Søg efter skirejser


Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Flotte lejligheder beliggende i VM-området med kort afstand til både lifterne og bakkerne, samt Åres store udbud af butikker, restauranter og barer. I selve VM-området findes ligeledes et udvalg af restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole og salg af liftkort. I området findes også diskotek til natteravnene. Dejlige lejligheder af god standard med plads til 1 eller 2 familier.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermelinen byder jer velkommen til hyggelige skilejligheder beliggende på en skovskråning, som giver jer en flot udsigt over fjeldet. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-9 personer afhængig af den valgte bolig og ligger tæt på både lift, pist og langrendsspor. I har både købmand og restauranter i nærheden, og flere af lejlighederne er udstyret med sauna og åben pejs.

Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Trollbäcken

Trollbäcken, Tandådalen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Sälen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger tæt ved skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen, Sverige. Boligområdet består af hyggelige og rummelige hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I både skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten med omkring 300-500 meter. Lindvallen er super velegnet til familier med børn og til nybegyndere.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Hvis I gerne vil bo centralt på jeres skiferie til Idre Fjäll, så er skiboligerne på Fjällvägen helt perfekt. Fjällvägen er en del af området Centrumbyn, og det bliver heller ikke meget nemmere at komme ind til centrum og rundt på pisterne herfra. Fjällvägen ligger mellem de to pister Västbacken og Sydbacken samt en masse lifte. Boligerne kan variere meget i indretning og størrelse, men har alle rigtig gode faciliteter til familiens skiferie.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Lejlighederne i Bjørnebye Corner har en rigtig god beliggenhed blot 25 meter fra transportløjpen og en central placering mellem Trysil Turistcenter og Trysilfjell Hytteområde. Der findes to typer lejligheder, hvoraf den ene type har plads til højst 6 personer og den anden højst 12 personer. Lejlighederne til 6 personer er placeret i underetagen og har pejseovn samt sauna, mens lejlighederne til 12 personer er fordelt over to plan og har to badeværelser, pejs og sauna.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne har en af Trysils bedste beliggenheder. Som gæst i Prestige Lejlighederne har I gratis adgang til eventyrbadet på hotellet. Nogle lejligheder har lille køkkenniche og andres store køkkener. Se beskrivelsen af de enkelte lejligheder.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Geilolia Lejligheder er pæne og lyse. Alle lejligheder har balkon og gratis wi-fi. Ønsker I at have Geilo by og skiområde tæt på, så er lejlighederne det rigtige valg. Der er kun 150 meter til skibussen som tager jer til liften. Skibussen kører mange gange om dagen, så I kan nemt komme mellem begge skiområder eller til og fra jeres lejlighed.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har det hele til skiferien med børn, venner og familie. På resortet er der stor familiepool med vandrutsjebane og stort legeland med kæmpe legetårn med bløde og sjove forhindringer. I kan nyde wellnessafdeling mod betaling, hvor I finder pool, jacuzzi, sauna og dampbad samt relax-område. Wellnessområdet og fitness er kun for personer over 16 år. Resortet har også en restaurant med flot udsigt mod bakken, her serveres halvpensionen. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du Læs mere

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Lejligheder Lilly Rose

Lejligheder Lilly Rose, Zell am Ziller

De moderne Lejligheder Lilly Rose har en god beliggenhed, kun ca. 850 m fra centrum af Zell am Ziller. Indstigningen til Zillertal Arena nås efter ca. 1,8 km, de nærmeste restauranter og supermarkeder ca. 5 minutter til fods. Der holder en bus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, ski- og støvlerum og parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Bo i hjertet af Sölden, på et lækkert hotel, der blandt andet byder på en overdådig morgenbuffet.

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Gasthof Hamberg

Gasthof Hamberg, Fügen

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Hamberg ligger i solrige omgivelser i Hart, ca. 2 km fra centrum af Fügen og banegården. Direkte ved huset ligger et skibusstoppested, til Spieljochbanen er der ca. 3 km. Til indstigningen til langrendsløjpen er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, foyer med siddemuligheder, elevator, spisesal og à-la-carte restaurant, bar, ?Stüberl?, Wi-Fi i receptionsområdet og i restauranten, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Parkeringspladser (hvis ledig) kan benyttes gratis Læs mere

Hotel & Lejligheder Maria Alm

Hotel & Lejligheder Maria Alm , Maria Alm

I centrum af Maria Alm ligger Hotel & Lejligheder Maria Alm. Med kun 100 meter til den nærmeste skipist skal du ikke gå langt før, at du kan tage den første tur ned ad løjperne. Opholdet i lejlighederne på Hotel & Lejligheder Maria Alm er inklusiv overnatning, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Indkvarteringen sker i rummelige og pænt indrettede lejligheder, hvor de største har plads til 8 personer. Nogle af lejlighederne har også balkon eller terrasse, hvorfra det Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Landhotel Steindlwirt

Landhotel Steindlwirt, Dorfgastein

Det med kærlig hånd drevne 3-stjernede Landhotel Steindlwirt ligger i centrum af Dorfgastein. Indstigningen til skiområdet Dorfgastein (Gipfelbahn Fulseck I) ligger ca. 500 m fra indkvarteringen, og der er et skibusstoppested ca. 60 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 100 m, den nærmeste langrendsløjpe ligger 2 km fra indkvarteringen, og en kælkebane ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, opholds- og morgenmadsrum, restaurant, bar, gæstekøleskab, legerum til børnene samt skikælder Læs mere

Boutique Hotel Die Mittagspitze

Boutique Hotel Die Mittagspitze, Bregenzerwald

Det traditionsrige 4-stjernede superior Boutique Hotel Die Mittagspitze ligger i centrum af Damüls i 1.431 m. Direkte ved hotellet kører der en skibus (eventuelt mod betaling) og dobbeltstoleliften Oberdamüls ligger ca. 350 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er det endda muligt at stå på ski hen til indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer med internethjørne, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, hotelbar samt skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser Læs mere

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

Smilende personale, beliggenhed tæt på det hele, og så har du selvfølgelig halvpension inkluderet - velkommen til Hotel Rössl!

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post, Wörgl

Det familievenlige Hotel Alte Post ligger direkte i centrum af Wörgl. Umiddelbart i nærheden af indkvarteringen er der et skibusstoppested. Herfra kommer man let til bjergbanen Salvenbahn I i Hopfgarten (ca. 12 km fra indkvarteringen) og indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Fra et andet skibusstoppested (ca. 200 m fra indkvarteringen) kommer man til Söll (ca. 13 km) og til bjergbanen Hochsöll. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skikælder. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Hotel Dachstein

Hotel Dachstein, Filzmoos

Midt i det smukke skisportssted Ski amadé, omgivet af betagende bjerglandskaber, ligger Hotel Dachstein. Det hyggelige 4-stjernede hotel er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig skiferie fuld af skiløb, snowboarding og anden vintersport. Efter en dag på pisterne kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet med friske, lokale produkter på Hotel Dachstein. Så starter du dagen fuld af energi! Om aftenen kan du tage plads i den hyggelige restaurant, hvor kokken vil forkæle dig med lækre 4-retters middage. Den omfattende menu Læs mere

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Résidence Arc 1950 Le Village

Résidence Arc 1950 Le Village, Les Arcs

Det luksuriøse 5-stjernede Résidence Arc 1950 Le Village består af 8 bygninger i centrum af Les Arcs 1950, som har direkte adgang til pisterne. Indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), foyer, skidepot og bagagerum. Et parkeringshus ligger direkte i nærheden (mod betaling, der kræves reservation, se "Vigtigt"). Wellnessområdet med 4 opvarmede udendørspooler, svømmehal, sauna, tyrkisk bad, flere udendørs spabade, hvilerum samt flere fitnessrum kan benyttes. Afhængigt af i hvilken bygningstype det bookede Læs mere

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Charme, skandinavisk hygge og liften er tæt ved fordøren midt i den gamle bydel.

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Residence Les Coupoles

Residence Les Coupoles, Champoluc

Lejligheder i skønne omgivelser med wellness Lejligheder med fantastisk lokation og afslappende wellness område, der byder på swimmingpool, sauna og spabad. Perfekt for familier og mindre vennegrupper, der ønsker ro, hygge og naturskønne omgivelser. Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet. Skiløb og parkering Skiløjperne ligger godt 550 meter fra hotellet. Dog stopper den lokale skibus 150 meter fra lejlighederne. Der er gratis parkering for gæster. Morgenmad Inkluderet i prisen er der morgenmad. Her bydes der på en morgenmads buffet med Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen