Søg efter skirejser


Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er der rig mulighed for afslapning, samtidig med at være tæt på indkøb og skiløb. Her er der skønne værelser, samt ekstra fokus på familieværelser, der har en sjov, elegant og børnevenlig indretning. Hotellet har desuden et stort legeareal, hvor børn og barnlige sjæle kan udforlde deres kreative Læs mere

Hotel Milano

Hotel Milano, Passo Tonale

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Milano ligger i den idylliske landsby Vermiglio, ca. 9 km fra centrum af Mezzana og ca. 10,5 km fra skilifterne i skiområdet Folgarida-Marilleva. Skibusstoppestedet nås efter ca. 30 m. Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan wellnessområdet med finsk sauna, dampbad, oplevelsesbruserer, hvilerum og tehjørne benyttes til afslapning efter dagen på pisten. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af righoldig morgenmadsbuffet og en 3-retters Læs mere

Cesa Stefi

Cesa Stefi, Canazei

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

Bjørnebygrenda lejligheder kan rumme både 4, 8 og 14 personer og ligger i Storsten Hytteområde på Turistsentersiden. Lejlighederne har en god standard og god placering med nem adgang til pisterne på ski. Fra lejlighederne er der 170 meter til transportløjpen og herfra 800 meter til stoleliften Liekspressen på ski. Lejlighederne ligger godt for dem der kan stå på ski, men er du nybegynder, skal du være opmærksom på, at der er 2 km til skiskolen.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Skal I rejse på skiferie i en større gruppe og ønsker at bo i samme hytte? Denne hytte med plads til 16 sovende gæster, er det perfekte valg! Her har ejerne lagt fokus på de små detaljer, som gør skiferien endnu dejligere. Indretningen er stilren, og boligen har en lækker spaafdeling samt en hyggelig hjemmebiograf, hvor I kan nyde feriens stunder sammen.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Disse lejligheder er enkelt og moderne indrettede med gode faciliteter, og her kan I bo 4-5 personer. Lejlighederne byder jer velkommen til en skøn beliggenhed tæt på både lift, centrum og indkøbsmuligheder. Lejlighederne har en af de bedste og mest centrale placeringer i Gausta.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Yttersvingen 6-9 personer

Yttersvingen 6-9 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. I toppen findes 4 x Premium lejligheder med pejs, eksklusivt interiør, højt Læs mere

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen består af 2 store lejlighedskomplekser - Bygning A og B. Bygning A ligger lige til pisten. Alle lejligheder er af højstandard, og placeret med en helt fantastisk udsigt. Der er elevator i bygningen, hvis I bor oppe. Kvitfjell er et fantastisk skiområde med gode udfordringer. På mellemstationen finder I dagligvare butik, liftkort salg og skiudlejning.

Krystallen B

Krystallen B, Kvitfjell

Krystallen B er den af de 2 bygninger, der er bagerst og lidt fra pisten. I skal dog bare igennem viadukten på boligblok A, og så kan I klikke skiene på. Krystallen ligger med skivej til og fra alpinområdet ved mellemstationen. I kan køre på ski direkte til stoleliften. Nye lejligheder med store, lyse flader og vinduer, hvilket gør lejlighederne ekstra fantastiske! Skiveje gør det nemt at komme til og fra bakken. Det er muligt at handle ved Mellemstationen og Læs mere

Mosetervegen

Mosetervegen, Hafjell

Mosetervegen strækker sig ud over et større område i Hafjell. Mosetervegen ligger i det store hytteområde, der ligger til venstre på pistekortet. Mosetervegen har hytter og lejligheder i flere størrelser og de fleste ligger med en flot udsigt. Fra hytteområdet kan afstande til transportløjpe variere meget, da det er et stort hytteområde. I skal via en transportløjpe til skiområdet. Har I begyndere eller børn med, der skal på skiskole, findes denne i bunden af Hafjellområdet, og I kan være nødsaget Læs mere

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Oplev et moderne lejlighedskompleks lige ved siden af pisten, som ligger et par kilometer fra Skalets torv og i gåafstand fra restauranter ved Skalspasset. Hver lejlighed har en garageplads, der gør dit ophold ekstra komfortabelt. Lejlighederne er beliggende i Skalspasset med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

Nedre Grizzlyhusen i Björnrike er et godt valg til familier. Her kan I stå på ski ned til boligen og når I skal op til Grizzly Expressen så er der et rullebånd. Tæt på boligerne er der kælkebakke til de mindste og I bor i gåafstand fra restaurant og skiudlejning.

Björnbyn

Björnbyn, Vemdalen

I hjertet af Björnrike er Björnbyn skilejligheder placeret, hvor I finder al tænkelig service. De hyggelige lejligheder er af god standard, hvor I har mulighed for at lave mad. Skiboligerne har plads til op til 6 personer og ligger 350 meter fra lift og pist, så I kan få mest mulig ud af skiferien.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallens lejligheder består af en høj standard og er beliggende tæt på liften "Grizzly Express", som er en stolelift. Ved Björnrike-pladsen finder du en Skistarshop, reception og restaurant. Björnrike er et superhyggeligt skiområde med skiskole og snowpark.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Gröna Byn

Gröna Byn, Sälen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Gusjösätern

Gusjösätern, Sälen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Röda Byn Lindvallen

Röda Byn Lindvallen, Sälen

Röda Byn ligger i rolige omgivelser og vi anbefaler derfor i høj grad lejlighederne til børnefamilier. Det er nemt at komme til og fra boligen, og børnene kan trygt lege i sneen i hytteområdet. Fra hytteområdet kan du glide på ski direkte ud til pisterne, som fører ned til Gustavtorget, hvilket gør det ekstra nemt at komme på farten.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsens hyggelige lejligheder er lyse og rummeligt indrettede og byder på gode faciliteter, der er med til at danne rammen om jeres skiferie. Herfra kan I hurtigt og nemt komme til liften, og I bor blot en kort gåtur fra Experiumstorget, hvor I bl.a. kan besøge Lindvallens oplevelsescenter, Experium, der byder på spa, butikker, madoplevelser og meget, meget mere.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er placeret i gåafstand til lifterne og tæt på langrend. Lejlighederne er designet i klassisk hyttestil, men med et moderne tvist. I disse nye skiboliger har Stöten gjort det nemt, da slutrengøringen af inkluderet i prisen.

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Tott Apartment

Tott Apartment, Åre

Tott Apartments ligger i det tidligere Tott Hotel. Der er dog ikke hoteldrift længere, men det gør ikke beliggenheden mindre god. Her kan I gå ned til centrum af Åre. Åre by har vinbar, restauranter i alle prisklasser, take-away og natklubber til dem, der skal feste. Åre byder desuden på hyggelige caféer, bageri med buffet, slikbutikker og butikker med noget for alle. Fra Tott Apartments er der kun 50 meter til pisten og liften. Åre er klart et af Sveriges Læs mere

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Olarsängen

Olarsängen, Högfjället

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Aspenterrassen

Aspenterrassen, Branäs

Bo i nye lækre lejligheder fra 6-10 personer beliggende midt på bjerget. På den ene side af bygningen er Björnbacken, og på den anden side er Nordsjöbacken. Fra lejlighederne er der udsigt mod skibakken og skoven. Nogle lejligheder har kamin, så efter en lang dag på pisten kan I varme jer her. Der er ski-in/ski-out til komplekset, men I skal gå hen til pisten.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus ligger fantastisk med udsigt til fjeldet og tæt på den store lift. I bor i store, nye hytter, som er fritliggende i området. Copernicus' hytter er den optimale base for en fantastisk ferie i sneen på Idre Himmelfjäll. Fra hytterne er der udsigt til Rendalsôlen, og I får tilmed ski-in/ski-out.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Chalet Schönbacher Hof

Chalet Schönbacher Hof, Hopfgarten

Det autentiske Chalet Schönbacher Hof ligger i rolige omgivelser i nærheden af skipisterne i Skiwelt Wilder Kaiser, ca. 3 km fra Hopfgarten. Bjergbanen Hopfgarten nås efter ca. 2 km, skibussen holder direkte ved indkvarteringen (ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Pension Terra

Pension Terra, Stubaital

Den hyggelige Pension Terra ligger over Neustift, ca. 700 m fra centrum og indkøbsmulighederne. "Gondel Elferbahn" nås efter ca. 1 km og indstigningen til skiområdet Stubaier Gletscher efter ca. 18 km. Der er et skibusstoppested ca. 600 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, selvbetjeningsbar, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Stubaier gæstekortet, der giver en del gratis ydelser og rabatter i regionen (der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i ydelserne, se info på destinationen) Læs mere

Das Alpenhaus Gasteinertal

Das Alpenhaus Gasteinertal , Bad Hofgastein

Das Alpenhaus Gasteinertal er beliggende i det livlige centrum af Bad Hofgastein og blev renoveret sidste år. Gågaden med alle butikker og restauranter ligger indenfor gåafstand, og skilifterne er kun 300 m væk. Efter en dag med skiløb kan du slappe af i det store wellnessområde på 2.000 m² , der bl.a. har en indendørs pool med panoramaudsigt, et spabad og en sauna.

Gästehaus Rudolfo

Gästehaus Rudolfo , Zell am See

Annekset hører til det velkendte 3-stjernede Gästehaus Rudolfo. Anneks Rudolfo har en rolig beliggenhed og er enkelt, men pænt indrettet. Der er ca. 200 meter til annekset fra hotellet, hvor alle faciliteterne er placeret. Det er også nemt at nå alt herfra! Skibussen og en stor lift ligger i nærheden, så du kan hurtigt komme afsted på ski om morgenen!

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Apartement Laver i Ischgl ligger tæt på både afterski og pisterne.

Venediger Lodge

Venediger Lodge, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge, der blev bygget i sommeren 2019, ligger centralt i Neukirchen am Großvenediger. Skiområdet Wildkogel Arena samt det nærmeste skibusstoppested nås efter ca. 150 m. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, diskotek, seminar-rum, og skirum. I parkeringsgaragen (hvis ledig) eller på parkeringspladserne (hvis ledig) kan der parkeres gratis. Det ca. 500 m² store wellnessområde har opvarmet udendørs pool, finsk sauna, økosauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum og Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret, Tignes

Midt i Tignes finder du lejlighederne La Ferme du Val Claret. Her bor du tæt på pisten og liften - og har et dejligt wellness område til rådighed!

Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen