Søg efter skirejser


Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Sälen

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Sälen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

På den sydlige side af fjeldet ved Idre Fjäll ligger Ingemars Väg med familievenlige og hyggelige boliger til skiferien. Ingemars Väg er en del af Fjällbyn, hvor I blandt andet finder Skicenter Syd. Derudover har I direkte adgang til skiløb, da boligerne ligger mellem de to pister Stugbacken og Sydbacken samt ud til skisportstedets længste piste, der fører ned til hovedliften. Når I ikke står på ski, kan I besøge aktivitetscenteret med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og ikke mindst inden- Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Det er dejlig hurtigt at komme ud på ski og skønt at bo tæt på aktiviteter og indkøb. Det er den helt store fordel ved at booke en lejlighed på Fjällterassen i Idre Fjäll. Fjällterassen er en del af området Centrumbyn med flere lifte i nærheden, der gør det nemt at komme rundt på ski i det alpine anlæg. Skilejlighederne egner sig både til én familie, men kan også huse flere familier under samme tag, da boligernes varierende størrelser kan Læs mere

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten er en skibolig med indkvartering i gode lejligheder beliggende i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället i Vemdalen. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og er endda udstyret med en sauna. Der er blot 300 meter til pisten, og 4 km væk finder I indkøbsmuligheder.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Fjällbyn 4-6 personer

Fjällbyn 4-6 personer, Stöten

De mange hytter i Fjällbyn kan variere lidt i standard afhængig af ejer og renovering.    Type: Dobbelthytte  Personer: 4-6  Størrelse: 34m2 Til lift: 50-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 2 rum hver med bred seng (120 cm) og overkøje (80 cm)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Læs mere

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til 2 familier. Lejlighederne Varglyans Våninger ligger ved Skidtorget og der er mellem 3-500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab, og så ligger lejlighederne i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Solhem 8-10 personer

Solhem 8-10 personer, Stöten

Type: Hytte beliggende i Soltorgsbyn  Personer: 8-10  Størrelse: 120m2 i to plan Til lift: 100-300 m.  Indretning stueplan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng  Køkkenkrog: Køleskab, fryser, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche. Ekstra wc. Boblebad, sauna og douche  Andet: Tørreskab  Indretning 1 plan:  Stue: Mindre stue med kabel-TV  Soverum: Sovealkove med enkeltseng. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt ekstra dobbeltseng eller i  stedet dobbelt sovesofa i lille stue   OBS!  Indretning af de privatejede Solhem Læs mere

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Olarsängen

Olarsängen, Högfjället

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern er et skønt og nybygget område, hvor I bl.a. finder restaurant, købmand, skiudlejning, skiservice og diverse aktiviteter. Her kan I bo 4-8 personer i gode lejligheder, der er med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på pisterne. Herfra har I kort afstand til både lift og pist, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på dagens skiløb.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Liengården

Liengården, Åre

Bo lige ud til skiområdet og i gåafstand til Åre centrum. Liengården ligger i VM-området med nem adgang til lifter og pister. Skiskolen for gæster i dette område er ved Rödkulletorget (lift nr. 20). I Åre centrum er der restauranter, caféer, natteliv, shopping og indkøb.

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Hvis I kommer i bil, så lad den stå! Ski Lodge Village er et godt valg, hvis I kommer med fly og transferbus fra lufthavnen ved Sälen. Nemmere og bedre placering kan I næsten ikke finde. Ski Lodge Village ligger med ca. 150-200 meter til alt, hvad I behøver. Skiskole, liften og pisten er lige om hjørnet.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken byder på lyse, smagfulde og rummelige lejligheder med plads til op mod 8 personer. Solbackens lejligheder ligger godt placeret i Tandådalen med kort afstand til lift og pister. Derudover findes indkøb, shopping, restauranter, natklub m.m. også inden for gåafstand.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Hotel Grafenwirt

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

Mentenwirt Pension & Appartements

Mentenwirt Pension & Appartements, St. Michael / Lungau

Den traditionelt drevne indkvartering Mentenwirt Pension & Appartements ligger ca. 1 km fra centrum af St. Michael og ca. 500 m fra skiområdet Speiereck. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der er ligeledes et lille wellness-område med finsk sauna og infrarødkabine (mod betaling). Indretning Værelserne, der blev fornyet i 2021 og lejlighederne er indrettet moderne og lyst og har douche/wc Læs mere

Apart Römerhof

Apart Römerhof, Serfaus-Fiss-Ladis

Den hyggelige indkvartering Apart Römerhof ligger ca. 200 m fra centrum af Ladis. Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 250 m, en restaurant efter ca. 100 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, skikælder med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i en infrarødkabine. Forplejning Uden forplejning.

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

Hotel Regina

Hotel Regina, Nauders

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Regina ligger ca. 500 m fra centrum af Nauders. Skiområdet Nauders nås efter ca. 1 km og stoppestedet for den gratis skibus ligger direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og sidebygningen "Landhaus Regina" (3 stjerner) og har foyer med siddemuligheder samt reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, legerum til børnene og ski- og snowboard-rum, der kan aflåses. Der er ligeledes en gratis parkeringsplads (hvis ledig). Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) har indendørs Læs mere

Hotel & Lejligheder Maria Alm

Hotel & Lejligheder Maria Alm , Maria Alm

I centrum af Maria Alm ligger Hotel & Lejligheder Maria Alm. Med kun 100 meter til den nærmeste skipist skal du ikke gå langt før, at du kan tage den første tur ned ad løjperne. Opholdet i lejlighederne på Hotel & Lejligheder Maria Alm er inklusiv overnatning, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Indkvarteringen sker i rummelige og pænt indrettede lejligheder, hvor de største har plads til 8 personer. Nogle af lejlighederne har også balkon eller terrasse, hvorfra det Læs mere

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Landhaus Kostenzer

Landhaus Kostenzer, Fügen

Landhaus Kostenzer, der er indrettet i tyrosk stil, ligger i udkanten af Fügen. Spieljoch-banens dalstation samt skibusstoppestedet til skiområdet Hochzillertal nås efter ca. 400 m. "Erlebnistherme Zillertal" ligger kun ca. 700 m fra indkvarteringen. Zillertal-banens banegård nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen, der er fordelt over to etager, har sauna (kan omstilles til dampbad), Wi-Fi, skirum med støvletørrer og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Denne hytte i Trysil, Norge er perfekt til jer, der vil rejse i en større gruppe og nyde en skiferie med høj standard. 100 m fra hytten ligger Løjpe 13, hvortil der er ski-in-ski-out. Hytten har egen spaafdeling og hjemmebiograf, hvor I kan glæde jer til at slappe af efter nogle fantastiske dage på de norske pister. Der er plads til hele 16 sovende gæster. I skal dog være obs. på at aldersgrænsen for at leje hytten er 30 år Læs mere

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er en række flotte lejligheder, som er perfekte for dig, som ønsker at bo tæt på det hele på din skiferie. Lejlighederne ligger nemlig blot et stenkast fra både lift, pister, langrendsløjper, dagligvarebutik, skiudlejning, restauranter, bar og skicenter. Herudover er der et område med afterski, barer og natklub, så hvis I ønsker en rolig skiferie, når I befinder jer i jeres bolig, så anbefaler vi ikke Staven Apartment.

Alpingrenda, Hafjell

Alpingrenda, Hafjell, Hafjell

Alpingrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Disse lejligheder er af en god standard og indrettet efter en ægte norsk hyttestil. Hver af disse skihytter består af 4 lejligheder. Fra skihytten er der blot 100 meter til pisterne, så det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage mellem skiområdet.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Geilolia Hytterne ligger lige bag ved skiudlejningen. Her kan I gå eller stå på ski til liften. Alle hytterne er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring. På Skiferie i Geilolia Hytter kan I gå til liften. Vil I over på den anden side af byen og stå på ski, kan I nemt skibussen frem og tilbage. Skibussen er gratis når I har liftkort.

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

Résidence El Tarter

Résidence El Tarter, Grandvalira

Den hyggelige indkvartering Résidence El Tarter ligger i centrum af El Tarter på 1.700 m. Bjergbanen med indstigning til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 400 m. Faciliteter Anlægget består af flere bygninger og har reception samt elevator. Desuden er der en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig og ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen