Søg efter skirejser


Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Résidence Le Tikal

Résidence Le Tikal, Val Thorens

Den komfortable Résidence Le Tikal ligger i St. Martin de Belleville direkte ved pisterne og ca. 950 m fra centrum af Val Thorens med talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Et lille supermarked nås efter få meter direkte ved indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception og skibokse med støvletørrer. Derudover kan man i nabobygningen Résidence Les Temples du Soleil benytte restauranten samt saunaområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med sauna, to spabade og tyrkisk bad (eventuelt mod betaling). Der er Læs mere

Apartment Les Temples du Soleil

Apartment Les Temples du Soleil, Val Thorens

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Résidence Les Gémeaux

Résidence Les Gémeaux, La Plagne

Résidence Les Gémeaux, som er indrettet i traditionel stil, ligger i bydelen Belle Plagne, kun ca. 100 m fra skipisten. Forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man direkte i nærheden af indkvarteringen. Indkvarteringen har reception samt skikælder. Der er ligeledes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig, reservation ikke mulig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum med tv, nogle med separate soveværelser, bad eller douche/wc, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed) og tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine. Uden Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck, Bayerske Wald

Det moderne og familiedrevne 4-stjernede Wellness und Wohlfühlhotel Waldeck ligger ca. 500 m fra centrum af klimatiske kursted Bodenmais og ca. 400 m fra skiområdet Silberberg. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig efter ca. 1 km. Hotellets hoved- og gæstehus er forbundet underjordisk med hinanden. Desuden har indkvarteringen faciliteter som reception med bagageopbevaring, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene samt skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 800 Læs mere

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

I Högfjället i Sälen finder I indkvarteringsmuligheden HC Ski Lodge, der ligger med en god placering centralt i området. Boligen byder på lyse og moderne lejligheder, der ligger omkring 500 meter fra skilift og piste. Der er gåasfstand til både butikker, restauranter, indkøb og underholdning.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten lejlighederne ligger i et smukt og skovrigt område med god stemning og de bedste rammer for de små, som vil lege i sneen. En lift fører jer direkte ned midt i lejlighedsområdet, og der er mulighed for skiløb til og fra mange af boligerne. Der er omkring 50 og 200 meter til nærmeste skiløb fra de enkelte lejligheder og flere ligger helt ud til lift eller en piste.

Olarsängen

Olarsängen, Sälen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Selvägen

Selvägen, Sälen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Brandmossen

Brandmossen, Sälen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

De hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettede, og her kan I bo 2, 4 eller 8 personer. Her bor I centralt med ski-in/ski-out og blot 100 meter til liften, så I nemt og hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kort gåafstand til skitorvet, hvor der bl.a. venter en bred vifte af restauranter, indkøbsmuligheder, god underholdning og skiskole.

Renen Björnen

Renen Björnen, Åre

Lejlighederne er beliggende i Björnen-området. Området er børnevenligt og der er kun 100 m til både lift og pist. Renen-lejlighederne har kort afstand til skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski. Lejlighederne ligger alle i området Björnen og har samme standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Tegenova Smultronet er placeret med en fantastisk udsigt over dalen. Alle lejlighederne er veludstyret og har egen sauna. Derudover kommer I til at bo helt tæt på pisterne, så I straks kan komme ud på ski. SkiStar Shop og restauranter findes i området ved Tegefjäll, som også er et rigtig godt område for børnefamilier.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen er for store børnefamilier eller flere familier eller venner, der rejser sammen. Der er plads til 6-15 personer afhængig af den respektive hytte. Hytterne har en fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge. I bor blot 20-250 meter fra lift og i glidestand til pisterne. Med en placering midt i skisystemet er disse boliger særlig attraktive for ferierejsende.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Apartment

Apartment, Branäs

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

I området Fjällbyn på Idre Fjälls sydside ligger den rolige Inga-Lills Väg. Det er oplagt for familier at booke skibolig her, da det er tæt på pister og lift, men alligevel lidt afsides og hyggeligt. Tilmed ligger Inga-Lills Väg lige ved Skicenter Syd og i en gåafstand på 800 m til centrum af Idre Fjäll. Inde i centrum finder I butikker, restauranter og et aktivitetscenter. Her kan store som små legebørn slås sig løs efter en lang dag på ski Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Vil du gerne bo i helt nye lejligheder med et mekka af aktiviteter for både store og små? Så er du kommet til det rette sted. Velkommen til HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain.

Hotel Lukasmayr

Hotel Lukasmayr, Bruck

Hotel Lukasmayr er et autentisk østrigsk hotel, som ligger i det skønne centrum af Bruck. Hovedliften i Zell am See ligger ca. 3 kilometer væk, men nås nemt med den gratis skibus, som stopper lige ved siden af hotellet. Værelserne er pæne og moderne indrettet og der er værelser, som kan rumme op til 4 personer Dit ophold på Hotel Lukasmayr er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Hvis du trænger til at lade Læs mere

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bergers Sportshotel er helt perfekt til dig, der gerne vil have en hyggelig atmosfære på din skiferie, mens du bor tæt på både by og skiløb!

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Hotel Landgut Zapfenhof

Hotel Landgut Zapfenhof, Zell am Ziller

Det komfortable 4-stjernede Landgut Zapfenhof ligger ca. 800 m fra centrum og ca. 2 km fra Kreuzjoch-gondolen. Skibusstoppestedet og langrendsløjpen nås efter få meter. Desuden kører der en gratis banegårds-shuttle, som nås efter ca. 800 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, hotelbar, læserum, forskellige hyggelige stuer, legerum til børnene og ungdomsrum, ski- og støvlerum samt en indbydende solterrasse med liggestole (afhængigt af vejret). Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Desuden har hotellet et stort Læs mere

Lejligheder Lilly Rose

Lejligheder Lilly Rose, Zell am Ziller

De moderne Lejligheder Lilly Rose har en god beliggenhed, kun ca. 850 m fra centrum af Zell am Ziller. Indstigningen til Zillertal Arena nås efter ca. 1,8 km, de nærmeste restauranter og supermarkeder ca. 5 minutter til fods. Der holder en bus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, ski- og støvlerum og parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Landhaus Kostenzer

Landhaus Kostenzer, Fügen

Landhaus Kostenzer, der er indrettet i tyrosk stil, ligger i udkanten af Fügen. Spieljoch-banens dalstation samt skibusstoppestedet til skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 400 m. "Erlebnistherme Zillertal" ligger kun ca. 700 m fra indkvarteringen. Zillertal-banens banegård nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen, der er fordelt over to etager, har sauna (kan omstilles til dampbad), Wi-Fi, skirum med støvletørrer og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Ferienhotel Central Lejligheder

Ferienhotel Central Lejligheder, Flachau

Disse ferielejligheder ligger i centrum af Flachau, som er en hyggelig by med restauranter, gode indkøbsmuligheder og afterski, hvis man er til det. Komplekset ligger 400 meter fra den nærmeste lift Star Jet, og kun 20 meter fra den gratis skibus, som stopper hver dag lige foran hoveddøren. PRISERNE ER INKL. 6 dages liftkort. Fradrag hvis dette ikke ønskes.Lejlighederne er indrettede i en lys og moderne stil og i 2018 gennemgik en lang række af lejlighederne en renovering af Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Sunnseit Lodge

Sunnseit Lodge, St. Johann in Tirol

Den hyggelige indkvartering Sunnseit Lodge ligger på en forhøjning i St. Johann in Tirol og ca. 4 km fra centrum. Skiområdet og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 2,4 km, det nærmeste skibusstoppested efter ca. 800 m ligesom indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe. Chaletet og sidebygningen med lejlighed ligger ca. 30 m fra hinanden. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, parkeringspladser (hvis ledig) og en stor balkon (feriehus). Indkvarteringens gæster kan besøge "Panorama Badewelt" i St. Johann in Tirol (ca. 5 Læs mere

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel Rodes

Hotel Rodes, Val Gardena

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Rodes ligger roligt, ca. 2 km fra centrum af St. Ulrich. Bussen holder kun ca. 20 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet, der ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, skirum, terrasse og have. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet har hvilerum, dampbad, sauna og svømmehal. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet morgenmadsbuffet og Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Hafjell Fjellandsby er hyggelige hytter i midtområdet af Hafjell. De fleste hytter ligger med flot udsigt over området, har god plads og hyggelige omgivelser. Se hver enkelt hytte for nærmere beskrivelse. Hytterne ligger tæt på pisterne, så det er nemt at komme til og fra på ski. Bemærk, at alle skiskoler starter i bunden af skiområdet! Hytterne ligger kun ca. 50 meter fra bakken og med 6 km til centrum.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Oplev de smukke og moderne hytter i Hemsætervegen, hvor I kan vælge imellem nyrenoverede hytter eller hyggelige og familievenlige skihytter. Alle boliger er med fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og med høj standard. Hytterne ligger i fredelige og rolige omgivelser rig på smuk natur. Hemsætervegen ligger i det store Panorama-område, hvorigennem der er flere langrendsløjper og transportløjper til det alpine skiområde. På toppen finder I Gaiastova, hvor der er restauranter, skiudlejning og butikker. Hytteområdet er det, I kan se øverst til Læs mere

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen