Søg efter skirejser


Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

I hjertet af Åre by ligger disse hyggelige og flotte lejligheder, som har plads til 5-8 personer. Skilejlighederne er udstyret med balkon/altan og ligger tæt på supermarked, tøjbutikker, Stationshuset, restauranter og Åres vilde natteliv. I bor blot 200-270 meter fra lift og pist, som gør det til en overkommelig, let og hurtig affære at komme afsted om morgenen på skiene.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Her kan I bo direkte ved Åre Torg, lettere bliver det ikke. Med pizzeria og en Subway i bygningen, og liften kun 75 meter fra lejlighederne, er de fleste ønsker opfyldt. På torvet og rundt om dette finder I masser af gode restauranter, natteliv og meget mere. Skishop findes på torvet.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Pernillas Väg

Pernillas Väg, Idre Fjäll

På Pernillas Väg i Idre Fjäll ligger op til flere små, hyggelige træhytter med plads til 5-6 personer. Hytterne ligger frit i landskabet og er rigtig gode til familien, da I her får privatliv og hjemlige rammer. Pernillas Väg ligger skønt og centralt placeret omringet af hovedvejen Idre Fjäll Vägen, Skitorget og pisten Sydbacken, hvorfra I nemt kommer videre i skiområdet. Derudover bor I tæt på restaurant og bar samt Pernilla Wiberg Hotel.

Type 9B - 6-8 personer

Type 9B - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9B er dobbelthytter - hver enhed på 60-65m2 og med plads til 6-8 personer. De er beliggende både i området Skogsbyn ved Friluftsvägen tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken og ved Skogsslingan tæt ved Skicenter Syd samt i området Gammelbyn ved Gammelvägen tæt ved pisten Sydbacken og Skicenter Syd, og så findes de også i Västbyn ved Västvägen. Type: Dobbelthytte Personer: 6-8 Størrelse: 60-65m2 Til lift/pist: 10-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn i de fleste samt dobbelt Læs mere

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er pæne lejligheder meget tæt på pisten i Vemdalsskalet. Her får I en supergod beliggenhed med kort afstand til skitorvet, indkøb og pisten, som ligger næsten lige uden for døren. Lejlighederne ligger fint placeret, hvis I rejser med tog, da de er i gåafstand fra receptionen.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Bo i en af bedste indkvarteringsmuligheder med et ophold i Skalspasset. Her kan I komme til at bo i moderne hytter eller lejligheder i et roligt område. Boligerne er placeret tæt på pisten med gåafstand til restaurant og blot et par kilometer fra Skalets torv. Vemdalsskalet byder på mange gode timer for familien på og uden for pisten.

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Lindvallen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Fjällhem hytterne varierer i størrelse og indretning. Her er hytter fra 6 personer og helt op til 12 personer. Fjällhem ligger højt og isoleret, men har samtidig en smuk udsigt til fjeldet i Lindvallen. Derudover ligger det blot 300 meter fra pisten. Der er også kun kort gåafstand til både restauranter, caféer, barer og skishops på Gustavtorget. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere vej, der kan derfor være lidte varierende afstande.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Stöten Mitt byder jer varmt velkommen i trygge rammer i de skønne lejligheder, der er placeret smukt lige ved foden af bakken. Her kan I nyde godt af den fantastiske beliggenhed med bl.a. restaurant, reception og kælkebakke i kort afstand herfra. I lejlighederne kan I bo fra 6 personer og op til 10 personer i de største lejligheder. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da lejlighederne har ski-in/ski-out. I kan desuden gå til skiskolerne i Læs mere

Nordklint 6-11 personer

Nordklint 6-11 personer, Stöten

Nordklint er nye og flotte hyttelejligheder med en god beliggenhed, så man nemt kommer ned til Skidtorget. Type: Hyttelejligheder  Personer: 6-8 og 9-11  Størrelse: 53 og 95m2 Til pist: 100-400 m.  Indretning 6-8 pers. på 53m2:  Stue: Fladskærms TV og lille brændeovn  Soverum: 1 rum med lille dobbeltseng (140 cm) og overkøje. Stejl trappe til overetage med 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng samt allrum med TV og dobbelt sovesofa  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Vaskemaskine. Terrasse  Indretning 9-11 pers. på 95m2: Stue: Lille brændeovn  Læs mere

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Rummelige nyopførte lejligheder midt i smukt pistområde. Lejlighederne ligger på toppen af Branäsbjerget, hvor I får den dejligste udsigt over de snefyldte bjerge og pister. Lejlighederne har plads til 8 gæster fordelt på 4 soveværelser, og I kan glæde jer til at benytte den private sauna efter en aktiv dag på pisterne.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen er nye og meget flotte boliger på toppen af Branäsberget. Her skal I ikke bekymre jer om afstande, da pisten er næsten lige uden for døren. Book de store boliger, hvis I gerne vil bo flot og lækkert. Boligerne varierer i størrelse, så se hver enkelt hyttes beskrivelse for nærmere detaljer. Aspen ligger mellem Nordsjöbacken og Björnbacken og tæt på børneområdet "Nordpolen".

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Sälen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View ligger centralt placeret i gå afstand til liften, skiskolen og pisten. Her finder i de flotte nye lejligheder med god værelsesfordeling. Alle lejligheder har wifi og brændeovn og fuldt udstyret køkken.

Nova

Nova, Tandådalen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Med kun 150 meter til liften på ski og skiområdet lige uden for døren er dette en af de bedste placering med nye lejligheder. Skistar Lodge Hundfjället åbner til vinter 21/22 og har lejligheder med optil 16 personer. Der er legerum, bar og restaurant på stedet.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret, Tignes

Midt i Tignes finder du lejlighederne La Ferme du Val Claret. Her bor du tæt på pisten og liften - og har et dejligt wellness område til rådighed!

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Premium Résidence L'Hévana

Premium Résidence L'Hévana, Meribel

Det nybyggede Premium Résidence L'Hévana ligger ca. 400 m fra centrum af Méribel og i nærheden af pisterne. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer-område, Wi-Fi og overdækkede parkeringspladser (mod betaling). Det komfortable wellnessområde (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med svømmehal, spabad, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum kan benyttes gratis. Skønhedscenteret kan benyttes mod betaling. Forplejning Uden forplejning. Efter ønske kan der bookes morgenbrødsservice (mod betaling).

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel Diamant Spa Resort

Hotel Diamant Spa Resort, Val Gardena

Hotel Diamant Spa Resort har en smuk, rolig beliggenhed mellem Ortisei og Santa Cristina. Dette komfortable hotel har mange faciliteter, der gør din vinterferie så behagelig som over hovedet muligt. Værelserne er hyggelige og moderne og er udstyrede med tv, hyggeligt opholdsområde, og de fleste værelser har endda en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Det hyggelige centrum af Santa Cristina og skiliften ligger 2 km væk, og hotellets skibus bringer dig dertil på ingen tid. Om eftermiddagen kan du Læs mere

Hotel Rodes

Hotel Rodes, Val Gardena

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Rodes ligger roligt, ca. 2 km fra centrum af St. Ulrich. Bussen holder kun ca. 20 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet, der ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, skirum, terrasse og have. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet har hvilerum, dampbad, sauna og svømmehal. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet morgenmadsbuffet og Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua har ski in / ski out og er beliggende ved familievenlig løjpe nr 15 som er blå. Lejlighederne er helt nye og har alle god udsigt ned mod området. Lejlighederne er fra 8-12 personer med forskellig indretning. Find jeres næste skiferie til Norefjell her.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Denne hytte i Trysil, Norge er perfekt til jer, der vil rejse i en større gruppe og nyde en skiferie med høj standard. 100 m fra hytten ligger Løjpe 13, hvortil der er ski-in-ski-out. Hytten har egen spaafdeling og hjemmebiograf, hvor I kan glæde jer til at slappe af efter nogle fantastiske dage på de norske pister. Der er plads til hele 16 sovende gæster. I skal dog være obs. på at aldersgrænsen for at leje hytten er 30 år Læs mere

Hotel Krimmlerfälle

Hotel Krimmlerfälle, Königsleiten

Det komfortable 4-stjernede Hotel Krimmlerfälle ligger ca. 10 km fra Sonnwendkogfbahn i "Zillertal-Arena", skibussen holder direkte foran hotellet (ca. 30 m). En øvelseslift til begyndere ligger kun ca. 200 m fra indkvartertingen. Pinzgau-løjpen nås efter ca. 3 km. Centrum af Krimml ligger kun 200 m fra indkvarteringen. Derudover ligger indkvarteringen midt i nationalparken Hohen Tauern med udsigt over de berømte Krimmler vandfald. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og pengeskab, elevator, opholdsrum, Wi-Fi i foyerområdet, Krimmler Biergarten, restaurant Læs mere

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Hotel Rauscher & Paracelsus

Hotel Rauscher & Paracelsus, Bad Hofgastein

De to 3-stjernede hoteller Rauscher & Paracelsus, der er forbundet med hinanden, ligger ca. 100 m fra centrum af Bad Hofgastein og ca. 1,5 km fra indstigningen til skiområdet Gastein (Schlossalm-banen). Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 50 m fra indkvarteringen og den nærmeste indstigning til langrendsløjpen ca. 80 m fra indkvarteringen. Kælkebanen nås efter ca. 2 km. Faciliteter Hotelkomplekset har reception, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, opholdsrum, legerum til børnene, bibliotek, skikælder, parkeringsgarage (mod betaling) og parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer i Wagrain tilbyder rummelige lejligheder lige i hjertet af danskerfavoritten, Wagrain.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen