Søg efter skirejser


Apartment Le Telemark

Apartment Le Telemark, Tignes

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Hotel Le Levanna

Hotel Le Levanna, Tignes

Man kan næsten ikke bo bedre i Tignes le Lac, end på Hotel Levanna der med sin ski-in/ski-out adgang, har den flotteste udsigt over Grand Motte og søen.

Résidence Le Belmont

Résidence Le Belmont, Les Arcs

Den familievenlige Résidence Le Belmont ligger i skønne omgivelser i udkanten af skoven i den bilfrie landsby Charmettoger, i bydelen Arc 1800 og giver direkte indstigning til skiområdet efter ganske få meter. Centrum nås efter ca. 500 m. Den moderne indkvartering har reception, Wi-Fi, legeområde til børnene, opholdsrum samt bordfodbold og billard (begge mod betaling). Parkeringshuset kan benyttes mod betaling (hvis ledig, forhåndsreservering er obligatorisk, se "Vigtigt"). Indretning og forplejning De komfortabel indrettede studios har stue/soverum, bad eller douche/wc (nogle Læs mere

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Fjällhem

Fjällhem, Lindvallen

Fjällhem hytterne varierer i størrelse og indretning. Her er hytter fra 6 personer og helt op til 12 personer. Fjällhem ligger højt og isoleret, men har samtidig en smuk udsigt til fjeldet i Lindvallen. Derudover ligger det blot 300 meter fra pisten. Der er også kun kort gåafstand til både restauranter, caféer, barer og skishops på Gustavtorget. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere vej, der kan derfor være lidte varierende afstande.

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Sälen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Aspen 10-14 personer

Aspen 10-14 personer, Branäs

Type: Hytte  Personer: 10-12 og 12-14  Størrelse: 115-123 og 132-140m2 Til lift: 100 m.   10-12 personers dobbelthytte på 115-123m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 3-5 rum (og nogen med hems) med i alt 10-12 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. De fleste med vaskemaskine. Terrasse. Nogen med tørretumbler  12-14 personers hytte på 132-140m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 4-5 rum (og nogen med hems) med i alt 12-14 senge    Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur Læs mere

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er beliggende et par minutters glideafstand til pisten. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser ikke langt fra Skalets Torv, hvor du finder restauranter og afterski.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Hundfjället

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Book et ophold i Fjällvilla, som er hyggelige hytter, der ligger neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Her bor I omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla hytter har fine størrelser og god rummelighed, så I sagtens kan bo flere familier eller vennepar. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen i Sälen.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Gula byn

Gula byn, Högfjället

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Liengården

Liengården, Åre

Liengårdens flotte lejligheder er placeret smukt med en beliggenhed nærmest midt på bakken, og her kan I bo 4-8 personer. De velindrettede lejligheder byder bl.a. på sauna, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Herfra kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, og I bor desuden i gåafstand til både supermarkedet, restauranter, natklubber, barer og et bageri.

Tegenova - Smultronet

Tegenova - Smultronet, Åre

Lejlighederne i Smultronet er placeret højt oppe på skiområdet med en pragtfuld udsigt over dalen. Alle lejligheder har egen sauna, og I bor helt tæt på pisterne. På skitorvet i Tegefjäll finder I både skiudlejning og restauranter. Tegefjället er godt til børnefamilier, der gerne vil have et godt og overskueligt skiområde. Liftkortet gælder hele skiområdet i Åre.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Haus Nefer

Haus Nefer, Bad Gastein

Det renoverede 3-stjernede Haus Nefer er beliggende i Nationalpark Hohe Tauern. Centrum af Bad Gastein ligger kun ca. 100 m fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 50 m. En skibus kører løbende til de nærmeste bjergbaner. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 1,3 km. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen ligger i ca. 1.000 m og byder på en skøn udsigt ud over Gasteinertal. Indkvarteringen har foyer, Wi-Fi, elevator, fælleskøkken, vinbar Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Lejligheder Helfensteinblick

Lejligheder Helfensteinblick, Fügen

Det moderne lejlighedshus Helfensteinblick ligger i Hart i Zillertal, ca. 2 km fra centrum af Fügen og de nærmeste indkøbsmuligheder. Indstigningen til skiområdet Spieljoch nås efter ca. 3 km, og indstigningen til skiområdet Hochzillertal efter ca. 5 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen og der ligger en restaurant ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Den nybyggede indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, skirum med støvlevarmer og overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Der er et moderne fitnessrum Læs mere

Chalet S' Dörfl

Chalet S' Dörfl, Mayrhofen

S'Dörfl Chalets er en smuk, luksuriøs chaletby med en fantastisk beliggenhed. Disse smukke huse og lejligheder er ideelle til en skiferie med familien eller en gruppe venner. Du finder Penkenbahn 1 kilometer væk, og kun 75 meter væk stopper skibussen som kører dig dertil på få minutter. Centrum af Mayrhofen ligger 350 meter væk, hvor I kan tage til for at shoppe. Efter den sidste tur på pisten kan du få en drink i en af de hyggelige after-ski-barer på Læs mere

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Hotel Regina

Hotel Regina, Nauders

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Regina ligger ca. 500 m fra centrum af Nauders. Skiområdet Nauders nås efter ca. 1 km og stoppestedet for den gratis skibus ligger direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og sidebygningen "Landhaus Regina" (3 stjerner) og har foyer med siddemuligheder samt reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, legerum til børnene og ski- og snowboard-rum, der kan aflåses. Der er ligeledes en gratis parkeringsplads (hvis ledig). Wellnessområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) har indendørs Læs mere

Lejligheder Venediger Lodge

Lejligheder Venediger Lodge , Neukirchen am Grossvenediger

På en dejlig, rolig beliggenhed i Neukirchen finder du de smukke, luksuriøse Lejligheder Venediger Lodge. Med komfortable, trendy lejligheder og et dejligt wellnessområde med swimmingpool er dette et ideelt udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Alle lejlighederne er omhyggeligt indrettede og har en hyggelig stue, et fuldt udstyret køkken og 1 eller 2 separate soveværelser. Desuden har de alle en fin privat balkon eller terrasse. Skiliften Wildkogel-Arena ligger kun 200 meter fra dette vidunderlige kompleks. Om morgenen kan du Læs mere

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Disse hyggelige hytter er beliggende i hjertet af Hafjell. Hytterne har plads til 8-20 personer, hvoraf de fleste har en smuk udsigt over skiområdet. Hafjell Fjellandsby ligger kun 50 meter fra pisten, hvilket gør der ved nogle af hytter kan være delvis ski-in/ski-out. Der er 6 km til centrum og indkøb, hvor I kan finde alt det tænkelige for en suveræn skiferie.

Nordlia 30A+B

Nordlia 30A+B, Hafjell

Nordlia 30 A+B er meget centralt beliggende og er hytter i to plan. Hytterne er bygget i hyggelig, norsk stil og er beliggende tæt på skiområdet, så I får en rigtig god placering til skiløb. Derudover er der kort afstand ind til centrum. Hytten består af to lejligheder, hvor A ligger i toppen og B i bunden. Adgang til både lejlighed A eller B sker fra et niveauudlignet plan og derfor IKKE via trappe.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Spredt rundt blandt træerne i et skovområde ligger flere store hytter med hvert deres personlige præg. Trysilfjellets hytteområde er et større område, hvorfor der er forskellige afstande til pisterne, men alligevel ski-in/ski-out via transportløjper fra de fleste hytter. Ellers kører skibussen jer til skianlægget og hjem igen. Hytterne kan rumme alt fra 4 til 22 personer og er et godt valg til den store familie, eller hvis I vil bo lidt afsides fra skiområdet.

Fjelltun Hytter

Fjelltun Hytter, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkeringsmuligheder. Bor familien i 6-personers hytterne, har I kun et sofabord og intet spisebord. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Skurufjellet Hytter

Skurufjellet Hytter, Trysil

Bo på toppen af Trysil på Skurufjellet, som ligger øverst oppe på Fageråsen. Skurufjellet består af flotte hytter beliggende oven for Høyfjellsenteret. Alle skiboliger er af høj standard og ligger med flot udsigt. Her bor I med kort afstand til skitorvet, hvor der er restaurant, skiudlejning, indkøb og meget mere. Der er transportløjper til og fra hytteområdet, og I finder den nærmeste skiskole for enden af skitorvet.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

Vikinggrenda lejligheder ligger tæt på skiområdet. Herfra kan I gå til det hele: indkøb, pisten, liften og skiskolen. Boligerne varierer meget i indretning og standard, se derfor beskrivelsen af den enkelte bolig. Hyggeligt område ved Turistcenteret i Trysil, et dejligt sted at bo, hvis I gerne vil kunne gå til alle faciliteter.

Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal, Hemsedal

Ønsker I en skibolig med exceptionel beliggenhed, luksuriøs indretning og sjove aktiviteter i det familievenlige Hemsedal, er Skistar Lodge Hemsedal (tidligere Hemsedal Skistar Lodge Suite og Hemsedal Alpin Lodge) den perfekte skibolig til jer. Der venter jer et væld af skønne faciliteter i disse lækre skilejligheder.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Kvitfjelltunet

Kvitfjelltunet, Kvitfjell

Kvitfjelltunet indbyder med moderne skihytter og er centralt beliggende i Fåvang nær Kvitfjell. Der er ganske kort afstand til byen Fårvangs fine centrum som byder på både restauranter og barer. Hytten ligger ikke langt fra hovedvejen E6. Der er ca. 15 min i bil til skiområdet. Skiskolen ligger på skitorvet på vestsiden.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Tag på skiferie til det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei og tæt på skiløbet.

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen