Søg efter skirejser


Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim lejligheder ligger over supermarked og skiudlejning, så her bor i helt tæt på skitorvet. På skitorvet finder I reception, indkøb, skiudlejning, sportsbutik og spisesteder. Lejlighederne har 4 eller 6 senge. Lejlighederne passer godt til familier, der gerne vil bo tæt på de børnevenlig grønne løjper og tæt på skiskolen.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har det hele til skiferien med børn, venner og familie. På resortet er der stor familiepool med vandrutsjebane og stort legeland med kæmpe legetårn med bløde og sjove forhindringer. I kan nyde wellnessafdeling mod betaling, hvor I finder pool, jacuzzi, sauna og dampbad samt relax-område. Wellnessområdet og fitness er kun for personer over 16 år. Resortet har også en restaurant med flot udsigt mod bakken, her serveres halvpensionen. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du Læs mere

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Holterdalen er populært hos mange familier. Lejlighederne har fra 4 til 12 sengepladser. Bare ca. 200 meter fra lejlighederne ligger liftene, og I kommer derfor nemt på ski, store som små. Fra skiområdet Holtardalen kan I stå på ski til Tiur, hvor der er skiskole, varmestue, grillplads og skiudlejning. Ved Holtardalen findes stollift, lille børneområde med tunnel og god afterski i weekender og højsæson.

Hotel Krimmlerfälle

Hotel Krimmlerfälle, Königsleiten

Det komfortable 4-stjernede Hotel Krimmlerfälle ligger ca. 10 km fra Sonnwendkogfbahn i "Zillertal-Arena", skibussen holder direkte foran hotellet (ca. 30 m). En øvelseslift til begyndere ligger kun ca. 200 m fra indkvartertingen. Pinzgau-løjpen nås efter ca. 3 km. Centrum af Krimml ligger kun 200 m fra indkvarteringen. Derudover ligger indkvarteringen midt i nationalparken Hohen Tauern med udsigt over de berømte Krimmler vandfald. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og pengeskab, elevator, opholdsrum, Wi-Fi i foyerområdet, Krimmler Biergarten, restaurant Læs mere

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Ferienwohnungen Egger

Ferienwohnungen Egger, Fügen

De hyggelige ferielejligheder Egger direkte overfor Spieljoch-banen, så det ved godt snedække er muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. Centrum af Fügen nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen har ski- og snowboardrum med støvletørrer, der kan aflåses samt gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Lejligheder Arlerschmied

Lejligheder Arlerschmied, Wagrain

Lejlighederne Arlerschmied hører til den populære Pension Arlerschmied, og ligger i bygningen ved siden af denne. Lejlighederne er det sidste nye skud på stammen og er moderne og af høj kvalitet. De rummer 2 soveværelser med eget badeværelse og kan rumme op til 5 personer. Lejlighederne ligger blot et stenkast fra Grafenberg-liften, indgangen til Skiamadé. Centrum af Wagrain samt byens mange restauranter ligger blot få minutters gang fra Lejlighederne Arlerschmied. Skråt overfor huset ligger et stort supermarked, hvor der kan Læs mere

Apartment Schattauer

Apartment Schattauer, Wagrain

De 13 topmoderne lejligheder er alle indrettet i alpestil med udsigt over bjergene. I selve huset er der skiopbevaringsrum, gratis privat parkering samt fritidsrum med vaskemaskine og tørretumbler. For de mindste er der 50 kvm stort indendørs legerum.

Hotel Saalbacherhof

Hotel Saalbacherhof, Saalbach

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Pension Koidl

Pension Koidl, Maria Alm

Pension Koidl ligger i udkanten af Maria Alms centrum med kun ca. 600 meter til nærmeste skilift. Ca. 100 meter fra hotellet kører skibussen, som får dig frem til liften på kort tid. Her bor du i hyggelige og enkelt indrettet værelser med plads op til 3 personer. Efter en aktiv dag i bjergene, kan du slappe af i det lille wellnessområde. Her finder du bl.a. sauna og tyrkisk dampbad, hvor du kan bruge lidt af dagen på skøn Læs mere

Heart Hotel Talhof Nigg

Heart Hotel Talhof Nigg, St. Anton

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Heart Hotel Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Apartment Les Balcons de Bellevarde

Apartment Les Balcons de Bellevarde , Val d´Isère

Balcons de Bellevarde er lækre lejligheder i Val d'Isere - perfekt til familien, der ønsker smukke omgivelser tæt på pisten.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

I hjertet af franske Val d´Isere finder du det stemningsfulde og farverigt indrettede Hotel Ormelune - det ligger kun 50 meter fra pisten, og så er der wellness.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Velkommen til Residence Crêt Voland - lejligheder der ligger 100 meter fra Les Menuires´ centrum og i hjertet af de tre dale.

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Residence Daria I Nor

Residence Daria I Nor, Alpe d´Huez

På Daria I Nor bor du virkelig i hjertet af Alpe d'Huez, og her får du både luksus, komfort og wellness.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe, Alpe d´Huez

Le Cristal de l'Alpe slog i 2010 dørene op for dets nye og lækre luksuslejligheder - lige i hjertet af Alpe d´Huez!

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Söderåsen

Söderåsen, Högfjället

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er et dejligt lejlighedskompleks, som ligger under 100 meter fra lift og børneområdet. I kan derfor glide på skiene eller gå den korte vej ned til liften. Desuden vil en lille gåtur tage jer til Skalets torv, hvor der her er mulighed for at handle, kigge i butikker og nyde festlig afterski.

Mattestorp Longhouse 6-8 personer

Mattestorp Longhouse 6-8 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 58m2 Til lift: 25 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Adgang til fælles skirum og til garageplads (max. 2,05 højde)  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis  Barneseng: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis   Læs mere

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Apartment

Apartment, Branäs

Apartment lejlighederne i Branäs har en super beliggenhed ikke langt fra restaurant, butikker, skiskolen, skiudlejning, lifter og pister. Efter der er blevet stået på ski, er der god mulighed for diverse aktiviteter. Lejlighederne har en god placering centralt i Branäsbyen.

Sälsätern

Sälsätern, Sälen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Sadelvägen

Sadelvägen, Åre

Sadelvägen er for store børnefamilier eller flere familier eller venner, der rejser sammen. Der er plads til 6-15 personer afhængig af den respektive hytte. Hytterne har en fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge. I bor blot 20-250 meter fra lift og i glidestand til pisterne. Med en placering midt i skisystemet er disse boliger særlig attraktive for ferierejsende.

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern ligger i Åre Björnen og er et nybygget område. Lejlighederne i Bävern har en fin placering, da de ligger tæt på pisten, lift og faciliteter som skileje, restaurant og supermarked. Området Åre Björnen er rigtig godt for børnene eftersom der er mange grønne bakker for de små. Så får nybegyndere og børn den bedste start på ski.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Lejlighederne i Huset Björnen er beliggende i det børnevenlige Björnen-område med minimal afstand til skivej, lifte og piste. Huset Björnen har sauna og en købmand. Lejlighederne ligger ved skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet er et flot lejlighedshotel, som er centralt placeret i forhold til lift med blot 100 meter, pister og anden service. Lejlighederne er lyse og rummelige og varierer i størrelse med plads til 4-8 personer. Lejlighedshotellet ligger i gåafstand til lækre restauranter og en dagligvarebutik, og ønsker I at kokkerere aftenens middag selv, er der udstyr til egen madlavning.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Stöten Mitt byder jer varmt velkommen i trygge rammer i de skønne lejligheder, der er placeret smukt lige ved foden af bakken. Her kan I nyde godt af den fantastiske beliggenhed med bl.a. restaurant, reception og kælkebakke i kort afstand herfra. I lejlighederne kan I bo fra 6 personer og op til 10 personer i de største lejligheder. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da lejlighederne har ski-in/ski-out. I kan desuden gå til skiskolerne i Læs mere

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Disse fine skilejligheder er perfekt til flere familier, der vælger at rejse sammen. Lejlighederne i Askebyn er centralt placeret, og det er et skønt område for jer, der gerne vil bo tæt på skiområdet og skiskolen, da I blot får en kort gåtur til skiskole, indkøb samt svømmehal. Derudover egner lejlighederne sig godt til familier med nybegyndere, da I bor tæt på pisten og børneområdet. Lejlighederne har plads til 12-17 personer afhængig af den valgte bolig, hvor I har både Læs mere

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Casa Bernard

Casa Bernard, Canazei

Stor familielejlighed med god placering som er perfekt til én eller flere familier som rejser sammen Casa Bernard er en stor lejlighed på 110 m2 med 4 soveværelser, som passer perfekt til den store familie eller til to familier, som rejser sammen på skiferie til Canazei . Central beliggenhed Casa Bernard ligger centralt placeret midt i Canazeis centrum. I kort gåafstand fra lejligheden findes et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, så der er gode muligheder for at komme ud Læs mere

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen