Søg efter skirejser


Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er beliggende tæt på børneområdet i Vemdalen, hvor I kan glide til lift og pist på blot 100 meter. Sörgårdarna består af hytter med plads til 14 personer og lejligheder med plads til 8 personer. De flotte og pæne skiboliger er af høj standard i en gåafstand til Skalets torv, hvor I finder udsøgte spisemuligheder, forskellige butikker og festlig afterski.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallens lejligheder består af en høj standard og er beliggende tæt på liften "Grizzly Express", som er en stolelift. Ved Björnrike-pladsen finder du en Skistarshop, reception og restaurant. Björnrike er et superhyggeligt skiområde med skiskole og snowpark.

Tallhöjden

Tallhöjden, Vemdalen

Tallhöjden byder på nye lejligheder, som åbner dørene for første gang i 2021. I disse lejligheder bor familien i glideafstand til bakken, og blot 400 meter væk finder I mulighed for restaurantbesøg. Nærmeste lifte er Väst Express og Näsbacken, så I hurtigt og nemt kan komme ud på ski.

Skidterrassen

Skidterrassen, Vemdalen

Skidterrassen lejligheder ligger i hyggelige Klövsjo, hvor der er godt skiløb. Det er et lille område med mulighed for mad og hygge på hotel Klövsjöfjäll. Lejlighederne ligger godt for jer, der gerne vil nyde fjeldet på ski, da lejlighederne ligger bare ca. 50 meter fra liften Klövsjö Expressen. Det bliver næsten ikke nemmere. I Klövsjö finder I supergode sorte piste, og på toppen er der fine børne- og begynderbakker. Der er børneområde i bunden af området. Området hænger sammen med Læs mere

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus lejligheder ligger med central placering ca. 200-500 meter fra Tranantorget, hvor I både finder skiløb, lifter og restauranter. Med en plus lejlighed får I desuden gratis adgang til flere fælleshus, med legerum med klatrevæg, udendørs jacuzzi, indensørs jacuzzi og sauna samt fælleslokale med plads til max 20 personer!

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

På den sydlige side af fjeldet ved Idre Fjäll ligger Ingemars Väg med familievenlige og hyggelige boliger til skiferien. Ingemars Väg er en del af Fjällbyn, hvor I blandt andet finder Skicenter Syd. Derudover har I direkte adgang til skiløb, da boligerne ligger mellem de to pister Stugbacken og Sydbacken samt ud til skisportstedets længste piste, der fører ned til hovedliften. Når I ikke står på ski, kan I besøge aktivitetscenteret med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og ikke mindst inden- Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

Vasabyn byder jer velkommen i flotte og rummelige lejligheder, som er perfekt for store familier eller to familier, der rejser sammen. I Vasabyn bor I utrolig tæt på både lift med ca. 300 meter, service og et væld af underholdningsmuligheder ved Experium. Lejlighederne er for 8-10 personer. Her bor I med kort afstand fra både Experiumtorget, men også tæt på Gustavtorget.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Högfjället

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Brandmossen

Brandmossen, Högfjället

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Sälen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermelinen byder jer velkommen til hyggelige skilejligheder beliggende på en skovskråning, som giver jer en flot udsigt over fjeldet. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-9 personer afhængig af den valgte bolig og ligger tæt på både lift, pist og langrendsspor. I har både købmand og restauranter i nærheden, og flere af lejlighederne er udstyret med sauna og åben pejs.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Bjørneby Corner er lejligheder med 6 eller 12 senge. Lejlighederne til 6 personer er i stueetagen, og de store til 12 personer er øverst placeret og i 2 plan. Lejlighederne ligger godt - lige til transportløjpen, som tager jer ud på Liabakken. Alle lejlighederne er indrettet i hyttestil og har sauna og pejs. Fra Bjørneby Corner kan I stå på ski til skiskolen. For nybegynder, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen til Turistcenteret, hvor I kan Læs mere

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby, Hafjell

Hafjell Alpinlandsby byder på hyggelige lejligheder, som er centralt beliggende tæt på Hafjell Alpincenter, børneområdet og legemuligheder. Disse familievenlige lejligheder kan huse 4-6 personer, hvor I har skiløb lige ude for døren. Skiboligerne ligger ligeledes tæt på Hafjells indkøbsmuligheder, så I ikke skal bekymre jer om at mangle noget på turen.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100-300 meter fra Hafjell Alpincenter. Beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege. Lejligheder af god standard, bygget og indrettet i norsk hyttestil og kun et sneboldkast fra ski-in/ski-out løjperne. Hafjellgrenda består af i alt 2 store huse med hver 12 lejligheder. Lejligheder til 10 og 12 personer.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Lejligheder Goldried

Lejligheder Goldried , Matrei / Kals

De charmerende og indbydende Lejligheder Goldried er en del af Hotel Goldried, som ligger direkte ved pisten. Den gratis skibus holder lige uden for hotellet, og du har således let adgang til både liften og centrum af Matrei. Indkvarteringen sker i pæne, enkelt indrettede lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er alle indrettet med køkken og spisekrog samt balkon og privat sauna. Efter dagens udfoldelser på pisterne kan du se frem til at vende tilbage til hotellet Læs mere

Sun Lodge Schladming

Sun Lodge Schladming, Schladming

Den komfortable 4-stjernede Sun Lodge Schladming er centralt beliggende over Schladming. Indkøbs- og shoppingmuligheder nås efter ca. 700 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til bjergbanen (ca. 1,6 km). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, pejselounge samt mindst en parkeringsplads pr. lejlighed og ladestationer til e-biler. Det ca. 280 m² store wellnessområde SPANORAMA med indendørs pool, finsk sauna, dampbad, hvilerum og panoramalounge kan benyttes gratis. Der er ligeledes mulighed for massager (mod betaling) Læs mere

CHILL HOUSE SCHLADMING

CHILL HOUSE SCHLADMING, Schladming

Det moderne CHILL HOUSE SCHLADMING ligger i rolige panorama-omgivelser i udkanten af Schladming og ca. 900 m fra centrum med en del restauranter og indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet er let tilgængelig med gondolbanerne Planai I eller Planai West(ca. 1 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen i bøhmisk stil har Wi-Fi, sauna, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (til 5 biler). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bestilles morgenbrødsservice eller morgenmadskasse på indkvarteringen (mod betaling). På forespørgsel er der mulighed for drikke- Læs mere

Heart Hotel Arlberg

Heart Hotel Arlberg, St. Anton

Vil du på skiferie til enestående St. Anton og bo på et hotel med wellness? Så er du kommet til det rette sted!

Heart Hotel Talhof Nigg

Heart Hotel Talhof Nigg, St. Anton

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Heart Hotel Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

Hotel Lukashansl

Hotel Lukashansl, Zell am See

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Lukashansl ligger i centrum af Bruck, ca. 3,5 km fra Areit-banen i Schüttdorf. Skibussen holder fra jul direkte ved hotellet (køreplan, se opslag på stedet). Huset ligger ikke langt fra talrige butikker, restauranter, barer og cafeer. Til centrum af Zell am See, hvor man f.eks. finder en svømmehal og en isstation, er der ca. 6 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med reception, siddehjørne og pejs, kiosk og Wi-Fi (mod betaling), elevator, morgenmadsrum Læs mere

Hotel Landgasthof Wasserfall

Hotel Landgasthof Wasserfall, Zell am See

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Landgasthof Wasserfall ligger ca. 500 m fra centrum og fra den næste indstigning til langrendsløjpen i Fusch. Areitbanen nås efter ca. 10 km, skibusstoppestedet ligger ca. 250 m fra huset. Til nybegyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m fra indkvarteringen). Indkvarteringen består af en hovedbygning og en sidebygning (ligger ca. 300 m fra hovedbygningen) og har faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, à-la-carte-restaurant, hotelbar, "stüberl" og skikælder med støvletørrer samt saunaområde (se opslag Læs mere

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Pension Koidl

Pension Koidl, Maria Alm

Pension Koidl ligger i udkanten af Maria Alms centrum med kun ca. 600 meter til nærmeste skilift. Ca. 100 meter fra hotellet kører skibussen, som får dig frem til liften på kort tid. Her bor du i hyggelige og enkelt indrettet værelser med plads op til 3 personer. Efter en aktiv dag i bjergene, kan du slappe af i det lille wellnessområde. Her finder du bl.a. sauna og tyrkisk dampbad, hvor du kan bruge lidt af dagen på skøn Læs mere

Alpin Resort Austria

Alpin Resort Austria, Berwang

Det moderne indrettede Alpin Resort Austria med blik til den fantastiske bjergverdenen i Tiroler Zugspitzarena ligger ca. 300 m fra centrum af Bichlbach med et supermarked og pizzeria og ca. 4 km fra centrum af Berwang. Til skilifterne i Skischaukel Bichlbach/Berwang er der kun ca. 300 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Almkopf-banen nås efter ca. 1,5 km. Der ligger ligeledes et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til Læs mere

Alpenland St. Johann im Pongau

Alpenland St. Johann im Pongau , St. Johann in Pongau

Roligt og alligevel lige i det hyggelige centrum af St Johann im Pongau ligger det populære Alpine Country St Johann im Pongau. Dette sportshotel har en omfattende spa, som indbyder til afslapning efter en lang dag i det fri. Der er også en opvarmet indendørs pool, hvor du kan svømme nogle afslappende baner. Samtlige værelser er indrettet i en traditionel atmosfære og har alle minibar, tv og moderne badeværelse. Desuden har alle værelser en dejlig balkon eller terrasse med udsigt Læs mere

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Velkommen til Heart Hotel Himmelberg i fantastiske Wagrain - her bor du på et familievenligt hotel i hjertet af Wagrain.

Casa Mara

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Al Sole Mountain Chic

Al Sole Mountain Chic, Folgaria

Det venligt drevne 3-stjernede Al Sole Mountain Chic (tidligere Hotel Al Sole) ligger i bydelen San Sebastiano, ca 4,5 km fra centrum af Folgaria. Den nærmeste indstigning til skiområdet ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, lounge, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, opvarmet skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Indretning/forplejning De hyggeligt indrettede værelser har douche/wc, tv, telefon, pengeskab og hårtørrer samt nogle med balkon Læs mere

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe , Alpe d´Huez

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen