Søg efter skirejser


Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende nede i dalen af Hafjell med passende afstand til Hafjell Alpinsenter og centerets mange faciliteter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Desuden tager det ca. 15 min at gå til centrum med indkøbsmuligheder, restaurant og afterski.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Hafjell Fjellandsby er hyggelige hytter i midtområdet af Hafjell. De fleste hytter ligger med flot udsigt over området, har god plads og hyggelige omgivelser. Se hver enkelt hytte for nærmere beskrivelse. Hytterne ligger tæt på pisterne, så det er nemt at komme til og fra på ski. Bemærk, at alle skiskoler starter i bunden af skiområdet! Hytterne ligger kun ca. 50 meter fra bakken og med 6 km til centrum.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Disse store hytter er det oplagte valg til den store familie eller familier og venner, der rejser afsted på skiferie sammen. Her kan I bo op til 10 personer i hyggelige tømmerhytter, som alle er komfortabelt indrettede i norsk hyttestil. Hytterne byder på en både central og fritliggende beliggenhed i skønne omgivelser med skicentret som nabo. I har desuden blot 100 meter til indkøbsmuligheder.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Hotel Herzblut

Hotel Herzblut, Saalbach

Omgivet af smuk natur og med kun 300 meter til centrum, byder vi velkommen til det moderne og 4-stjernede Hotel Herzblut, hvor kvalitet og service er i højsædet. Hotellet indbyder til en dejlig skiferie i Saalbach. Fra hotellet er der 300 meter til centrum, hvor flere af de store lifter som Schattberg, Bernkogel og Kohlmais findes. Lifterne i centrum bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det Læs mere

Hotel Bärenbachhof

Hotel Bärenbachhof, Saalbach

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt Læs mere

Alpenhotel Fernau

Alpenhotel Fernau, Stubaital

Det 4-stjernede Alpenhotel Fernau ligger i bydelen Scheibe, ca. 700 m fra centrum af Neustift. Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skiområdet Schlick 2000, som ligger ca. 8 km fra indkvarteringen og til Stubaier Gletscher, som er ca. 17 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen samt et afterskiinglokale nås efter ca. 200 m. Kælkebanen ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, jagtstue, pejsehal, bar og legerum Læs mere

Lejlighedshus Schönwies

Lejlighedshus Schönwies, Alpbachtal

Det elegante og moderne lejlighedshus Schönwies ligger ca. 1 km fra centrum af Alpbach. Wiedersbergerhorn-banen nås efter kun ca. 3,5 km, hvorfra man kommer til skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Der ligger et skibusstoppested ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi samt skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Alpbachtal Card,der giver en del rabatter (se info på destinatione, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning.

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+, Obergurgl / Hochgurgl

På et unikt, roligt sted, ca. 1,5 km fra skiliften og pisterne i Obergurgl, ligger det luksuriøse Hotel Mühle Resort 1900 . Dette luksusresort åbner sine døre for dig med smukke værelser i komfortabel alpestil og et stort wellnesscenter samt en fantastisk restaurant. Værelsernes design er minimalistisk og inspireret af Alperne. Den smukke kombination af træ og varme farver vil få dig til at føle dig hjemme. Om morgenen venter en meget omfattende morgenbuffet på dig, så du kan starte Læs mere

Almliebe Apartchalet

Almliebe Apartchalet, Maria Alm

Det moderne Apartchalet Almliebe ligger centralt i Maria Alm. Indstigningen til skiområdet "Hochkönig - Ski amadé" nås med bjergbanen "Natrunbahn" og "Simmerlift" efter ca. 200 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skirum. Der er en gratis parkeringsplads i carporten (maks. 1 bil). Forplejning Uden forplejning. På indkvarteringen er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel

Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel, Maria Alm

Det komfortable 4-stjernede superior Hotel Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel er centralt beliggende i centrum, direkte ved Maria Alms landsbyplads. Adgang til skiområder nås indenfor ca. 100 m og langrendsløjpen ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En gratis skibus holder direkte ved huset. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skirum. Hotellets egne gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig) ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Derudover findes et ca Læs mere

Tauern Lodges

Tauern Lodges, Schladming

De komfortable 4-stjernede Tauern Lodges ligger direkte ved skipisten Hochwurzen og nedfart til indkvarteringen er mulig ved godt snedække. Den nærmeste liftstation nås efter ca. 100 m. En skibus holder ca. 650 m fra indkvarteringen og centrum af Rohrmoos med indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,1 km. Nabobyen Schladming nås efter ca. 4,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter Wi-Fi, skirum med støvletørrer i entréen, privat sauna med hvilerum og douche/wc. Indkvarteringens gæster får desuden en gratis parkeringsplads direkte ved Læs mere

Sun Lodge Schladming

Sun Lodge Schladming, Schladming

Den komfortable 4-stjernede Sun Lodge Schladming er centralt beliggende over Schladming. Indkøbs- og shoppingmuligheder nås efter ca. 700 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til bjergbanen (ca. 1,6 km). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, pejselounge samt mindst en parkeringsplads pr. lejlighed og ladestationer til e-biler. Det ca. 280 m² store wellnessområde SPANORAMA med indendørs pool, finsk sauna, dampbad, hvilerum og panoramalounge kan benyttes gratis. Der er ligeledes mulighed for massager (mod betaling) Læs mere

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Mallaun Wellnesshotel See

Mallaun Wellnesshotel See, Ischgl

Det traditionelle 4-stjernede Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum af See og direkte ved Medrigjoch-banen. Stoppestedet med den gratis skibus ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og bussen bringer gæsterne til Ischgl (ca. 15 km). Det komfortable hotel har reception med pengeskab og siddemuligheder, elevatorer, Wi-Fi, morgenmadsrum, spisesal, restaurant, bar, stue med kamin, lounge, legerum til børnene, ski- og støvlerum samt terrasse. Indkvarteringen består af en hoved- og sidebygning (3 stjerner), der ligger ca. 50 m fra hinanden. Der er Læs mere

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Vil du gerne bo i rolige omgivelser, med kun 200 meter til liften og i en lejlighed i Val d´Isère - Velkommen til Résidence La Daille´s hyggelige lejligheder.

Les Fermes du Soleil

Les Fermes du Soleil, Les Carroz

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana i Tignes er lækre og hyggelige 4-stjernede lejligheder af forskellig størrelse.

Premium Les Alpages de Reberty

Premium Les Alpages de Reberty, Les Menuires

Premium Résidence Les Alpages de Reberty ligger i Reberty 2000, den højest beliggende bydel i Les Menuires og byder på komfortlejligheder i 4 chaleter i sten og træ. Herfra har man direkte adgang til pisten! Forskellige forretninger ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med pejsehjørne, Wi-Fi samt skibokse og bagageopbevaringsrum. Der er ligeledes en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet med opvarmet svømmehal, sauna, tyrkisk bad (til dels mod betaling) og hvilerum (mod Læs mere

Solhem 8-10 personer

Solhem 8-10 personer, Stöten

Type: Hytte beliggende i Soltorgsbyn  Personer: 8-10  Størrelse: 120m2 i to plan Til lift: 100-300 m.  Indretning stueplan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng  Køkkenkrog: Køleskab, fryser, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche. Ekstra wc. Boblebad, sauna og douche  Andet: Tørreskab  Indretning 1 plan:  Stue: Mindre stue med kabel-TV  Soverum: Sovealkove med enkeltseng. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt ekstra dobbeltseng eller i  stedet dobbelt sovesofa i lille stue   OBS!  Indretning af de privatejede Solhem Læs mere

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Sälen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Blå Husen

Blå Husen, Sälen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Kopparbyn

Kopparbyn, Sälen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Hvis I gerne vil bo centralt på jeres skiferie til Idre Fjäll, så er skiboligerne på Fjällvägen helt perfekt. Fjällvägen er en del af området Centrumbyn, og det bliver heller ikke meget nemmere at komme ind til centrum og rundt på pisterne herfra. Fjällvägen ligger mellem de to pister Västbacken og Sydbacken samt en masse lifte. Boligerne kan variere meget i indretning og størrelse, men har alle rigtig gode faciliteter til familiens skiferie.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Hundfjället

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Aspenterrassen

Aspenterrassen, Branäs

Aspenterrassen ligger med en af de flotteste og bedste placeringer lige midt i skiområdet. På den ene side af Aspenterrassen kommer I nemt på Björnbacken og til den anden sider løber Nordsjöbacken. Fra de fleste lejligheder er der flot udsigt over skibakkerne. Aspenterrassen ligger oppe på Branäsberget. Der er skiskole, som starter ved skicentrum på toppen af Branäsberget.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Vargen & Ripfjället består af 2 store hytteområder 1-4 km fra Vemdalsskalet. I Vargen & Ripfjället har du mulighed for at bo i en dejlig hytteatmosfære i et smukt vintermiljø. Hytterne varierer både i størrelse og stil, hvilket betyder, at I her kan finde noget for en hver smag.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger tæt ved skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen, Sverige. Boligområdet består af hyggelige og rummelige hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I både skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten med omkring 300-500 meter. Lindvallen er super velegnet til familier med børn og til nybegyndere.

Vrilbacken

Vrilbacken, Lindvallen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen