Søg efter skirejser


Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er skønne lejligheder, som består af to tømrerhuse. Lejlighederne har en smuk udsigt over det snebeklædte landskab, hvor der er direkte adgang til skiløb 200 meter fra lejlighederne. Trudvang/Trymsheim kan huse op til 10 personer, som er ideel til familier og venner, der rejser sammen.

Studio H

Studio H, Kvitfjell

Studio H er nye og moderne lejligheder. Der er lift lige uden for døren så her kan i bo med ski in/out. Lejlighederne ligger tæt på børnevenlige bakker og tæt på skitorvet, hvor I finde skiudledning, skiskole og en hyggelig café. Der er Lettvint Café og bar i kælderen på Studio H. Ud mod pisten er der oplyst om aftenen så der er god plads til at børn og barnlige sjæle kan lege i sneen.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en bolig der består af en nybygget, moderne og hyggelig hytte på østsiden af Kvitfjell i Norge. Hytten ligger med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er desuden også langrendsspor lige ude foran. Denne bolig er placeret i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og ligger tæt på Gudbrandsgard Hotell. Skiskolen for gruppeundervisning finder i på Vestsiden af kvitfjell på skitorvet.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Trysil Høyfjellsgrend ligger i området Fageråsen Panorama. De flotte lejligheder er placeret i store komplekser og har plads til mellem 4 og 8 personer. Lejlighederne har ski-in/ski-out og ligger 200 meter fra transportlift og 70 meter fra transportløjpe ud mod skiområdet. Flotte lejligheder med god standard og rummelig indretning, hvor nogle er med sauna. Fra lejlighederne er der kort afstand til Trysil Mountain Resort med mange lækre faciliteter som spa (mod betaling), restaurant, bar, afterski og butikker.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten Hyttegrend ligger på sydsiden af Trysil fjeldet med en rigtig god placering kun 200 meter fra transportløjpen ved Trysil Turistsenter. Området og lejlighederne er ideelle for familier med kort afstand til bakkerne og med ski-in/ski-out. På ski er der ca. 800 meter til nærmeste lift. Lejlighederne er til mellem 7 og 9 personer og har 3 til 4 soverum. Indretningen af lejlighederne variere.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten lejligheder ligger tæt på transportløjpen, som tager jer ud til løjpe 13 (sværhedsgrad blå). Herfra kommer I nemt til stoleliften og på ski til skiskolen. Tager I stoleliften Fjellekspressen op, kommer I nemt videre rundt i skiområdet. Lejlighederne har forskellig indretning og komplekset er op til 2. etage, der vil derfor være udvendig trappe til nogle lejligheder.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitavåtn Fjellhytter ligger ca. 500 meter fra "sentrum" på pistekortet. Langrend og pisterne er næste lige uden for døren. Hytterne ligger i smukke omgivelser ca. 950 meter over havet med en storslået udsigt over Gaustatoppen. Der er kort afstand fra hytterne til indkøb, hyggelig pub samt bistro og restaurant. Hytter med 3 soveværelser, sauna og terrasse.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Geilolia Lejligheder er pæne og lyse. Alle lejligheder har balkon og gratis wi-fi. Ønsker I at have Geilo by og skiområde tæt på, så er lejlighederne det rigtige valg. Der er kun 150 meter til skibussen som tager jer til liften. Skibussen kører mange gange om dagen, så I kan nemt komme mellem begge skiområder eller til og fra jeres lejlighed.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge ligger i et roligt område lidt tilbagetrukket fra skicenteret. Her får I lejligheder af høj standard med wifi. Der er ca. 1 km til skicenteret af vejen. Men I kan hoppe på liften ved Fyri Resort og I kan stå på ski til og fra lejlighederne.

Hotel Sendlhofer's

Hotel Sendlhofer's , Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De elegante værelser er moderne og meget omhyggeligt indrettet og udstyret med et tv og et hyggeligt opholdsområde. Det maleriske centrum af Bad Hofgastein med hyggelige butikker ligger indenfor gåafstand, og den første skilift er mindre end en kilometer væk. I Aqua Vitalis, Hotel Sendlhofers omfattende wellnesscenter, kan duforkæle dig selv efter en lang dag på pisterne. Aqua Vitalis har en Læs mere

Impuls Hotel Tirol

Impuls Hotel Tirol, Bad Hofgastein

Det familiært drevne og renoverede 4-stjernede superior Hotel Impuls Tirol ligger ca. 700 m fra centrum af Bad Hofgastein. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet Schlossalmbahn (ca. 2 km). Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 900 m. Det moderne og stilfulde hus har faciliter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant og bar, opholdsrum, legerum til børnene, vin-lounge, bibliotek samt skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage (mod betaling) samt en ladestation til Læs mere

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

Lejligheder Alpensee

Lejligheder Alpensee, Zell am See

De velholdte Alpensee-lejligheder har en rolig beliggenhed i Zell am See. Det livlige centrum ligger 700 meter væk og skiliften blot 400 meter væk. Skibussen, der holder foran døren, kører dig hurtigt til liften om morgenen. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, 1 eller 2 dejlige soveværelser og et moderne badeværelse.

Apart Pitztaler Nachtigall

Apart Pitztaler Nachtigall, Pitztal

Det komfortable Apart Pitztaler Nachtigall ligger i skønne omgivelser i Leins, ca. 4,5 km fra Jerzens. Indstigningen til skiområdet Hochzeiger ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Til Pitztaler gletsjeren er der ca. 30 km og der ligger et skibusstoppested ca. 100 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har foyer med reception, Wi-Fi, legerum til børnene, sauna og hvilerum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Ved bjergbanen Hochzeiger er der et gratis skidepot (pr. lejlighed, maks. til 4 personer). Forplejning Uden forplejning Læs mere

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

Mattestorp Longhouse består af nybyggede lejligheder, der har en vidunderlig beliggenhed lige ved ekspressliften Medvinden og vaffelhuset, så kan I både komme nemt ud på ski og nyde de lækre vafler. Hos Mattestorp Longhouse bor I i moderne lejligheder, hvor interiøret giver en varm bjerghusfølelse.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn har pæne og hyggelige lejligheder, der har en moderne indretning, der er præget af den ægte stemning fra en bjælkehytte i bjergene. Her er blot 100 meter til pisten, så det er hurtigt lige at glide ud fra lejligheden. Ydermere finder du indkøbsmuligheder, badeland, bowling og anden underholdning ved Experirum og Experiumtorget blot få 100 meter fra Timmerbyn.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Hvis I ønsker at bo i rummelige lejligheder, så er Söderåsvägen det oplagte valgt. Her er boliger med plads til op til 12 personer på 120 kvm. Alle enhederne har sauna. Ikke langt fra boligen har I lifterne, der kan tage jer ud på ski. Ellers kan en kort gåtur bringe jer til enten Experiumtorget eller Söderåstorget med muligheder for shopping, mad og afterski.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er boliger for de af jer, som vil maksimere muligheden for at stå på ski. Lejlighederne er placeret tæt på både pister og lifte, som forbinder jer med hele Åre. Under 100 meter fra boligen ligger liftene, som enten kan tage jer til Åre Centrum eller til Björnen området, hvilket betyder alle hurtigt kan komme til en pist, der passer til niveauet. Det anbefales, at I tager bilen til Åre, hvis I ønsker at bo her, da der er Læs mere

Bävern, Åre

Bävern, Åre, Åre

Bävern er et skønt og nybygget område, hvor I bl.a. finder restaurant, købmand, skiudlejning, skiservice og diverse aktiviteter. Her kan I bo 4-8 personer i gode lejligheder, der er med til at danne rammen om en skiferie, hvor hyggen fortsætter efter en lang dag på pisterne. Herfra har I kort afstand til både lift og pist, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på dagens skiløb.

Renen Björnen

Renen Björnen, Åre

Lejlighederne er beliggende i Björnen-området. Området er børnevenligt og der er kun 100 m til både lift og pist. Renen-lejlighederne har kort afstand til skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski. Lejlighederne ligger alle i området Björnen og har samme standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Örnen

Örnen, Åre

I et højt beliggende område tæt på pisten, finder I Örnens lejligheder og hytter med stilren indretning. Skiboligerne er udstyret med balkon, og nogle af dem er endda med sauna og åben pejs. I nærheden af jeres bolig finder I oplyste langrendsspor, og der ligger også spa-hotel med restaurant ikke langt derfra. Skibussen kan fører jer ind til Åre by.

Olarsängen

Olarsängen, Sälen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Sälen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Sälen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Timmerby Village

Timmerby Village, Sälen

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalsbynområdet i Idre Fjäll giver jer mulighed for at holde en skøn skiferie med familien, hvor I både kan nyde naturen i fjeldene til en masse godt skiløb og samtidig nyde godt af alle aktiviteterne. I bor i de hyggelige Dalslingan bjerghytter med plads op til 8 personer. Der er blot 1 km fra Dalsbyn ind til centrum af byen, hvor I finder et aktivitetscenter med bowling, spillehal, inden- og udendørs svømmebad samt træningsmuligheder. I bycentrum finder I desuden skiudlejning Læs mere

Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

Alpinvägen på Idre Fjälls sydside byder på gode indkvarteringsmuligheder med både lækre lejligheder og store træhytter. Her kan I bo tæt på skiløb med pisten Dalarnas längsta lige i nærheden og tilmed nyde en fantastisk udsigt over Idre Fjäll. Alpinvägen ligger som en sidevej til hovedvejen, hvorfra I nemt kan komme til centrum med et stort aktivitetscenter og badeland. Det vil helt sikkert glæde børnene efter en dag på ski.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

Ved den populære og familievenlige skidestination Vemdalen i Sverige kan I booke indkvartering i Vemdalsskalet hytter og lejligheder. Boligerne varierer i deres størrelse og stil, hvoraf de fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten. Der er alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pist og lift. Så vælg den bolig der passer jeres behov bedst! Der er desuden gåafstand til Skalets torv, hvor I kan finde mad, butikker og afterski.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. Find den indkvartering, der passer jer bedst. De fleste boliger ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant.

Selvägen

Selvägen, Högfjället

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Olarsängen

Olarsängen, Högfjället

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2"

Chaletlejligheder "Montagnettes Soleil 1 & 2", Val Thorens

Som navnet antyder, så er der her tale om 2 huse nemlig Montagnettes Soleil 1 og Montagnettes Soleil 2. Husene ligger 150m. fra hinanden og består af i alt 27 store lejligheder, og vi råder over lejligheder i begge huse. Det unikke ved disse huse er, at alle lejligheder har egen indgang direkte udefra, så det føles næsten som at have sig eget lille chalet - alle lejligheder er også indrettet i hyggelige chalet stil. Lejlighederne har egen pejs inkl Læs mere

Apartment Le Tikal

Apartment Le Tikal, Val Thorens

Nyrenoverede skilejligheder beliggende lige i hjertet af Val Thorens - kun et stenkast fra pisten.

Résidence Arc 1950 Le Village

Résidence Arc 1950 Le Village, Les Arcs

Det luksuriøse 5-stjernede Résidence Arc 1950 Le Village består af 8 bygninger i centrum af Les Arcs 1950, som har direkte adgang til pisterne. Indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), foyer, skidepot og bagagerum. Et parkeringshus ligger direkte i nærheden (mod betaling, der kræves reservation, se "Vigtigt"). Wellnessområdet med 4 opvarmede udendørspooler, svømmehal, sauna, tyrkisk bad, flere udendørs spabade, hvilerum samt flere fitnessrum kan benyttes. Afhængigt af i hvilken bygningstype det bookede Læs mere

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Bo i rolige omgivelser, for foden af pisterne og med sneklædte bjerge som din nabo.

Résidence Bordes D'Envalira

Résidence Bordes D'Envalira, Grandvalira

Den hyggeligt indrettede Résidence Bordes D'Envalira ligger i landsbyen Bordes d'Envalira i Viertel Peretol, ca. 2,5 km fra centrum af Soldeu og ca. 650 m fra de nærmeste skilifter. Indkvarteringen består af 3 bygninger med elevator. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi samt overdækkede parkeringspladser (mod betaling, reservation anbefales). Forplejning Uden forplejning.

Chaletpark Diemelsee

Chaletpark Diemelsee, Willingen

Chaletpark Diemelsee er et hotel beliggende i rolige omgivelser lige uden for Willingen. Hytterne er bygget i typisk bjergstil, hvilket skaber gode rammer for et hyggeligt ophold. Hver dag har du mulighed for at bestille friskbagt brød gennem deres brødleveringstjeneste. Efter en dag på ski kan du nyde et godt glas gløgg i baren og gøre dig klar til middag i restauranten Göbels Seehotel, som ligger blot 200 meter fra hytterne. Hotellet har eget wellness, som du kan benytte helt Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen