Søg efter skirejser


Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder I Björnrike centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilket bolig I bestiller, så ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Alltime Travel udbyder disse super flotte nyopførte lejligheder, som I kan booke til jeres drømmeskiferie. Lejlighederne er hele 80 kvm med plads til 8 sovende gæster fordelt i 4 soveværelser. I kommer til at få den dejligste udsigt over bjergene og pisterne i Branäs fra lejligheden. Glæd jer til at benytte den skønne varme private sauna efter nogle aktive dage i det kølige og snefyldte landskab.

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er boliger for de af jer, som vil maksimere muligheden for at stå på ski. Lejlighederne er placeret tæt på både pister og lifte, som forbinder jer med hele Åre. Under 100 meter fra boligen ligger liftene, som enten kan tage jer til Åre Centrum eller til Björnen området, hvilket betyder alle hurtigt kan komme til en pist, der passer til niveauet. Det anbefales, at I tager bilen til Åre, hvis I ønsker at bo her, da der er Læs mere

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus lejligheder ligger med central placering ca. 200-500 meter fra Tranantorget, hvor I både finder skiløb, lifter og restauranter. Med en plus lejlighed får I desuden gratis adgang til flere fælleshus, med legerum med klatrevæg, udendørs jacuzzi, indensørs jacuzzi og sauna samt fælleslokale med plads til max 20 personer!

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 3939 i dag!

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Solbacken Village

Solbacken Village, Tandådalen

Solbacken Village er nyopførte flotte og lyse lejligheder. Herfra er der kort afstand til skiudlejning, resaturanter og indkøb. Fra lejlighederne og til skiområdet er der ca. 200 meter til liften og pisten. Lejlighederne ligger i gåafstand til skiskolen.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Sälen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Fjällhem hytterne varierer i størrelse og indretning. Her er hytter fra 6 personer og helt op til 12 personer. Fjällhem ligger højt og isoleret, men har samtidig en smuk udsigt til fjeldet i Lindvallen. Derudover ligger det blot 300 meter fra pisten. Der er også kun kort gåafstand til både restauranter, caféer, barer og skishops på Gustavtorget. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere vej, der kan derfor være lidte varierende afstande.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Lindvallen er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

Ingemars Väg er en del af Fjällbyn som er omringet af de tre pister: Stugbacken, Dalarnas Längsta og Sydbacken i skiområdet Idre Fjäll. Skiboligerne ligger på den sydlige skråning med udsigt over fjeldet. Skiløb er lige i nærheden ligesom servicecenteret Skicenter Syd er nært. I gåafstand fra jeres bolig på Ingemars Väg kan I komme til centrum af Idre Fjäll med butikker, restauranter og et stort aktivitetscenter, hvor hele familien kan slå sig løs. Her er der både bowling, legerum Læs mere

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er Stötens nyeste skud på stammen af fantastiske skiboliger. Lejlighederne er placeret i gåafstand til liftene og ligger tæt på tre af områdets langrendsløjper. Lejlighederne er moderne designet og har udsigt til bjergene fra balkonen eller terrassen.

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil - her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Cesa Stefi

Cesa Stefi, Canazei

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendsspor, hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Alle lejligheder er indrettet forskelligt, men alle med samme stil og standard.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Lejlighederne i Bjørnebye Corner har en rigtig god beliggenhed blot 25 meter fra transportløjpen og en central placering mellem Trysil Turistcenter og Trysilfjell Hytteområde. Der findes to typer lejligheder, hvoraf den ene type har plads til højst 6 personer og den anden højst 12 personer. Lejlighederne til 6 personer er placeret i underetagen og har pejseovn samt sauna, mens lejlighederne til 12 personer er fordelt over to plan og har to badeværelser, pejs og sauna.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Denne pæne og rummelige lejlighed befinder sig i Bakkebygrenda og tæt på Trysil Turistcenter. I bor centralt og I kan finde såvel butikker, restauranter og ikke mindst pister og løjper tæt på boligen. Køkkenet er veludstyret og stuen har to gode sofaer, så her er god plads til alle.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er en række flotte lejligheder, som er perfekte for dig, som ønsker at bo tæt på det hele på din skiferie. Lejlighederne ligger nemlig blot et stenkast fra både lift, pister, langrendsløjper, dagligvarebutik, skiudlejning, restauranter, bar og skicenter. Herudover er der et område med afterski, barer og natklub, så hvis I ønsker en rolig skiferie, når I befinder jer i jeres bolig, så anbefaler vi ikke Staven Apartment.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua har ski in / ski out og er beliggende ved familievenlig løjpe nr 15 som er blå. Lejlighederne er helt nye og har alle god udsigt ned mod området. Lejlighederne er fra 8-12 personer med forskellig indretning. Find jeres næste skiferie til Norefjell her.

Mosetervegen 6-14 personer

Mosetervegen 6-14 personer, Hafjell

Mosetervegen er beliggende midt i bakken ikke langt fra Mosetertoppen, og med nem mulighed for adgang til pistene.  Type: Hytte  Personer: 6 - 14  Størrelse: 77 - 200m2 Til pist: Ski in - Ski out (fra nogen hytter lidt via skivej)   Indretning 6-11 pers. på 77-120m2: Stue: Kabel-TV og brændeovn    Soverum nr. 111 til 8 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer. 1 rum med 4 køjer  Soverum nr. 141 til 8-9 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 2 Læs mere

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitåvatn Fjellhytter er det oplagt valg til jer, der ønsker at være tæt på det hele. Hytterne er placeret i smukke og rolige omgivelser med en betagende udsigt over Gaustoppen og med kort afstand til både lift, indkøb, restaurant, bistro og en hyggelig pub. Her kan I bo op til 8 personer i trygge rammer.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Stølstunet Apartment 8-13 personer

Stølstunet Apartment 8-13 personer, Beitostølen

Type: Lejlighed Personer: 8, 10-11 og 12-13  Størrelse: 140, 150 og 160m2 Til lift: 450 m.  Indretning af 8 pers. på 140m2 i 2 etager:  Stue: Kabel-TV og brændeovn. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med 2 køjer    Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 3 x wc/douche  Andet: Balkon. Gratis wifi. Garageplads for 2 biler  Indretning af 10-11 pers. på 160m2 i 2 etager: Stue: Kabel-TV og gaspejs. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med Læs mere

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Landhaus Michael

Landhaus Michael, Wagrain

Landhaus Michael Landhaus Michael er beliggende i "Kirchboden" området af Wagrain, kendt for dets fredelige og solrige omgivelser. Huset er indrettet efter den ægte østrigske alpestil og har en vidunderlig udsigt over dalen. Hovedliften, Grafenberg, ligger 400 meter fra indkvarteringen, hvilket giver nem adgang til skiområdet. Det centrale Wagrain kan nås inden for få minutter, hvor du kan finde en bred vifte af restauranter samt cafeér. Lejlighederne I huset findes der 5 forskellige lejligheder egnet til 1 til 5 personer Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer i Wagrain tilbyder rummelige lejligheder lige i hjertet af danskerfavoritten, Wagrain.

Apartment Schattauer

Apartment Schattauer, Wagrain

I Apartment Schattauer kan I hver morgen afhente friskbagt morgenbrød som I bestiller aftenen inden. Her er et stort legerum til de mindste, mulighed for parkering i huset underjordiske garage samt 3 timers gratis adgang til det store badeland Wasserwelt.

Landgasthof Dorferwirt

Landgasthof Dorferwirt, Wildschönau

Den traditionsrige 3-stjernede Landgasthof Dorferwirt ligger i hjertet i af den romantiske højdal Wildschönau centralt i Oberau. Centrum nås efter ca. 300 m. Øvelsesliften ligger ca. 750 m fra indkvarteringen og skilifterne ved Schatzberg-banen i Auffach ca. 4,2 km fra indkvarteringen ligesom Markjoch-banen i Niederau ligger . Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skilifterne, som ligger ca. 4,5 km fra indkvarteringen. Den familiært drevne Landgasthof Dorferwirt byder på en foyer med reception, pengeskab, elevator, Wi-Fi, en Læs mere

Gästehaus Rudolfo

Gästehaus Rudolfo , Zell am See

Annekset hører til det velkendte 3-stjernede Gästehaus Rudolfo. Anneks Rudolfo har en rolig beliggenhed og er enkelt, men pænt indrettet. Der er ca. 200 meter til annekset fra hotellet, hvor alle faciliteterne er placeret. Det er også nemt at nå alt herfra! Skibussen og en stor lift ligger i nærheden, så du kan hurtigt komme afsted på ski om morgenen!

Bjerghotel Dachstein

Bjerghotel Dachstein, Ramsau am Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Bjerghotel Dachstein ligger i skiområdet, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Den nærmeste skilift ligger ca. 6 km fra indkvarteringen, indstigningen til "4-Berge-Skischaukel" ligger ca. 15 km fra indkvarteringen. Centrum af Ramsau nås efter ca. 9 km. Skibussen holder direkte ved hotellet. Bjerghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue, restaurant, solterrasse og skikælder. Ved forhåndstilmelding kan Læs mere

Chaletpark Diemelsee

Chaletpark Diemelsee, Willingen

Chaletpark Diemelsee er et hotel beliggende i rolige omgivelser lige uden for Willingen. Hytterne er bygget i typisk bjergstil, hvilket skaber gode rammer for et hyggeligt ophold. Hver dag har du mulighed for at bestille friskbagt brød gennem deres brødleveringstjeneste. Efter en dag på ski kan du nyde et godt glas gløgg i baren og gøre dig klar til middag i restauranten Göbels Seehotel, som ligger blot 200 meter fra hytterne. Hotellet har eget wellness, som du kan benytte helt Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen