Søg efter skirejser


Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Sälen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Hundfjället

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Huset Björnen er et hyggeligt og familievenligt lejlighedsområde, hvor I bor blot 50 meter til lift, pist og langrendsspor. Skilejlighederne har plads til op til 2-6 personer, og hvis I er en børnefamilie, er dette et sikkert hit, da børnelifter og børneaktiviteter er lige i nærheden.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

Rådyrlia er et charmerende hytteområde med lyse tømmerhytter og -lejligheder. De forskellige skiboliger er beliggende i et smukt område med kun 300 meter til børneområdet i Hemsedal Skicenter. Du har mulighed for at stå på ski helt til døren, og fra boligen er der kort afstand til langrendsløjper, reception, skiudleje, restauranter og udeliv. Fra hytten er der ca. 300 meter til skiliften samt 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Ønsker I en skibolig med exceptionel beliggenhed, luksuriøs indretning og sjove aktiviteter i det familievenlige Hemsedal, er Skistar Lodge Hemsedal (tidligere Hemsedal Skistar Lodge Suite og Hemsedal Alpin Lodge) den perfekte skibolig til jer. Der venter jer et væld af skønne faciliteter i disse lækre skilejligheder.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Geitryggen 2-6 personer

Geitryggen 2-6 personer, Hafjell

Geitryggen er et moderne 3 etagers kompleks. Lejlighederne ligger midt i bakken med SKI IN - SKI OUT til pisten Kringleås. Fra komplekset er der flot udsigt over dalen. Lejlighederne har egen garageplads (nr. 72B har IKKE garageplads). Type: Lejlighed Personer: 2 - 6 pers. (se hver enkelt bolig)  Størrelse: 40 - 77m2 Til pist: Ski in - Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og biopejs eller alm. pejs  Soverum: 1 - 3 soverum (se mere ved den enkelte bolig).   Køkkenkrog: Køleskab (nogen med Læs mere

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Oplev de smukke og moderne hytter i Hemsætervegen, hvor I kan vælge imellem nyrenoverede hytter eller hyggelige og familievenlige skihytter. Alle boliger er med fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og med høj standard. Hytterne ligger i fredelige og rolige omgivelser rig på smuk natur. Hemsætervegen ligger i det store Panorama-område, hvorigennem der er flere langrendsløjper og transportløjper til det alpine skiområde. På toppen finder I Gaiastova, hvor der er restauranter, skiudlejning og butikker. Hytteområdet er det, I kan se øverst til Læs mere

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Utsyn er lejligheder i et stort dobbelthus, som er velegnet til 2 familier, der rejser sammen på skiferie. Boligerne ligger med kort afstand til skibussen og langrend. På parkeringspladsen ved Vierli kan I tage skibussen til Tiur og Holtardalen som er ca. 8 km herfra. Dette område byder på alpin skiløb for hele familien. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

I Bjørnebygrenda har lejlighederne 4, 8 eller 14 senge. Alle lejligheder er af god standard med sauna. Her bor I centralt, med kort afstand til transportløjpe og pisten. Bjørnebygrenda ligger i det populære hytteområde Storsten, og herfra har I kun 800 meter på ski til den nærmeste stolelift. Nærmeste skiskole er på Turistsenteret, hvortil I kan så på ski. For nybegyndere, der skal benytte skiskolen, anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved Turistsenteret.

Hotel Bonavida (1/2 pension)

Hotel Bonavida (1/2 pension), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af morgenmadsbuffet og aftenmenu. Hotellet kan også bookes Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Hotel Das Schider

Hotel Das Schider , Bad Gastein

Med en unik beliggenhed i Bad Gastein finder du det smukke Hotel Das Schider. Her finder du rummelige, hyggelige værelser, en hyggelig restaurant, hvor der hver morgen venter dig en meget rig morgenmad, og en stilfuld bar. Der er også en udendørs sauna med panoramaudsigt over dalen. Det berømte centrum af Bad Gastein ligger ca. 500 meter væk. Som gæst på Hotel Schider kan du gratis bruge det moderniseret fælleskøkken, hvor du kan tilberede noget lækkert om eftermiddagen eller aftenen Læs mere

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Alpin Resort Stubaier Hof

Alpin Resort Stubaier Hof, Stubaital

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

Chalet Haus Elfie

Chalet Haus Elfie, St. Anton

Bo i hyggelige omgivelser i St. AntonVi er glade for at kunne præsentere Chalet haus Elfie som vores nyeste skud på stammen. Her følger vi konceptet fra vores andre Thinggaard-pensioner, og har derfor et dansk værtspar til at styre Elfie, som bl. a. har til opgave at anrette en lækker morgenmad til vores gæster. Chalet haus Elfie ligger på Alte Alrlbergstrasse, lige i udkanten af centrum i St. Anton. Herfra er der 5 minutter ned til både Rendlbahn og Galzigbahn Læs mere

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Bo på det 4-stjernet Heart Hotel Grischuna i St. Anton, hvor du får rolige omgivelser, lækre wellnessfaciliteter, god mad og en enestående udsigt.

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios

Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios, Flaine

Den komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Hélios ligger direkte ved pisterne, så der ved godt snedække er mulighed for at stå på ski helt ned til indkvarteringen. Centrum af Flaine med de nærmeste indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger ligeledes i nærheden af indkvarteringen (shuttle-service, se info på indkvarteringen). Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant, minimarked, legerum til børnene og skikælder. Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, solarium, udendørs spabad og fitnessrum Læs mere

Hotel Diamant Spa Resort

Hotel Diamant Spa Resort, Val Gardena

Hotel Diamant Spa Resort har en smuk, rolig beliggenhed mellem Ortisei og Santa Cristina. Dette komfortable hotel har mange faciliteter, der gør din vinterferie så behagelig som over hovedet muligt. Værelserne er hyggelige og moderne og er udstyrede med tv, hyggeligt opholdsområde, og de fleste værelser har endda en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Det hyggelige centrum af Santa Cristina og skiliften ligger 2 km væk, og hotellets skibus bringer dig dertil på ingen tid. Om eftermiddagen kan du Læs mere

Hotel Baita Fanti Ski&Bike

Hotel Baita Fanti Ski&Bike, Bormio

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Baita Fanti Ski&Bike ligger ca. 800 m fra centrum af Bormio. Der ligger et skibusstoppested direkte ved indkvarteringen og bussen bringer gæsterne hurtigt til skiområdet Bormio (ca. 2 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, restaurant, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der ligger også en offentlig parkeringsplads umiddelbart i nærheden. I "Familiy Bob" og "Larix Park" fås der 10 % rabat (yderligere information på destiantionen, der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i Læs mere

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck

Wellness- & Wohlfühlhotel Waldeck, Bayerske Wald

Det moderne og familiedrevne 4-stjernede Wellness und Wohlfühlhotel Waldeck ligger ca. 500 m fra centrum af klimatiske kursted Bodenmais og ca. 400 m fra skiområdet Silberberg. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig efter ca. 1 km. Hotellets hoved- og gæstehus er forbundet underjordisk med hinanden. Desuden har indkvarteringen faciliteter som reception med bagageopbevaring, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, legerum til børnene samt skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 800 Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen