Søg efter skirejser


Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Hotel Der Kirchenwirt

Hotel Der Kirchenwirt, Alpbachtal

Det traditionelle 4-stjernede Superior Hotel Kirchenwirt ligger i centrum af Reith im Alpbachtal. Til Reitherkogel banen er der ca. 150 m og skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 100 m. Direkte i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, opholds- og læserum med bibliotek, hotelbar med åben kamin, spiserum, à-la-carte restaurant, to yderligere restauranter, stue, Wi-Fi, legehjørne og -rum til børnene, skirum med skistøvletørrer Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Landgasthof Dorferwirt

Landgasthof Dorferwirt, Wildschönau

Den traditionsrige 3-stjernede Landgasthof Dorferwirt ligger i hjertet i af den romantiske højdal Wildschönau centralt i Oberau. Centrum nås efter ca. 300 m. Øvelsesliften ligger ca. 750 m fra indkvarteringen og skilifterne ved Schatzberg-banen i Auffach ca. 4,2 km fra indkvarteringen ligesom Markjoch-banen i Niederau ligger . Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skilifterne, som ligger ca. 4,5 km fra indkvarteringen. Den familiært drevne Landgasthof Dorferwirt byder på en foyer med reception, pengeskab, elevator, Wi-Fi, en Læs mere

Hotel Kertess

Hotel Kertess, St. Anton

Det traditionelle 4-stjernede Hotel Kertess ligger et stykke over St. Anton og ca. 600 m fra Galzigbanen. Centrum af St. Anton med indkøbs- og afterskiing-muligheder nås efter ca. 600 m. Den gratis skibus holder direkte ved hotellet. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 500 m fra hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, flere forskellige hyggelige stuer, spisesal, à-la-carte-restauranter og husbar. Wi-Fi kan benyttes gratis. Derudover er der gratis ski- og støvleopbevaring direkte ved bjergbanen. Wellnessområdet med Læs mere

Hotel Krimmlerfälle

Hotel Krimmlerfälle, Königsleiten

Det komfortable 4-stjernede Hotel Krimmlerfälle ligger ca. 10 km fra Sonnwendkogfbahn i "Zillertal-Arena", skibussen holder direkte foran hotellet (ca. 30 m). En øvelseslift til begyndere ligger kun ca. 200 m fra indkvartertingen. Pinzgau-løjpen nås efter ca. 3 km. Centrum af Krimml ligger kun 200 m fra indkvarteringen. Derudover ligger indkvarteringen midt i nationalparken Hohen Tauern med udsigt over de berømte Krimmler vandfald. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og pengeskab, elevator, opholdsrum, Wi-Fi i foyerområdet, Krimmler Biergarten, restaurant Læs mere

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellhytter består af fine fjeldhytter med plads til 10 personer. Det er flotte og hyggelige tømmerhytter med central beliggenhed lige ved rullebåndet til børn og med med skicenteret som nærmeste nabo. Hytterne er fritliggende, så I får privatliv og børnene kan lege i sneen uden for hytten. Dertil kommer, at I kan benytte det nærliggende hotels faciliteter med pool, spa samt sjov og leg.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Disse lejligheder er enkelt og moderne indrettede med gode faciliteter, og her kan I bo 4-5 personer. Lejlighederne byder jer velkommen til en skøn beliggenhed tæt på både lift, centrum og indkøbsmuligheder. Lejlighederne har en af de bedste og mest centrale placeringer i Gausta.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er lejligheder med central beliggenhed i Hemsedal Fjellandsby med kort afstand til såvel skiområdet som lifter og pister. Staven Appartments ligger lige ved skicenteret i Hemsedal, hvor der bl.a. findes reception, skiudlejning, supermarked, restaurant, sportsbar med bowling og afterski barer. Lejlighederne er af god standard og er moderne indrettet. Lejlighederne findes til henholdsvis 6 eller 9 personer og har alle sauna og gaspejs.

Trysiltunet 16B

Trysiltunet 16B, Trysil

Trysiltunet er nyopførte lejligheder beliggende tæt på Velkomstgården. Ved Velkomstgården finder I Peppes Pizza, indkøb og stor varmestue. Der er ca. 200 meter til pisten. Det nemmeste sted at klikke skiene på er ved Radisson hotellet. På hotellet er der svømmehal, som kan benyttes mod betaling.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne ligger på Radisson Blu på Turistcenter-siden i Trysil. Fra skiopbevaringen er der direkte udgang til pisten. Til skiskolen er der 75 meter til et rullebånd, som tager jer direkte op til skiskolen. Alle lejlighederne er individuelt indrettede, men alle af høj standard. Konceptet er hotellejligheder så ikke alle lejligheder har fuldt udstyret køkken. Se under hver lejlighed hvad der findes i køkkenet.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

Vikinggrenda lejligheder ligger tæt på skiområdet. Herfra kan I gå til det hele: indkøb, pisten, liften og skiskolen. Boligerne varierer meget i indretning og standard, se derfor beskrivelsen af den enkelte bolig. Hyggeligt område ved Turistcenteret i Trysil, et dejligt sted at bo, hvis I gerne vil kunne gå til alle faciliteter.

Nordlia 30A+B

Nordlia 30A+B, Hafjell

Nordlia 30A+B ligger centralt, tæt på både centrum og skiområde. Hytterne ligger i 2 plan med plads til 6-8 personer og er desuden indrettet i en ægte norsk hyttestil. Nordlia 30A+B ligger kun 100 meter fra skiliften, som fører jer op til pisterne. Derudover er der kun 1 km til centrum, hvor I finder butikker og restauranter.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Vidsyn har en fantastisk placering, hvis I gerne vil det hele. Langrendsspor går ikke langt fra boligen. Vidsyn ligger lige i smørhullet på Vierli skicenter. Boligerne er hyggelige i norsk hyttestil, og herfra er der flot udsigt over Raulandsfjellet. Der ligger et hyggeligt cafeteria lige ved parkeringspladsen. Vil I på alpin ski i et af de andre skiområder Holtardalen eller Tiur, så kan I komme gratis rundt med skibussen på jeres liftkort. Bussen har flere afgange i løbet af dagen Læs mere

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen er nye og flotte lejligheder beliggende ca. 650 meter fra Sälfjällstorget i Lindvallen. Ved Experiumtorget finder I endnu flere restauranter, underholdning, svømmehal, bowling og meget mere. Lindvallen er et rigtigt godt valg for familier, der gerne vil være aktive hele dagen. På Sälfjällstorget er der restauranter, bar, skishop og meget mere.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Lindvallen

I hjertet af Lindvallen er Röda Byn placeret, som består af hyggelige lejligheder med kun 200 meter til liften. Lejlighederne er ideelle til større familier, da de har plads til 6-8 personer. I lejlighederne er der fuldt udstyret køkken, ellers finder I Gustavstorget ikke langt fra Röda Byn, som har fine restauranter og hyggelige caféer.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligeheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og pister, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gula byn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gula byn ligger i rolige og trykke omgivelser.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Hundfjället

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen i Duved ligger bare 50 meter fra en lift, der tager jer op til skitorvet, hvor I finder skiskolen, varmestue, liftkort salg og skiudlejning. Duved er supergodt til børnefamilier. Skiområdet hænger sammen med Tegefjället, og I kan tage bilen eller skibussen til Åre by, som er bare 6 km væk. Liftkortet gælder til alle skiområderne. Renen er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til de faciliteter som findes på stedet såsom legerum, restaurant og bar. Der findes fælles sauna Læs mere

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge byder på jer velkommen til en dejlig beliggenhed stik syd for centrum af Björnen og med en betagende udsigt over Åredalen. Her kan I bo 6-8 personer og med kort gåafstand til både restauranter og supermarked. I har desuden få meter til liften, så I nemt kan komme afsted på ski, og transportløjpen fører jer hurtigt til pisterne.

Trollbäcken

Trollbäcken, Tandådalen

Trollbäcken er et skønt lejlighedsområde beliggende midt i Hundfjället og er det helt ideelle valg til jer, der rejser mange afsted sammen på skiferie. Her kan I nemlig bo op til 8 personer i moderne og komfortable lejligheder, som er med til at danne rammen om jeres skiferie, der er lige så hyggeligt, når I er færdige med at stå på ski. Her bor I tæt på lift, skishop og restauranter, og området har eget check-in og skiudlejning.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Sälen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Dalbyn

Dalbyn, Sälen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Mattestorp Longhouse 6-8 personer

Mattestorp Longhouse 6-8 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 6-8  Størrelse: 58m2 Til lift: 25 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Adgang til fælles skirum og til garageplads (max. 2,05 højde)  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis  Barneseng: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis   Læs mere

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus er hyggelige og velindrettede lejligheder midt i Branäs by. Herfra er der ca. 450 meter til alle faciliteter og skiområdet. Lejligheder i Mården Plus er helt eller delvist renoveret. Alle lejligheder er forskelligt indrettet, se derfor beskrivelsen og indretning for den enkelte bolig. Mården er meget populært for familier der rejser sammen, men gerne vil bo i hver sin lejlighed, da de ligger dør om dør. I hver hus er der i alt 4 lejligheder, som alle er Læs mere

Högåsvillorna

Högåsvillorna, Vemdalen

Högåsvillorna er placeret tæt på børnebakkerne og skiskoleområdetmed ski-in/ski-out, og så er det nemt at komme ned til byen, hvor der ligger caféer og resturanter. Ikke langt fra boligerne er der ladestation til elbiler. Bemærk, at i sæsonen 2020/2021 foregår der byggeri i nærheden af boligerne.

Fjällhem

Fjällhem, Högfjället

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Hotel Rodes

Hotel Rodes, Val Gardena

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Rodes ligger roligt, ca. 2 km fra centrum af St. Ulrich. Bussen holder kun ca. 20 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet, der ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, skirum, terrasse og have. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet har hvilerum, dampbad, sauna og svømmehal. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet morgenmadsbuffet og Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i lejlighed med perfekt placering i Passo Tonale. 100 meter til pisten og liften - velkommen til Residence Anna.

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Residence Le Roselend - Arc 1800

Residence Le Roselend - Arc 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs 1800 - med panorama-udsigt til Mont Blanc. Her får du lækre lejligheder med plads til hele familien.

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Værdsætter I ski-in/ski-out og masser af hygge, så er I kommet til det rigtige sted!

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Residence les Alpages de Reberty

Residence les Alpages de Reberty, Les Menuires

Omringet af sneklædte bjerge, bor du i stilfulde lejligheder på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires. Når vi siger Les Menuires, siger vi også lige ved pisten - velkommen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen