Søg efter skirejser


Hotel Sant Anton

Hotel Sant Anton, Bormio

Det stilfuldt og veldrevne 4-stjernede Hotel Sant Anton ligger roligt og solrigt i centrum af Bormio. Gågaden nås efter ca. 350 m og liftanlæggene efter ca. 1,2 km. Skibusstoppestedet ligger direkte ved huset. Den offentlige termal-svømmehal i Bormio nås efter ca. 100 m. Hotellet er holdt i moderne alpin stil og har elegant foyer med reception, elevator, Wi-Fi, hyggelig opholdsrum/lounge med bar samt spisesal, hvor man forkæles med lækkerier fra køkkenet. Der er legerum til børnene, skikælder, gratis parkeringspladser Læs mere

Hotel Baita Clementi

Hotel Baita Clementi, Bormio

Det komfortable 4-stjernede Hotel Baita Clementi ligger i en lille park, kun ca. 150 m fra centrum af Bormio. Til bjergbanen er der ca. 800 m og skibusstoppestedet ligger umiddelbart ved huset. På forespørgsel bringer hotellets egen shuttle-bus hurtigt gæsterne til skiområdet (for tider, se opslag på indkvarteringen). Den alpine indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, à-la-carte restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Wellnessområdet med spabad, sauna, dampbad og fitnessrum kan benyttes gratis. Solariet samt massager og skønhedsbehandlinger er mulig mod Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel Autentis

Hotel Autentis, Kronplatz

Det 4-stjernede Hotel Autentis, der blev nyindrettet i 2021, ligger i centrum af Niederrasen, ca. 4 km fra skiområdet Kronplatz. Skibussen kører direkte fra huset, en kælkebane og en skøjtebane nås efter ca. 100 m. Butikker, barer og restauranter ligger ca. 200 m fra indkvarteringen ligesom indstigningen til en langrendsløjpe. Til den familiært drevne indkvartering hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, café, opholdsrum, vinkælder, bibliotek, legerum til børnene samt skirum med opvarmet støvletørrer (1 x skiskab pr Læs mere

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejligheder ligger i den nederste del af Storsten hytteområdet. Her får I pæne, store lejligheder og en god beliggenhed for børnefamilier med kun 50 meter til transportløjpe og kort afstand til den blå løjpe 13 (Libakken). Lisetra tilbyder lejligheder til højst 8, 12 og 14 personer. Alle lejligheder har flotte faciliteter med pejs og sauna. Der er ca. 750 meter til liften, men afstanden kan variere i forhold til, hvor I bor i området.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er blandt de mest populære lejligheder på Trysil Turistsenter. Her bor I cirka 50 meter fra løjpe nummer 19, hvorfra I kan stå på ski helt til liften. I kan gå til skitorvet, skiskole og de mange andre faciliteter, som ligger i bunden af skiområdet. Disse lejligheder giver jer en stor frihed på skiferien, særligt hvis I rejser med børn.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyt område med nye og moderne hytter, der ligger med en god beliggenhed på Kvitfjell Varden, som er en super familievenlig bjergside med brede grønne og blå pister. Boligerne ligger med direkte ski-in/ski-out, og en ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens en 6-personers stolelift kan få jer til toppen af den nye bjergside.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er lejligheder med central beliggenhed i Hemsedal Fjellandsby med kort afstand til såvel skiområdet som lifter og pister. Staven Appartments ligger lige ved skicenteret i Hemsedal, hvor der bl.a. findes reception, skiudlejning, supermarked, restaurant, sportsbar med bowling og afterski barer. Lejlighederne er af god standard og er moderne indrettet. Lejlighederne findes til henholdsvis 6 eller 9 personer og har alle sauna og gaspejs.

Fjellnest

Fjellnest, Hemsedal

Tæt på Hemsedal skicenter finder I Fjellnest lejligheder. Lejlighederne er alle velindrettede og har god plads til jer alle. Fjellnest ligger blot 500 m fra pisten, så I kommer nemt på ski. I umiddelbar nærhed finder I indkøb, skishop, restauranter og børnebakken. Alle lejligheder har parkeringsplads med oplader til El-bil.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Skogsslingan

Skogsslingan, Idre Fjäll

Ønsker I at bo i bjælkehytter, der ligger idylliske omgiver, så er Skogsslingan lige noget for hele jeres familie. Her bor familien i udkanten af skiområdet, som giver en mere rolig atmosfære. Dog ligger boligerne stadig tæt på aktivitetscenter, restaurant og butikker. Ikke så langt derfra ligger Skicenter Syd, som har både skileje og skiskole.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Vargens familievenlige lejligheder lægger op til en masse hyggelige stunder og har plads til hele familien. Lejlighederne har balkon og sauna og varierer i størrelse og stil, hvor I kan bo helt op til 12 personer. I kan desuden nyde godt af den skønne beliggenhed i smukke omgivelser i Björnen, hvor I har ski-in/ski-out og kort afstand til bl.a. restaurant, indkøb og oplyste langrendsspor. I nærheden af lejlighederne afgår skibussen regelmæssigt, så I nemt kan udforske Åre by.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Selvägen

Selvägen, Sälen

Selvägen er nye flotte lejligheder i rolige omgivelser i Lindvallen ved Sälen i Sverige. Trods de rolige omgivelser, får I alligevel gåafstand til pisten og liften. Fra samme området er der ca. 500 meter til Gustavtorget. Lindvallen er et supergodt område til familier med en masse sjov til skiferien. Ved Gustavtorget finder I både bager, restaurant, bar og skiskole.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Sälen

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Nordklint

Nordklint, Stöten

Her finder I de nyeste lejligheder i Stöten, som stod klar til vinteren 2018/2019. Flotte lejligheder i 2 plan, beliggende tæt på pisten Alven. Her kommer I nemt til og fra pisten uanset og i er begynder eller øvede. Alle lejligheder har 1. sal med stejl trappe, vær opmærksom på dette, hvis I har små børn eller har gæster med som er gang besværet.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Hundfjället

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Lejlighederne på Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) ligger så tæt på pisten, som I overhovedet kan komme. Her er flotte, moderne lejligheder, og det er muligt at bestille pension, når I bor i dette kompleks. Her findes et fælles afslapningsområde, så her er noget for alle, der vil have en fantastisk skiferie på og udenfor pisten. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, at I har bil med, hvis I ønsker at bo her.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Sporthuset

Sporthuset, Vemdalen

Sporthuset består af lækre lejligheder og ligger med en af de mest centrale placeringer i Vemdalsskalet i Vemdalen. Der er superflotte lejligheder i forskellige størrelser, så både store og små familier kan bo i en tilpasset lejlighed. Alle lejligheder har mindst 1 dobbeltseng.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

Vasabyn byder jer velkommen i flotte og rummelige lejligheder, som er perfekt for store familier eller to familier, der rejser sammen. I Vasabyn bor I utrolig tæt på både lift med ca. 300 meter, service og et væld af underholdningsmuligheder ved Experium. Lejlighederne er for 8-10 personer. Her bor I med kort afstand fra både Experiumtorget, men også tæt på Gustavtorget.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans hyggelige lejligheder er komfortabelt og moderne indrettet og har god plads til hele familien eller jer, der rejser mange venner afsted sammen. Her kan I nemlig bo op til 8-10 personer, og de lyse lejligheder byder på et væld af skønne faciliteter.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Högfjället

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Alpenhotel Fernau

Alpenhotel Fernau, Stubaital

Det 4-stjernede Alpenhotel Fernau ligger i bydelen Scheibe, ca. 700 m fra centrum af Neustift. Skibussen holder direkte ved huset og bringer gæsterne til skiområdet Schlick 2000, som ligger ca. 8 km fra indkvarteringen og til Stubaier Gletscher, som er ca. 17 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen samt et afterskiinglokale nås efter ca. 200 m. Kælkebanen ligger ca. 1 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, jagtstue, pejsehal, bar og legerum Læs mere

Lejligheder Stubaital

Lejligheder Stubaital, Stubaital

De hyggelige lejligheder ligger alle i forskellige byer i Stubaital. Der ligger et skibusstoppested alt efter indkvarteringens beliggenhed maks. 1 km fra den enkelte indkvartering, de nærmeste indkøbsmuligheder ligger indenfor en omkreds af 1 - 2 km. Lejlighederne har Wi-Fi, nogle med skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De enkelt indrettede lejligheder har stue/soverum, 1-2 separate soveværelser, douche/wc, tv, tekøkken, spisekrog samt Wi-Fi, radio, hårtørrer og nogle med pengeskab. Uden forplejning. OBS! Ved booking af flere værelser kan Læs mere

Hotel Eder

Hotel Eder, Maria Alm

Hotel Eder ligger på det hyggelige torv i Maria Alm. Hotellet er moderne indrettet, med rummelige værelser og luksuriøse faciliteter. Hotellets wellness-center har sauna, tyrkisk bad og infrarød kabine. Her er også mulighed for massage og skønhedsbehandlinger, mod betaling, og for de mindste gæster er der en legeplads. Fra Hotel Eder er der kun 100 meter til skilifterne, så du kan glæde dig til mange gode timer på ski.

Mallaun Wellnesshotel See

Mallaun Wellnesshotel See, Ischgl

Det traditionelle 4-stjernede Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum af See og direkte ved Medrigjoch-banen. Stoppestedet med den gratis skibus ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og bussen bringer gæsterne til Ischgl (ca. 15 km). Det komfortable hotel har reception med pengeskab og siddemuligheder, elevatorer, Wi-Fi, morgenmadsrum, spisesal, restaurant, bar, stue med kamin, lounge, legerum til børnene, ski- og støvlerum samt terrasse. Indkvarteringen består af en hoved- og sidebygning (3 stjerner), der ligger ca. 50 m fra hinanden. Der er Læs mere

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Heart Hotel Sylvia.

Hotel Heitzmann & Two Timez

Hotel Heitzmann & Two Timez, Zell am See

På Hotel Heitzmann kan I nyde den lækre tagterrasse og sauna samt dampbad, til når I kommer hjem fra dagens skiløb.

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel

BergBaur - Das Crazy Farming Hotel, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable og imponerende Bergbaur - Crazy Farming Hotel ligger ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen am Großvenediger og bjergbanen Wildkogel. En skibus holder ca. 70 meter fra indkvarteringen. En kælkebane og indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 3,5 km. Faciliteter Den velplejede og bæredygtige indkvartering består af to bygninger (Farmer's Home og Farmer's Residence), der ligger få meter fra hinanden. Indkvarteringen har reception (Welcome-Point til check-in/check-out), Wi-Fi, morgenmadsrum, "DailyDeli" (café/bar/restaurant/lounge), butik, "Oma Nilla's Gaststube", opholdsrum og Læs mere

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts

DAS Bramberg - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det moderne DAS Bramberg - Wildkogel Resorts ligger kun ca. 1 km fra centrum af Bramberg. Smaragd-banen nås efter ca. 250 m og bringer let gæsterne til skiområdet. Til Neukirchen er der ca. 6 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception med foyer, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og legerum til børnene. Der er parkeringspladser i garagen (hvis ledig) samt parkeringspladser (hvis ledig) ved huset. Det store wellnessområde har soft-sauna, finsk sauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum samt svømmehal (kl. 8 - 21). På forespørgsel Læs mere

Apart Römerhof

Apart Römerhof, Serfaus-Fiss-Ladis

Den hyggelige indkvartering Apart Römerhof ligger ca. 200 m fra centrum af Ladis. Skiområdet Serfaus-Fiss-Ladis ligger ca. 900 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 250 m, en restaurant efter ca. 100 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, skikælder med støvletørrer samt parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i en infrarødkabine. Forplejning Uden forplejning.

Pension Reiterhaus

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

KOSIS Sports Lifestyle Hotel

KOSIS Sports Lifestyle Hotel, Fügen

Det komfortable 4-stjernede KOSIS Sports Lifestyle Hotel ligger i centrum af Fügen, ca. 800 m fra Spieljoch-banens dalstation. Den gratis skibus (se info på stedet) holder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås allerede efter ca. 1,2 km. Til indkvarteringen hører reception, elevator, hyggelig foyer med siddehjørne, Wi-Fi, spisesal, restaurant, den populære offentlige "KOSIS Fun Food Bar", to restauranter, à-la-carte restauranten "Wine & Dine", buffetrum med showkitchen, stuen "Zirbenstube", legerum til børnene med bordfodbold, spilleautomat og Playstation samt Læs mere

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Residence Les Bergers

Residence Les Bergers, Alpe d´Huez

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen