Søg efter skirejser


Klockarporten

Klockarporten, Vemdalen

Klockarporten består af indkvarteringer med lejligheder placeret i det nye boligområde fra 2018 på Klockarfjället. Lejlighederne er moderne og stilrent indrettet og tilbyder endda den luksus at være udstyret med en sauna. Fra boligen er der kun 300 meter til pisten, og i en afstand på 4 km finder I et supermarked.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Utsiktsbacken

Utsiktsbacken, Vemdalen

Indkvarteringen Utsiktsbacken i Vemdalen er lejligheder i dobbelthuse eller hyggelige hytter, som ligger separat for at opnå den ægte fjeldfornemmelse, men alligevel forholdsvist tæt på pisten. Der er mellem 50-500 meters afstand til pisten. I bor desuden også tæt på et aktivitetshus i området, som har alt fra fitness og bowling, restaurant, bar og skishop.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering i lejligheder bestående af dobbelthuse og hytter, som ligger i et område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven som ligger tæt ved.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartment ligger med en helt fantastisk beliggenhed i Åre, for jer der gerne vil hurtigt til og fra pisten og stadig have den luksus at bo tæt på byen. Åre er en helt fantastisk by uanset, om I er til party og takeaway eller til en hyggelig drink og gourmetmad. Her bestemmer I selv, hvordan jeres ferie skal være, for det hele er muligt. Der er gode butikker til shopping, god indkøbsmuligheder, hvis I selv skal lave mad, og Læs mere

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Aspen 10-14 personer

Aspen 10-14 personer, Branäs

Type: Hytte  Personer: 10-12 og 12-14  Størrelse: 115-123 og 132-140m2 Til lift: 100 m.   10-12 personers dobbelthytte på 115-123m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 3-5 rum (og nogen med hems) med i alt 10-12 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med vaskemaskine. Terrasse. Nogen med tørretumbler  12-14 personers hytte på 132-140m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 4-5 rum (og nogen med hems) med i alt 12-14 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur Læs mere

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Hvis I kommer i bil, så lad den stå! Ski Lodge Village er et godt valg, hvis I kommer med fly og transferbus fra lufthavnen ved Sälen. Nemmere og bedre placering kan I næsten ikke finde. Ski Lodge Village ligger med ca. 150-200 meter til alt, hvad I behøver. Skiskole, liften og pisten er lige om hjørnet.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Gröna Byns hyggelige lejligheder er komfortabelt indrettede i svensk hyttestil med gode faciliteter, og her kan I bo op til 4 personer. Lejlighederne er placeret i et smukt og roligt område i gåafstand til liften, så I nemt kan komme afsted på ski. I bor desuden tæt på Experium, som bl.a. har et stort badeland, hvilket absolut vil være et hit for hele familien.

Friluftsvägen

Friluftsvägen, Idre Fjäll

I finder den rolige vej Friluftsvägen i området Skogsbyn, der ligger skønt i udkanten af skianlægget. Indkvarteringerne består af bjælkehytter og dobbelthuse, hvor I kan bo hyggeligt, men stadig meget tæt på skiløb. Desuden er der gåafstand til centrum af skianlægget med aktivitetscenter, restauranter og butikker.

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus ligger fantastisk med udsigt til fjeldet og tæt på den store lift. I bor i store, nye hytter, som er fritliggende i området. Copernicus' hytter er den optimale base for en fantastisk ferie i sneen på Idre Himmelfjäll. Fra hytterne er der udsigt til Rendalsôlen, og I får tilmed ski-in/ski-out.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Söderåsen

Söderåsen, Högfjället

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Stølstunet Apartment 8-13 personer

Stølstunet Apartment 8-13 personer, Beitostølen

Type: Lejlighed Personer: 8, 10-11 og 12-13  Størrelse: 140, 150 og 160m2 Til lift: 450 m.  Indretning af 8 pers. på 140m2 i 2 etager:  Stue: Kabel-TV og brændeovn. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med 2 køjer    Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 3 x wc/douche  Andet: Balkon. Gratis wifi. Garageplads for 2 biler  Indretning af 10-11 pers. på 160m2 i 2 etager: Stue: Kabel-TV og gaspejs. Ekstra loftstue  Soverum: 3 rum hver med dobbeltseng eller enkeltsenge. 1 rum med Læs mere

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro ligger ved skitorvet på Trysil Høyfjellssenter. De familievenlige 4-6 personers lejligheder ligger i overetagen af Velkomstcenteret og nås via den udvendige trappe. Lejlighederne ligger ideelt, da de er tæt på indkøb, skiudlejning, restauranter, caféer og med kort afstand til skiskolen. Høyfjellssenteret er et godt område for begyndere og for børnefamilier, da der er mange grønne nedfarter. Der er gode muligheder for at kælke, når pisterne lukker, og så skal I være opmærksomme på, at der kan være lidt støj Læs mere

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Lejlighederne i Bjørnebye Corner har en rigtig god beliggenhed blot 25 meter fra transportløjpen og en central placering mellem Trysil Turistcenter og Trysilfjell Hytteområde. Der findes to typer lejligheder, hvoraf den ene type har plads til højst 6 personer og den anden højst 12 personer. Lejlighederne til 6 personer er placeret i underetagen og har pejseovn samt sauna, mens lejlighederne til 12 personer er fordelt over to plan og har to badeværelser, pejs og sauna.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby, Hafjell

Hafjell Alpinlandsby byder på hyggelige lejligheder, som er centralt beliggende tæt på Hafjell Alpincenter, børneområdet og legemuligheder. Disse familievenlige lejligheder kan huse 4-6 personer, hvor I har skiløb lige ude for døren. Skiboligerne ligger ligeledes tæt på Hafjells indkøbsmuligheder, så I ikke skal bekymre jer om at mangle noget på turen.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Bo i familievenlige hytter med plads til 2 familier med flot udsigt over området. Skiskole, børnebakke og langrend findes stort set lige uden for døren. Vil I en tur på ski i Tiur og Holtardalen, så stopper skibussen 200 meter fra Fjellsyn ved bunden af Vierli. Hytterne har en høj standard og en rigtig god beliggenhed til skiferie med familien.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Holtardalen byder på flere individuelle hytter og lejligheder. Her er ikke 2 ens, men kendetegnet for dem alle er, at de ligger tæt på langrendspor, alpine pister og liften. Her er hytter, lejligheder og dobbelthytter. Se beskrivelsen af de enkelte boliger og find den der passer bedst til jeres skiferie. Holtardalen er et familievenligt område med børne- og begyndervenlige pister. Afstande kan variere alt efter boligen placering. Holterdalen og Tiur skiområde hænger sammen, og stedet her er godt til alpin Læs mere

Kikut

Kikut, Geilo

Disse charmerende rummelige lejligheder har 5-11 sovepladser, afhængig af hvilken bolig I booker. Med muligheden for ski-in-ski-out, kan I være på skiliften og pisten på ingen tid. Efter en adrenalinfyldt dag på pisten, kan I se frem til hyggelige stunder i lejligheden, hvor der er plads til, at I kan nyde et godt måltid og fordybe jer i hinanden.

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Tauern Lodges

Tauern Lodges, Schladming

De komfortable 4-stjernede Tauern Lodges ligger direkte ved skipisten Hochwurzen og nedfart til indkvarteringen er mulig ved godt snedække. Den nærmeste liftstation nås efter ca. 100 m. En skibus holder ca. 650 m fra indkvarteringen og centrum af Rohrmoos med indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,1 km. Nabobyen Schladming nås efter ca. 4,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter Wi-Fi, skirum med støvletørrer i entréen, privat sauna med hvilerum og douche/wc. Indkvarteringens gæster får desuden en gratis parkeringsplads direkte ved Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Lejligheder Wiesengrund

Lejligheder Wiesengrund, Mayrhofen

De nyrenoverede Lejligheder Wiesengrund ligger på en rolig beliggenhed lige uden for Mayrhofens centrum. I umiddelbar nærhed finder du flere gode restauranter og en række butikker, og skibusstoppestedet ligger blot 150 meter væk. Alle studiolejlighederne og lejlighederne er moderne og meget smagfuldt indrettede og har alle et dejligt tekøkken.

Ferienwohnungen Schiestl

Ferienwohnungen Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

Landhaus Alpengruß

Landhaus Alpengruß, Hochkössen

Det familiære 4-stjernede Landhaus Alpengruß ligger i rolige omgivelser, ca. 600 m fra centrum af Kössen. Forskellige indkøbsmuligheder kan derfor nås til fods. Der holder en skibus direkte ved indkvarteringen og skiområdet nås efter kun ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ligeledes ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har opholdsrum, Wi-Fi, elevator, skirum med støvletørrer, lille wellnessområde med panorama-sauna, infrarødkabine, hængende liggestole, oplevelsesbruser og fitnessrum (skal reserveres på stedet) samt egne parkeringspladser direkte ved huset. Forplejning Uden forplejning Læs mere

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Hotel Le Sherpa

Hotel Le Sherpa, Val Thorens

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal, Oberstaufen

Det komfortable 4-stjernede superior Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig er roligt beliggende i bydelen Steibis, ca. 5 km fra centrum af Oberstaufen og oplevelsesbadet Aquaria. Indstigningen til Skiarena Imberg (ligger ca. 1 km fra indkvarteringen) og nås via to transportlifter, der nås efter ca. 50 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, ski- og støvlerum, terrasse, gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig). Det komfortable og store wellnessområde på ca. 1 Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen