Søg efter skirejser


Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Nordlia 30A+B

Nordlia 30A+B, Hafjell

Nordlia 30 A+B er meget centralt beliggende og er hytter i to plan. Hytterne er bygget i hyggelig, norsk stil og er beliggende tæt på skiområdet, så I får en rigtig god placering til skiløb. Derudover er der kort afstand ind til centrum. Hytten består af to lejligheder, hvor A ligger i toppen og B i bunden. Adgang til både lejlighed A eller B sker fra et niveauudlignet plan og derfor IKKE via trappe.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten lejligheder ligger tæt på transportløjpen, som tager jer ud til løjpe 13 (sværhedsgrad blå). Herfra kommer I nemt til stoleliften og på ski til skiskolen. Tager I stoleliften Fjellekspressen op, kommer I nemt videre rundt i skiområdet. Lejlighederne har forskellig indretning og komplekset er op til 2. etage, der vil derfor være udvendig trappe til nogle lejligheder.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

På Trysil Fjelltun finder I en hytte til 6 personer og en hytte til 13 personer. Her bor I ca. 5 minutters gang fra pisten i Trysil. Når I kommer til pisten, er det ved bunden af familieområdet, og herfra er der træklifte, som bringer jer op til hovedliften. Hytterne er alle af god standard, og det er nemt at tage bilen til centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I ønsker at tage bilen til skiskolen tager det ca Læs mere

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder fine hytte i forskellige størrelser, der ligger på vestsiden i Kvitfjell. Nogle af hytterne ligger med ski-in/ski-out, mens andre er placeret i kort afstand til den nærmeste transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Hytterne er indrettet moderne og stilet og skaber nogle skønne rammer for en dejlig skiferie. Bemærk, at transportløjpen ved nogle af hytterne er afhængig af natursne, og afstande kan variere i for- og eftersæson. I bilafstand fra Bjønnlitjønnvegen hytterne finder I centrum af Fåvang Læs mere

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er lejligheder med central beliggenhed i Hemsedal Fjellandsby med kort afstand til såvel skiområdet som lifter og pister. Staven Appartments ligger lige ved skicenteret i Hemsedal, hvor der bl.a. findes reception, skiudlejning, supermarked, restaurant, sportsbar med bowling og afterski barer. Lejlighederne er af god standard og er moderne indrettet. Lejlighederne findes til henholdsvis 6 eller 9 personer og har alle sauna og gaspejs.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Hyggelige og fritliggende hytter med plads til højst 6 personer. Hytterne ligger i Västbyn med kort afstand til skitorvet og er omringet af pister på alle sider, som giver nem og hurtig adgang til lifterne og løjperne. Hytterne er ganske stilfuldt indrettede og særdeles velegnede til en mindre familie. Her er bl.a. mulighed for at køre tilbage til hytten midt på dagen for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao foran brændeovnen. De fritliggende hytter giver ligeledes Læs mere

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Askebyn består af rummelige lejligheder helt op til 17 personer på en af Idre fjälls bedste beliggenheder. På den ene side af Askebyn ligger Idre Fjälls snowpark, mens I på den anden side kan benytte ski-in/ski-out lige ud til pisten Västbacken. Denne piste er blå og fin for begyndere, og går tilmed ned til stoleliften. Askebyn er meget børnevenligt og ligger tæt på skiskolen. Det er nemt at gå over pisten til centrum, hvor I blandt andet finder svømmehal og Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

Friluftsvägen er et roligt område ved Skogsbyn i udkanten af Idre Fjälls skianlæg. Her kan I booke flere bjælkehytter i form af dobbelthuse, der ligger idyllisk mellem træerne med plads op til 8 personer. Selvom I bor I udkanten af skianlægget, er der alligevel ikke langt til Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranter og butikker. Desuden bor I tæt på servicecenteret Skicenter Syd med både skileje og skiskole.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden byder på nye lejligheder, som åbner dørene for første gang i 2021. I disse lejligheder bor familien i glideafstand til bakken, og blot 400 meter væk finder I mulighed for restaurantbesøg. Nærmeste lifte er Väst Express og Näsbacken, så I hurtigt og nemt kan komme ud på ski.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har den bedste placering med både restaurant, bar, skishop og ICA butik under et og samme tag. Hvis det ikke var nok, så er pisten også lige om hjørnet. Björnrike Centrat består af mindre lejligheder med noget for enhver smag. Her bor I nemt og bekvemt til alt, hvis I har behov for det. Se beskrivelse af hver enkelt lejlighed, da de alle er forskellige.

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Mattestorp Hytter 10-12 personer

Mattestorp Hytter 10-12 personer, Branäs

Type: Hytte og dobbelthytte  Personer: 10 og 12 (12 pers. i 2 plan)  Størrelse: 100-123m2 Til lift: 50 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum i hytte til 10 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   1 rum med 4 køjer. Hems med dobbeltseng   Soverum i dobbelthytte til 12 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   2 rum hver med 4 køjer (det ene uden dør)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse eller balkon  Ekstra: Prisen for tillæg Læs mere

Orren

Orren, Branäs

Orrens privatejede hytter er beliggende i et hyggeligt område ikke langt fra restaurant, butikker, skiskole, scootercentral, afterski, lifter og pister. Der er mulighed for at hente morgenmad i området. Der er skiskole på toppen i højsæson, ellers er den i dalen. Der er ca. 13 km til byen med bil og ca. 5 min. med gondolliften, som kan nås efter en kort tur med lift.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Dalbyn

Dalbyn, Sälen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til 2 familier. Lejlighederne Varglyans Våninger ligger ved Skidtorget og der er mellem 3-500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab, og så ligger lejlighederne i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet er et flot lejlighedshotel, som er centralt placeret i forhold til lift med blot 100 meter, pister og anden service. Lejlighederne er lyse og rummelige og varierer i størrelse med plads til 4-8 personer. Lejlighedshotellet ligger i gåafstand til lækre restauranter og en dagligvarebutik, og ønsker I at kokkerere aftenens middag selv, er der udstyr til egen madlavning.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Flotte lejligheder beliggende i VM-området med kort afstand til både lifterne og bakkerne, samt Åres store udbud af butikker, restauranter og barer. I selve VM-området findes ligeledes et udvalg af restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole og salg af liftkort. I området findes også diskotek til natteravnene. Dejlige lejligheder af god standard med plads til 1 eller 2 familier.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

SUN Matrei

SUN Matrei, Matrei / Kals

Nyd en skøn skiferie på SUN Matrei, hvor du bor i rummelige og enkeltindrettet lejligheder med balkon eller terrasse, og hvor lejlighederne har plads op til 6 personer. Her har du udsigt ud over de snedækkede bjerge, og lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, så der er mulighed for selv at stå for dagens måltider. Dit ophold er uden pension, så brug af eget køkken er et godt alternativ på ferien. Hotellet og værelserne er derudover udstyret med gratis WiFi Læs mere

Lejligheder Goldried

Lejligheder Goldried , Matrei / Kals

De charmerende og indbydende Lejligheder Goldried er en del af Hotel Goldried, som ligger direkte ved pisten. Den gratis skibus holder lige uden for hotellet, og du har således let adgang til både liften og centrum af Matrei. Indkvarteringen sker i pæne, enkelt indrettede lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er alle indrettet med køkken og spisekrog samt balkon og privat sauna. Efter dagens udfoldelser på pisterne kan du se frem til at vende tilbage til hotellet Læs mere

Lejligheder Helfensteinblick

Lejligheder Helfensteinblick, Fügen

Det moderne lejlighedshus Helfensteinblick ligger i Hart i Zillertal, ca. 2 km fra centrum af Fügen og de nærmeste indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet Spieljoch nås efter ca. 3 km, og indstigningen til skiområdet Hochzillertal efter ca. 5 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Den nybyggede indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, skirum med støvlevarmer og overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Der er et moderne fitnessrum Læs mere

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Heart Hotel Arlberg

Heart Hotel Arlberg, St. Anton

Velkommen til vores eget Heart Hotel Arlberg i St. Anton. Et charmerende hotel med plads til afslapning i poolen, og alt du har brug for på skiferien.

Lejligheder Wiesengrund

Lejligheder Wiesengrund, Mayrhofen

De nyrenoverede Lejligheder Wiesengrund ligger på en rolig beliggenhed lige uden for Mayrhofens centrum. I umiddelbar nærhed finder du flere gode restauranter og en række butikker, og skibusstoppestedet ligger blot 150 meter væk. Alle studiolejlighederne og lejlighederne er moderne og meget smagfuldt indrettede og har alle et dejligt tekøkken.

Lejligheder Seilergasse

Lejligheder Seilergasse , Zell am See

Lejligheder Seilergasse har en perfekt beliggenhed i den charmerende østrigske skisportsby Zell am See. Lejlighederne ligger i byens hovedgade med både restauranter og afterskibarer lige ved hånden. Du har samtidig kun et par minutters gang til byens hyggelige hovedgade og til den fortryllende udsigt over Zeller See. Pisterne og liften findes også få minutters gang fra Seilergasse, og du har derfor rig mulighed for at få det fulde udbytte af det spændende skiområde. Seilergasse består af simple men pæne lejligheder Læs mere

Pension Alpenrose

Pension Alpenrose, Maishofen

Lidt ude for Zell am See finder du Pension Alpenrose. Alpenrose er et lille og simpelt pensionat med blot 30 værelser. Når du bestiller en skiferie her, får du et ophold med halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Fra Alpenrose er der ca. 200 meter til skibussen, som tager dig til Zell am Sees utallige muligheder. Du skal vælge Pension Alpenrose, hvis du ønsker en lille hyggelig indkvartering i rolige omgivelser.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer er hyggelige lejligheder, der ligger lige i hjertet af Wagrain - perfekte til familien, parret eller vennegruppen.

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

På Hotel Delle Alpi kan I både nyde godt af det brede udvalg af vine og det store wellness område.

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Passo Tonale

Hotel Gardenia har en god beliggenhed lige midt i Passo Tonale med butikker og indkøbsmuligheder udenfor hoteldøren.

Hotel Rodes

Hotel Rodes, Val Gardena

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Rodes ligger roligt, ca. 2 km fra centrum af St. Ulrich. Bussen holder kun ca. 20 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet, der ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, skirum, terrasse og have. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet har hvilerum, dampbad, sauna og svømmehal. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet morgenmadsbuffet og Læs mere

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen