Søg efter skirejser


Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Högfjället

Grand Gårdarna ligger ovenfor skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen. Området består af hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten. Lindvallen er supergodt til børn og begyndere, her findes mange tilbud som vil underholde jer hele ferien. Bemærk, at lejlighederne og hytterne i Grand Gårdarna kan variere i størrelse og udseende.

Blå Byn

Blå Byn, Högfjället

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Högfjället

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

Nya Lundsgården byder jer velkommen i smukke omgivelser til et væld af hyggelige lejligheder, der alle er høj standard. Lejlighederne varierer i størrelse og stil, og her kan I bo 2-8 personer. I kan desuden nyde godt af den fantastiske beliggenhed, der byder på kort afstand til bl.a. restauranter, bar og Åres velkendte natteliv. Ydermere bor I få meter fra pistesystemet og liften, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og efter en lang dag i Læs mere

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Vargens familievenlige lejligheder lægger op til en masse hyggelige stunder og har plads til hele familien. Lejlighederne har balkon og sauna og varierer i størrelse og stil, hvor I kan bo helt op til 12 personer. I kan desuden nyde godt af den skønne beliggenhed i smukke omgivelser i Björnen, hvor I har ski-in/ski-out og kort afstand til bl.a. restaurant, indkøb og oplyste langrendsspor. I nærheden af lejlighederne afgår skibussen regelmæssigt, så I nemt kan udforske Åre by.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Beliggende i Hundfjället blot 50-100 meter til lift og pist er Trolldalen en attraktiv bolig at vælge på skiferien. Lejlighederne rummer 4-8 personer og er af højeste standard med moderne og flot indretning. I kan fra lejligheden gå til hyggelige restauranter, hvor I kan nyde aftenens middag eller vælge selv at kreere middagen i lejligheden.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Hundfjällscenter byder på et væld af gode lejligheder, der alle varierer i både størrelse og stil, og her kan I bo op til 9 personer. I bor i gåafstand fra liften og blot 100 meter fra skitorvet. Her er skiskolen i gåafstand fra lejlighederne.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Sälen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Sälen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Sälen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er et flot område i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes flere spisesteder, underholdning og butikker. Sälfjällstorget liggen en lille køretur fra Experium, hvor I finder svømmehal, bowling, restauranter og meget mere. Lindvallen er et meget familievenligt område, både når I er ude på skipisten, og når skidagen er slut til at hygge med familien i boligen.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Lindvallen

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Hundfjället

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Hundfjället

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I booke et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. Find den indkvartering, der passer jer bedst. De fleste boliger ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

I Vemdalen i Sverige kan I bestille indkvartering i Vemdalsskalets hytter og lejligheder, hvor boligerne er forskellig i deres størrelse og stil. De fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten med alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pisten. Der er desuden en kort gåtur til Skalets torv, hvor I kan finde restaurant, bar, butikker og afterski.

Högåsvillorna

Högåsvillorna, Vemdalen

Högåsvillorna er placeret tæt på børnebakkerne og skiskoleområdetmed ski-in/ski-out, og så er det nemt at komme ned til byen, hvor der ligger caféer og resturanter. Ikke langt fra boligerne er der ladestation til elbiler. Bemærk, at i sæsonen 2020/2021 foregår der byggeri i nærheden af boligerne.

Mattestorp Village

Mattestorp Village, Branäs

Mattestorp Village er moderne og charmerende hytter. Boligerne har intet mindre end en fantastisk beliggenhed til pister og lifter. Dertil kommer den betagende udsigt over Klarälvdalen. Hytterne har god plads til hele familien med helt op til 12 sovepladser. Mattestorp er derfor det ideelle valg for den store familie eller til flere familier, der rejser sammen.

Aspen 6-10 personer

Aspen 6-10 personer, Branäs

Type: Hytte eller dobbelthytte  Personer: 6-8 og 8-10  Størrelse: 80-92 og 98m2 Til lift: 100 m.   6-8 personers dobbelthytte på 80-92 m2 fordelt på 2 plan:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer.    1 rum med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Sauna. De fleste med tørreskab. Terrasse  8-10 personers hytte på 98 m2 fordelt på 2 plan: Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum Læs mere

Fjällvägen

Fjällvägen, Idre Fjäll

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Ann Suites

Ann Suites , Filzmoos

Ann Suites er et luksuriøst hotel i Filzmoos, Østrig, som ligger i hjertet af Salzburg-alperne. Værelserne og suiterne er rummelige , og møblerne er moderne og elegante. Alle lejligheder har stue/spisestue, åbent køkken, to soveværelser og to badeværelser. Derudover har lejlighederne en balkon eller terrasse med en privat sauna. Her kan du slappe af efter en dag på pisterne.

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof, Schladming

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof ligger midt i skiområdet Planai ved skipisten (ski-in & ski-out!) i ca. 1.100 m højde med et herligt panoramablik. Til stoleliftens dalstation er der på ski ca. 200 m. Der er et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen, Centrum af Schladming nås efter ca. 5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar og skikælder. Der er ligeledes gratis overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Mod betaling kan en Læs mere

Ferienwohnungen Egger

Ferienwohnungen Egger, Fügen

De hyggelige ferielejligheder Egger direkte overfor Spieljoch-banen, så det ved godt snedække er muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. Centrum af Fügen nås efter ca. 1 km. Faciliteter Indkvarteringen har ski- og snowboardrum med støvletørrer, der kan aflåses samt gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Chalet Haus Elfie

Chalet Haus Elfie, St. Anton

Bo i hyggelige omgivelser i St. AntonVi er glade for at kunne præsentere Chalet haus Elfie som vores nyeste skud på stammen. Her følger vi konceptet fra vores andre Thinggaard-pensioner, og har derfor et dansk værtspar til at styre Elfie, som bl. a. har til opgave at anrette en lækker morgenmad til vores gæster. Chalet haus Elfie ligger på Alte Alrlbergstrasse, lige i udkanten af centrum i St. Anton. Herfra er der 5 minutter ned til både Rendlbahn og Galzigbahn Læs mere

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Almliebe Apartchalet

Almliebe Apartchalet, Maria Alm

Det moderne Apartchalet Almliebe ligger centralt i Maria Alm. Indstigningen til skiområdet "Hochkönig - Ski amadé" nås med bjergbanen "Natrunbahn" og "Simmerlift" efter ca. 200 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skirum. Der er en gratis parkeringsplads i carporten (maks. 1 bil). Forplejning Uden forplejning. På indkvarteringen er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin, Val d´Isère

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

Residence L'Hameau de la Sapinère

Residence L'Hameau de la Sapinère, Les Menuires

Det hyggelige Residence Le Hameau de la Sapinére har skabt de bedste rammer for en skiferie med et sneboldkast til pisten - her kan familien slappe af i rolige omgivelser.

Residence Soleil 2

Residence Soleil 2, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens finder du Chalet Montagnettes Soleil - det er så tæt på ski-in/ski-out, som man næsten kun tør drømme om.

Hotel Le Chamois

Hotel Le Chamois, Alpe d´Huez

Charme, skandinavisk hygge og liften er tæt ved fordøren midt i den gamle bydel.

Résidence Les Bergers

Résidence Les Bergers, Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers ligger i bydelen Les Bergers. Skilifterne ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og centrum af Alpe d'Huez med butikker, barer og restauranter nås efter ca. 800 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 150 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og bar, salon med pejs og billardbord (evt. mod betaling), opvarmet udendørspool (dagligt kl. 16 - 19.30, der tages forbehold for åbningstider, yderligere info på stedet) )samt sauna (for åbningstider, se opslag Læs mere

Lisetra

Lisetra, Trysil

Lisetra lejlighederne er hyggelige og velindrettede med supergod placering. I bor her tæt på Liabakken (Løjpe nr. 13), som er familievenlig, da den er sværhedsgrad blå. Herfra kommer I nemt på ski til liften. I skal stå på ski til skiskolen. For nybegyndere på ski, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen ned til Turistcenteret. Her kan I parkere tæt på skiskolen. Lisetra ligger nederst i Storsten Hytteområde, og her finder I store lejligheder til 8, 12 Læs mere

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Holtardalen Lejligheder

Holtardalen Lejligheder, Rauland

Her finder i lejligheder i flere størrelser fra 4-12 senge. Holtardalen Lejligheder ligger godt placeret ca. 200 meter fra skicenteret Holterdalen, som på ski hænger sammen med Tiur, som er den anden halvdel af skisenteret. Langrendspor findes i hele Rauland, klik skiene på og oplev den storslåede natur. Skiskolen finder I ved Tiur, hvortil I kan stå på ski eller tage bilen.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellhytter består af fine fjeldhytter med plads til 10 personer. Det er flotte og hyggelige tømmerhytter med central beliggenhed lige ved rullebåndet til børn og med med skicenteret som nærmeste nabo. Hytterne er fritliggende, så I får privatliv og børnene kan lege i sneen uden for hytten. Dertil kommer, at I kan benytte det nærliggende hotels faciliteter med pool, spa samt sjov og leg.

Chaletpark Diemelsee

Chaletpark Diemelsee, Willingen

Chaletpark Diemelsee er et hotel beliggende i rolige omgivelser lige uden for Willingen. Hytterne er bygget i typisk bjergstil, hvilket skaber gode rammer for et hyggeligt ophold. Hver dag har du mulighed for at bestille friskbagt brød gennem deres brødleveringstjeneste. Efter en dag på ski kan du nyde et godt glas gløgg i baren og gøre dig klar til middag i restauranten Göbels Seehotel, som ligger blot 200 meter fra hytterne. Hotellet har eget wellness, som du kan benytte helt Læs mere

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Tag på skiferie til det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei og tæt på skiløbet.

Casa Bernard

Casa Bernard, Canazei

Stor familielejlighed med god placering som er perfekt til én eller flere familier som rejser sammen Casa Bernard er en stor lejlighed på 110 m2 med 4 soveværelser, som passer perfekt til den store familie eller til to familier, som rejser sammen på skiferie til Canazei . Central beliggenhed Casa Bernard ligger centralt placeret midt i Canazeis centrum. I kort gåafstand fra lejligheden findes et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, så der er gode muligheder for at komme ud Læs mere

Park Hotel Bellevue

Park Hotel Bellevue, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Park Hotel Bellevue ligger mellem Dimaro og Folgarida, ca. 850 m fra centrum af Dimaro. Der kører en shuttlebus til centrum, om vinteren er der i tillæg em gratis shuttle-service til skiliften Daolasa med indstigning til skiområdet Madonna di Campiglio (ca. 4,5 km, for køreplan se opslag på stedet). Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar med tyrolsk stue, legerum til børnene samt skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes Læs mere

Hotel San Rocco

Hotel San Rocco, Livigno

San Rocco er et hyggeligt og børnevenligt hotel, der ligger i rolige omgivelser tæt på skiløbet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen