Søg efter skirejser


Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Lindvallen

Sälfjällstangen tilbyder indkvartering af hytter, som er placeret i et roligt område med god natur. Hytterne varierer i både størrelse og stil, men er alle med den fantastiske fjeldfornemmelse, som en skiferie skal have. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen og andre services kan I nogle tilfælde findes i gåafstand fra boligen, da hytter ligger med forskellig afstand til disse. Andre hytter ligger i kortere bilafstand derfra.

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen er nye og flotte lejligheder beliggende ca. 650 meter fra Sälfjällstorget i Lindvallen. Ved Experiumtorget finder I endnu flere restauranter, underholdning, svømmehal, bowling og meget mere. Lindvallen er et rigtigt godt valg for familier, der gerne vil være aktive hele dagen. På Sälfjällstorget er der restauranter, bar, skishop og meget mere.

Bruna Byn

Bruna Byn, Högfjället

Bruna Byn byder velkommen med charmerende dobbelthytter. Boligerne er beliggende lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og pister. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie.

Bävern Plus, Bränas

Bävern Plus, Bränas, Branäs

Bävern Plus byder på hytter, der ligger nær børneområdet i landsbyen Branäs. Her bor I tæt på alle de aktiviteter, der er til børn, skiskole, skiudlejning og restaurant. Her får I i særdeleshed en bjerghytte med en høj standard.

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

På jeres skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Nedre Grizzlyhusen, som tilbyder fine boliger med pæne og lyse lejligheder i en moderne stil. Pisten fører jer lige til boligen, og med et rullebånd kan I nemt nå liften Grizzly Express. Kælkebakke tæt på lejlighederne og kort afstand til restaurant.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Solviken

Solviken, Vemdalen

Bo tæt på pisten og liften i Klövsjö, Vemdalen. Solviken er store flotte hytter med plads til maks.14 personer. Herfra er der ca. 100 meter til pisten, og I kan glide til liften på ski. Super dejligt område for alle aldre. Tæt på hytterne finder I Hotell Klövsjöfjäll med dejlig restaurant og bar. Hotellet har desuden en relax afdeling.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset tilbyder skiboliger til familier eller selskaber på 4-14 personer. De hyggelige lejligheder er centralt placeret på Skalets torv, blot 50 meter til liften og børnenes skiområde. Udover skiløb lige ude for døren finder I ligeledes udsøgte spisemuligheder, butikker, afterski, bageri, frisør, massage og fitness på Skalets torv.

Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Beliggende midt i Björnrikes skiområde finder I Lingonkullen skilejligheder. Her kan I bo op til 8 personer på 88 kvm med blot 240 meter til nærmeste lift. Skilejlighederne er lyse og flotte af høj standard. Dejlige lejligheder er perfekte til en skøn skiferie.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er et dejligt lejlighedskompleks, som ligger under 100 meter fra lift og børneområdet. I kan derfor glide på skiene eller gå den korte vej ned til liften. Desuden vil en lille gåtur tage jer til Skalets torv, hvor der her er mulighed for at handle, kigge i butikker og nyde festlig afterski.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Tandådalen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Sälen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Timmerbyn

Timmerbyn, Sälen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

Nya Lundsgården byder jer velkommen i smukke omgivelser til et væld af hyggelige lejligheder, der alle er høj standard. Lejlighederne varierer i størrelse og stil, og her kan I bo 2-8 personer. I kan desuden nyde godt af den fantastiske beliggenhed, der byder på kort afstand til bl.a. restauranter, bar og Åres velkendte natteliv. Ydermere bor I få meter fra pistesystemet og liften, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og efter en lang dag i Læs mere

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Horrmundberget Hytteområde ligger lidt fra skicenteret men med transportløjper tæt på. Hytterne ligger med god afstand imellem hinanden og her er flotte og rolige omgivelser. Alle boliger er privat ejet og ikke 2 er ens. Der er 2,5 km til skiområdet i bil.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Solbacken View

Solbacken View, Hundfjället

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Toppheden

Toppheden, Idre Himmelfjäll

I det sydøstlige område af Idre Himmelfjäl ligger Toppheden. I finder den smukkeste udsigt til Idrefjället og norske Rendalsölen, hvor I vil se Idre Himmelfjäl leve op til sit navn. Boligerne ligger lige ved "Snöflingan"-pisten og der er kort afstand til restaurant, skiudlejning og begyndelsen af langrendssporet. Skiferien bliver ikke bedre, da her er ski-in/ski-out og et område, hvor hele familien kan slappe af sammen.

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Venediger Lodge

Venediger Lodge, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge, der blev bygget i sommeren 2019, ligger centralt i Neukirchen am Großvenediger. Skiområdet Wildkogel Arena samt det nærmeste skibusstoppested nås efter ca. 150 m. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, diskotek, seminar-rum, og skirum. I parkeringsgaragen (hvis ledig) eller på parkeringspladserne (hvis ledig) kan der parkeres gratis. Det ca. 500 m² store wellnessområde har opvarmet udendørs pool, finsk sauna, økosauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum og Læs mere

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Hotel Blü - bin so frei

Hotel Blü - bin so frei, Bad Hofgastein

Det komfortable Hotel Blü - bin so frei ligger midt i gågaden i Bad Hofgastein med caféer og restauranter. En skibus holder umiddelbart i nærheden af hotellet (ca. 20 m) og bringer gæsterne til Schlossalm-banen (ca. 1 km fra indkvarteringen). Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 450 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en tilbygget sidebygning "Baumhaus" (bygget i sommeren 2020), der er forbundet med hinanden underjordisk. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, bibliotek og Læs mere

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

Gästehaus Lärchenheim

Gästehaus Lärchenheim, Mayrhofen

Det familiære Gästehaus Lärchenheim ligger solrigt og i rolige omgivelser, ca. 200 m fra centrum af Mayrhofen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 150 m og Penken-banen nås efter ca. 250 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, skirum med støvletørrer, terrasse samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har bad eller douche/wc, sat-tv, radio, telefon, hårtørrer, pengeskab og balkon. Forplejning Morgenmadsbuffet er inkluderet. Som velkomst fås der en lille "Schnapserl" (snaps).

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Mallaun Wellnesshotel See

Mallaun Wellnesshotel See, Ischgl

Det traditionelle 4-stjernede Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum af See og direkte ved Medrigjoch-banen. Stoppestedet med den gratis skibus ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og bussen bringer gæsterne til Ischgl (ca. 15 km). Det komfortable hotel har reception med pengeskab og siddemuligheder, elevatorer, Wi-Fi, morgenmadsrum, spisesal, restaurant, bar, stue med kamin, lounge, legerum til børnene, ski- og støvlerum samt terrasse. Indkvarteringen består af en hoved- og sidebygning (3 stjerner), der ligger ca. 50 m fra hinanden. Der er Læs mere

Kvitfjell Alpingrend

Kvitfjell Alpingrend, Kvitfjell

Kvitfjell Alpingrend er en bolig der består af en nybygget, moderne og hyggelig hytte på østsiden af Kvitfjell i Norge. Hytten ligger med ski-in/ski-out til de alpine bakker, og der er desuden også langrendsspor lige ude foran. Denne bolig er placeret i den nye landsby Kvitfjell Alpingrend og ligger tæt på Gudbrandsgard Hotell. Skiskolen for gruppeundervisning finder i på Vestsiden af kvitfjell på skitorvet.

Gudbrandsgard Hyttegrenda

Gudbrandsgard Hyttegrenda, Kvitfjell

Hyggelige hytter beliggende i kort afstand til pisten. Hytterne har alle 4 soveværelser, 2 badeværelser og 9 senge. Super gode hytter for den store familie eller 2 familier der rejser sammen. Hytterne er beliggende i kort afstand til Kvitfjell Hotell og Gudbrandgard Hotell.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen består af 38 nye lejligheder fra vinteren 2021. Her er lejligheder fra 4-9 personer med wi-fi. Super god placering lige ved pisten og med kort afstand til børneområdet på Vestsiden. Herfra kan I tage godolen til Varden, som har fem nye, familievenlige, blå løjper.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Rejs med familien på skiferie til Hafjell, Norge, hvor I kan bo i disse skønne skilejligheder med plads til op til 8 gæster. Der er ski-in-ski-out, som I kan benytte dagen lang, når I får brug for at komme til og fra pisterne. Blot 200 m fra boligerne ligger den nærmeste restaurant.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Jaertunet er flotte og lyse lejligheder, der ligger lige overfor tunnelen i Hafjell Alpincenter. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell og lige ud til en blå nedfart. Lejlighederne er moderne og af en god kvalitet, I skal dog være opmærksom på, at lejlighederne kan variere i indretningen.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Nye og flotte lyse lejligheder beliggende lige over for tunnelen i Hafjell Alpincenter. Lejlighederne er beliggende kun ca. 100 m fra en blå nedfart. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell, og næste lige til pisten. Lejlighederne er beliggende på alpinanlæggets nordside. Lejlighederne er moderne og af god kvalitet. Bemærk dog at indretningen kan variere fra lejlighed til lejlighed.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

Hafjell Front byder på skønne skilejligheder med plads til hele familien eller vennerne, som ønsker at bo under samme tag med ski-in-ski-out. Udforsk skiområdet ved Hafjell Alpincenter, som byder på fantastiske alpin muligheder og kør blot 20 min til Lillehammer, når I ønsker at tage på et lille eventyr i byen.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Favn Chalet byder på nye rummelige lejligheder med plads til 7-10 gæster. Lejlighederne ligger lige ved Hafjells pister med mulighed for ski-in-ski-out og et rullebånd til de yngste, så de nemt kan komme hurtigt op på pisterne. I kommer til at bo i et godt område med mange muligheder, skiskole og oplevelser.

Øen Turistsenter

Øen Turistsenter, Geilo

Øen Turistcenter er gode lejligheder og hytter beliggende ca. 2 km fra Geilo centrum. Geilo har 2 skiområdet, et på hver sin side af byen. Ved Øen Turistcenter er der både hytter og lejligheder i flere størrelser. Geilo er et super godt skiområde til familieskiferien. Langrendssporet er lige ved Øen Turistcenter.

Kvitåvatn Fjellhytter

Kvitåvatn Fjellhytter, Gaustablikk

Kvitåvatn Fjellhytter er det oplagt valg til jer, der ønsker at være tæt på det hele. Hytterne er placeret i smukke og rolige omgivelser med en betagende udsigt over Gaustoppen og med kort afstand til både lift, indkøb, restaurant, bistro og en hyggelig pub. Her kan I bo op til 8 personer i trygge rammer.

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim lejligheder ligger over supermarked og skiudlejning, så her bor i helt tæt på skitorvet. På skitorvet finder I reception, indkøb, skiudlejning, sportsbutik og spisesteder. Lejlighederne har 4 eller 6 senge. Lejlighederne passer godt til familier, der gerne vil bo tæt på de børnevenlig grønne løjper og tæt på skiskolen.

Apartment Tourotel

Apartment Tourotel, Val Thorens

Tourotel er chamrende alpelejligheder beliggende lige i hjertet af verdens bedste skiområde, Val Thorens.

Residence Prestige L'Eclose

Residence Prestige L'Eclose, Alpe d´Huez

Velkommen til Alpe d´Huez og det firestjernede Residence Prestige L´Eclose - her får du alt inden for rækkevidde i et roligt område.

Hotel Bergheimat

Hotel Bergheimat, Saas-Grund

Den traditionelle Walliser familiehotel Hotel Bergheimat ligger i centrum af Saas-Grund, direkte ved Kreuzboden-dalstation. Ved godt snedække er skinedfarten til huset mulig og indstigningen til en langrendsløjpe ligger også lige i nærheden. En skibus, som holder direkte ved huset, bringer gæsterne let til de omkringliggende skiområder. Den hyggelige indkvartering består af to bygninger (Bergheimat og Etoile), som ligger ca. 50 m fra hinanden. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi samt spisesal og restaurant med indbygget bar, opholdsrum med tv og ski- Læs mere

Hotel Alpina

Hotel Alpina, Arosa / Lenzerheide

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Alpina ligger umiddelbart i centrum af Parpan og ved skiområdet Arosa-Lenzerheide (ski-in & ski-out, ved godt snedække). Lifterne Heimberg og Proschieri nås efter ca. 230 m hhv. 800 m. Skibusstoppestedet ligger ligeledes direkte ved indkvarteringen. Centrum af Lenzerheide nås efter ca. 4 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, opholdsrum, elevator, morgenmadsrum, restaurant og skirum. Der er ladestation til e-biler mod betaling (hvis ledig), garageparkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden er der Læs mere

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen