Søg efter skirejser


Varglyans Våningar

Varglyans Våningar, Stöten

Varglyans Våningar er perfekt til to familier. Lejlighederne ved Varglyans Våninger ligger ved Skitorget med blot 300 til 500 meter til liften. Lejlighederne har 4 soverum. Der er sauna og tørreskab. Lejlighederne ligger i rolige og familievenlige omgivelser på en lukket vej. Ved liften ligger der varmestue med enkel servering, restaurant og hyggelige bålsteder.

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor byder på charmerende, rødmalede dobbelthytter i ægte svensk hyttestil. De pæne og velholdte boliger ligger blot 1 km fra Stöten centrum, hvis I tager vejen. Hvis I tager liften, så er der kun ca. 600 meter til restauranter, indkøb og aktiviteter. Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne og liften finder I blot 50-300 meter fra hoveddøren.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Tandådalen

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Vrilbacken

Vrilbacken, Högfjället

Vrilbacken er nye lejlighedder til jer, der gerne vil hurtigt og nemt til og fra pisten. Her bor I oppe i terrænet i den del af Lindvallen der er nærmest Sälfjällstorget. Ved Sälfjällstorget er der resturanter, bar, reception, skiudlejning og meget mere. Nærmeste skiskole er ved Gustavtorget. Der er parkeringsplads til 1 bil pr. lejlighed (max 2,2 m bred og 2,38 m høj) ellers skal fællesparkering benyttes som ligger 3,3 km fra boligen. Der kan være byggestøj Læs mere

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Högfjället

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Kopparbyn

Kopparbyn, Högfjället

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Gröna Byn

Gröna Byn, Högfjället

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Söderåsen

Söderåsen, Högfjället

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Vintergatan

Vintergatan, Högfjället

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Björnenvägen

Björnenvägen, Åre

I dette skønne område ligger Björnenvägen placeret, som tilbyder stilfulde og moderne lejligheder, der er udstyret med sauna og i nogle tilfælde en åben pejs. Det centrale Åre kan nemt nås via skisystemet eller med skibussen. Fra lejlighederne er der desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder og skilift til skiområdet.

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Hällfjällsvägen

Hällfjällsvägen, Åre

Hällfjällsvägen er placeret i Västra Björnen området med den bedste tænkelige placering. Her bor I i lejligheder med en fabelagtig udsigt udover fjeldet og er placeret midt i skisystemet - Perfekt til familier der vil have mest mulig tid på ski. Fra boligen har I mulighed for at tage lifterne til enten centrum af Björnen eller ind mod Åre By.

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Lejlighederne Ytterstmyrvägen ligger i området Västra Björn i Åre med fjeldets bedste beliggenhed. Herfra er der de bedste forudsætninger for godt skiløb med jeres lejlighed lige midt i skisystemet. Lejlighederne er med ski-in/ski-out og ligger altså med kun 10-50 meters afstand til den nærmeste pist. Det gør det nemt at komme til og fra boligen. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med skiområdet i Åre, hvor I kan stå på ski til.

Örnen

Örnen, Åre

Örnen lejlighederne ligger i et højt område tæt på pisten. Her bor I i stilrene hytter og lejligheder, der er udstyret med et godt køkken og balkon. Nogle af boligerne har også sauna og/eller åben pejs. Lige i nærheden finder I oplyste langrendsspor samt et spahotel med restaurant. Skibussen kan køre jer nemt ind til Åre by.

Övre Bäcken

Övre Bäcken, Åre

Övre Bäcken lejlighederne er med balkon/altan og er placeret i et skønt og roligt hytteområde, hvilket er perfekt til dem, der ønsker fred og ro på ferien. Samtlige lejligheder har veludstyret køkken til egen madlavning og helt egen sauna. Pisterne ligger i glideafstand fra boligen, og også skibussen fører jer nemt ind til Åre centrum eller skiområdet. Find skishop og restaurant lige i nærheden.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Sälen

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Gröna Byn

Gröna Byn, Sälen

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer

Mitt i Pisten 77m2 - 8 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8 Størrelse: 77m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (og de fleste med brændeovn)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 senge. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Transport: Bus: Læs mere her Færge: Læs mere her  Ankomst: Søndag-søndag, lørdag-lørdag, søndag-torsdag Læs mere

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan ligger lige i hjertet af Kläppen, hvor alt er tæt på. Kläppen er et af Sveriges hurtigst voksende skiområder med skønne nedfarter. Lejlighederne, som er bygget fra 2017 og frem, er varierende i størrelse og med forskellig indretning. De har gode faciliteter og er perfekt til skiferie med familie eller venner. Se beskrivelsen af den enkelte bolig, da der kan være forskel på indretning og faciliteter.

Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbun Stugby tilbyder jer fine og rummelig skihytter til jeres skiferieophold i det svenske Kläppen. Hytterne ligger omkring 400 meter fra skiliften og selve skiområdet. Der tilbydes forskellige slags hyttetyper, men de ligger allesammen i nærheden af hinanden og en smuk nåleskov. Selve området er placeret tæt på Kläppens campingplads, hvor der ligger et lille supermarked.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan lejligheder ligger imellem stolliften og gondolen i Kläppen. Herfra kommer I nemt på pisten. Lejlighederne er opført fra 2017 og der bygges forsat nye lejligheder. Høj standard med god placering! På Tranantorget er der cafe, skiskole, stort familieområde og restaurant.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Nova

Nova, Hundfjället

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Harmony Hotel Harfenwirt

Harmony Hotel Harfenwirt, Wildschönau

Det familiært drevne 3-stjernede Harmony Hotel Harfenwirt ligger i Niederau ca. 800 m fra centrum. En skipiste og Tennladen-trækliften ligger direkte overfor hotellet, så adgangen til skiområdet Niederau er ganske let. Efter en oplevelsesrig skidag kan man endda stå på ski tilbage til hotellet. Den gratis skibus holder overfor hotellet og bringer gæsterne til Markbachjochbanen (ca. 700 m) eller til Schatzbjergbanen i Auffach (ca. 9 km fra indkvarteringen). Langrendsløjpen og vintervandringssti fører direkte langs hotellet. Det hyggelige hotel består af Læs mere

Lejligheder Jagdhof

Lejligheder Jagdhof, Mayrhofen

Lejligheder Jagdhof ligger i naturskønne, rolige omgivelser i Mayrhofen. 5 minutters gang fra lejlighederne ligger de første butikker og restauranter. Skibussen holder få meter fra Jagdhof og kører jer på få minutter til gondolen i centrum af Mayrhofen. Alle lejlighederne er hyggeligt indrettede, og de har alle et hyggeligt og veludstyret køkken/alrum. Derudover byder alle lejligheder på en fin altan med udsigt over dalen. Husets ejer tilbyder Brötchenservice, så mod bestilling er der frisk brød hver morgen. Efter en skøn Læs mere

Landhotel Römerhof

Landhotel Römerhof, Dorfgastein

Det charmerende og kærligt drevne 4-stjernede Landhotel Römerhof ligger i Dorfgastein, kun ca. 50 m fra centrum. Til skiområdet er der kun ca. 600 m, det nærmeste skibusstoppested ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Indkvarteringen består af et hovedhus og en sidebygning (ca. 30 m derfra). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, internethjørne, morgenmadsrum, stue, restaurant, bar, legerum til børnene, vinkælder og skikælder. Der er ligeledes parkeringspladser (hvis ledig) Læs mere

Résidence Les Constellations

Résidence Les Constellations, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Constellations ligger centralt i Belle Plagne og giver direkte adgang til pisterne. De nærmeste indkøbs- og underholdningsmuligheder nås efter ca. 200 m. En gratis shuttleservice forbinder de forskellige bydele af La Plagne. Indkvarteringen består af chaleter i træ med naturstenstage. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception (i bygningen Andromède), Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), opholdsrum og skibokse. Der er offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder har stue/soverum, tv, bad Læs mere

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

Tæt på pisterne i Val d´Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.

Résidence Alpina Lodge

Résidence Alpina Lodge, Les Deux Alpes

Det komfortable lejlighedskompleks Résidence Alpina Lodge ligger kun få meter fra skilifterne (ski-in & ski-out!) og ca. 300 m fra centrum. Indkvarteringen har Wi-Fi (mod betaling) og skibokser. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes Powder Week. Yderligere information finder du her.

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Résidence Maeva Home Quartier Falaise

Résidence Maeva Home Quartier Falaise, Avoriaz

Résidence Maeva Home Quartier Falaise ligger i det livlige Avoriaz. Ferieboligen har en førsteklasses beliggenhed i udkanten af centrum og lige ved siden af pisterne, så du kan være den første på toppen hver morgen! Her finder du mange forskellige lejligheder og studios. Alle er udstyrede med alt, hvad du har brug for til en ubekymret skiferie. Så er der kun én ting tilbage at sige: God ferie!

Hotel Koh-I Nor

Hotel Koh-I Nor, Val Thorens

Moderne faciliteter, stor wellnessafdeling, tre restauranter og perfekt beliggenhed er nøgleordene for Hotel Koh-I-Nor i Val Thorens.

Jaertunet

Jaertunet, Hafjell

Jaertunet er flotte og lyse lejligheder, der ligger lige overfor tunnelen i Hafjell Alpincenter. Jaertunet ligger i midtområdet i Hafjell og lige ud til en blå nedfart. Lejlighederne er moderne og af en god kvalitet, I skal dog være opmærksom på, at lejlighederne kan variere i indretningen.

Hafjellgrenda Lejligheder

Hafjellgrenda Lejligheder, Hafjell

Hafjellgrenda ligger i Sørlia Hyttefelt og kun 100-300 meter fra Hafjell Alpincenter. Beliggende i rolige omgivelser med gode udendørsområder, hvor børnene kan lege. Lejligheder af god standard, bygget og indrettet i norsk hyttestil og kun et sneboldkast fra ski-in/ski-out løjperne. Hafjellgrenda består af i alt 2 store huse med hver 12 lejligheder. Lejligheder til 10 og 12 personer.

Fagertoppen

Fagertoppen, Trysil

Fagertoppens familievenlige og rummelige dobbeltlejligheder ligger direkte til pisten har rigtig gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed midt i smørhullet af Trysil. Lejlighederne er perfekt placeret for børnefamilier blot et sneboldkast fra skiskole, skiudlejning og butikker. Fagertoppens lejligheder kommer i to størrelser til 6 og 10 personer. Ligegyldigt hvilken størrelse I vælger, er lejlighederne veludstyret, men varierer dog i standarden på de enkelte lejligheder.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne ligger på Radisson Blu på Turistcenter-siden i Trysil. Fra skiopbevaringen er der direkte udgang til pisten. Til skiskolen er der 75 meter til et rullebånd, som tager jer direkte op til skiskolen. Alle lejlighederne er individuelt indrettede, men alle af høj standard. Konceptet er hotellejligheder så ikke alle lejligheder har fuldt udstyret køkken. Se under hver lejlighed hvad der findes i køkkenet.

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hegnavegen 23 ligger ca. 650 meter fra Geilo Heisen og på bare 5 min kan I gå til centrum af Geilo. Hytte på 230 kvm med plads til 10 personer. Stor kælder stue på 45 kvm med god plads til alle. Minimum alder for bestilling af denne er 27 år. Fantastisk hytte med god plads. Garage med plads til 2 biler, stort rum til skitøjet og hele 3 badeværelser!

Øen Turistsenter

Øen Turistsenter, Geilo

Øen Turistsenter ligger i rolige omgivelser ca. 2 km øst for Geilo centrum. Øen Turistsenter har forskellige hytter og lejligheder. Skibussen stopper ved receptionen og tager jer nemt og bekvemt til et af de 2 skiområder i Geilo.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen består af 38 nye lejligheder fra vinteren 2021. Her er lejligheder fra 4-9 personer med wi-fi. Super god placering lige ved pisten og med kort afstand til børneområdet på Vestsiden. Herfra kan I tage godolen til Varden, som har fem nye, familievenlige, blå løjper.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyere område med hyggelige og moderne hytter, der ligger med fantastisk placering på Kvitfjell Varden - en familievenlig bjergside med brede grønne og blå piste, perfekt til børnefamilier. Hytterne på Vardenvegen ligger med ski-in/ski-out. En ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens I med 6-personers stolelift kan komme til toppen af den nye bjergside.

Utsyn

Utsyn, Rauland

Flotte store lejligheder beliggende lige ved skiområdet i Verili. Lejlighederne ligger tæt på skibussen og I kan nemt komme over til Heisehuset, hvor I kan kommer videre ud Alpinanlægget. Verili skiområde består af en børnebakke og børnelift. Området Vierli er åbent i weekender, uge 7-9 samt jul, nytår og påske.

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Tag med familien eller vennerne afsted på en hyggelig skiferie, hvor I bor i hyggelige og komfortable lejligheder, der er med til at danne rammen om jeres ferie med ren afslapning efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 4 personer i en lejlighed, der er udstyret med gode faciliteter. Mølla Sportell er placeret centralt i skønne omgivelser og i gåafstand til både Hemsedal Skisenter, børneområde, langrendsløjper, indkøb, sportsbutik, skiudlejning, restauranter, bar og afterski.

Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen