Søg efter skirejser


Alpinvägen

Alpinvägen, Idre Fjäll

På Alpinvägen finder I både lækre lejligheder og hyggelige hytter på Idre Fjälls sydside. Alpinvägen ligger i området Dähliebyn og lige ud til pisten Dalarnas längsta, hvorfra I nemt kan komme rundt i skiområdet. Der er 700 meter fra Dähliebyn til centrum, hvor I finder indkøbsmuligheder, aktivitetscenter med badeland samt skileje og skiskole.

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Sportvåning

Sportvåning, Sälen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Sälen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Sälen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbyn Stugby hører til et af de ældre hytteområder i Kläppen og ligger ca. 400 meter fra liften og skiområdet. I Gusjobyn Stugby findes flere forskellige hyttetyper, der alle ligger i eller i nærheden af en nåleskov. Tæt på området ligger Kläppen camping, hvor der bl.a. er et lille supermarked.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Hotell Kurbits

Hotell Kurbits, Kläppen

Flotte lyse lejligheder til 4-6 personer. Bo lige ved Tranantorget i Kläppen og med liften som nabo. Pisten ligger 20 meter fra Hotell Kurbits. Hele vinteren er der morgenmad med i prisen. Gode lejligheder til familier der gerne vil bo godt, nyt og centralt.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Fjällvilla

Fjällvilla, Tandådalen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Blå Husen

Blå Husen, Tandådalen

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Varglyans Våninger 8-10 personer

Varglyans Våninger 8-10 personer, Stöten

Varglyans Våninger er hyttelejligheder med 4 lejligheder i hvert hus. Renoveret i 2018 Type: Hyttelejligheder  Personer: 10  Størrelse: 80m2 Til lift: 300-500 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer. 1 rum med dobbeltseng og 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche og ekstra wc  Andet: Tørreskab. Sauna. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol og barneseng, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser Læs mere

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Sälfjällstangen

Sälfjällstangen, Högfjället

Sälfjällstangen er en indkvartering, der tilbyder hytter og lejligheder som er placeret i et roligt og naturrigt område. Boligerne varierer i både størrelse og stil, men har alle den hyggelige fjeldfornemmelse. Transportliften mellem Högfjället og Lindvallen, samt andre services kan I nogle hytter og lejligheders tilfælde findes i gåafstand fra boligen, mens andre ligger i kortere bilafstand derfra.

Gula byn

Gula byn, Högfjället

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen byder på en lang række flotte og hyggelige hytter og lejligheder. Boligerne tilbyder blandt andet en gennemgående høj standard med moderne indretning og mulighed for egen madlavning. Her bor I lidt fra pisten og liften, men i et hyggeligt område.

Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

En Utsikten lejlighed er lys og pæn, samt moderne indrettet med en høj standard. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten med kun 100 meter, og er desuden placeret i nærheden áf Storhogna M aktivitetshus som har bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. 5-10 minutter gåtur fra boligen ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Remind Apartments Brixen

Remind Apartments Brixen, Brixen im Thale

Den komfortable indkvartering Remind Apartments Brixen ligger i centrum af byen Brixen im Thale. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nås efter ca. 800 m (fx bjergbanen Hochbrixen). Den nærmeste løjpe ligger ca. 1 km fra indkvarteringen og kælkebanen ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator og en bar. Der er pr. lejlighed en kælderafdeling, der kan aflåses, med skiholdere og støvlevarmere. Parkeringspladser (hvis ledig) og parkeringsgarage (hvis ledig) Læs mere

Ferienwohnungen Schiestl

Ferienwohnungen Schiestl, Kaltenbach

Den hyggelige indkvartering Ferienwohnungen Schiestl (tidligere Alpenidylle Appartement) ligger ca. 100 m fra centrum af Kaltenbach og ca. 500 m fra bjergbanen Hochzillertal til indstigningen til skiområdet. Indkøbsmuligheder og banegården Kaltenbach ligger direkte i centrum af Kaltenbach. Der befinder sig en langrendsløjpe ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skikælder med støvlevarmer samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof, Schladming

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof ligger midt i skiområdet Planai ved skipisten (ski-in & ski-out!) i ca. 1.100 m højde med et herligt panoramablik. Til stoleliftens dalstation er der på ski ca. 200 m. Der er et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen, Centrum af Schladming nås efter ca. 5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar og skikælder. Der er ligeledes gratis overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Mod betaling kan en Læs mere

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Hotel Kertess

Hotel Kertess, St. Anton

Det traditionelle 4-stjernede Hotel Kertess ligger et stykke over St. Anton og ca. 600 m fra Galzigbanen. Centrum af St. Anton med indkøbs- og afterskiing-muligheder nås efter ca. 600 m. Den gratis skibus holder direkte ved hotellet. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 500 m fra hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, flere forskellige hyggelige stuer, spisesal, à-la-carte-restauranter og husbar. Wi-Fi kan benyttes gratis. Derudover er der gratis ski- og støvleopbevaring direkte ved bjergbanen. Wellnessområdet med Læs mere

Hotel & Appartement Schranz

Hotel & Appartement Schranz, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable hotel og lejlighedshuset Schranz ligger i bydelen Lahn, ca. 3 km fra centrum af Wald im Pinzgau. De nærmeste indkøbsmuligheder nås allerede efter ca. 100 m. Ski Arena Wildkogel nås efter ca. 5 km og Zillertal Arena efter ca. 12 km. Et skibusstoppested ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant (ca. 50 m fra indkvarteringen), Sky-bar samt skirum med støvlevarmer. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen (hvis ledig). Ved forhåndstilmelding Læs mere

Hotel Sonnschein

Hotel Sonnschein, Wildschönau

Det moderne 4-stjernede Hotel Sonnschein ligger midt i det maleriske Wildschönau, ca. 800 m fra centrum af Niederau og ca. 700 m fra Markbachjochbanen. Det nærmeste skibusstoppested ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Adgang til langrendsløjpen nås efter ca. 300 m og vintervandrestier starter direkte ved hotellet. Til indkvarteringen, som har et hovedhus og en tilbygning (forbundet med hinanden), hører faciliteter som foyer med reception og åben pejs, elevator, Wi-Fi, restaurant, hyggelig bar, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer Læs mere

Villa Maria

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Hotel Regina delle Dolomiti

Hotel Regina delle Dolomiti, Cavalese

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Regina delle Dolomiti ligger i bydelen Panchià, ca. 7,5 km fra centrum af Cavalese. Skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiregionen Val di Fiemme-Obereggen (ca. 7,5 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (i de offentlige områder), morgenmadsrum, restaurant, bar, tv-rum, skikælder og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 150 m² store wellnessområde med svømmehal, sauna og dampbad kan benyttes gratis (for åbningstider, se info på indkvarteringen) Læs mere

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed - kun 100 meter til pisten og liften.

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Hotel Le Blizzard

Hotel Le Blizzard, Val d´Isère

Midt i hjertet af Val d'Isere ligger det eksklusive og 5-stjernede Hotel Le Blizzard - det er noget af det bedste, Nortlander kan tilbyde!

Premium Résidence Les Crêts

Premium Résidence Les Crêts, Meribel

Det komfortable Premium residenz Les Crêts ligger direkte ved pisten og kun ca. 500 m fra butikkerne i Méribel-Mottaret. Nogle indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden (ca. 100 m). Den hyggeligt indrettede indkvartering byder på en fantastisk udsigt udover den omkringliggende bjergverden og søen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, bagageopbevaringsrum (uden overvågning), skidepot, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), billardbord (mod betaling) samt overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De rummelige lejligheder Læs mere

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hegnavegen 23 ligger ca. 650 meter fra Geilo Heisen og på bare 5 min kan I gå til centrum af Geilo. Hytte på 230 kvm med plads til 10 personer. Stor kælder stue på 45 kvm med god plads til alle. Minimum alder for bestilling af denne er 27 år. Fantastisk hytte med god plads. Garage med plads til 2 biler, stort rum til skitøjet og hele 3 badeværelser!

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder til 6 og 12 personer stod færdige i vinteren 2018. Det er flotte lejligheder med god plads og god indretning. De ligger tæt på lift og skiløjperne ved Tiur. Skiområdet Tiur og Holtardalen er et sammenhængende skiområde forbundet med løjper. Herfra bor I cirka 200 meter fra skiskolen. Ved Tiur finder I også en hyggelig grillplads, hvor I nemt kan grille dagens frokost.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

I Vikinggrenda bor du i hyggelige dobbeltlejligheder, der er bygget og indrettet i norsk hyttestil. Lejlighederne er beliggende kun et sneboldkast fra Trysil Turistcenter med lift, skiudlejning, butikker og restauranter. Lejlighederne kan variere i indretning, da hytterne er privatejede, men de fleste har sauna og er til 4-8 personer. Herfra er det muligt at gå til skiskolen.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

The Lodge Trysil

The Lodge Trysil, Trysil

The Lodge Trysil ligger lige bag Velkomsecenteret og med Hotel Radisson Blu Resort som nærmeste nabo. På Hotel Radisson Blu Resort finder I fem restauranter, bar, pool og legerum. Alle lejligheder har stort køkken og bare 100 meter fra The Lodge finder I indkøbsmuligheder. Lejlighederne er forskellige, men alle har samme høje standard.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er blandt de mest populære lejligheder på Trysil Turistsenter. Her bor I cirka 50 meter fra løjpe nummer 19, hvorfra I kan stå på ski helt til liften. I kan gå til skitorvet, skiskole og de mange andre faciliteter, som ligger i bunden af skiområdet. Disse lejligheder giver jer en stor frihed på skiferien, særligt hvis I rejser med børn.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende i dalen med passende afstand til Hafjell Alpinsenter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Det tager ca. 15 min at gå til centrum.

Résidence Bordes D'Envalira

Résidence Bordes D'Envalira, Grandvalira

Den hyggeligt indrettede Résidence Bordes D'Envalira ligger i landsbyen Bordes d'Envalira i Viertel Peretol, ca. 2,5 km fra centrum af Soldeu og ca. 650 m fra de nærmeste skilifter. Indkvarteringen består af 3 bygninger med elevator. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi samt overdækkede parkeringspladser (mod betaling, reservation anbefales). Forplejning Uden forplejning.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen