Søg efter skirejser


Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950

Residence Arc 1950 le Village - Les Arcs 1950, Les Arcs

Arc1950 Le Village er en samling af luksus 5-stjernede lejlighedskomplekser perfekt til par, familier eller forretningsrejsende!

Hotel L'Arbina

Hotel L'Arbina, Tignes

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Résidence Alpina Lodge

Résidence Alpina Lodge, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alpina Lodge ligger kun få meter fra skilifterne (ski-in & ski-out!) og ca. 300 m fra centrum. Indkvarteringen har Wi-Fi (mod betaling) og skibokser. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II

Résidence Les Cimes du Val d'Allos II, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Cimes du Val d'Allos ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved foden af pisten og kun ca. 50 m fra bjergbanen. Nogle butikker og kælkebanen nås efter ca. 50 m, centrum ligger ca. 700 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagageopbevaringsrum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis, overdækkede parkeringspladser er mod betaling (ved forhåndstilmelding) Læs mere

Apartment Les Temples du Soleil

Apartment Les Temples du Soleil, Val Thorens

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Hyggelige hytter beliggende i kort afstand til pisten. Hytterne har alle 4 soveværelser, 2 badeværelser og 9 senge. Super gode hytter for den store familie eller 2 familier der rejser sammen. Hytterne er beliggende i kort afstand til Kvitfjell Hotell og Gudbrandgard Hotell.

Trysiltunet 16B

Trysiltunet 16B, Trysil

Trysiltunet er nyopførte lejligheder beliggende tæt på Velkomstgården. Ved Velkomstgården finder I Peppes Pizza, indkøb og stor varmestue. Der er ca. 200 meter til pisten. Det nemmeste sted at klikke skiene på er ved Radisson hotellet. På hotellet er der svømmehal, som kan benyttes mod betaling.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne har en af Trysils bedste beliggenheder. Som gæst i Prestige Lejlighederne har I gratis adgang til eventyrbadet på hotellet. Nogle lejligheder har lille køkkenniche og andres store køkkener. Se beskrivelsen af de enkelte lejligheder.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Disse pæne og rummelige lejligheder er beliggende midt på bakken, som gør, at I let og hurtigt kan suse ud på pisten. Geitryggen lejligheder har plads til 3-18 personer afhængig af den valgte bolig. Der er 8 km til centrum, hvor I finder lækre restauranter, butikker og skicenterets bundstation.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Nyt lejlighedskompleks midt på bakken, hvor der er mulighed for at nyde udsigten over Guldbrandsdalen og Jotunheimen. Der er mulighed for ski-in/ski-out til blå piste. Fra lejlighederne er der ca. 8 km til centrums mange gode tilbud såsom restauranter, butikker og skicenterets bundstation. Kører I videre op i terrænet, er der ca. 3 km til skicenterets topstation Gaiastova med stor kiosk, restaurant og bar. Alle lejlighederne er flot og lyst indrettet med loft til kip.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder til 6 og 12 personer stod færdige i vinteren 2018. Det er flotte lejligheder med god plads og god indretning. De ligger tæt på lift og skiløjperne ved Tiur. Skiområdet Tiur og Holtardalen er et sammenhængende skiområde forbundet med løjper. Herfra bor I cirka 200 meter fra skiskolen. Ved Tiur finder I også en hyggelig grillplads, hvor I nemt kan grille dagens frokost.

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Her finder i lejligheder i flere størrelser fra 4-12 senge. Holtardalen Lejligheder ligger godt placeret ca. 200 meter fra skicenteret Holterdalen, som på ski hænger sammen med Tiur, som er den anden halvdel af skisenteret. Langrendspor findes i hele Rauland, klik skiene på og oplev den storslåede natur. Skiskolen finder I ved Tiur, hvortil I kan stå på ski eller tage bilen.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er et historisk hotel, som er særligt kendt for filmene "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Hotellet ligger næsten lige ved løjperne med en fantastisk udsigt enten mod Geilo eller mod løjperne. Hotellet tilbyder bowling og spa, så alle kan bo på hotellet uanset alder.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe, hvortil der er ca. 1,4 km i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørger for at komme op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden til pisten, liften og skiskole Læs mere

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er pæne lejligheder meget tæt på pisten i Vemdalsskalet. Her får I en supergod beliggenhed med kort afstand til skitorvet, indkøb og pisten, som ligger næsten lige uden for døren. Lejlighederne ligger fint placeret, hvis I rejser med tog, da de er i gåafstand fra receptionen.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Fjällterassen

Fjällterassen, Idre Fjäll

Det er dejlig hurtigt at komme ud på ski og skønt at bo tæt på aktiviteter og indkøb. Det er den helt store fordel ved at booke en lejlighed på Fjällterassen i Idre Fjäll. Fjällterassen er en del af området Centrumbyn med flere lifte i nærheden, der gør det nemt at komme rundt på ski i det alpine anlæg. Skilejlighederne egner sig både til én familie, men kan også huse flere familier under samme tag, da boligernes varierende størrelser kan Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Indkvartering Bävern ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs med hyggelige bjerghytter. Det ligger også tæt på børnenes aktiviteter, skiskole, skiudlejning og restaurant. Hvis I vælger Bävern Plus hytte med en øget standard, får I indkvartering, der har "det lille ekstra". Disse hytter har nemlig fået en form for renovering og har derfor en lidt højere standard sammenlignet med andre muligheder i Branäs.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Högfjället

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Bruna Byn

Bruna Byn, Lindvallen

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Selvägen

Selvägen, Lindvallen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettet og har god plads til hele familien eller jer, der rejser mange venner afsted sammen. Her kan I nemlig bo op til 8-10 personer, og de lyse lejligheder byder på et væld af skønne faciliteter.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments er flotte, lyse og store lejligheder med plads til 4-14 personer. De er bygget i 3 komplekser, og i det ene finder I en helt ny stor ICA butik. Her bor I meget tæt på pisten for foden af skiområdet Tandådalen. Tandådalen har mange gode pister for alle uanset niveau. Her er der plads til leg, skicross og stor skiskole med Valle. Hvis I nemt skal have endnu flere pister, kan I tage forbindelses liften til Hundfjället. I Læs mere

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Fjällgläntan

Fjällgläntan, Tandådalen

Fjällgläntan er højt beliggende på bjerget med en flot udsigt. Hytterne kan rumme 4-10 personer afhængig af den respektive skibolig. Fjällgläntan ligger 200 meter fra liften, som gør det let og overkommeligt for jer at komme afsted om morgenen. Hytterne er i øvrigt placeret i kort bilafstand til hyggelige restauranter og butikker. Fjällglantan har alt det nødvendige for en suveræn skiferie.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Hotel bei max

Hotel bei max, Pitztal

Det komfortable 4-stjernede Hotel bei max (tidligere Hotel & Gasthof Kirchenwirt) ligger ca. 2 km fra centrum af Mandarfen. Derfra kan man benytte Rifflseebahn og få adgang til skiområdet Pitztal Rifflsee. Skiområdet Pitztaler Gletscher ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen (Gletscherexpress). Skibussens stoppested ligger direkte ved hotellet. Langrendsløjperne ligger også i nærheden (ca. 100 m). Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar og opholdsrum med pejsehjørne samt skikælder. For dem, der ankommer i bil, er der Læs mere

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Hotel & Lejligheder Maria Alm

Hotel & Lejligheder Maria Alm , Maria Alm

I centrum af Maria Alm ligger Hotel & Lejligheder Maria Alm. Med kun 100 meter til den nærmeste skipist skal du ikke gå langt før, at du kan tage den første tur ned ad løjperne. Opholdet i lejlighederne på Hotel & Lejligheder Maria Alm er inklusiv overnatning, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Indkvarteringen sker i rummelige og pænt indrettede lejligheder, hvor de største har plads til 8 personer. Nogle af lejlighederne har også balkon eller terrasse, hvorfra det Læs mere

Remind Apartments Brixen

Remind Apartments Brixen, Brixen im Thale

Den komfortable indkvartering Remind Apartments Brixen ligger i centrum af byen Brixen im Thale. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nås efter ca. 800 m (fx bjergbanen Hochbrixen). Den nærmeste løjpe ligger ca. 1 km fra indkvarteringen og kælkebanen ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator og en bar. Der er pr. lejlighed en kælderafdeling, der kan aflåses, med skiholdere og støvlevarmere. Parkeringspladser (hvis ledig) og parkeringsgarage (hvis ledig) Læs mere

Appartement Am Tatscherlehen

Appartement Am Tatscherlehen, Kaprun / Kitzsteinhorn

Appartementhaus Am Tatscherlehen (lejlighedshus) ligger i Piesendorf, ca. 6 km fra skiområdet Maiskogel, ca. 7,5 km fra Areit-banen og ca. 12,5 km fra skiområdet Kaprun-Kitzsteinhorn. Et skibusstoppested samt indkøbsmuligheder ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Til centrum af Piesendorf er der ca. 1,5 km, til Kaprun ca. 6 km. Ved godt snedække ligger der en langrendsløjpe direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås der Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Heart Hotel Nordstern

Heart Hotel Nordstern, Mayrhofen

Lige midt på hovedgaden i Mayrhofen, få minutter fra hovedliften, finder du denne charmerende perle, som byder dig varmt velkommen til årets skiferie.

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Baita Pedrana

Baita Pedrana, Livigno

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen