Søg efter skirejser


Fjellblikk

Fjellblikk, Trysil

Fjellblikk-lejlighederne er ideelle til skiferien for hele familien. Boligerne er familievenlige og ligger centralt på Høyfjellssenter lige ved siden af velkomstcenteret. Der er kun kort afstand til skitorvet og en lille legeplads. Lejlighederne har plads til 4-8 personer og er godt indrettet til 1-2 familier. Alle skiskoler starter for enden af skitorvet. På denne side af fjeldet findes der et skønt børneområde og en del grønne bakker. I højsæsonen, hvor der er mest sne, kan man løbe hele vejen ned Læs mere

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Kvitfjelltunet

Kvitfjelltunet, Kvitfjell

Kvitfjelltunet indbyder med moderne skihytter og er centralt beliggende i Fåvang nær Kvitfjell. Der er ganske kort afstand til byen Fårvangs fine centrum som byder på både restauranter og barer. Hytten ligger ikke langt fra hovedvejen E6. Der er ca. 15 min i bil til skiområdet. Skiskolen ligger på skitorvet på vestsiden.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en bolig der består af en nybygget, moderne og hyggelig hytte på østsiden af Kvitfjell i Norge. Hytten ligger med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er desuden også langrendsspor lige ude foran. Denne bolig er placeret i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og ligger tæt på Gudbrandsgard Hotell. Skiskolen for gruppeundervisning finder i på Vestsiden af kvitfjell på skitorvet.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Når I bor i en af Bruna Byns hyggelige lejligheder, har I kort afstand til lift, hvilket gør, at I nemt kan komme afsted på ski. Lejlighederne er helt ideelle til den mindre familie eller jer, der rejser afsted som venner, da I kan bo op til 4 personer. Lejlighederne er placeret i et dejligt område med bl.a. en skishop, restauranter og et bageri.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Olarsängen

Olarsängen, Högfjället

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Söderåsen

Söderåsen, Högfjället

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Sälen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Sälsätern

Sälsätern, Sälen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Brandmossen

Brandmossen, Sälen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer, Stöten

Type: Dobbelthytte  Personer: 4-5  Størrelse: 30m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med 2 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje  (Alternativt 2 rum hver med 2 køjer samt sovesofa i stue)  Køkkenkrog: Køl/frys, kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er placeret i Västra Björnen området med den bedste tænkelige placering. Her bor I i lejligheder med en fabelagtig udsigt udover fjeldet og er placeret midt i skisystemet - Perfekt til familier der vil have mest mulig tid på ski. Fra boligen har I mulighed for at tage lifterne til enten centrum af Björnen eller ind mod Åre By.

Liengården

Liengården, Åre

Bo lige ud til skiområdet og i gåafstand til Åre centrum. Liengården ligger i VM-området med nem adgang til lifter og pister. Skiskolen for gæster i dette område er ved Rödkulletorget (lift nr. 20). I Åre centrum er der restauranter, caféer, natteliv, shopping og indkøb.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Stort hytte og lejlighedsområde ca. 1-4 km fra skiområdet Vemdalsskalet. Her findes noget for en hver smag, i forskellige standarder og størrelser. Se om der er en bolig, der passer til jeres ferie. Boliger er kun egnet for jer der rejser med egen bil, da der ikke er bus til skiområdet fra boligerne.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Solviken er en samling af store hytter i glideafstand til pisten og liften. Hytterne ligger i området Klövsjö i Vemdalen. Fra boligerne er der ca. 3 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Hytterne er store og af høj standard. De ligger tæt på Hotell Klövsjöfjäll, hvor der er bar, restaurant og afslapningsområde.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallens lejligheder består af en høj standard og er beliggende tæt på liften "Grizzly Express", som er en stolelift. Ved Björnrike-pladsen finder du en Skistarshop, reception og restaurant. Björnrike er et superhyggeligt skiområde med skiskole og snowpark.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan lejligheder ligger imellem stolliften og gondolen i Kläppen. Herfra kommer I nemt på pisten. Lejlighederne er opført fra 2017 og der bygges forsat nye lejligheder. Høj standard med god placering! På Tranantorget er der cafe, skiskole, stort familieområde og restaurant.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Dählievägen er en vej i skiområdet Dähliebyn, hvor I finder gode boliger til skiferien. Der er både lejligheder og hytter indrettet i bjælkehytter og superhyggeligt. Dählievägen ligger mellem de to blå pister Stugbybacken og Sydbacken, hvor I kan hoppe i skiene og suse direkte til Sydliften. I bor 220 meter fra Skicenter Syd og 700 meter til centrum og Skitorget med skiudlejning, skiskole og det store aktivitetscenter, der byder på både restauranter, bowling og vandland.

KOSIS Sports Lifestyle Hotel

KOSIS Sports Lifestyle Hotel, Fügen

Det komfortable 4-stjernede KOSIS Sports Lifestyle Hotel ligger i centrum af Fügen, ca. 800 m fra Spieljoch-banens dalstation. Den gratis skibus (se info på stedet) holder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås allerede efter ca. 1,2 km. Til indkvarteringen hører reception, elevator, hyggelig foyer med siddehjørne, Wi-Fi, spisesal, restaurant, den populære offentlige "KOSIS Fun Food Bar", to restauranter, à-la-carte restauranten "Wine & Dine", buffetrum med showkitchen, stuen "Zirbenstube", legerum til børnene med bordfodbold, spilleautomat og Playstation samt Læs mere

Hotel Malerhaus

Hotel Malerhaus, Fügen

Det familiært drevne Hotel Malerhaus ligger ca. 200 m fra centrum af Fügen. Skibussen holder overfor hotellet og kører gæsterne til Spieljochbanen, som ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås efter ca. 300 m. De hyggelige hotel har reception, elevator, Wi-Fi, spiserum, restaurant, pizzeria "Il Pittore", legerum til børnene samt egen hotelbar. Til dit skiudstyr er et skirum med støvletørrer klar. Det ca. 200 m² store wellnessområde (kl. 16 Læs mere

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Mondi Bellevue her får I østrigsk stemning, wellness og lækkert skiløb i Bad Gastein.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

Kom til Villa Excelsior og oplev et fantastisk sted i dejlige rolige omgivelser med wellness muligheder.

Apartment Bei Lisa

Apartment Bei Lisa, Saalbach

Vil du gerne have alt, du har brug for skiferien, indenfor få minutters gang? Så er du kommet til det rette sted!

Alpenhotel Marcius

Alpenhotel Marcius, Nassfeld

Det 3-stjernede Alpenhotel Marcius, som er bygget i østrigsk landhus-stil, ligger i 1.400 m i Sonnleitn ved Nassfeld, kun ca. 50 m fra skipisten og bjergbanen samt ca. 100 m fra skiøvelsesterrænet. Direkte ved indkvarteringen fører meget godt skiltede vintervandrestier forbi og ca. 4 km fra indkvarteringen findes den nærmeste præparerede langrendsløjpe. Indkvarteringen har faciliteter som reception med pengeskab, foyer, Wi-Fi, hotelbar, opholdsrum, stue, restaurant, à-la-carte restaurant samt skirum med støvletørrer. Til børnene er der et legerum og et Læs mere

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Résidence Antarès

Résidence Antarès, Avoriaz

Den komfortable Résidence ligger i Les Crozats, den øvre del af Avoriaz og byder på en fantastisk udsigt ud over Morzine-dalen. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten, så man kan starte tidligt om morgenen på ski direkte fra huset. Til centrum af byen og butikkerne er der ca. 900 m og man kommer nemt derhen med elevatorer. Avoriaz er en bilfri by. En gratis shuttlebus bringer gæsterne på ankomst- og afrejsedagen let til indkvarteringen (ved forhåndstilmelding, yderligere info på stedet). Til Læs mere

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Résidence Les Arolles ligger i hjertet af de franske Alper og byder de gæster velkommen, der ønsker at opleve noget af Europas bedste skiløb.

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Residence l'Hameau du Kashmir

Residence l'Hameau du Kashmir, Val Thorens

Disse lejligheder er en del af Hotel Kashmir med den smukke beliggenhed lige ud til Val Thorens fantastiske skiområde.

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde"

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde", Val Thorens

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for her i Montagnettes Lombare er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/ centrum, så er man her tæt på alt det der er vigtigt for en god skiferie. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemmelig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet, hentes i receptionen) i den komfortable Læs mere

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Premium Résidence  Les Fermes de Méribel

Premium Résidence Les Fermes de Méribel, Meribel

Den komfortable Premium Résidence Les Fermes de Méribel består af 6 små chalets bygget i træ og sten og ligger i centrum af Méribel-Village i skovomgivelser med direkte adgang til pisterne. Stoleliften "Golf" ligger direkte i nærheden. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 50 m og en bus-shuttle (holder ca. 50 m fra indkvarteringen) bringer dig indtil centrum af Méribel, som ligger ca. 4 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, foyer med billardbord (mod Læs mere

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Résidence Aconit

Résidence Aconit, Les Menuires

Résidence Aconit ligger i Les Bruyères, den mest livlige bydel i Les Menuires. Her gælder mottoet "ski in/ski out", for med den umiddelbare nærhed til skilifterne har man direkte adgang til pisterne. Også butikker og restauranter ligger kun få meter fra indkvarteringen. Til huset faciliteter hører reception, elevator, Wi-Fi og skirum med direkte tilgang til pisterne. Mod betaling er der overdækkede parkeringspladser (hvis ledig, reservation anbefales). Indretning og forplejning De rummelige og komfortabelt indrettede lejligheder har bad eller douche samt Læs mere

Hotel Village Montana

Hotel Village Montana, Tignes

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

Hotel Federia

Hotel Federia, Livigno

Hotel Federia Velkommen til Hotel Federia, en perle i det smukke Livigno. Hotellet ligger fredeligt nær liften "Cassana", busstoppestedet og med kun en kort gåtur til gågaden i centrum af Livigno. Familiær atmosfære Oplev det bedste af Livigno med komforten og gæstfriheden på Hotel Federia, og få et mindeværdigt ophold, hvor du kan nyde alt, hvad Livigno har at byde på. Hotel Federia ejes og drives af familien Longa, som byder jer velkommed med vanlig italiensk gæstfrihed. Resturanten byder på Læs mere

Hotel Rodes

Hotel Rodes, Val Gardena

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Rodes ligger roligt, ca. 2 km fra centrum af St. Ulrich. Bussen holder kun ca. 20 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet, der ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, skirum, terrasse og have. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet har hvilerum, dampbad, sauna og svømmehal. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet morgenmadsbuffet og Læs mere

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Skal børnefamilien på skiferie, så bør I vælge Hotel Adamello, hvor I er i gåafstand til centrum, lift og pist.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen