Søg efter skirejser


Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Résidence Les Arolles ligger i hjertet af de franske Alper og byder de gæster velkommen, der ønsker at opleve noget af Europas bedste skiløb.

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Residence les Alpages de Reberty

Residence les Alpages de Reberty, Les Menuires

Omringet af sneklædte bjerge, bor du i stilfulde lejligheder på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires. Når vi siger Les Menuires, siger vi også lige ved pisten - velkommen.

Résidence Les Terrasses de Veret

Résidence Les Terrasses de Veret, Flaine

Den hyggelige 3-stjernede Résidence Les Terrasses de Veret ligger ca. 150 m fra skiliften Grands Vans og indstigningen til skiregionen Grand Massif. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi, lounge, elevator og skirum. En svømmehal samt sauna og spabad (eventuelt mod betaling) i udendørsområdet byder på afslapning (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen). Der er overdækkede parkeringspladser mod betaling Læs mere

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Family Hotel Schloss Rosenegg

Family Hotel Schloss Rosenegg, Fieberbrunn

Det komfortable Family Hotel Schloss Rosenegg ligger ca. 1,5 km fra centrum og ca. 3 km fra skiområdet Fieberbrunn. Skibusstoppestedet ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 400 m. Indkvarteringen består af flere slotsbygninger, der er forbundet med hinanden og har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi (i fællesområderne), morgenmadsrum og restaurant, bar, opholdsrum, legerum til børnene og skikælder med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan der bookes en parkeringsplads i garagen Læs mere

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Lejligheder Schönberger

Lejligheder Schönberger, Wagrain

Lejligheder Schönberger er nydelige, lejligheder beliggende i den populære skisportsby, Wagrain. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og de har alle køkken. Lejlighederne ligger i fredelige omgivelser, ca. 500 meter fra centrum af Wagrain og 800 meter fra pisten og liften. Skibussen holder ca. 200 meter fra lejlighederne, så du har nem og hurtig adgang til de velpræparerede pister. Når aftenen falder på, kan du gå på opdagelse i byens hyggelige centrum, her er både butikker, restauranter og et stor udvalg af Læs mere

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Ferienwohnungen Egger

Ferienwohnungen Egger, Fügen

De hyggelige ferielejligheder Egger direkte overfor Spieljoch-banen, så det ved godt snedække er muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. Centrum af Fügen nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen har ski- og snowboardrum med støvletørrer, der kan aflåses samt gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Gasthof Aigner

Gasthof Aigner, Fügen

Den traditionelle og bevaringsværdige Gasthof Aigner ligger i centrum af Fügen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og til Spieljoch-banen er der ca. 1 km. Der er også en øvelseslift, der nås efter ca. 1,2 km. Bjergbanen Hochzillertal ligger ca. 7 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal (ca. 900 m) inviterer indenfor til badefornøjelse uanset vejret. Zillertal-banens banegård ligger ca. 300 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, à-la-carte restaurant, bar, "stüberl", legeområde til børnene samt skikælder Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

Ferielejligheder Centro

Ferielejligheder Centro, Schladming

De komfortable ferielejligheder Centro ligger direkte i centrum af Schladming. De nærmeste indkøbsmuligheder nås let til fods. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai dalstationen (ca. 500 m). Ferielejlighederne har faciliteter som Wi-Fi, elevator, plads til skiene enten i garagen, aflåst skirum eller ved Planai dalstationen samt en parkeringsplads i garagen pr. lejlighed. Indretning og forplejning De moderne indrettede lejligheder har stue/soverum med dobb.udtrækssofa, nogle med pejs og kabel-tv, soveværelse med dobb.senge og sovesofaer Læs mere

Hotel Regina

Hotel Regina, Nauders

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Regina ligger ca. 500 m fra centrum af Nauders. Skiområdet Nauders nås efter ca. 1 km og stoppestedet for den gratis skibus ligger direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og sidebygningen "Landhaus Regina" (3 stjerner) og har foyer med siddemuligheder samt reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, legerum til børnene og ski- og snowboard-rum, der kan aflåses. Der er ligeledes en gratis parkeringsplads (hvis ledig). Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) har indendørs Læs mere

Alpin Resort Austria

Alpin Resort Austria, Berwang

Det moderne indrettede Alpin Resort Austria med blik til den fantastiske bjergverdenen i Tiroler Zugspitzarena ligger ca. 300 m fra centrum af Bichlbach med et supermarked og pizzeria og ca. 4 km fra centrum af Berwang. Til skilifterne i Skischaukel Bichlbach/Berwang er der kun ca. 300 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Almkopf-banen nås efter ca. 1,5 km. Der ligger ligeledes et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til Læs mere

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Saalbacherhof

Hotel Saalbacherhof, Saalbach

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

Rufana Alpin

Rufana Alpin, Brandnertal

Indkvarteringen ligger umiddelbart i centrum af Bürserberg. Restauranter kan nås til fods efter ca. 150 m. Bjergbanen Einhornbahn nås allerede efter ca. 800 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum med støvletørrer, sauna og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Stöten Mitt byder jer varmt velkommen i trygge rammer i de skønne lejligheder, der er placeret smukt lige ved foden af bakken. Her kan I nyde godt af den fantastiske beliggenhed med bl.a. restaurant, reception og kælkebakke i kort afstand herfra. I lejlighederne kan I bo fra 6 personer og op til 10 personer i de største lejligheder. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da lejlighederne har ski-in/ski-out. I kan desuden gå til skiskolerne i Læs mere

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Alltime Travel udbyder disse super flotte nyopførte lejligheder, som I kan booke til jeres drømmeskiferie. Lejlighederne er hele 80 kvm med plads til 8 sovende gæster fordelt i 4 soveværelser. I kommer til at få den dejligste udsigt over bjergene og pisterne i Branäs fra lejligheden. Glæd jer til at benytte den skønne varme private sauna efter nogle aktive dage i det kølige og snefyldte landskab.

Vrilbacken

Vrilbacken, Sälen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Sälsätern

Sälsätern, Sälen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og forskellig stil, men er gennemgående rummelig. De ligger midt i ægte fjeldnatur og er placeret i forskellig afstand fra lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer. Derfor kan liften nemmest nås med bil. Med en lille køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der både er restaurant, bar og underholdning.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Book et ophold i Fjällvilla, som er hyggelige hytter, der ligger neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Her bor I omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla hytter har fine størrelser og god rummelighed, så I sagtens kan bo flere familier eller vennepar. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen i Sälen.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en indkvarteringsmulighed, der tilbyder en nybygget og hyggelig hytte på den østlige side af Kvitfjell. Hytten er med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er også gode langrendsmuligheder lige ude for døren. Boligen ligger i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og i gåafstand til Gudbrandsgard Hotell. Bemærk, at skiskolen for hold er på vestsiden i Kvitfjell.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er et historisk hotel, som er særligt kendt for filmene "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Hotellet ligger næsten lige ved løjperne med en fantastisk udsigt enten mod Geilo eller mod løjperne. Hotellet tilbyder bowling og spa, så alle kan bo på hotellet uanset alder.

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Geilolia Hytterne ligger lige bag ved skiudlejningen. Her kan I gå eller stå på ski til liften. Alle hytterne er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring. På Skiferie i Geilolia Hytter kan I gå til liften. Vil I over på den anden side af byen og stå på ski, kan I nemt skibussen frem og tilbage. Skibussen er gratis når I har liftkort.

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil ligger lige bag Velkomsecenteret og med Hotel Radisson Blu Resort som nærmeste nabo. På Hotel Radisson Blu Resort finder I fem restauranter, bar, pool og legerum. Alle lejligheder har stort køkken og bare 100 meter fra The Lodge finder I indkøbsmuligheder. Lejlighederne er forskellige, men alle har samme høje standard.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro lejligheder ligger tæt på alt! Indgang til lejlighederne er fra bagsiden af skitorvet, men I bor bare et stenkast fra det hele. På skitorvet er der indkøbsmuligheder, skiudlejning, cafeer, reception og sportsbutik. Her bor I tæt på pisten, liften og skiskolen. Trysil Høyfjellssenter byder på mange gode løjper for børn og begyndere. For den erfarne skiløber er der herfra adgang til hele skiområdet i Trysil.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

Rådyrlia er et charmerende hytteområde med lyse tømmerhytter og -lejligheder. De forskellige skiboliger er beliggende i et smukt område med kun 300 meter til børneområdet i Hemsedal Skicenter. Du har mulighed for at stå på ski helt til døren, og fra boligen er der kort afstand til langrendsløjper, reception, skiudleje, restauranter og udeliv. Fra hytten er der ca. 300 meter til skiliften samt 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Résidence El Tarter

Résidence El Tarter, Grandvalira

Den hyggelige indkvartering Résidence El Tarter ligger i centrum af El Tarter på 1.700 m. Bjergbanen med indstigning til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 400 m. Faciliteter Anlægget består af flere bygninger og har reception samt elevator. Desuden er der en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Grandvalira

Det komfortable 5-stjernede Hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa ligger ca. 200 m fra centrum af Soldeu. Bjergbanen Telecabina de Soldeu nås ligeledes efter kun ca. 400 m. På forespørgsel er der mulighed for transfer fra hhv. til lufthavnen (mod betaling). Faciliteter Den familievenlige indkvartering har reception med pengeskab, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, spisesal, bar, café, restaurant, legerum til børnene, børneklub (se info på stedet), tv-rum og skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), ladestation til e-biler (mod Læs mere

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Tag på skiferie til det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei og tæt på skiløbet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen