en lille gåtur til restauranter, butikker og en dagligvarebutik. De flotte lejligheder i dobbelthuse er yderst hyggelige, lyse og velholdte, hvor der er plads til familier eller venner bestående af 6 personer.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen er små, funktionelle og lyse lejligheder af en god standard. Lejlighederne ligger centralt placeret i Hundfjället, hvilket betyder at liften kun ligger 250 meter væk. Endvidere er der kort afstand til både skishop og restauranter. Indkøbsmuligheder kan findes blot 100 meter fra Blå Husen. Tvivl ikke, bestil skiferien nu!

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Aspenterrassen

Aspenterrassen, Branäs

Aspenterrassen ligger med en af de flotteste og bedste placeringer lige midt i skiområdet. På den ene side af Aspenterrassen kommer I nemt på Björnbacken og til den anden sider løber Nordsjöbacken. Fra de fleste lejligheder er der flot udsigt over skibakkerne. Aspenterrassen ligger oppe på Branäsberget. Der er skiskole, som starter ved skicentrum på toppen af Branäsberget.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed - kun 100 meter til pisten og liften.

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro ligger ved skitorvet på Trysil Høyfjellssenter. De familievenlige 4-6 personers lejligheder ligger i overetagen af Velkomstcenteret og nås via den udvendige trappe. Lejlighederne ligger ideelt, da de er tæt på indkøb, skiudlejning, restauranter, caféer og med kort afstand til skiskolen. Høyfjellssenteret er et godt område for begyndere og for børnefamilier, da der er mange grønne nedfarter. Der er gode muligheder for at kælke, når pisterne lukker, og så skal I være opmærksomme på, at der kan være lidt støj Læs mere

Velkomstgaarden

Velkomstgaarden, Trysil

Velkomstgaarden i Trysil er et af de absolut mest populære lejlighedskomplekser til skiferien i Trysil. Velkomstgaarden har en høj standard og er perfekt beliggende direkte ud til liftene ved Trysil Turistsenter. Området ligger i den sydlige del af bjerget og har det største udvalg af barer, restauranter og shoppingsmuligheder. Pisterne er kun få meter fra udgangen af skikælderen. Hotel Radisson Blu Resort er kun et sneboldkast herfra med mulighed for at benytte både spa og pool.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er moderne lejligheder beliggende på solsiden i Kvitfjell neden for Segelstadsetra. Lejlighederne ligger på vestsiden af skiområdet med egen lift og løjpe ned til Studio H, hvilket betyder, at der nu er ski-in/ski-out. Der er ca. 750 meter til skitorvet, hvor der er en sportsbutik med skiudlejning, skiskole og en hyggelig restaurant, hvor I kan god frokost eller en kop varm kakao.

Krystallen B

Krystallen B, Kvitfjell

Krystallens nye lejligheder er moderne og komfortabelt indrettet med plads til hele familien. Her vil I uden tvivl være med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Fra Krystallen har I ski-in/ski-out, og her findes en skivej til og fra alpinområdet ved mellemstationen. I kan desuden stå på ski til stoleliften, og på denne måde kan I hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb. Når I bor i Krystallen B Læs mere

Øen Turistsenter

Øen Turistsenter, Geilo

Øen Turistsenter ligger i rolige omgivelser ca. 2 km øst for Geilo centrum. Øen Turistsenter har forskellige hytter og lejligheder. Skibussen stopper ved receptionen og tager jer nemt og bekvemt til et af de 2 skiområder i Geilo.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Flotte store lejligheder beliggende lige ved skiområdet i Verili. Lejlighederne ligger tæt på skibussen og I kan nemt komme over til Heisehuset, hvor I kan kommer videre ud Alpinanlægget. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

Hafjell Front byder på skønne skilejligheder med plads til hele familien eller vennerne, som ønsker at bo under samme tag med ski-in-ski-out. Udforsk skiområdet ved Hafjell Alpincenter, som byder på fantastiske alpin muligheder og kør blot 20 min til Lillehammer, når I ønsker at tage på et lille eventyr i byen.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken har gode lejligheder til fornuftige priser, som især er populære hos familier søndag til fredag. Lejlighederne er enkelt indrettet og har en central beliggenhed med ca. 400 m. til børneområdet, supermarked, skiudlejning og skishop. Bakken lejligheder ligger ligeledes midt i Hemsedal Fjellandsby, der byder på restauranter, afterski og sportsbar med bowling og underholdning. Bemærk, at der i weekender og højtider kan forekomme støj fra afterski og bar.

Résidence Pas de la Casa Princesa

Résidence Pas de la Casa Princesa, Grandvalira

Den moderne Résidence Pas de la Casa Princesa ligger i den øvre del af Pas de la Casa. Den nærmeste bjergbane i skiområdet Grandvalira nås allerede efter ca. 200 m, ved godt snedække er det muligt at stå på ski direkte ned til indkvarteringen. Indkøbsmuligheder og restauranter ligger umiddelbart i nærheden. Indkvarteringen har reception med Wi-Fi samt parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen