Søg efter skirejser


Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermenlinen er et hyggeligt hytteområde, hvor I har direkte adgang til Åres liftsystem. I nærområdet finder I restauranter, butikker, skileje og adskillige aktiviteter, så en skiferei til Åre bliver aldrig kedelig. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn, hvor både bolig og skiløb er familie- og børnevenligt.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

Her bor du midt i Åre By blot et sneboldkast fra det hyggelige torv med Stationhuset, supermarked og tøjbutikker som naboer. Lejlighederne har balkon/altan, og pisterne ligger i gåafstand via en kort gåtur til den traditionsrige Bergbanan på torvet. Restauranter og natteliv ligger en gade væk, så I også kan komme på afterski.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen-området ligger på toppen lige midt på løjpen. Herfra er der nem adgang ned til den nærmeste lift, så det er bare afsted ud i den skønne sne. Alle boliger er af meget høj standard og perfekte til den store familie eller flere familier, der rejser sammen. Børnene vil elske at kunne lege i sneen lige uden for døren, og der er ingen bekymringer om afstande - pisterne er lige ved døren.

Västvägen Lejligheder

Västvägen Lejligheder, Idre Fjäll

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Type 9B - 6-8 personer

Type 9B - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9B er dobbelthytter - hver enhed på 60-65m2 og med plads til 6-8 personer. De er beliggende både i området Skogsbyn ved Friluftsvägen tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken og ved Skogsslingan tæt ved Skicenter Syd samt i området Gammelbyn ved Gammelvägen tæt ved pisten Sydbacken og Skicenter Syd, og så findes de også i Västbyn ved Västvägen. Type: Dobbelthytte Personer: 6-8 Størrelse: 60-65m2 Til lift/pist: 10-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn i de fleste samt dobbelt Læs mere

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Dählievägen er en vej i skiområdet Dähliebyn, hvor I finder gode boliger til skiferien. Der er både lejligheder og hytter indrettet i bjælkehytter og superhyggeligt. Dählievägen ligger mellem de to blå pister Stugbybacken og Sydbacken, hvor I kan hoppe i skiene og suse direkte til Sydliften. I bor 220 meter fra Skicenter Syd og 700 meter til centrum og Skitorget med skiudlejning, skiskole og det store aktivitetscenter, der byder på både restauranter, bowling og vandland.

Soltorget Lodge

Soltorget Lodge, Stöten

Når I tager på skiferie til Stöten i Sverige, kan I fra december 2023 bo i nyrenoverede premium lejligheder med masser af plads, behagelig indretning og masser af lys. Nyd udsigten udover fjeldet og bo lige ved lifterne, der tager jer direkte op på pisterne. Velkommen til Soltorget Ski Lodge!

Brandmossen

Brandmossen, Högfjället

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Tandådalen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet er et flot lejlighedshotel, som er centralt placeret i forhold til lift med blot 100 meter, pister og anden service. Lejlighederne er lyse og rummelige og varierer i størrelse med plads til 4-8 personer. Lejlighedshotellet ligger i gåafstand til lækre restauranter og en dagligvarebutik, og ønsker I at kokkerere aftenens middag selv, er der udstyr til egen madlavning.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er fine og helt nye lejligheder, der ligger med god belligenhed. Lejlighedskomplekset åbner til sæson 2018/2019 og i Hundfjället åbner også en ny stolelift. I har omkring 50-200 meter til nærmest lift og pist. Der er desuden gåafstand til butikker, restauranter og underholdning.

Vintergatan

Vintergatan, Sälen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället, Sälen

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Brandmossen

Brandmossen, Lindvallen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten lejlighederne ligger i et smukt og skovrigt område med god stemning og de bedste rammer for de små, som vil lege i sneen. En lift fører jer direkte ned midt i lejlighedsområdet, og der er mulighed for skiløb til og fra mange af boligerne. Der er omkring 50 og 200 meter til nærmeste skiløb fra de enkelte lejligheder og flere ligger helt ud til lift eller en piste.

Klockarfjället

Klockarfjället, Vemdalen

Klockarfjället er på grund af sin gode beliggenhed en af de mest eftertragtede boliger i Vemdalen. Klockarfjället ligger lige ved pisten Näsbacken og liften Väst Express, dog varierer afstanden til lift og pist meget fra bolig til bolig. Boligerne er fredelige og moderne indrettet med mulighed for egen madlavning. De har en god placering, men det kan ikke anbefales, hvis I kommer med tog eller fly, at booke Klockarfjällets lejligheder, da de ligger et stykke fra receptionen.

Vargen & Ripfjället

Vargen & Ripfjället, Vemdalen

Stort hytte og lejlighedsområde ca. 1-4 km fra skiområdet Vemdalsskalet. Her findes noget for en hver smag, i forskellige standarder og størrelser. Se om der er en bolig, der passer til jeres ferie. Boliger er kun egnet for jer der rejser med egen bil, da der ikke er bus til skiområdet fra boligerne.

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har den bedste placering med både restaurant, bar, skishop og ICA butik under et og samme tag. Hvis det ikke var nok, så er pisten også lige om hjørnet. Björnrike Centrat består af mindre lejligheder med noget for enhver smag. Her bor I nemt og bekvemt til alt, hvis I har behov for det. Se beskrivelse af hver enkelt lejlighed, da de alle er forskellige.

Nedre Grizzlyhusen

Nedre Grizzlyhusen, Vemdalen

På jeres skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Nedre Grizzlyhusen, som tilbyder fine boliger med pæne og lyse lejligheder i en moderne stil. Pisten fører jer lige til boligen, og med et rullebånd kan I nemt nå liften Grizzly Express. Kælkebakke tæt på lejlighederne og kort afstand til restaurant.

Jupitervägen

Jupitervägen, Idre Himmelfjäll

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt herfra er der kun 100-300 meter til Hafjell Alpincenter. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, hvor der er gode udendørsområder, som de små i familien kan lege på. Lejlighederne er af en god standard og med en indretning efter den norske hyttestil. Derudover ligger pisterne kun 50-150 meter fra Hafjellgrenda, mens skiliften ligger 250 meter derfra.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Sørlia Lejligheder

Sørlia Lejligheder, Hafjell

Sørlia lejlighederne er beliggende nede i dalen af Hafjell med passende afstand til Hafjell Alpinsenter og centerets mange faciliteter. Disse hytter blev opført i forbindelse med OL og består af flere hyttetun. Desuden tager det ca. 15 min at gå til centrum med indkøbsmuligheder, restaurant og afterski.

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

Hafjell Front byder på skønne skilejligheder med plads til hele familien eller vennerne, som ønsker at bo under samme tag med ski-in-ski-out. Udforsk skiområdet ved Hafjell Alpincenter, som byder på fantastiske alpin muligheder og kør blot 20 min til Lillehammer, når I ønsker at tage på et lille eventyr i byen.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er et hytteområde lige ved pisten. Hytterne ligger lige ved de alpine piste, så her bor I helt perfekt, hvis I gerne vil på ski hurtigt og nemt. Hytterne er fritstående hytter med plads til 10 personer og alle med sauna og brændeovn. Gausta Skicenter byder på godt skiløb, gode nedfarter og fantastisk natur.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Residence les Alpages de Reberty

Residence les Alpages de Reberty, Les Menuires

Omringet af sneklædte bjerge, bor du i stilfulde lejligheder på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires. Når vi siger Les Menuires, siger vi også lige ved pisten - velkommen.

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Premium Résidence Les Alpages de Chantel

Premium Résidence Les Alpages de Chantel, Les Arcs

Résidence Premium Les Alpages de Chantel ligger i den bilfrie by Les Arcs 1800 og byder på direkte adgang til pisterne. Centrum med forskellige indkøbsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, Wi-Fi og skidepot. Der er et parkeringshus mod betaling (hvis ledig, ved forhåndstilmelding, se "Vigtigt"). Indkvarteringen har svømmehal, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Skønhedsanvendelser og massager i "Deep Nature Spa" by Algotherm kan bookes på indkvarteringen mod betaling. Indretning og forplejning Læs mere

Hotel Le Levanna

Hotel Le Levanna, Tignes

Man kan næsten ikke bo bedre i Tignes le Lac, end på Hotel Levanna der med sin ski-in/ski-out adgang, har den flotteste udsigt over Grand Motte og søen.

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Premium Résidence Les Crêts

Premium Résidence Les Crêts, Meribel

Det komfortable Premium residenz Les Crêts ligger direkte ved pisten og kun ca. 500 m fra butikkerne i Méribel-Mottaret. Nogle indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden (ca. 100 m). Den hyggeligt indrettede indkvartering byder på en fantastisk udsigt udover den omkringliggende bjergverden og søen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, bagageopbevaringsrum (uden overvågning), skidepot, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), billardbord (mod betaling) samt overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De rummelige lejligheder Læs mere

Apartment Les Temples du Soleil

Apartment Les Temples du Soleil, Val Thorens

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Casa Col de Pin

Casa Col de Pin, Canazei

Autentiske lejligheder i skønne omgivelser Casa Col de Pin ligger i idylliske og smukke omgivelser, kun 250 meter fra lifterne og tæt på langrendsløjperne. Veludstyrede og smukt indrettede lejligheder Lejlighederne er veludstyrede og indbyder til et behageligt og afslappende ophold. Hver lejlighed er fuldt møbleret og har egen balkon, så du kan nyde den smukke udsigt og den friske bjergluft. For din underholdning og bekvemmelighed er der farve-SAT-tv og Wi-Fi i hver lejlighed. Centralvarme vil holde dig varm og komfortabel Læs mere

Residence Les Coupoles

Residence Les Coupoles, Champoluc

Lejligheder i skønne omgivelser med wellness Lejligheder med fantastisk lokation og afslappende wellness område, der byder på swimmingpool, sauna og spabad. Perfekt for familier og mindre vennegrupper, der ønsker ro, hygge og naturskønne omgivelser. Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet. Skiløb og parkering Skiløjperne ligger godt 550 meter fra hotellet. Dog stopper den lokale skibus 150 meter fra lejlighederne. Der er gratis parkering for gæster. Morgenmad Inkluderet i prisen er der morgenmad. Her bydes der på en morgenmads buffet med Læs mere

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+

Mühle Resort 1900 - Voksenhotel 15+, Obergurgl / Hochgurgl

På et unikt, roligt sted, ca. 1,5 km fra skiliften og pisterne i Obergurgl, ligger det luksuriøse Hotel Mühle Resort 1900 . Dette luksusresort åbner sine døre for dig med smukke værelser i komfortabel alpestil og et stort wellnesscenter samt en fantastisk restaurant. Værelsernes design er minimalistisk og inspireret af Alperne. Den smukke kombination af træ og varme farver vil få dig til at føle dig hjemme. Om morgenen venter en meget omfattende morgenbuffet på dig, så du kan starte Læs mere

Haus Gondelspaß

Haus Gondelspaß, Fügen

Det moderne Haus Gondelspaß ligger ca. 200 m fra dalstationen Spieljoch. Her er også det nærmeste skibusstoppested. Centrum af Fügen med indkøbs- og spisemuligheder nås efter ca. 900 m. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder med støvletørrer. Pr. lejlighed er der 2 parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Saalbacherhof

Hotel Saalbacherhof, Saalbach

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Hotel & Lejligheder Maria Alm

Hotel & Lejligheder Maria Alm , Maria Alm

I centrum af Maria Alm ligger Hotel & Lejligheder Maria Alm. Med kun 100 meter til den nærmeste skipist skal du ikke gå langt før, at du kan tage den første tur ned ad løjperne. Opholdet i lejlighederne på Hotel & Lejligheder Maria Alm er inklusiv overnatning, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Indkvarteringen sker i rummelige og pænt indrettede lejligheder, hvor de største har plads til 8 personer. Nogle af lejlighederne har også balkon eller terrasse, hvorfra det Læs mere

Leindlhof

Leindlhof, Hochkössen

Den familievenlige Leindlhof (heltidslandbrug) ligger i rolige omgivelser i udkanten af Kössen. Bjergbanen nås efter allerede ca. 900 m og med skibussen (ca. 270 m fra indkvarteringen) kommer man hurtigt derhen. Der ligger en langrendsløjpe direkte ved gården. Centrum af Kössen med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,8 km. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum samt egne parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. Der kan på stedet bookes morgenbrødsservice.

Lejligheder Wiesengrund

Lejligheder Wiesengrund, Mayrhofen

De nyrenoverede Lejligheder Wiesengrund ligger på en rolig beliggenhed lige uden for Mayrhofens centrum. I umiddelbar nærhed finder du flere gode restauranter og en række butikker, og skibusstoppestedet ligger blot 150 meter væk. Alle studiolejlighederne og lejlighederne er moderne og meget smagfuldt indrettede og har alle et dejligt tekøkken.

Hotel Zum Stern

Hotel Zum Stern, Bad Hofgastein

Det roligt beliggende 4-stjernede superior Hotel Zum Stern ligger ca. 1,8 km fra centrum af Bad Hofgastein. Bjergbanen nås efter ca. 1,1 km og et skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 2 km fra indkvarteringen. Den nærmest beliggende kælkebane ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, internethjørne, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, bibliotek, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig). Ligeledes er der Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen