Søg efter skirejser


Casa Eydallin

Casa Eydallin, Sauze d´Oulx

Gode lejligheder i centrum af Sauze d'oulx Casa Eydallin består af 6 gode lejligheder med plads fra 4-8 personer. Alle lejlighederne er unikke, men gennerelt for alle er at de er opført i mountain style og har gode køkken og bade faciliteter. Alle lejligheder kommer med sengetøj, håndklæder samt slutrengørring. Belliggenhed Casa Eydallin ligger i centrum af Sauze d'oulx i den charmerende gamle bydel. Der ligger restauranter og barer i kort gå aftend fra lejlighederne. Kun 150 meter fra lejlighederne Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

Danski favorit siden 1982 - velkommen til Hotel San Rocco!

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Casa Tobia de Vale

Casa Tobia de Vale, Canazei

Hyggelig lejlighed med veludstyret køkken som ligger tæt på det hele Casa Tobia de Vale er et hus med 3 hyggelige og rummelige lejligheder, som passer perfekt til familier og grupper, der vil på en skiferie til Canazei . Lejlighederne ligger centralt og du behøver ikke gå langt for at komme til liften, pisten og centrum. Tæt på det hele Når du bor på Casa Tobia de Vale, bor du tæt på det hele! Med huset beliggende midt mellem hovedliften og Læs mere

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs! Her får I ski-in/ski-out til glæde for hele familien!

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Résidence Maeva Home Les Alpages

Résidence Maeva Home Les Alpages, Avoriaz

Résidence Maeva Home Les Alpages er et fantastisk sted at bo i det smukke Avoriaz. Lejlighederne er fuldt udstyret og tilbyder smuk udsigt over de snedækkede bjergtoppe. I det omkringliggende område er der flere restauranter, så efter en dag på pisterne kan du spise dig mæt i det hyggelige center eller få en drink i en af de mange barer. Det bliver en god skiferie!

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten lejlighederne ligger i et smukt og skovrigt område med god stemning og de bedste rammer for de små, som vil lege i sneen. En lift fører jer direkte ned midt i lejlighedsområdet, og der er mulighed for skiløb til og fra mange af boligerne. Der er omkring 50 og 200 meter til nærmeste skiløb fra de enkelte lejligheder og flere ligger helt ud til lift eller en piste.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen ligger i et smukt område med fjeldudsigt. Her er der mulighed for at bo i hyggelige hytter og lejligheder med moderne flot standard. Strömfjällsdalen ligger lidt fra pisten, liften og al nødvendig service, men i et hyggeligt område.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt placeret i Björnrike cirka 450 meter i gåafstand fra liften og pisten. I Björnrike findes flere gode restauranter, og I finder også et supermarked. Skiløbet er i top, og der findes en god skiskole i Vemdalen. Lejligheder er flotte og lyse ,og er rigtig gode til familier, der gerne vil bo tæt på faciliteterne.

Solsidan

Solsidan, Vemdalen

Solsidan er indkvartering i lejligheder bestående af dobbelthuse og hytter, som ligger i et område i Stogna tæt på naturen. Her er kort afstand til både pist og lift, samt tæt på aktivitetshuset Storhogna M der tilbyder fitness, bowling, skishop, restaurant og bar. Alle boligerne på Solsidan ligger på en skråning med en smuk udsigt over bjergene og skoven som ligger tæt ved.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

Nedre Grizzlyhusen i Björnrike er et godt valg til familier. Her kan I stå på ski ned til boligen og når I skal op til Grizzly Expressen så er der et rullebånd. Tæt på boligerne er der kælkebakke til de mindste og I bor i gåafstand fra restaurant og skiudlejning.

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Fjällbyn

Fjällbyn, Stöten

Fjällbyn byder på hyggelige små familiehytter, beliggende nede for skiområdet i Stöten. Fra hytteområdet er der en transportlift op til skiområdet, og I kan nemt stå på ski tilbage til Fjällbyn via en transportløjpe. De hyggelige hytter er delvis renoveret og har 2 soverum og fint lille køkken. Hytterne er særligt velegnet til en enkelt familie.

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer

Stöten Ranch 30m2 - 4-5 personer, Stöten

Type: Dobbelthytte  Personer: 4-5  Størrelse: 30m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med 2 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje  (Alternativt 2 rum hver med 2 køjer samt sovesofa i stue)  Køkkenkrog: Køl/frys, kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser.  Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Læs mere

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Soltorget Lodge byder velkommen fra december 2023, så I har mulighed for at bo lækkert, når I er på skiferie i Stöten i Sverige. Lejlighederne er indrettet i moderne stil, og der er store vinduespartier med masser af lysindfald, så I kan se direkte op på bjerget. Tag lifterne lige uden for døren og start skiferien.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Alpen Övre

Alpen Övre, Åre

Alpen Övre i Tegefjäll er lejligheder, der ligger perfekt for familien, som ønsker kort glideafstand til pisten. Lejlighederne har et godt køkken og de fleste har sauna. Nogle er også udstyret med en balkon eller en altan. I nærheden finder I både skibussen, som kører i området, skishop og restaurant, samt indkøbsmuligheder.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Övre Bäcken lejlighederne er med balkon/altan og er placeret i et skønt og roligt hytteområde, hvilket er perfekt til dem, der ønsker fred og ro på ferien. Samtlige lejligheder har veludstyret køkken til egen madlavning og helt egen sauna. Pisterne ligger i glideafstand fra boligen, og også skibussen fører jer nemt ind til Åre centrum eller skiområdet. Find skishop og restaurant lige i nærheden.

Huset Ripan

Huset Ripan, Åre

Huset Ripan er hyggelige lejligheder med plads til 3-5 personer. Skilejlighederne ligger kun 50 meter fra en lift, tæt på pisterne, supermarked og en fin restaurant. Ønsker I at komme til det centrale Åre, kan I via skibussen eller skisystemet komme til de mange lækre restauranter, butikker, supermarkeder og det omtalte natteliv i Åre. Bemærk, at skibussen ikke køre om aftenen, der er det muligt at tage taxi.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

Disse skønne lejligheder danner rammen om en skiferie, hvor der er plads til hele familien. Lejlighederne rummer helt op til 14 personer og varierer i størrelse og stil med sauna og i de fleste tilfælde åben pejs. Her bor I i smukke og rolige omgivelser i et højt beliggende område, hvor det centrale Åre nemt kan nås via skisystemet eller skibussen. I har desuden kort afstand til bl.a. lift og indkøb.

Fjällvilla

Fjällvilla, Sälen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun, Geilo

Geilolia Hytterne ligger lige bag ved skiudlejningen. Her kan I gå eller stå på ski til liften. Alle hytterne er inkl. sengelinned, håndklæder og slutrengøring. På Skiferie i Geilolia Hytter kan I gå til liften. Vil I over på den anden side af byen og stå på ski, kan I nemt skibussen frem og tilbage. Skibussen er gratis når I har liftkort.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppens familievenlige og rummelige dobbeltlejligheder ligger direkte til pisten har rigtig gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed midt i smørhullet af Trysil. Lejlighederne er perfekt placeret for børnefamilier blot et sneboldkast fra skiskole, skiudlejning og butikker. Fagertoppens lejligheder kommer i to størrelser til 6 og 10 personer. Ligegyldigt hvilken størrelse I vælger, er lejlighederne veludstyret, men varierer dog i standarden på de enkelte lejligheder.

Fjellro

Fjellro, Trysil

Fjellro lejligheder ligger tæt på alt! Indgang til lejlighederne er fra bagsiden af skitorvet, men I bor bare et stenkast fra det hele. På skitorvet er der indkøbsmuligheder, skiudlejning, cafeer, reception og sportsbutik. Her bor I tæt på pisten, liften og skiskolen. Trysil Høyfjellssenter byder på mange gode løjper for børn og begyndere. For den erfarne skiløber er der herfra adgang til hele skiområdet i Trysil.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Chalet de Luxe 518

Chalet de Luxe 518, Trysil

Skal I rejse på skiferie i en større gruppe og ønsker at bo i samme hytte? Denne hytte med plads til 16 sovende gæster, er det perfekte valg! Her har ejerne lagt fokus på de små detaljer, som gør skiferien endnu dejligere. Indretningen er stilren, og boligen har en lækker spaafdeling samt en hyggelig hjemmebiograf, hvor I kan nyde feriens stunder sammen.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Oplev de smukke og moderne hytter i Hemsætervegen, hvor I kan vælge imellem nyrenoverede hytter eller hyggelige og familievenlige skihytter. Alle boliger er med fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen og med høj standard. Hytterne ligger i fredelige og rolige omgivelser rig på smuk natur. Hemsætervegen ligger i det store Panorama-område, hvorigennem der er flere langrendsløjper og transportløjper til det alpine skiområde. På toppen finder I Gaiastova, hvor der er restauranter, skiudlejning og butikker. Hytteområdet er det, I kan se øverst til Læs mere

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Ønsker I en skibolig med exceptionel beliggenhed, luksuriøs indretning og sjove aktiviteter i det familievenlige Hemsedal, er Skistar Lodge Hemsedal (tidligere Hemsedal Skistar Lodge Suite og Hemsedal Alpin Lodge) den perfekte skibolig til jer. Der venter jer et væld af skønne faciliteter i disse lækre skilejligheder.

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner tilbyder store og pæne lejligheder med balkon lige i nærheden af gondolen i Zell am Ziller.

Hotel Landgut Zapfenhof

Hotel Landgut Zapfenhof, Zell am Ziller

Det komfortable 4-stjernede Landgut Zapfenhof ligger ca. 800 m fra centrum og ca. 2 km fra Kreuzjoch-gondolen. Skibusstoppestedet og langrendsløjpen nås efter få meter. Desuden kører der en gratis banegårds-shuttle, som nås efter ca. 800 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, hotelbar, læserum, forskellige hyggelige stuer, legerum til børnene og ungdomsrum, ski- og støvlerum samt en indbydende solterrasse med liggestole (afhængigt af vejret). Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen. Desuden har hotellet et stort Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Drømmer du om at bo tæt på pisten, central beliggenhed og østrigsk charme? - Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Heart Hotel Aurora i Obertauern.

Lejligheder Schönberger

Lejligheder Schönberger, Wagrain

Lejligheder Schönberger er nydelige, lejligheder beliggende i den populære skisportsby, Wagrain. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og de har alle køkken. Lejlighederne ligger i fredelige omgivelser, ca. 500 meter fra centrum af Wagrain og 800 meter fra pisten og liften. Skibussen holder ca. 200 meter fra lejlighederne, så du har nem og hurtig adgang til de velpræparerede pister. Når aftenen falder på, kan du gå på opdagelse i byens hyggelige centrum, her er både butikker, restauranter og et stor udvalg af Læs mere

Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel

Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel, Maria Alm

Det komfortable 4-stjernede superior Hotel Eder - das Hochkönig Lifestyle Hotel er centralt beliggende i centrum, direkte ved Maria Alms landsbyplads. Adgang til skiområder nås indenfor ca. 100 m og langrendsløjpen ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En gratis skibus holder direkte ved huset. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar samt skirum. Hotellets egne gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig) ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Derudover findes et ca Læs mere

Sun Lodge Schladming

Sun Lodge Schladming, Schladming

Den komfortable 4-stjernede Sun Lodge Schladming er centralt beliggende over Schladming. Indkøbs- og shoppingmuligheder nås efter ca. 700 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til bjergbanen (ca. 1,6 km). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, pejselounge samt mindst en parkeringsplads pr. lejlighed og ladestationer til e-biler. Det ca. 280 m² store wellnessområde SPANORAMA med indendørs pool, finsk sauna, dampbad, hvilerum og panoramalounge kan benyttes gratis. Der er ligeledes mulighed for massager (mod betaling) Læs mere

Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr

Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr, Abtenau

Det komfortable 4-stjernede superior Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr ligger ca. 350 m fra centrum af Abtenau. Øvelsesliften "Untere und Obere Sonnleiten" nås allerede efter ca. 500 m, lifterne ved Abtenauer bjergbanerne efter ca. 1,5 km. Indstigningen til alsidige skiområde Dachstein West ligger ca. 12 km fra hotellet. Der holder en skibus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, 4 elevatorer, deraf en panorama-elevator, "skylodge", Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, vinbutik, skikælder samt ladestation til e-biler. Parkeringspladserne kan Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen