Søg efter skirejser


Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Charme, skandinavisk hygge og liften er tæt ved fordøren midt i den gamle bydel.

Résidence Les Gémeaux

Résidence Les Gémeaux, La Plagne

Résidence Les Gémeaux, som er indrettet i traditionel stil, ligger i bydelen Belle Plagne, kun ca. 100 m fra skipisten. Forskellige indkøbsmuligheder og restauranter finder man direkte i nærheden af indkvarteringen. Indkvarteringen har reception samt skikælder. Der er ligeledes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig, reservation ikke mulig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum med tv, nogle med separate soveværelser, bad eller douche/wc, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed) og tekøkken med komfur, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine. Uden Læs mere

Hotel Der Kirchenwirt

Hotel Der Kirchenwirt, Alpbachtal

Det traditionelle 4-stjernede Superior Hotel Kirchenwirt ligger i centrum af Reith im Alpbachtal. Til Reitherkogel banen er der ca. 150 m og skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 100 m. Direkte i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, opholds- og læserum med bibliotek, hotelbar med åben kamin, spiserum, à-la-carte restaurant, to yderligere restauranter, stue, Wi-Fi, legehjørne og -rum til børnene, skirum med skistøvletørrer Læs mere

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

Alpengasthof Hochsöll

Alpengasthof Hochsöll, Söll

Det hyggelige Alpengasthof Hochsöll ligger midt i hjertet af SkiWelt Wilder Kaiser Brixenthal, derfor er der mulighed for ski-in og ski-out direkte fra indkvarteringen. Centrum af Söll nås efter ca. 7,4 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, restaurant, opholdsrum, sæterhytte, dansebar, skirum, legeplads til børnene og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Det traditionelle køkken i indkvarteringens egen restaurant byder på en morgenbuffet og valgmenu om aftenen i 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen. Der er også børnemenuer til de Læs mere

Aktivhotel Kohlerhof

Aktivhotel Kohlerhof, Fügen

Det komfortable 4-stjernede Aktivhotel Kohlerhof ligger direkte ved Spieljoch-banens dalstation, ca. 1 km fra centrum af Fügen. De nærmeste indkøb- og underholdningsmuligheder ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. En skibus holder direkte ved hotellet og bringer gæsterne til skiområdet Hochfügen, der ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 1 km. Det velholdte wellnesshotel består af et hovedhus samt sidebygning, som ligger ca. 150 m fra hinanden og er forbundet via en underjordisk gang. Hotellet byder Læs mere

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

Kaiserwinkl Apartments Daxer

Kaiserwinkl Apartments Daxer, Hochkössen

Det familiedrevne Kaiserwinkl Apartments Daxer ligger med dejligt blik til søen ca. 11 km fra skiområdet Hochkössen. De overskuelige centrum af Walchsee nås efter ca. 2 km. Der ligger desuden en langrendsløjpe og kælkebane direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, opholdsrum med dart og bordfodbold, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden får man ved ankomst Kaiserwinkl-Card, som giver mange fordele i regionen som fx gratis benyttelse af skiskolen, lanterne-vandringer, rabatter ved skiskolerne og meget mere (der tages Læs mere

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed

Hotel Sendlhofer's - Lejlighed, Bad Hofgastein

Hotel Sendlhofer's ligger i udkanten af centrum af Bad Hofgastein. Dette luksushotel har mange faciliteter til en uforglemmelig ferie. De hyggelige lejligheder er moderne og meget velindrettede og udstyret med tv og en hyggelig opholdsstue, køkken og et eller flere komfortable soveværelser. Lejlighederne ligger i en separat bygning ved siden af hotellet. Som gæst i lejlighederne kan du benytte hotellets faciliteter. Det idylliske centrum af Bad Hofgastein med sine hyggelige butikker ligger inden for gåafstand, og den første skilift ligger Læs mere

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Liengården

Liengården, Åre

Liengårdens flotte lejligheder er placeret smukt med en beliggenhed nærmest midt på bakken, og her kan I bo 4-8 personer. De velindrettede lejligheder byder bl.a. på sauna, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Herfra kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, og I bor desuden i gåafstand til både supermarkedet, restauranter, natklubber, barer og et bageri.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

Her bor du midt i Åre By blot et sneboldkast fra det hyggelige torv med Stationhuset, supermarked og tøjbutikker som naboer. Lejlighederne har balkon/altan, og pisterne ligger i gåafstand via en kort gåtur til den traditionsrige Bergbanan på torvet. Restauranter og natteliv ligger en gade væk, så I også kan komme på afterski.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsens hyggelige lejligheder er lyse og rummeligt indrettede og byder på gode faciliteter, der er med til at danne rammen om jeres skiferie. Herfra kan I hurtigt og nemt komme til liften, og I bor blot en kort gåtur fra Experiumstorget, hvor I bl.a. kan besøge Lindvallens oplevelsescenter, Experium, der byder på spa, butikker, madoplevelser og meget, meget mere.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn har pæne og hyggelige lejligheder, der har en moderne indretning, der er præget af den ægte stemning fra en bjælkehytte i bjergene. Her er blot 100 meter til pisten, så det er hurtigt lige at glide ud fra lejligheden. Ydermere finder du indkøbsmuligheder, badeland, bowling og anden underholdning ved Experirum og Experiumtorget blot få 100 meter fra Timmerbyn.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Dalbyn

Dalbyn, Lindvallen

Dalbyn ligger tæt på både lift og pisten. Området i Dalbyn er perfekt til børnefamilier som ønsker et varieret skiløb, hvor der er plads til andet sjov. Boligerne ligger nemlig tæt på Lindvallens oplevelsescenter Experium. Super god placering i gåafstand til børneområdet, liften, skiskole og butikker. Liften op til pisterne ligger i gåafstand, ca. 400 meter fra Dalbyn.

Mattestorp Hytter 10-12 personer

Mattestorp Hytter 10-12 personer, Branäs

Type: Hytte og dobbelthytte  Personer: 10 og 12 (12 pers. i 2 plan)  Størrelse: 100-123m2 Til lift: 50 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum i hytte til 10 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   1 rum med 4 køjer. Hems med dobbeltseng   Soverum i dobbelthytte til 12 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng.   2 rum hver med 4 køjer (det ene uden dør)  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse eller balkon  Ekstra: Prisen for tillæg Læs mere

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Nova

Nova, Sälen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Vargen & Ripfjället består af 2 store hytteområder 1-4 km fra Vemdalsskalet. I Vargen & Ripfjället har du mulighed for at bo i en dejlig hytteatmosfære i et smukt vintermiljø. Hytterne varierer både i størrelse og stil, hvilket betyder, at I her kan finde noget for en hver smag.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er beliggende tæt på børneområdet i Vemdalen, hvor I kan glide til lift og pist på blot 100 meter. Sörgårdarna består af hytter med plads til 14 personer og lejligheder med plads til 8 personer. De flotte og pæne skiboliger er af høj standard i en gåafstand til Skalets torv, hvor I finder udsøgte spisemuligheder, forskellige butikker og festlig afterski.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen er små, funktionelle og lyse lejligheder af en god standard. Lejlighederne ligger centralt placeret i Hundfjället, hvilket betyder at liften kun ligger 250 meter væk. Endvidere er der kort afstand til både skishop og restauranter. Indkøbsmuligheder kan findes blot 100 meter fra Blå Husen. Tvivl ikke, bestil skiferien nu!

Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til 2 familier. Lejlighederne Varglyans Våninger ligger ved Skidtorget og der er mellem 3-500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab, og så ligger lejlighederne i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Familievenlig skiferie i Idre Himmelfjäll. Jupiter lejligheder og hytter ligger godt placeret imellem børneområdet og restauranten. Her kommer I til og fra boligerne på ski uden problemer. Jupiter består af mange nye boliger med god indretning og med plads til en eller flere familier.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalsbynområdet i Idre Fjäll giver jer mulighed for at holde en skøn skiferie med familien, hvor I både kan nyde naturen i fjeldene til en masse godt skiløb og samtidig nyde godt af alle aktiviteterne. I bor i de hyggelige Dalslingan bjerghytter med plads op til 8 personer. Der er blot 1 km fra Dalsbyn ind til centrum af byen, hvor I finder et aktivitetscenter med bowling, spillehal, inden- og udendørs svømmebad samt træningsmuligheder. I bycentrum finder I desuden skiudlejning Læs mere

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Midt i Vierli Hyttegrend ligger Silkeli lejligheder. Nyrenoveret lejligheder i 2 plan, med flot udsigt. Hytteområdet egner sig godt til familier, der gerne vi bo tæt på langrend og børnepist. Der er heller ikke langt til Tiur eller Holterdalen, her kan I trygt lade bilen stå og tage skibussen. Skibussen stopper ved bunden af pisterne på den store parkeringsplads. Der er ca. 4 km. til Tiur hvor I finder skiskole og skiudlejningen. Der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Holtardalen Hytter & Lejligheder

Holtardalen Hytter & Lejligheder, Rauland

Bo i hytter eller lejligheder, der er privatejet og ligger ved Holtardalen. Her er flotte store boliger med kort afstand til alpinanlægget og tæt til langrend. Rauland er en hyggelig destination i Telemarkens flotte natur. Alle boliger er med forskellig indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkel.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Den dejlige landsby er placeret smukt i fjeldet 1000 m.o.h. og byder på skønne lejligheder, der er indrettet i norsk hyttestil. Her kan I bo mellem 5 og 10 personer i lejlighederne, der er af høje standarder og byder på en betagende udsigt over Hemsedal Skisenter og centrum af Hemsedal. På skarsnuten Hotel finder I restaurant. Lejlighederne er dermed det helt ideelle valg for familien, som ønsker at bo tæt på skiområdet, men i rolige omgivelser.

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

Vikinggrenda lejligheder ligger tæt på skiområdet. Herfra kan I gå til det hele: indkøb, pisten, liften og skiskolen. Boligerne varierer meget i indretning og standard, se derfor beskrivelsen af den enkelte bolig. Hyggeligt område ved Turistcenteret i Trysil, et dejligt sted at bo, hvis I gerne vil kunne gå til alle faciliteter.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Skurufjellet byder på store hytter og har en god beliggenhed for børn, da skiområdet i denne del af Trysil er børnevenligt og snesikkert. Her er stort familieområde og let adgang til skiskolen. Høyfjellscenteret har flere restauranter og muligeder for indkøb. Husk, at I på Mountain Resort finder spa, restaurant, cafe og meget mere. Hytterne på Skurufjellet ligger blot 150-500 meter fra liften og pisterne.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppen er børnefamiliens favorit med en fantastisk beliggenhed over skitorvet. Her bor I tæt på skiskolen, skitorvet, skiudlejning, cafeer og restauranter. Lejlighederne er fra 6-10 personer, rummelige og godt udstyret. Alle lejligheder har én parkeringsplads i parkeringshuset. Standarden på de enkelte lejligheder varierer, vi anbefaler derfor, at I ser på beskrivelsen af den enkelte lejlighed.

Bjønnlitjønnvegen

Bjønnlitjønnvegen, Kvitfjell

Bjønnlitjønnvegen tilbyder indkvartering af forskellige størrelser skihytter på vestsiden i Kvitfjell. Boligerne er indrettet moderne og hyggeligt og skaber den helt rigtige atmosfære for en dejlig skiferie. Hytterne ligger enten med direkte ski-in/ski-out eller i nærheden af en transportløjpe, som vil føre jer til alpinanlægget. Bemærk dog, at transportløjpen er afhængig af natursne, og afstande kan variere efter sæson.

Baita Pedrana

Baita Pedrana, Livigno

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen