Søg efter skirejser


Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendsspor, hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Alle lejligheder er indrettet forskelligt, men alle med samme stil og standard.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Hyggelige og flotte lejligheder beliggende i kort afstand fra centrum og kun ca. 15 min. gang fra skiområdet. Skibussen nærmeste stop er bare ca. 200 meter fra lejlighederne. Centralt beliggende og moderne indrettede lejligheder til max. 4 personer. Komfortabelt lejlighedskompleks med i alt 25 lejligheder og en venlig og fredelig atmosfære.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Du finder Veslestølen hytteområde klods op ad Turistløypa med ski-in/ski-out fra området. Hytterne ligger rigtig flot placeret ca. 850 meter over havet med en skøn udsigt over Hemsedal Skicenter. Hytteområdet ligger centralt placeret i skiområdet tæt på pister og liften. Hytterne har en høj standard, praktisk planløsning og er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne huser op til 14 personer og har alle pejs og sauna.

Veslestølen

Veslestølen, Hemsedal

Veslestølen Hyttegrend er et af Hemsedals mest populære hytteområder. Her er hytter med 12-14 sengepladser. Hytterne har en udsigt over Hemsedal. Hytternes perfekte beliggenhed byder desuden på ski-in/ski-out til området samt et smukt omkringliggende landskab. Bolignummer er ikke garanteret og kan kun ønskes.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Den dejlige landsby er placeret smukt i fjeldet 1000 m.o.h. og byder på skønne lejligheder, der er indrettet i norsk hyttestil. Her kan I bo mellem 5 og 10 personer i lejlighederne, der er af høje standarder og byder på en betagende udsigt over Hemsedal Skisenter og centrum af Hemsedal. På skarsnuten Hotel finder I restaurant. Lejlighederne er dermed det helt ideelle valg for familien, som ønsker at bo tæt på skiområdet, men i rolige omgivelser.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Lejlighederne i Bjørnebye Corner har en rigtig god beliggenhed blot 25 meter fra transportløjpen og en central placering mellem Trysil Turistcenter og Trysilfjell Hytteområde. Der findes to typer lejligheder, hvoraf den ene type har plads til højst 6 personer og den anden højst 12 personer. Lejlighederne til 6 personer er placeret i underetagen og har pejseovn samt sauna, mens lejlighederne til 12 personer er fordelt over to plan og har to badeværelser, pejs og sauna.

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Favn

Favn, Hafjell

Favn er Hafjells nye lejlighedskompleks beliggende lige ved gondolens topstation. Favn består af flere bygninger. Der vil er café og skiudlejning på stedet. Boligerne er placeret med kort afstand til topstationen af gondolliften. Gondolen giver jer mulighed for at tage liften ned til skiskolen, som har startsted i dalen. Lejlighederne er fra 4-10 personer og har alle wi-fi.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Jaertunet er flotte og lyse lejligheder, der ligger lige overfor tunnelen i Hafjell Alpincenter. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell og lige ud til en blå nedfart. Lejlighederne er moderne og af en god kvalitet, I skal dog være opmærksom på, at lejlighederne kan variere i indretningen.

Stølstunet Apartment 8-13 personer

Stølstunet Apartment 8-13 personer, Beitostølen

Type: Lejlighed Personer: 8, 10-11 og 12-13  Størrelse: 140, 150 og 160m2 Til lift: 450 m.  Indretning af 8 pers. på 140m2 i 2 etager:  Stue: Kabel-TV og brændeovn. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med 2 køjer    Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 3 x wc/douche  Andet: Balkon. Gratis wifi. Garageplads for 2 biler  Indretning af 10-11 pers. på 160m2 i 2 etager: Stue: Kabel-TV og gaspejs. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med Læs mere

Résidence Antarès

Résidence Antarès, Avoriaz

Den komfortable Résidence ligger i Les Crozats, den øvre del af Avoriaz og byder på en fantastisk udsigt ud over Morzine-dalen. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten, så man kan starte tidligt om morgenen på ski direkte fra huset. Til centrum af byen og butikkerne er der ca. 900 m og man kommer nemt derhen med elevatorer. Avoriaz er en bilfri by. En gratis shuttlebus bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen let til indkvarteringen (ved forhåndstilmelding, yderligere info på stedet). Til Læs mere

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Hotel Koh-I Nor

Hotel Koh-I Nor, Val Thorens

Moderne faciliteter, stor wellnessafdeling, tre restauranter og perfekt beliggenhed er nøgleordene for Hotel Koh-I-Nor i Val Thorens.

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Vil du gerne bo i rolige omgivelser, med kun 200 meter til liften og i en lejlighed i Val d´Isère - Velkommen til Résidence La Daille´s hyggelige lejligheder.

Fjällhem

Fjällhem, Högfjället

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger centralt placeret i Björnrike, næste lige ved skiskolen og børneområdet. Nallehusen består af flotte lejligheder fra 8-12 personer. Der er god mulighed for, at flere familier kan bo sammen i boligerne. Flere af lejlighederne har udvendig trappe. Book denne indkvartering og bo tæt på pisten og liften.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Oplev et moderne lejlighedskompleks lige ved siden af pisten, som ligger et par kilometer fra Skalets torv og i gåafstand fra restauranter ved Skalspasset. Hver lejlighed har en garageplads, der gør dit ophold ekstra komfortabelt. Lejlighederne er beliggende i Skalspasset med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Nova

Nova, Tandådalen

I nærheden af Hundfjällets lifte og service finder I lyse og moderne indrettede lejligheder for hele familien. Lejlighederne har plads til 6-8 personer, som er perfekt for større børnefamilier. I bor 250 meter fra liften og i gåafstand til skiområdet, Trollbäcken, samt Hundfjällets fine restauranter.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments er flotte, lyse og store lejligheder med plads til 4-14 personer. De er bygget i 3 komplekser, og i det ene finder I en helt ny stor ICA butik. Her bor I meget tæt på pisten for foden af skiområdet Tandådalen. Tandådalen har mange gode pister for alle uanset niveau. Her er der plads til leg, skicross og stor skiskole med Valle. Hvis I nemt skal have endnu flere pister, kan I tage forbindelses liften til Hundfjället. I Læs mere

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Lejlighederne i Smultronet er placeret højt oppe på skiområdet med en pragtfuld udsigt over dalen. Alle lejligheder har egen sauna, og I bor helt tæt på pisterne. På skitorvet i Tegefjäll finder I både skiudlejning og restauranter. Tegefjället er godt til børnefamilier, der gerne vil have et godt og overskueligt skiområde. Liftkortet gælder hele skiområdet i Åre.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Lejlighederne i Huset Björnen er beliggende i det børnevenlige Björnen-område med minimal afstand til skivej, lifte og piste. Huset Björnen har sauna og en købmand. Lejlighederne ligger ved skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Lejlighederne i Huset Ripan har en perfekt beliggenhed midt i Björnen tæt på pister, indkøb, skistar-shop og restaurant. Det er nemt at komme til Åres pister, samt et stort udvalg af underholdningsmuligheder via skibussen eller skisystemet. Huset Ripan ligger i det meget børnevenlige område, Björnen med kun 50 meter til liften og nærmeste supermarked.

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Rummelige nyopførte lejligheder midt i smukt pistområde. Lejlighederne ligger på toppen af Branäsbjerget, hvor I får den dejligste udsigt over de snefyldte bjerge og pister. Lejlighederne har plads til 8 gæster fordelt på 4 soveværelser, og I kan glæde jer til at benytte den private sauna efter en aktiv dag på pisterne.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

CHILL HOUSE SCHLADMING

CHILL HOUSE SCHLADMING, Schladming

Det moderne CHILL HOUSE SCHLADMING ligger i rolige panorama-omgivelser i udkanten af Schladming og ca. 900 m fra centrum med en del restauranter og indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet er let tilgængelig med gondolbanerne Planai I eller Planai West(ca. 1 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen i bøhmisk stil har Wi-Fi, sauna, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (til 5 biler). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bestilles morgenbrødsservice eller morgenmadskasse på indkvarteringen (mod betaling). På forespørgsel er der mulighed for drikke- Læs mere

Hus Almrausch

Hus Almrausch, Berwang

Det hyggelige Haus Almrausch ligger kun ca. 100 m fra centrum af Bichlbach og ca. 4,7 km fra Bergwang. Et skibusstoppested nås efter ca. 100 m og indstigningen til skiområdet Skischaukel Berwangertal nås efter ca. 200 m. Langrendsfans kan glæde sig over indstigningen til løjpen direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, fad-sauna (mod betaling), skikælder, ladestation til e-biler (mod betaling) samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning. Der er dog mulighed for at booke morgenbrødsservice til lokalt Læs mere

Apart Pitztaler Nachtigall

Apart Pitztaler Nachtigall, Pitztal

Det komfortable Apart Pitztaler Nachtigall ligger i skønne omgivelser i Leins, ca. 4,5 km fra Jerzens. Indstigningen til skiområdet Hochzeiger ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Til Pitztaler gletsjeren er der ca. 30 km og der ligger et skibusstoppested ca. 100 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har foyer med reception, Wi-Fi, legerum til børnene, sauna og hvilerum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Ved bjergbanen Hochzeiger er der et gratis skidepot (pr. lejlighed, maks. til 4 personer). Forplejning Uden forplejning Læs mere

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Das Alpenhaus Gasteinertal

Das Alpenhaus Gasteinertal , Bad Hofgastein

Das Alpenhaus Gasteinertal er beliggende i det livlige centrum af Bad Hofgastein og blev renoveret sidste år. Gågaden med alle butikker og restauranter ligger indenfor gåafstand, og skilifterne er kun 300 m væk. Efter en dag med skiløb kan du slappe af i det store wellnessområde på 2.000 m² , der bl.a. har en indendørs pool med panoramaudsigt, et spabad og en sauna.

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

Appartements an der Sonne

Appartements an der Sonne, Kaprun / Kitzsteinhorn

Det veldrevne Haus Appartements an der Sonne ligger i den lille landsby Lengdorf, ca. 2 km fra centrum af Niedernsill. Skibussen holder ca. 30 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Bärenbachlift (ca. 2,1 km fra indkvarteringen) eller til skiområdet Kaprun (ca. 12 km fra indkvarteringen). Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 350 m fra indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, elevator, sauna (mod betaling, inkluderet saunahåndklæder, for åbningstider Læs mere

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Drømmer du om at bo tæt på pisten, central beliggenhed og østrigsk charme? - Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Heart Hotel Aurora i Obertauern.

Pension Alpenrose

Pension Alpenrose, Maishofen

Lidt ude for Zell am See finder du Pension Alpenrose. Alpenrose er et lille og simpelt pensionat med blot 30 værelser. Når du bestiller en skiferie her, får du et ophold med halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Fra Alpenrose er der ca. 200 meter til skibussen, som tager dig til Zell am Sees utallige muligheder. Du skal vælge Pension Alpenrose, hvis du ønsker en lille hyggelig indkvartering i rolige omgivelser.

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Hotel Baita Fanti Ski&Bike

Hotel Baita Fanti Ski&Bike, Bormio

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Baita Fanti Ski&Bike ligger ca. 800 m fra centrum af Bormio. Der ligger et skibusstoppested direkte ved indkvarteringen og bussen bringer gæsterne hurtigt til skiområdet Bormio (ca. 2 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, restaurant, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der ligger også en offentlig parkeringsplads umiddelbart i nærheden. I "Familiy Bob" og "Larix Park" fås der 10 % rabat (yderligere information på destiantionen, der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen