Søg efter skirejser


Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Högfjället

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Fjällhem

Fjällhem, Högfjället

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Solhöjden

Solhöjden, Vemdalen

Solhöjden er lejligheder og dobbelthytter fordelt på flere veje. Her bor I længest oppe i Björnrike tæt på pisten og tæt på langrendsspor. Lidt længere nede finder i Björnrike Centrat med ICA som indkøbsmulighed. Alt efter hvilken bolig I bestiller, ligger de helt ud mod pisten eller i glideafstand til pisten. Det er muligt at stå på ski til skiskolen, for jer der aldrig har stået på ski, anbefaler vi, at I tager bilen.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Solbacken View

Solbacken View, Hundfjället

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Solbacken

Solbacken, Hundfjället

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Aspen 6-10 personer

Aspen 6-10 personer, Branäs

Type: Hytte eller dobbelthytte  Personer: 6-8 og 8-10  Størrelse: 80-92 og 98m2 Til lift: 100 m.   6-8 personers dobbelthytte på 80-92 m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer.    1 rum med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. De fleste med tørreskab. Terrasse  8-10 personers hytte på 98 m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum Læs mere

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er store flotte dobbelthytter beliggende i nyt område på Branäs bjerget. Fra området er der en flot udsigt over fjeldet. Alle boliger har 10 senge, 4 soveværelser og brændeovn. Den gode fordeling af soveværelser gør, at denne bolig egner sig rigtigt godt for 2 familier der rejser sammen.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

I Högfjället i Sälen finder I indkvarteringsmuligheden HC Ski Lodge, der ligger med en god placering centralt i området. Boligen byder på lyse og moderne lejligheder, der ligger omkring 500 meter fra skilift og piste. Der er gåasfstand til både butikker, restauranter, indkøb og underholdning.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Lindvallen

Indkvarteringen Färdkällan/Gruven er et hyggeligt hytteområde, der ligger midt på fjeldet i det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Her har I et stort udvalg forskellige hytter i varierende stil og størrelse. Der et par kilometer til pisten, men både skilift, Högfjällshotellet, og andre gode services kan nås i bil på et par minutter.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills lejligheder ligger ved Lindvallen i Sälen. Her bo I ca. 950 meter fra liften, børneområdet, restauranter og meget mere. Det er flotte nye lejligheder med god indretning. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken. I får gode familielejligheder med plads til den store familien eller 2 familier der rejser sammen.

Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartments ligger i det tidligere Tott Hotel. Der er dog ikke hoteldrift længere, men det gør ikke beliggenheden mindre god. Her kan I gå ned til centrum af Åre. Åre by har vinbar, restauranter i alle prisklasser, take-away og natklubber til dem, der skal feste. Åre byder desuden på hyggelige caféer, bageri med buffet, slikbutikker og butikker med noget for alle. Fra Tott Apartments er der kun 50 meter til pisten og liften. Åre er klart et af Sveriges Læs mere

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern er et skønt og nybygget område, hvor I bl.a. finder restaurant, købmand, skiudlejning, skiservice og diverse aktiviteter. Her kan I bo 4-8 personer i gode lejligheder, der er med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på pisterne. Herfra har I kort afstand til både lift og pist, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på dagens skiløb.

Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Fjällhem

Fjällhem, Sälen

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

De hyggelige træhytter på Pernillas Väg i Idre Fjäll kan rumme 5-6 personer og ligger i dejlige private og hyggelige omgivelser. Området ligger centralt ved hovedvejen, hvilket betyder, at I nemt kan komme rundt i skiområdet. Ikke langt fra det hyggligee område ligger både restaurant og bar, samt Pernilla Wiberg Hotel.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Bo lige i smørhullet I kläppen i nye flotte lejligheder. Tranangårdarna ligger ved mellemstationen til Kläppens Gondollift som nemt og bekvemt tager jer til toppen. Der er kort afstand til skiskole, restauranter, børneområdet, pisten og liften. God placering og god komfort i Tranangårdarna! Alle billeder er eksempler da lejlighederne er under opførsel.

Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer

Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8-10 Størrelse: 79-82m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med bred seng og overkøje. 1 rum med dobbeltseng og en ekstra seng. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med boblebadekar og udendørs jacuzzi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Nogen boliger har Læs mere

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Hotel Sonnschein

Hotel Sonnschein, Wildschönau

Det moderne 4-stjernede Hotel Sonnschein ligger midt i det maleriske Wildschönau, ca. 800 m fra centrum af Niederau og ca. 700 m fra Markbachjochbanen. Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Adgang til langrendsløjpen nås efter ca. 300 m og vintervandrestier starter direkte ved hotellet. Til indkvarteringen, som har et hovedhus og en tilbygning (forbundet med hinanden), hører faciliteter som foyer med reception og åben pejs, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig bar, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer Læs mere

SUN Matrei

SUN Matrei, Matrei / Kals

Nyd en skøn skiferie på SUN Matrei, hvor du bor i rummelige og enkeltindrettet lejligheder med balkon eller terrasse, og hvor lejlighederne har plads op til 6 personer. Her har du udsigt ud over de snedækkede bjerge, og lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, så der er mulighed for selv at stå for dagens måltider. Dit ophold er uden pension, så brug af eget køkken er et godt alternativ på ferien. Hotellet og værelserne er derudover udstyret med gratis WiFi Læs mere

Hotel Marco Polo Alpina

Hotel Marco Polo Alpina, Maria Alm

Det komfortable hotel Alpina Marco Polo ligger i det idylliske Hinterthal, en bydel til Maria Alm, ca. 5 km fra centrum. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten og ved en øvelseslift, så der ved godt snedække er mulighed for nedfart helt til indkvarteringen. Bjergbanen til skiregionen Ski amadé ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. Skibussen holder ca. 100 m fra hotellet. Indstigningen til langrendsløjperne, finder man direkte bag indkvarteringen. Det hyggelige hotel består af 3 huse der er forbundet med Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Velkommen til Heart Hotel Himmelberg i fantastiske Wagrain - her bor du på et familievenligt hotel i hjertet af Wagrain.

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her - og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

Apartment Reiterhaus

Apartment Reiterhaus, Wagrain

Vi er stolte over at kunne præsentere Thinggaards Apartment Reiterhaus i Wagrain. Vi råder over hele huset og vores danske værtspar vil være behjælpelige under hele jeres ophold. De har stort kendskab til området og er altid klar med gode råd, hvad end det handler om skiområdet, afterskisteder eller hyggelige restauranter. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor den ikoniske snemand og ud til det lille torv. Der findes både, indkøbsmuligheder, barer, caféer og restauranter tæt på. Der Læs mere

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs! Her får I ski-in/ski-out til glæde for hele familien!

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret, Tignes

Midt i Tignes finder du lejlighederne La Ferme du Val Claret. Her bor du tæt på pisten og liften - og har et dejligt wellness område til rådighed!

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.

Bakken

Bakken, Hemsedal

Bakken tilbyder skønne lejligheder, der blot ligger 400 meter fra pisterne i Hemsedal. I finder børneområdet, langrend, skiudlejning og indkøbsmuligheder ca. 400 m. fra boligen. Desuden ligger lejlighederne midt i Hemsedal Fjellandsby, hvor der både er restauranter, afterski, natklubber og sportsbar med bowling og spil. Tag hele familien med til en fantastisk skioplevelse med et besøg hos Bakken i Hemsedal, Norge. OBS: I weekender og ved højtider kan der forekomme støj fra afterski/bar i området.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder til 6 og 12 personer stod færdige i vinteren 2018. Det er flotte lejligheder med god plads og god indretning. De ligger tæt på lift og skiløjperne ved Tiur. Skiområdet Tiur og Holtardalen er et sammenhængende skiområde forbundet med løjper. Herfra bor I cirka 200 meter fra skiskolen. Ved Tiur finder I også en hyggelig grillplads, hvor I nemt kan grille dagens frokost.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen