Søg efter skirejser


Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100 til 300 meter fra Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege i sneen og måske lave en snemand. Lejlighederne er af pæn standard samt bygget og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hver hytte består af 4 lejligheder.

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Geilolia Lejligheder er pæne og lyse. Alle lejligheder har balkon og gratis wi-fi. Ønsker I at have Geilo by og skiområde tæt på, så er lejlighederne det rigtige valg. Der er kun 150 meter til skibussen som tager jer til liften. Skibussen kører mange gange om dagen, så I kan nemt komme mellem begge skiområder eller til og fra jeres lejlighed.

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Geilolia Hytterne ligger lige bag ved skiudlejningen. Her kan I gå eller stå på ski til liften. Alle hytterne er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring. På Skiferie i Geilolia Hytter kan I gå til liften. Vil I over på den anden side af byen og stå på ski, kan I nemt skibussen frem og tilbage. Skibussen er gratis når I har liftkort.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten lejligheder ligger tæt på transportløjpen, som tager jer ud til løjpe 13 (sværhedsgrad blå). Herfra kommer I nemt til stoleliften og på ski til skiskolen. Tager I stoleliften Fjellekspressen op, kommer I nemt videre rundt i skiområdet. Lejlighederne har forskellig indretning og komplekset er op til 2. etage, der vil derfor være udvendig trappe til nogle lejligheder.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder til 6 og 12 personer stod færdige i vinteren 2018. Det er flotte lejligheder med god plads og god indretning. De ligger tæt på lift og skiløjperne ved Tiur. Skiområdet Tiur og Holtardalen er et sammenhængende skiområde forbundet med løjper. Herfra bor I cirka 200 meter fra skiskolen. Ved Tiur finder I også en hyggelig grillplads, hvor I nemt kan grille dagens frokost.

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Holterdalen er populært hos mange familier. Lejlighederne har fra 4 til 12 sengepladser. Bare ca. 200 meter fra lejlighederne ligger liftene, og I kommer derfor nemt på ski, store som små. Fra skiområdet Holtardalen kan I stå på ski til Tiur, hvor der er skiskole, varmestue, grillplads og skiudlejning. Ved Holtardalen findes stollift, lille børneområde med tunnel og god afterski i weekender og højsæson.

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge ligger i et roligt område lidt tilbagetrukket fra skicenteret. Her får I lejligheder af høj standard med wifi. Der er ca. 1 km til skicenteret af vejen. Men I kan hoppe på liften ved Fyri Resort og I kan stå på ski til og fra lejlighederne.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er flotte nye hytter beliggende flot på fjeldet. Hytterne ligger med ski-in/ski-out til de alpine pister. Her får I høj standard og flotte boliger med god plads. Alle hytter er fritstående med 10 senge og har brændeovn. Gausta skicenter danner rammerne for en fantastisk skiferie. Vi anbefaler jer at tage en tur på Gaustatoppen, herfra er det muligt, at stå off-pist ned for de øvede skiløbere. Hedderstunet ligger i gåafstand fra børnebakken 30 som er en lille træklift. Super Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Bo i hjertet af Sölden, på et lækkert hotel, der blandt andet byder på en overdådig morgenbuffet.

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Appartement Am Tatscherlehen

Appartement Am Tatscherlehen, Kaprun / Kitzsteinhorn

Appartementhaus Am Tatscherlehen (lejlighedshus) ligger i Piesendorf, ca. 6 km fra skiområdet Maiskogel, ca. 7,5 km fra Areit-banen og ca. 12,5 km fra skiområdet Kaprun-Kitzsteinhorn. Et skibusstoppested samt indkøbsmuligheder ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Til centrum af Piesendorf er der ca. 1,5 km, til Kaprun ca. 6 km. Ved godt snedække ligger der en langrendsløjpe direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås der Læs mere

Hotel Saalbacherhof

Hotel Saalbacherhof, Saalbach

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

Bjerghotel Dachstein

Bjerghotel Dachstein, Ramsau am Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Bjerghotel Dachstein ligger i skiområdet, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Den nærmeste skilift ligger ca. 6 km fra indkvarteringen, indstigningen til "4-Berge-Skischaukel" ligger ca. 15 km fra indkvarteringen. Centrum af Ramsau nås efter ca. 9 km. Skibussen holder direkte ved hotellet. Bjerghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue, restaurant, solterrasse og skikælder. Ved forhåndstilmelding kan Læs mere

Family Hotel Schloss Rosenegg

Family Hotel Schloss Rosenegg, Fieberbrunn

Det komfortable Family Hotel Schloss Rosenegg ligger ca. 1,5 km fra centrum og ca. 3 km fra skiområdet Fieberbrunn. Skibusstoppestedet ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 400 m. Indkvarteringen består af flere slotsbygninger, der er forbundet med hinanden og har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi (i fællesområderne), morgenmadsrum og restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene og skikælder med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan der bookes en parkeringsplads i garagen Læs mere

Grand Hotel

Grand Hotel, Zell am See

På Grand Hotel har I mulighed for at bo lige ved den smukke og velkendte sø i Zell am See, samt adgang til wellness afdelingen på det 4-stjernede hotel.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Lejligheder Helfensteinblick

Lejligheder Helfensteinblick, Fügen

Det moderne lejlighedshus Helfensteinblick ligger i Hart i Zillertal, ca. 2 km fra centrum af Fügen og de nærmeste indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet Spieljoch nås efter ca. 3 km, og indstigningen til skiområdet Hochzillertal efter ca. 5 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Den nybyggede indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, skirum med støvlevarmer og overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Der er et moderne fitnessrum Læs mere

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Hotel Diamant Spa Resort

Hotel Diamant Spa Resort, Val Gardena

Hotel Diamant Spa Resort har en smuk, rolig beliggenhed mellem Ortisei og Santa Cristina. Dette komfortable hotel har mange faciliteter, der gør din vinterferie så behagelig som over hovedet muligt. Værelserne er hyggelige og moderne og er udstyrede med tv, hyggeligt opholdsområde, og de fleste værelser har endda en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Det hyggelige centrum af Santa Cristina og skiliften ligger 2 km væk, og hotellets skibus bringer dig dertil på ingen tid. Om eftermiddagen kan du Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har en perfekt beliggenhed, hvor du finder restaurant, bar og ICA butik på stedet. Her finder I bekvemmelige lejligheder med noget for enhver smag samt ski-in/ski-out. Lejlighederne er meget forskellige, så se beskrivelsen af hver lejlighed. Men her er en supergod placering til en skøn skiferie i Björnrike.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og stil, men er gennemgående rummelige. De ligger i forskellig afstand fra pist og lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer, og derfor kan det i nogen tilfælde være nemmest at nå via bil. Med en kort køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der er restaurant, bar og underholdning/aktiviteter.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden i Sverige byder på alt, hvad du kunne ønske dig af din drømmeskiferie. Boligen er smuk og moderne indrettet i fredelige omgivelser dog stadig indenfor gåafstand af restauranter, pist og skiudlejning. Lejligheden byder blandt andet på gratis internet, privat sauna, veludstyret køkken samt balkon med bjergudsigt.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus lejligheder ligger med central placering ca. 200-500 meter fra Tranantorget, hvor I både finder skiløb, lifter og restauranter. Med en plus lejlighed får I desuden gratis adgang til flere fælleshus, med legerum med klatrevæg, udendørs jacuzzi, indensørs jacuzzi og sauna samt fælleslokale med plads til max 20 personer!

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Huset Björnen er et hyggeligt og familievenligt lejlighedsområde, hvor I bor blot 50 meter til lift, pist og langrendsspor. Skilejlighederne har plads til op til 2-6 personer, og hvis I er en børnefamilie, er dette et sikkert hit, da børnelifter og børneaktiviteter er lige i nærheden.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Vrilbacken

Vrilbacken, Högfjället

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Timmerbyn

Timmerbyn, Högfjället

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er nyopførte flotte og lyse lejligheder. Herfra er der kort afstand til skiudlejning, resaturanter og indkøb. Fra lejlighederne og til skiområdet er der ca. 200 meter til liften og pisten. Lejlighederne ligger i gåafstand til skiskolen.

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Hundfjället

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Résidence Au C?ur des Ours

Résidence Au C?ur des Ours, Les Deux Alpes

Den komfortable Résidence Au C?ur des Ours ligger i udkanten af byen Les 2 Alpes ved foden af skiområdet (ca. 50 m). Skibusstoppestedet ligger direkte overfor indkvarteringen, de nærmeste butikker ligger lige i nærheden. Indkvarteringen, der består af 2 chaleter, har faciliteter som elevator, skirum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med tv, Wi-Fi, badekar eller douche/wc, balkon eller terrasse samt separate soveværelser. Køkkenhjørnet har komfur, mikrobølgeovnovn, bageovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine Læs mere

Residence Club MMV Les Clarines

Residence Club MMV Les Clarines, Les Deux Alpes

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Résidence Alba

Résidence Alba, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alba ligger i udkanten af Les 2 Alpes ved foden af skiområdet. Efter ca. 50 m nås skiliften Vallée Blanche. De nærmeste butikker ligger ligeledes ganske få meter fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) og skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig, 1 x pr. lejlighed). Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

I hjertet af franske Val d´Isere finder du det stemningsfulde og farverigt indrettede Hotel Ormelune - det ligger kun 50 meter fra pisten, og så er der wellness.

Chaletpark Diemelsee

Chaletpark Diemelsee, Willingen

Chaletpark Diemelsee er et hotel beliggende i rolige omgivelser lige uden for Willingen. Hytterne er bygget i typisk bjergstil, hvilket skaber gode rammer for et hyggeligt ophold. Hver dag har du mulighed for at bestille friskbagt brød gennem deres brødleveringstjeneste. Efter en dag på ski kan du nyde et godt glas gløgg i baren og gøre dig klar til middag i restauranten Göbels Seehotel, som ligger blot 200 meter fra hytterne. Hotellet har eget wellness, som du kan benytte helt Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen