Søg efter skirejser


Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Skal I rejse på skiferie i en større gruppe og ønsker at bo i samme hytte? Denne hytte med plads til 16 sovende gæster, er det perfekte valg! Her har ejerne lagt fokus på de små detaljer, som gør skiferien endnu dejligere. Indretningen er stilren, og boligen har en lækker spaafdeling samt en hyggelig hjemmebiograf, hvor I kan nyde feriens stunder sammen.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro lejligheder ligger tæt på alt! Indgang til lejlighederne er fra bagsiden af skitorvet, men I bor bare et stenkast fra det hele. På skitorvet er der indkøbsmuligheder, skiudlejning, cafeer, reception og sportsbutik. Her bor I tæt på pisten, liften og skiskolen. Trysil Høyfjellssenter byder på mange gode løjper for børn og begyndere. For den erfarne skiløber er der herfra adgang til hele skiområdet i Trysil.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er et område med hytter og lejligheder. Lejlighederne kan rumme op til 8 personer og har flotte faciliteter og en god standard. Her bor i ca. 5 minutters gang fra pisterne i Trysil, hvor I fra bunden af familieområdet kan tage flere træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Det er nemt og bekvemt at tage bilen til centrum af skianlægget, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca. 2-3 minutter Læs mere

Velkomstgaarden

Velkomstgaarden, Trysil

Bo centralt i Velkomstgaarden lejligheder, som ligger i forlængelse af receptionen. Når I går ud af skikælderen, skal I bare over vejen, og her kan I klikke skiene på. Herfra står I direkte ned i det populære familieområde. Skal I benytte skiskolen er der ca. 50 meter til det rullende fortorv, som tager jer direkte til skiskolen. God central placering på Trysil Turistsenter. Lige neden for Velkomstgaarden ligger Radisson Blu Resort Trysil. Her er der bowling, restaurant, bar, cafe, sportsshop Læs mere

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder indkvartering af forskellige størrelser skihytter på vestsiden i Kvitfjell. Boligerne er indrettet moderne og hyggeligt og skaber den helt rigtige atmosfære for en dejlig skiferie. Hytterne ligger enten med direkte ski-in/ski-out eller i nærheden af en transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Bemærk dog, at transportløjpen er afhængig af natursne, og afstande kan variere efter sæson.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyere område med hyggelige og moderne hytter, der ligger med fantastisk placering på Kvitfjell Varden - en familievenlig bjergside med brede grønne og blå piste, perfekt til børnefamilier. Hytterne på Vardenvegen ligger med ski-in/ski-out. En ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens I med 6-personers stolelift kan komme til toppen af den nye bjergside.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På den nye fjeldside i Kvitfjell ligger 16 nye hytter i det der hedder Varden Fjellandsby. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte placering til familier, der gerne vil bo i et børnevenligt område ud til brede grønne og blå piste. Skiskole finder I ved mellemstationen, hvor I kan på ski til og ellers tage bilen.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100 til 300 meter fra Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege i sneen og måske lave en snemand. Lejlighederne er af pæn standard samt bygget og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hver hytte består af 4 lejligheder.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hegnavegen 23 ligger ca. 650 meter fra Geilo Heisen og på bare 5 min kan I gå til centrum af Geilo. Hytte på 230 kvm med plads til 10 personer. Stor kælder stue på 45 kvm med god plads til alle. Minimum alder for bestilling af denne er 27 år. Fantastisk hytte med god plads. Garage med plads til 2 biler, stort rum til skitøjet og hele 3 badeværelser!

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Hotel Crystal

Hotel Crystal, Fügen

Selections Hotel Crystal i Fügen i den smukke Zillertal dal er et stilfuldt og komfortabelt 4-stjernet hotel med lækre wellness-faciliteter. Den gratis skibus kører blot få meter fra hotellet, og tager jer på få minutter til gonolen. Centrum af Fügen nås på få minutter til fods. Værelserne er pæne og flere er renoveret indenfor de sidste par år. Efter dagens skiløb kan eventuel overskydende energi brændes af i poolen eller svedes ud i saunaen. I kan også vælge at forkæle Læs mere

Central Hotel & Apart

Central Hotel & Apart, Fügen

Det hyggelige 3-stjernede Central Hotel & Apart ligger direkte i centrum af Fügen. Indstigningen til det nærmeste skiområde Spieljoch nås efter ca. 1 km og skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 8 km. Skiområdet Hochfügen ligger ca. 13 km fra indkvarteringen, indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til de omkringliggende skiområder. Banegården i Fügen nås efter ca. 200 m. Indkvarteringen består af et hovedhus og et såkaldt Læs mere

Ferielejligheder Centro

Ferielejligheder Centro, Schladming

De komfortable ferielejligheder Centro ligger direkte i centrum af Schladming. De nærmeste indkøbsmuligheder nås let til fods. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai dalstationen (ca. 500 m). Ferielejlighederne har faciliteter som Wi-Fi, elevator, plads til skiene enten i garagen, aflåst skirum eller ved Planai dalstationen samt en parkeringsplads i garagen pr. lejlighed. Indretning og forplejning De moderne indrettede lejligheder har stue/soverum med dobb.udtrækssofa, nogle med pejs og kabel-tv, soveværelse med dobb.senge og sovesofaer Læs mere

CHILL HOUSE SCHLADMING

CHILL HOUSE SCHLADMING, Schladming

Det moderne CHILL HOUSE SCHLADMING ligger i rolige panorama-omgivelser i udkanten af Schladming og ca. 900 m fra centrum med en del restauranter og indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet er let tilgængelig med gondolbanerne Planai I eller Planai West(ca. 1 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen i bøhmisk stil har Wi-Fi, sauna, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (til 5 biler). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bestilles morgenbrødsservice eller morgenmadskasse på indkvarteringen (mod betaling). På forespørgsel er der mulighed for drikke- Læs mere

Alpenland St. Johann im Pongau

Alpenland St. Johann im Pongau , St. Johann in Pongau

Roligt og alligevel lige i det hyggelige centrum af St Johann im Pongau ligger det populære Alpine Country St Johann im Pongau. Dette sportshotel har en omfattende spa, som indbyder til afslapning efter en lang dag i det fri. Der er også en opvarmet indendørs pool, hvor du kan svømme nogle afslappende baner. Samtlige værelser er indrettet i en traditionel atmosfære og har alle minibar, tv og moderne badeværelse. Desuden har alle værelser en dejlig balkon eller terrasse med udsigt Læs mere

Gästehaus Lärchenheim

Gästehaus Lärchenheim, Mayrhofen

Det familiære Gästehaus Lärchenheim ligger solrigt og i rolige omgivelser, ca. 200 m fra centrum af Mayrhofen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 150 m og Penken-banen nås efter ca. 250 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, skirum med støvletørrer, terrasse samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har bad eller douche/wc, sat-tv, radio, telefon, hårtørrer, pengeskab og balkon. Forplejning Morgenmadsbuffet er inkluderet. Som velkomst fås der en lille "Schnapserl" (snaps).

Hotel Ever Grün

Hotel Ever Grün, Kaprun / Kitzsteinhorn

På en smuk, rolig beliggenhed i Kaprun finder du det vidunderlige Hotel Ever Grün. Det livlige centrum af Kaprun ligger kun 1 km væk. Samtlige værelser er charmerende og komfortabelt indrettede og har alle et moderne badeværelse. I den hyggelige restaurant venter en omfattende buffet på dig både om morgenen og om aftenen. Har du lyst til at komme helt ned i gear? I det luksuriøse wellnessområde finder du en opvarmet swimmingpool, en sauna og et afslapningsrum med udsigt over Læs mere

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Flachau

De hyggelige Lejligheder Jagdhof ligger i centrum af Flachau og er det perfekte valg, hvis du rejser med en større eller mindre gruppe. Skiliften finder du blot 300 meter fra lejlighederne, og denne kan nemt nås med den lokale skibus. Lejlighederne er pænt møbleret, og de er alle indrettet med køkken, således at du selv har mulighed for at tilberede feriens måltider. Foretrækker du at spise ude, ligger Jagdhof tæt ved flere gode restauranter. Du kan også vælge at nyde Læs mere

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Pension Eder

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Lejlighederne i Stöten Mitt ligger lige ved foden af bakken nær restaurant, reception og lige til pisterne. Her er alt lige uden for døren, hvilket gør dem perfekte for jer, der vil bo med kort afstand til alt. Fra lejlighederne er det muligt at gå til skiskolerne og badelandet "Vattufjäll". Ydermere findes en sjov kælkebakke neden for bygningen nærmest dalen.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Högfjället

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Vrilbacken

Vrilbacken, Högfjället

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen byder på en lang række flotte og hyggelige hytter og lejligheder. Boligerne tilbyder blandt andet en gennemgående høj standard med moderne indretning og mulighed for egen madlavning. Her bor I lidt fra pisten og liften, men i et hyggeligt område.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe, hvortil der er ca. 1,4 km i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørger for at komme op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden til pisten, liften og skiskole Læs mere

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Sälen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Sälen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Dejlige indrettede lejligheder på Tranangårdarne.. Lejlighederne er fra 2022. Her kan I bo lige ved siden af Gondolliften, tæt på skitorvet og i gåafstand til skiskolen. Tranangårdarna bliver uden tvivl en af de bedste placeringer for dig, der gerne vil have det hele lige uden for døren.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Hundfjället

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna, spabad, dampbad og solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Velkommen til Residence Crêt Voland - lejligheder der ligger 100 meter fra Les Menuires´ centrum og i hjertet af de tre dale.

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen