Søg efter skirejser


Residence Club MMV Les Clarines

Residence Club MMV Les Clarines, Les Deux Alpes

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Hotel Village Montana

Hotel Village Montana, Tignes

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

Hotel L'Arbina

Hotel L'Arbina, Tignes

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Hotel Koh-I Nor

Hotel Koh-I Nor, Val Thorens

Moderne faciliteter, stor wellnessafdeling, tre restauranter og perfekt beliggenhed er nøgleordene for Hotel Koh-I-Nor i Val Thorens.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

I hjertet af franske Val d´Isere finder du det stemningsfulde og farverigt indrettede Hotel Ormelune - det ligger kun 50 meter fra pisten, og så er der wellness.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Renen Björnen

Renen Björnen, Åre

Denne skilejlighed er ideel for jer, der ønsker masser af skiløb samt restauranter og butikker i nærheden. Boligerne har plads til 4-6 personer, hvor der vil være et tørreskab til det våde overtøj, så I med glæde kan tage varmt og tørt tøj på dagen efter. Nogle af lejlighederne vil være udstyret med en sauna, og alle boligerne ligger kun 30-150 meter fra en lift.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

Friluftsvägen er et roligt område ved Skogsbyn i udkanten af Idre Fjälls skianlæg. Her kan I booke flere bjælkehytter i form af dobbelthuse, der ligger idyllisk mellem træerne med plads op til 8 personer. Selvom I bor I udkanten af skianlægget, er der alligevel ikke langt til Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranter og butikker. Desuden bor I tæt på servicecenteret Skicenter Syd med både skileje og skiskole.

Trollbäcken

Trollbäcken, Tandådalen

Trollbäcken er et skønt lejlighedsområde beliggende midt i Hundfjället og er det helt ideelle valg til jer, der rejser mange afsted sammen på skiferie. Her kan I nemlig bo op til 8 personer i moderne og komfortable lejligheder, som er med til at danne rammen om jeres skiferie, der er lige så hyggeligt, når I er færdige med at stå på ski. Her bor I tæt på lift, skishop og restauranter, og området har eget check-in og skiudlejning.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn byder på lyse og hyggelige lejligheder, som særligt tilgodeser de store familier, da der er plads til 6-8 personer. Lejlighederne ligger kun 200 meter fra en lift, som gør det let for jer at suse ud på pisterne. På blot en lille gåtur fra Röda Byn når I Tandådalens centrum, hvor der er forskellige butikker og restauranter.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Selvägen

Selvägen, Sälen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Fjällvilla

Fjällvilla, Sälen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Residence Les Coupoles

Residence Les Coupoles, Champoluc

Lejligheder i skønne omgivelser med wellness Lejligheder med fantastisk lokation og afslappende wellness område, der byder på swimmingpool, sauna og spabad. Perfekt for familier og mindre vennegrupper, der ønsker ro, hygge og naturskønne omgivelser. Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet. Skiløb og parkering Skiløjperne ligger godt 550 meter fra hotellet. Dog stopper den lokale skibus 150 meter fra lejlighederne. Der er gratis parkering for gæster. Morgenmad Inkluderet i prisen er der morgenmad. Her bydes der på en morgenmads buffet med Læs mere

Hotel Villa Jolanda

Hotel Villa Jolanda, Val di Fiemme

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna, spabad, dampbad og solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Læs mere

Casa Tobia de Vale

Casa Tobia de Vale, Canazei

Hyggelig lejlighed med veludstyret køkken som ligger tæt på det hele Casa Tobia de Vale er et hus med 3 hyggelige og rummelige lejligheder, som passer perfekt til familier og grupper, der vil på en skiferie til Canazei . Lejlighederne ligger centralt og du behøver ikke gå langt for at komme til liften, pisten og centrum. Tæt på det hele Når du bor på Casa Tobia de Vale, bor du tæt på det hele! Med huset beliggende midt mellem hovedliften og Læs mere

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Passo Tonale

Hotel Gardenia har en god beliggenhed lige midt i Passo Tonale med butikker og indkøbsmuligheder udenfor hoteldøren.

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Heart Hotel Arlberg

Heart Hotel Arlberg, St. Anton

Velkommen til vores eget Heart Hotel Arlberg i St. Anton. Et charmerende hotel med plads til afslapning i poolen, og alt du har brug for på skiferien.

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana , Matrei / Kals

AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana er et smukt, nyt kompleks med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Dette attraktive kompleks byder på luksuriøse studios og lejligheder, en fantastisk udsigt og en hyggelig bistro, hvor du kan spise morgenmad. Alle studios og lejligheder er rummelige og velindrettede. Desuden har alle lejlighederne et dejligt tekøkken og en balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. AlpenParks Hotel & Lejligheder Montana ligger i Matrei i Østtyrol, blot 5 minutters gang fra landsbyens centrum Læs mere

Lejligheder Goldried

Lejligheder Goldried , Matrei / Kals

De charmerende og indbydende Lejligheder Goldried er en del af Hotel Goldried, som ligger direkte ved pisten. Den gratis skibus holder lige uden for hotellet, og du har således let adgang til både liften og centrum af Matrei. Indkvarteringen sker i pæne, enkelt indrettede lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er alle indrettet med køkken og spisekrog samt balkon og privat sauna. Efter dagens udfoldelser på pisterne kan du se frem til at vende tilbage til hotellet Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Pension Heidelberg

Pension Heidelberg, Hopfgarten

Den hyggelige Pension Heidelberg ligger ca. 4 km fra centrum, hvor der udover caféer og restauranter ligeledes er forskellige indkøbsmuligheder. Indstigningen til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental nås efter ca. 4,5 km og vandrestien, der ligger ved indkvarteringen, byder på dejlige vintervandreture. Faciliteter Indkvarteringen har reception, opholdsrum med tv, Wi-Fi, restaurant samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). I rejseprisen er Kitzbühler Alpen Card desuden inkluderet, som giver mange ydelser og rabatter i regionen (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer Læs mere

Alpenhotel Marcius

Alpenhotel Marcius, Nassfeld

Det 3-stjernede Alpenhotel Marcius, som er bygget i østrigsk landhus-stil, ligger i 1.400 m i Sonnleitn ved Nassfeld, kun ca. 50 m fra skipisten og bjergbanen samt ca. 100 m fra skiøvelsesterrænet. Direkte ved indkvarteringen fører meget godt skiltede vintervandrestier forbi og ca. 4 km fra indkvarteringen findes den nærmeste præparerede langrendsløjpe. Indkvarteringen har faciliteter som reception med pengeskab, foyer, Wi-Fi, hotelbar, opholdsrum, stue, restaurant, à-la-carte restaurant samt skirum med støvletørrer. Til børnene er der et legerum og et Læs mere

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Haus Nefer

Haus Nefer, Bad Gastein

Det renoverede 3-stjernede Haus Nefer er beliggende i Nationalpark Hohe Tauern. Centrum af Bad Gastein ligger kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 50 m. En skibus kører løbende til de nærmeste bjergbaner. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 1,3 km. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen ligger i ca. 1.000 m og byder på en skøn udsigt ud over Gasteinertal. Indkvarteringen har foyer, Wi-Fi, elevator, fælleskøkken, vinbar Læs mere

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her - og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil åbnede i april 2019 og ligger lige bag ved Trysils velkomstcenter. Derudover er Hotel Radisson jeres nærmeste nabo. Her kan I finde hele 5 restauranter, bar, pool og legerum til de små. Alle lejlighederne er udstyret med et stort køkken og indkøbsmuligheder ligger blot 100 meter fra derfra. Lejlighederne i The Lodge Trysil er med en forskellige stil og indretning, men har alle den samme høje standard.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne ligger på Radisson Blu på Turistcenter-siden i Trysil. Fra skiopbevaringen er der direkte udgang til pisten. Til skiskolen er der 75 meter til et rullebånd, som tager jer direkte op til skiskolen. Alle lejlighederne er individuelt indrettede, men alle af høj standard. Konceptet er hotellejligheder så ikke alle lejligheder har fuldt udstyret køkken. Se under hver lejlighed hvad der findes i køkkenet.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100 til 300 meter fra Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege i sneen og måske lave en snemand. Lejlighederne er af pæn standard samt bygget og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hver hytte består af 4 lejligheder.

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Varden Fjellandsby

Varden Fjellandsby, Kvitfjell

På Kvitfjells nye fjeldside ligger 16 nye hytter i Varden Fjellandsby. Alle hytter har ski-in/ski-out. Her er tænkt på alt det praktiske. Hytterne har den perfekte beliggenhed til familier der gerne vil bo til børnevenlige løjper. Der er ikke skiskole på Varden fjeldside, men oppe på mellemstationen finder I en skiskole. Det er muligt, at stå på ski dertil og ellers kan I tage bilen.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved skiskolen og liften som er på den anden side af vejen. Hotellet er renoveret og har god restaurant, pool og legerum. Hotellet passer godt til jer der vil have den bedste komfort med god beliggenhed.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua er flotte nye lejligheder beliggende midt i skiområdet lige ud til den blå piste nr. 15. Norefjellstua er gode og rumlige lejligheder der egner sig godt for en til to familier der rejser sammen. 3 soveværelse og den største har en hems.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen