Søg efter skirejser


Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Sälen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Sälen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Det hyggelige hytteområde, Orrliden, består af familiehytter med plads til 4-12 personer afhængig af den valgte bolig. Fjeldhytterne er beliggende i naturrige omgivelser med 1600-4000 meter til liften, og hvor flere daglige busafgange går fra hytteområdet til Tandådalen/Hundfjället. Hytterne varierer i størrelse og stil, men er alle af pæn standard med vægt på komfort.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er fine og helt nye lejligheder, der ligger med god belligenhed. Lejlighedskomplekset åbner til sæson 2018/2019 og i Hundfjället åbner også en ny stolelift. I har omkring 50-200 meter til nærmest lift og pist. Der er desuden gåafstand til butikker, restauranter og underholdning.

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Disse lejligheder er for jer, der vægter komfort, luksuriøsitet og skiløb ved boligen højt. Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) er et moderne lejlighedskompleks, som ligger med direkte adgang til liften. I bygningen kan I slappe af i den fælles lounge, i relax-området eller nyde en udsøgt middag i Restaurant Passet. Lejlighederne varierer i størrelse, men har alle plads til 4 personer. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, I har bil med, hvis I ønsker at bo Læs mere

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og forskellig stil, men er gennemgående rummelig. De ligger midt i ægte fjeldnatur og er placeret i forskellig afstand fra lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer. Derfor kan liften nemmest nås med bil. Med en lille køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der både er restaurant, bar og underholdning.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

I Vemdalen i Sverige kan I bestille indkvartering i Vemdalsskalets hytter og lejligheder, hvor boligerne er forskellig i deres størrelse og stil. De fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten med alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pisten. Der er desuden en kort gåtur til Skalets torv, hvor I kan finde restaurant, bar, butikker og afterski.

Blästervallen

Blästervallen, Vemdalen

Blästervallens lejligheder består af en høj standard og er beliggende tæt på liften "Grizzly Express", som er en stolelift. Ved Björnrike-pladsen finder du en Skistarshop, reception og restaurant. Björnrike er et superhyggeligt skiområde med skiskole og snowpark.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

I området Fjällbyn på Idre Fjälls sydside ligger den rolige Inga-Lills Väg. Det er oplagt for familier at booke skibolig her, da det er tæt på pister og lift, men alligevel lidt afsides og hyggeligt. Tilmed ligger Inga-Lills Väg lige ved Skicenter Syd og i en gåafstand på 800 m til centrum af Idre Fjäll. Inde i centrum finder I butikker, restauranter og et aktivitetscenter. Her kan store som små legebørn slås sig løs efter en lang dag på ski Læs mere

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus lejligheder ligger med central placering ca. 200-500 meter fra Tranantorget, hvor I både finder skiløb, lifter og restauranter. Med en plus lejlighed får I desuden gratis adgang til flere fælleshus, med legerum med klatrevæg, udendørs jacuzzi, indensørs jacuzzi og sauna samt fælleslokale med plads til max 20 personer!

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Bo lige i smørhullet I kläppen i nye flotte lejligheder. Tranangårdarna ligger ved mellemstationen til Kläppens Gondollift som nemt og bekvemt tager jer til toppen. Der er kort afstand til skiskole, restauranter, børneområdet, pisten og liften. God placering og god komfort i Tranangårdarna! Alle billeder er eksempler da lejlighederne er under opførsel.

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyn byder på flotte lejligheder med en af de bedste beliggenheder i Stöten! Lejlighederne er beliggende meget centralt lige ved Stötentorvet med kort afstand til alt. Der er ca. 10-75 meter til pisten, hvilket betyder, at I praktisk talt kan stå på ski til døren. Der hører egen parkeringsplads med til lejlighederne og på øverste etage findes der balkon eller altan.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Högfjället

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Hundfjället

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er beliggende næsten lige ved løjperne, liften, skiudlejningen og skiskolen og har en skøn udsigt mod Geilo eller løjperne. Det er et historisk hotel, som har dannet ramme om filmene: "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Det er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for alle aldre! Sne, leg og hotel med spa og bowling er kendetegnene ved Dr. Holms Hotel!

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Hytten Eivindplassvegen er omringet af den smukkeste snebelagt natur. Glæd jer til en aktiv ferie tæt på masser af langrend spor og ca. 7 km. fra boligerne ligger Geilo Alpin skisportscenter. I skal derfor vælge denne hytte hvis I elsker at kombinere jeres skiferie med masser af natur oplevelser, langrend ski og Alpin ski.

Vestlia Resort

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Nordlia lejlighederne er af høj standard. De er indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger meget centralt, ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste løjpe findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og meget andet.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Alle Nordlia lejligheder har en god standard til familiens skiferie. Lejlighederne er alle indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger kun ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og bank.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Geitryggen 2-6 personer

Geitryggen 2-6 personer, Hafjell

Geitryggen er et moderne 3 etagers kompleks. Lejlighederne ligger midt i bakken med SKI IN - SKI OUT til pisten Kringleås. Fra komplekset er der flot udsigt over dalen. Lejlighederne har egen garageplads (nr. 72B har IKKE garageplads). Type: Lejlighed Personer: 2 - 6 pers. (se hver enkelt bolig)  Størrelse: 40 - 77m2 Til pist: Ski in - Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og biopejs eller alm. pejs  Soverum: 1 - 3 soverum (se mere ved den enkelte bolig).   Køkkenkrog: Køleskab (nogen med Læs mere

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er et hytteområde lige ved pisten. Hytterne ligger lige ved de alpine piste, så her bor I helt perfekt, hvis I gerne vil på ski hurtigt og nemt. Hytterne er fritstående hytter med plads til 10 personer og alle med sauna og brændeovn. Gausta Skicenter byder på godt skiløb, gode nedfarter og fantastisk natur.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen Lejligheder ligger næsten lige ved skitorvet på Vestsiden. Lejlighederne har 4-9 sengepladser. Beliggende med kort afstand til Varden på Kvitfjell. Skiområdet i denne del af Kvitfjell er børnevenligt, og her er skiskole lige overfor på skitorvet. Alle lejligheder har wi-fi!

Yttersvingen 6-9 personer

Yttersvingen 6-9 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. I toppen findes 4 x Premium lejligheder med pejs, eksklusivt interiør, højt Læs mere

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Hotel Der Kirchenwirt

Hotel Der Kirchenwirt, Alpbachtal

Det traditionelle 4-stjernede Superior Hotel Kirchenwirt ligger i centrum af Reith im Alpbachtal. Til Reitherkogel banen er der ca. 150 m og skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 100 m. Direkte i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, opholds- og læserum med bibliotek, hotelbar med åben kamin, spiserum, à-la-carte restaurant, to yderligere restauranter, stue, Wi-Fi, legehjørne og -rum til børnene, skirum med skistøvletørrer Læs mere

Haus Gebauer

Haus Gebauer, Wagrain

Haus Gebauer er hyggelige lejligheder, der ligger lige i hjertet af Wagrain - perfekte til familien, parret eller vennegruppen.

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Drømmer du om at bo tæt på pisten, central beliggenhed og østrigsk charme? - Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Heart Hotel Aurora i Obertauern.

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

CHILL HOUSE SCHLADMING

CHILL HOUSE SCHLADMING, Schladming

Det moderne CHILL HOUSE SCHLADMING ligger i rolige panorama-omgivelser i udkanten af Schladming og ca. 900 m fra centrum med en del restauranter og indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet er let tilgængelig med gondolbanerne Planai I eller Planai West(ca. 1 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen i bøhmisk stil har Wi-Fi, sauna, skirum med støvletørrer og parkeringspladser (til 5 biler). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bestilles morgenbrødsservice eller morgenmadskasse på indkvarteringen (mod betaling). På forespørgsel er der mulighed for drikke- Læs mere

Pension Terra

Pension Terra, Stubaital

Den hyggelige Pension Terra ligger over Neustift, ca. 700 m fra centrum og indkøbsmulighederne. "Gondel Elferbahn" nås efter ca. 1 km og indstigningen til skiområdet Stubaier Gletscher efter ca. 18 km. Der er et skibusstoppested ca. 600 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, selvbetjeningsbar, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). På destinationen fås Stubaier gæstekortet, der giver en del gratis ydelser og rabatter i regionen (der tages forbehold for ændringer og indskrænkninger i ydelserne, se info på destinationen) Læs mere

Ann Suites

Ann Suites , Filzmoos

Ann Suites er et luksuriøst hotel i Filzmoos, Østrig, som ligger i hjertet af Salzburg-alperne. Værelserne og suiterne er rummelige , og møblerne er moderne og elegante. Alle lejligheder har stue/spisestue, åbent køkken, to soveværelser og to badeværelser. Derudover har lejlighederne en balkon eller terrasse med en privat sauna. Her kan du slappe af efter en dag på pisterne.

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

På Parkhotel Sölden er I tæt på alt, så det går hurtigt at komme på ski om morgenen og det går hurtigt hvis I hellere vil I spa og fitness - alt i gåafstand.

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

Apartment Les Temples du Soleil

Apartment Les Temples du Soleil, Val Thorens

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Residence L'Oxalys

Residence L'Oxalys, Val Thorens

Flotte og charmerende chaletlejligheder med en rolig beliggenhed i pulserende Val Thorens. Her er der både wellness-afdeling, loungebar, swimmingpool og ski in/ ski out.

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Værdsætter I ski-in/ski-out og masser af hygge, så er I kommet til det rigtige sted!

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Résidence L'Ours Blanc

Résidence L'Ours Blanc, Alpe d´Huez

Det træbeklædte Résidence L'Ours Blanc ligger i hjertet af Alpe d'Huez og byder på en fantastisk udsigt ud over dalen og Oisans-massivet. En gratis skibus bringer gæsterne indenfor få minutter direkte til pisten. Fra indkvarteringen har man derudover direkte adgang til skøjtebanen og indkøbspassagen med barer og restauranter. Til indkvarteringen hører faciliter som reception, opholdsrum og skibokse (1 x pr. studio/lejllighed). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har alle kombineret stue/soverum og tv, nogle med separate soveværelser Læs mere

Hotel L'Obaga Blanca

Hotel L'Obaga Blanca, Grandvalira

Det veldrevne 4-stjernede Hotel L'Obaga Blanca ligger ca. 1,2 km fra centrum af Canillo. Indstigningen til skiområdet Grandvalira nås efter ca. 1,5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (mod betaling), internetadgang (mod betaling), centralt pengeskab, bar, café, tv-rum og skidepot. Der er parkeringspladser og en parkeringsgarage (begge mod betaling og hvis ledig). Wellnessområdet har sauna, dampbad, spabad, solarium og fitnessrum. Efter ønske er der mulighed for massager og spa-anvendelser (mod betaling). Forplejning Der er inkluderet en kontinental Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen