Søg efter skirejser


Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er skønne lejligheder, som består af to tømrerhuse. Lejlighederne har en smuk udsigt over det snebeklædte landskab, hvor der er direkte adgang til skiløb 200 meter fra lejlighederne. Trudvang/Trymsheim kan huse op til 10 personer, som er ideel til familier og venner, der rejser sammen.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Kikut

Kikut, Geilo

Kikut byder på skønne skilejligheder med ski-in-ski-out lige ved liften og pisterne. Lejlighederne findes i forskellige størrelser med 5-11 sengepladser, afhængig af hvilken bolig I vælger at booke. Boligerne er charmerende med plads til hygge, og I kan glæde jer til den dejlige udsigt over det snefyldte norske landskab i løbet af vinterhalvåret.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Den dejlige landsby er placeret smukt i fjeldet 1000 m.o.h. og byder på skønne lejligheder, der er indrettet i norsk hyttestil. Her kan I bo mellem 5 og 10 personer i lejlighederne, der er af høje standarder og byder på en betagende udsigt over Hemsedal Skisenter og centrum af Hemsedal. På skarsnuten Hotel finder I restaurant. Lejlighederne er dermed det helt ideelle valg for familien, som ønsker at bo tæt på skiområdet, men i rolige omgivelser.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua er flotte nye lejligheder beliggende midt i skiområdet lige ud til den blå piste nr. 15. Norefjellstua er gode og rumlige lejligheder der egner sig godt for en til to familier der rejser sammen. 3 soveværelse og den største har en hems.

Lejligheder Arlerschmied

Lejligheder Arlerschmied, Wagrain

Lejlighederne Arlerschmied hører til den populære Pension Arlerschmied, og ligger i bygningen ved siden af denne. Lejlighederne er det sidste nye skud på stammen og er moderne og af høj kvalitet. De rummer 2 soveværelser med eget badeværelse og kan rumme op til 5 personer. Lejlighederne ligger blot et stenkast fra Grafenberg-liften, indgangen til Skiamadé. Centrum af Wagrain samt byens mange restauranter ligger blot få minutters gang fra Lejlighederne Arlerschmied. Skråt overfor huset ligger et stort supermarked, hvor der kan Læs mere

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

Leindlhof

Leindlhof, Hochkössen

Den familievenlige Leindlhof (heltidslandbrug) ligger i rolige omgivelser i udkanten af Kössen. Bjergbanen nås efter allerede ca. 900 m og med skibussen (ca. 270 m fra indkvarteringen) kommer man hurtigt derhen. Der ligger en langrendsløjpe direkte ved gården. Centrum af Kössen med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,8 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum samt egne parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. Der kan på stedet bookes morgenbrødsservice.

Landhaus Alpengruß

Landhaus Alpengruß, Hochkössen

Det familiære 4-stjernede Landhaus Alpengruß ligger i rolige omgivelser, ca. 600 m fra centrum af Kössen. Forskellige indkøbsmuligheder kan derfor nås til fods. Der holder en skibus direkte ved indkvarteringen og skiområdet nås efter kun ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ligeledes ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har opholdsrum, Wi-Fi, elevator, skirum med støvletørrer, lille wellnessområde med panorama-sauna, infrarødkabine, hængende liggestole, oplevelsesbruser og fitnessrum (skal reserveres på stedet) samt egne parkeringspladser direkte ved huset. Forplejning Uden forplejning Læs mere

Landgasthof Dorferwirt

Landgasthof Dorferwirt, Wildschönau

Den traditionsrige 3-stjernede Landgasthof Dorferwirt ligger i hjertet i af den romantiske højdal Wildschönau centralt i Oberau. Centrum nås efter ca. 300 m. Øvelsesliften ligger ca. 750 m fra indkvarteringen og skilifterne ved Schatzberg-banen i Auffach ca. 4,2 km fra indkvarteringen ligesom Markjoch-banen i Niederau ligger . Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skilifterne, som ligger ca. 4,5 km fra indkvarteringen. Den familiært drevne Landgasthof Dorferwirt byder på en foyer med reception, pengeskab, elevator, Wi-Fi, en Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Bo i hjertet af Sölden, på et lækkert hotel, der blandt andet byder på en overdådig morgenbuffet.

Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger centralt i gå afstand til liften VM 8'eren, som hurtigt tager jer op i skiområdet. Her bor I tæt på bager, skibussen som tager jer rundt i Åre, natklub, restauranter, skiudlejning og i gå afstand til Åre by, hvor der findes et bred udvalg af gode restauranter og bar. Bemærk, at alle skiskoler starter ved Rödkullan. Her er der stor parkeringsplads og skibussen kører hertil.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Sälen

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Vrilbacken

Vrilbacken, Sälen

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Sälen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Sälen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er placeret smukt i et naturskønt område ca. 700-2000 meter fra lift og pister, og I kan nemt nå hertil i bil. Det er desuden nemt at parkere ved skiområdet. De fine hytter og lejligheder varierer i stil og størrelse, men garanterer maksimal hygge for familien eller vennerne, og her I kan bo mellem 4 og 8 personer. Bemærk, at billederne er typebilleder. Se billeder fra hver bolig herunder.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Joängets Fjällgård er et skønt område bestående af lyse og rummelige lejligheder med plads til 5-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både lift og service, som giver jer de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie. Med 200-400 meter til liften, i gåafstand til restauranter i Hundfjället og beliggende i skiområdet, Trollbäcken, byder Joängets Fjällgård på alt det nødvendige for en komplet skiferie inden for rækkevidde.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er med sin perfekte beliggenhed en af de mest populære boliger i Vemdalen. Boligerne ligger blot en kort glidetur fra pisten og byder blandt andet på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder med mulighed for egen madlavning. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser i et højtbeliggende område.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Indkvarteringen Utsiktsbacken i Vemdalen er lejligheder i dobbelthuse eller hyggelige hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten. Der er mellem 50-500 meters afstand til pisten. I bor desuden også tæt på et aktivitetshus i området, som har alt fra fitness og bowling, restaurant, bar og skishop.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger centralt placeret i Björnrike, næste lige ved skiskolen og børneområdet. Nallehusen består af flotte lejligheder fra 8-12 personer. Der er god mulighed for, at flere familier kan bo sammen i boligerne. Flere af lejlighederne har udvendig trappe. Book denne indkvartering og bo tæt på pisten og liften.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer

Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8-10 Størrelse: 79-82m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med bred seng og overkøje. 1 rum med dobbeltseng og en ekstra seng. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med boblebadekar og udendørs jacuzzi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Nogen boliger har Læs mere

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Résidence Alpina Lodge

Résidence Alpina Lodge, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alpina Lodge ligger kun få meter fra skilifterne (ski-in & ski-out!) og ca. 300 m fra centrum. Indkvarteringen har Wi-Fi (mod betaling) og skibokser. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil - her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Premium Résidence L'Hévana

Premium Résidence L'Hévana, Meribel

Det nybyggede Premium Résidence L'Hévana ligger ca. 400 m fra centrum af Méribel og i nærheden af pisterne. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer-område, Wi-Fi og overdækkede parkeringspladser (mod betaling). Det komfortable wellnessområde (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, spabad, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum kan benyttes gratis. Skønhedscenteret kan benyttes mod betaling. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der bookes morgenbrødsservice (mod betaling).

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Hotel Sant Anton

Hotel Sant Anton, Bormio

Det stilfuldt og veldrevne 4-stjernede Hotel Sant Anton ligger roligt og solrigt i centrum af Bormio. Gågaden nås efter ca. 350 m og liftanlæggene efter ca. 1,2 km. Skibusstoppestedet ligger direkte ved huset. Den offentlige termal-svømmehal i Bormio nås efter ca. 100 m. Hotellet er holdt i moderne alpin stil og har elegant foyer med reception, elevator, Wi-Fi, hyggelig opholdsrum/lounge med bar samt spisesal, hvor man forkæles med lækkerier fra køkkenet. Der er legerum til børnene, skikælder, gratis parkeringspladser Læs mere

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal, Oberstaufen

Det komfortable 4-stjernede superior Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig er roligt beliggende i bydelen Steibis, ca. 5 km fra centrum af Oberstaufen og oplevelsesbadet Aquaria. Indstigningen til Skiarena Imberg (ligger ca. 1 km fra indkvarteringen) og nås via to transportlifter, der nås efter ca. 50 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, ski- og støvlerum, terrasse, gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig). Det komfortable og store wellnessområde på ca. 1 Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen